418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• SzocsA
    mész a másikra?
  • stoppos
    Előre megfontoltan viszik őket. az mm ilyenkor a másik oldalra rak pár kisebb tankot általában. Csakhogy ez xart nem ér...
  • patchaou
    A kettő közel sem ugyanaz.
  • SovereignXY
    Eladnám WoT accom. Type 59, T34, 50% feletti winrate 1200+ effi. Több T10es tank a garázsban. Is-7-4, T110E5, Batchat. E-100 vásárolható. 19k csata szóval elég sokminden ki van fejlesztve.
    Ár: 20.000
  • SzocsA
    mi a frász van ma? nem hiszem el.

• Pales27
    biztos nem trollkodnak ők sem
  • Solten
    Minden ep elmeju jatekos tisztaban van azzal hogy troll (vagy agyhalott) platoonnak nincs helye egy csapatban sem.
  • Solten
  • Paradoxon61
    Tanulj meg olvasni, amúgy nem tartozom a jó arcok közé. Az se zavar ha sok ilyennel találkozom. Hozzászoktam az idiótákhoz, mindenhol jelen vannak.
    De még csak toleráns sem vagyok. egyszerűen nem értek egyet azzal, hogy bárki önhatalmúlag döntse el azt, hogy kinek van ott helye vagy kinek nincs és akinek nincs azt kilövöldözi. Ha mindenki ezt tenné, abból nagy sírás rívás és morgás lenne itt.
  • Paradoxon61
    Nem hiszem, hogy előre megfontolt szándékkal viszik be, mert annak semmi értelme, saját magát is megszívatja vele.
    Mellesleg nem kell bevinni, ott a Pz-38 simán bevágja oda a program maga is. Akkor azokat is ki kell onnan lövöldözni? Ugyanis lássuk be azoknak sincs semmi keresnivalójuk T8-9-ben.
    Kretének mindig voltak és lesznek minden játékban. Ezt gondolom senki nem vitatja én se. Viszont egy dolgot igenis vitatok.
    Senkinek nincs joga ítélkezni a többiek felett, vagy azt képzelni magáról, hogy ő eldöntheti kinek van ott keresnivalója vagy kinek nincs.
    Ugyanis ez utóbbi esetben a csaták szerintem 4-5 fősek lennének mindkét oldalon. Gondoljatok bele, hogy mi lenne abból, ha mindenki a számára valamilyen okból nem szimpiket elkezdené kilövöldözni. Elég hamar abbahagyná mindenki a játékot szerintem.
  • Toweliee
    Más dolog nem kilőni és más védeni ezeket a suttyókat. De nem akarlak győzködni, sőt, jófej vagyok ezért azt kívánom neked, hogy minél több ilyen szakasz legyen a csapatodba. Ha már ennyire toleráns vagy és jó arc.
  • Sunsetjoy
    Az ilyen marhák vagy direkt csinálják, így nem szoknak le róla, vagy zoknik, és nem is értik a valódi okát, miért lövik ki őket. Bár lehet, hogy tanulnak belőle- ellenben soha nem láttam, hogy megkérdezték volna, vagy megértették volna a többiek beírásait.
    Néha egy-egy anyázás, de nem veszik fel, nem értik a valódi okát a felháborodásnak...
  • Pales27
    Az is teljesen helyes, amikor az T10 csatában az IS-3 behoz két tier 1et?
    Mert ők ezzel szándékosan hátráltatják csapatukat.
  • Attila965
    A legnagyobb ellensége a csapatnak az aki T8-9-be behoz magával egy T2-3as tankot, aki még csak nem is hajlandó spotolni. Az ilyen megérdemli hogy kilőjjék és talán majd leszokik róla.
  • patchaou
    Ha bevinnék 9-es tankkal két 2-est akkor nem szólnék egy rossz szót sem ha a sajátjaim kilőnének. De nem vagyok olyan gyökér hogy ilyet csináljak. Ha valaki ekkora kretén és szándékosan kibaszik a saját csapatával, az megérdemli hogy a sajátjai szedjék ki. Talán tanul is belőle.
  • Paradoxon61
    Volt már ilyen, nem egyszer. De nem játszom Istent és nem akarok ítélkezni az felett, hogy kinek van ott helye vagy kinek nincs. Ezen az elven minden olyan esetben amikor az XVM 30% körül vagy alatt jósol, vagy netán a társak mutatói nem érik el a 40%-t se, simán ki lehetne lövöldözni őket és menni csatázni egyedül.
  • Master91
    ++1
  • Paradoxon61
    Valóban? Azért egy dologra kíváncsi lennék. Vajon akkor is ez lenne a véleményed, ha mondjuk valaki hasonló indokkal téged lövöldöz ki onnan amint beléptél a csatába, mondván, hogy szerinte neked ott semmi keresnivalód nincs?
    Milyen alapon ítélkezik bárki is arról, hogy kinek van helye egy csatában és kinek nincs? Aki a sajátjait lövöldözi ki, az a legnagyobb ellensége a saját csapatának.
  • Destydeme
    Gondolom a prg csak azt nézi 2 killnél már nem véletlen és nem mérlegel..Nekem is így lett 2 kill(Is&kv1s kill) és 1 nap szabi,jól jártak,többé nem költök wotra.....
  • Toweliee
    Kívánok sok sok ilyet a te csapatodba.
  • patchaou
    Inkább a retardált platoont kellene bannolni, meg az idiótákat akik melléjük álltak.
  • Paradoxon61
    Ezért 1 napot kaptál? Nagyon rendesek voltak hozzád, 1 hónap járt volna érte.
  • Destydeme
    Hi,szarkazmus,vagy csak nem olvastad lejjebb?
    "290747"hsz

Ma olyanokat csinálok,h a 9es Foch a Ferdinándra szűkül,99.7%ban a célkörben van(Artic region),ami elég nagy célpont és a 0.3% résen képes mellé/kilőni.
    Aztán ruinbergen 1 Is3 a foch-omra kapásból(fordulásból)ap-val,nem goldal 2/2x belém lő,miközben én a wt E100-al Sigried line-on,a rámrontó Foch 155-re 30cm-ről leadott (jobb felső keresztvas közepére)lövésem nem megy át,mondom:nekem jött a foch.....
    Ma mentem kb 20csatát tier 10ben egyedül,amiből egyedül az E50m volt,amire azt mondanám,h értelmes csata volt.

Ja,olyan is volt szintén Sigfried line-on,h én tier 8 Borsig,a top Is7ünk pedig:Bye noobs i go suicide mondattal kilövette magát az 1. percben.Gondolom a gyökérnek nem tetszett,h volt 5-5 tier 10 tank és nem egyedüli 10esként kellett trollkodnia tier8as csatában.Az ilyet is bannolnám 1 hónapra.

Nem használok már 1 ideje xvm-et,de gondolom lila volt.

Kérdésedre a válasz:Úgy lövök német ágyúval,mintha kv1s ágyújával akarnék 400méterről sniper medált szerezni....de a foch is mellé lő 100méterről.
    Még arty-t nem írtam,de ha a 7es arty rámver 1500-öt,írok.Ma még nem volt,de mindjárt megnézem.Csak mert az én Gw E100am mindegy mire lő stabilan hozza a 600as sebzést(többet nem),úgy,h betalál,nem pedig that was close.
    Egyelőre ennyi.....
  • ximix #290769
    Problem ?

A random isten honnan meríti a csapat társakat sosem tudhatod :)

• Sunsetjoy
    Pontosan ez az. Meg bekerülnek artyval "blindshot" lövések, húúúúhh...mekkora skill. Az nem az arty érdeme, hanem az ellenfél töketlensége hogy nem mozgott el.
    Az érdekesek nagyjából azok, amikor a lövés átmegy szűk részeken és bumm. Vagy amikor zuhanás közben lő ki valaki egy ellenfelet, de utána túl is éli.

Ami meg folyton röhögésre késztet: amikor egy ellenfélre a sok retardált rámegy a vízparton, meredélyen- belehal mindegyik, de mindenki akarja a fraget (gondolom az az egy ellenfél nagyban röhög és kacsázik, hogy minél több balféket döglesszen meg- aztán meg beküldi ide:)

Az ilyenek úgyis belefulladhatnának egyszer, hogy először a lángoló tankjukat 10 fennmaradó hp-vel oltják el, aztán meg belaggolnának bele e vízbe :D
  • Destydeme
    Hi.Nem hiszem,h sokat vesztettél.Szal 5 kill-re kaptál 1 napot?
    Én 2-3 hónapja 2killre kaptam,akkor mondtam:Többé nem költök a wotra.....
  • Malarki
    * megy = meg
    Telóról írok
  • Malarki
    Miért? Ennyiből csak nem törik tán fel az accomat. Ha megy igen, az se hat megy nagyon.

• TomDantes
    Akartam kérdezni, te véletlenül nem lőttél ma a földbe közelről?
  • Master91
    Máskor inkább takard ki az e-mail címedet.
  • KamionosBarat
    Mert akár azt hiszed, hogy jól fog menni a játék, akár azt, hogy nem, igazad lesz. :)
  • Malarki
    Az első egynapos bannolásom.

Nyomorék trollplatoon bejött T9-be két T2-es szart, kilőttem mindkettőt a gecibe, aztán a nagytesót is, aztán 2 másik nyomorékot aki belémlőtt.

Am is nagyon jó volt ez a nap, kiszopunk a Liverpooltól 5-1-re, feljövök játszani, 10-ből 8 vereség aztán jönnek ezek a barmok.
  • Destydeme
    PVP helyett jobb lenne a PVE,meg a randomnak nevezett xarok helyett 1 normális játék.Azért az eléggé odabax,h 5skilles legénység a földbe lő 1-200méterről.+amikor 99.7%ban be van célozva és azon a 0.3%on kimegy a lőszer.Viszont az ellen kapásból,célzás nélkül felgyújt és/vagy ellövi a motort,legényeket.
    Vagy amikor sunnyogok,bekerítek vkit,aztán célzok..lepattan/mellé lő,ő meg 100%ot üt rám.Mi a szösz:God módba nyomják?

Miért van az,h az 1. 3 lövésből megmondom,h nyerünk-e vagy sem?????
  • Destydeme
    Am,hi!
  • Destydeme
    Kritikán aluli ez az egész,hétvégén nem kell játszani,aztán meg végleg...
    Pár napja kilépett a klánból 1 tag,mert letörölte a wot-ot.( 1hete már én sem voltam cw-n,így kezdődik a delete game.....)
    Maximálisan igaza van.
  • Angelus1991ster
    KV-2-vel az első 1-2 kill, kicsit furcsa.http://wotreplays.com/site/595848#report
  • Master91
    Kb így vagyok én is. Ezen a héten jó ha 10 csatát mentem összesen :D
  • pointer4
    Azt írja naponta megismételheted, gondolom a 7 nap prémhez már így is jó
  • Destydeme
    Már írni sem tudok az idegtől.
  • Destydeme
    2x egymás után,ide kikapcsolni ezt a xart.