418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szpecnyaz #290872 
Egyet értek az általad leírottakkal. Nem értem hogy aki ennyit nem bír ki az miért nem játszik valami offline játékkal, ahol kedvére ölheti a botokat.
Én am jobban bánom hogy mindegyik sírós ribanc itt önti ki a lelkét. A hozzászólások jó része csak arról szól hogy "zsinórban buktam 2 csatát", "3 lőttem és egyikkel se sebeztem" + az ezekhez tartozó szemét WG felkiáltás
Ha a házigazda jog eszköztára nem lenne olyan szegényes mint az etióp nemzetgazdaság, akkor ez a banda már ki lenne bannolva. -
Szerintem pont az a baj, hogy ezt PvP játéknak fogják fel, amikor bőven csak a PvE kategóriába férne bele. :D
ESL, CW, az már PvP. De a random... Az csak sima grind a sok agyatlannal. +Sajátrandom +Enemyrandom. És legtöbbször (esetek 99%-a) ez utóbbi 2 az, ami felhúzza az embereket, nem a sok agyatlan... Azokon már csak kitöltik a dühüket, mert máson nem tudják. A randomnak nem lehet beszólni. :) -
jól van, legyen igazad, sírás volt :D
részemről téma lezárva, innentől ne rugózzál rajta oké? -
lammaer #290869 Jaaa.. hogy a WG kurvaanyázása mert vesztettél az nálad az önirónia? Így már értem :) -
ok rendben, ha te nem akarod akkor nem is fogod hallani, kár...
-
lammaer #290867 Semmiféle önirónia nincs a mai nyitó postjaidban. -
olvasd már el az előtted levő hsz-t kérlek
vagy nem tudod mi az az önirónia?
-
lammaer #290865 Én csak tényleg nem értem, mitől ilyen trendi feljönni a topikba, screenshotot csinálni,feltölteni, belinkelni azért mert urambocsá vki veszít egy játékban egymás után... KÉTSZER!
Mégis mit vársz: hulljon előtted térdre mindenki, mert nagy kegyesen ráboktél az ikonra, és rögtön semmisüljön meg az ellenfél mert ma éppen van kedved wotozni? Puszta nézésedtől ammorackeljen a szembejövő Tier10es, neved olvasva szálljon inába a bátorsága az ellenfélnek és degradálódjon mindenki nyálcsorgató 500 effes barommá?
Ha nem megy az elviselése annak hogy a egy PVP játékban veszteni is lehet, akár kétszer is egymás után, javaslom a single playert ahol bármikor újratöltheted a játékállás ha a mocsok ai megmer sebezni és győzelemre áll. -
na jó hagyjuk, az a kár hogy a leírt mondatnak nem hallod a hangsúlyát, pedig volt benne rendesen önirónia, nem sírni jöttem -
lammaer #290863 Meg érted.. már 2 darab vereség kicsapja a biztosítékot és feljössz sírni... az milyen már? -
lammaer #290862 "néha megírhatok egy hsz-t"
hát.. néha és egy... ezeket tedd be kulcsszónak. -
Elsőre nem jelent meg a kép, és azt hittem nekem szól
de most nézem hogy nemis :D:D
Én kérek elnézést! -
Hát megmondom neked őszintén, én is csak addig tolom a játékkal amíg szórakoztat, amikor kezd idegesíteni akkor már nyomom is kifelé. Talán ezért van egy év alatt kb 2000 csatám.
Ettől még ugye néha megírhatok egy hsz-t amiben kicsit hőbörgök, csak mert jól esik.
Az effi meg a stat nem igazán foglalkoztat, túl vagyok már a pubertáskoron, amikor még az ilyesmitől vártam a társadalmi elismerést :D
-
Akikre büszkék lehetünk újfent.
-
zsan666 #290858 Köszi az írást!
Kb. egy-két órája fordult meg a fejembe, hogy megkérdem itt, aki játssza a kikapcsolható csata módokat, mit tapasztal mostanság. Anno én is kikapcsoltam, mert összességében nem jött be össz. teljesítményt nézve, bár azokban voltak a legélvezetesebb csatáim s ez utóbbiak hiányoznak... -
Kubukli #290857 OK -
Öööööö valamit félreértettél barátom. Nem neked szólt.
Csak azt szerettem volna megmutatni hogy az AMX M4 panaszkodik a tier 10 miatt, mikor egy nyolcassal megy szakaszozni.
Ez teljesen független volt a beszélgetésetektől. Elnézést ha félreérthető volt. -
lammaer #290855 Őszintén szólva, sajnos amikor sokan kezdtük, nemvolt még semmi effi meg wn6 meg bármiféle csilivili mérőszám. Nem is volt ennyi idegbeteg statvadász, aki naponta bámulja a WRjét meg az XVM modot a nyerési esélyekért, aztán megsipog ha az egyik nap esik 10el valamelyik szám. Csak toltuk azt lőttünk :D
Játsszál, funolj, ne csináld az egetverő baromságokat (seggel támadás az ellenfélre), azt annyi. -
lammaer #290854 Esetleg aki nem értené a medvés célzást... -
bootsector #290853 Köszönöm, ez kicsit megnyugtatott.. -
lammaer #290852 Gyerekek, ez a sok vergődés most komolyan.
ÉN sajnállak titeket, de nem azért mert szopat titeket a WG, hanem egyszerűen azért, mert annyira hülyék vagytok, hogy nem fogjátok fel, a játék a szórakozásról szól. És ha valami nem szórakoztat, akkor azzal nem szokás játszani.
De nyugodtan toljátok tovább, őrjöngjetek és csináljatok magatokból publikusan idiótát. Serb belőletek él, a sok kocka függőből aki akkor is visszamegy az erdőbe medvére vadászni, akit a medve előtte már 3x megsz*patott :D -
Természetesen én hülye vagyok. (Mondjuk nem tudom én mikor beszéltem így veled, de úgy látom ma már csak így fog ez menni.)
Meg noob is meg minden, ezt tudom.
Ettől függetlenül, jó volt olyan csatába kerülni háromszor egymás után, ahol a szembejövőket szinte nem is tudtam sebezni
-
Kubukli #290850 Ja én vagyok a hülye, hogy tier VI meddel 2x többet sebzek mint 3 ugyanolyan tier heavy.
Én vagyok a hülye, nem a 3-as platóón nyomorékok akik először a házakat aztán egymást lövik.
Én vagyok a hülye, nem az a zuzmó, aki foglaláskor a zászlórúd mögé bújik b+ nem a szikla vagy legalább a ládák mögé! -
Igen! Igen! A MM a hülye nem te... 
-
lammaer #290848 Inkább ne foglalkozz az effel, játsz azt kész. Majd 10k csata után visszatérünk rá. -
Kubukli #290847 Aham med akció... ahogy közeledik a 25 kill rendre: 49-42-36-29-27 % win chance.
Random és MM fetisiszták gyerünk toljátok! -
nna megvan a harmadik bukó is, hetes tankkal a legalján voltam mindháromszor, utánam még két hetes aztán négy nyolcas arty, majd kilencesek.
Köszi WG, a k. anyátok hogy van? -
Na, jól kezdődik ez az éjszaka is :
-
Kubukli #290844 Jó ez a med akció! Másodszor szed ki egy kibaszott Grille a 40+-szal cikkcakkban robogó tartályból. -
bootsector #290843 Atyaég...le se merném ide írni, igaz 606 csata után, dehát akkor is.
Na mindegy kell egy céltábla is...
-
Simulacrum #290842 Noobmeter
Fölül beírod a játékbeli neved és a kidobott táblázat második sorában találod meg. -
Simulacrum #290841 Világos, pont azt írtam, hogy minden máson érezhetően jobban dob, mint a ROF-on, ezért is vagyok én BIA párti. -
bootsector #290840 Bocs, egy láma kérdés! Az Effem hol tudom megnézni, nekem az mennyi?
-
Simulacrum #290839 Hétvégi témafelvető:
Bekapcsoltam pár hete újra az assault módot a játékban. Egyre jobban kiismerem a négy térképet és egyre jobban megy. Most is úgy tartom ettől függetlenül, hogy a játékosállomány miatt ezekben a csatákban lehetünk a legtehetetlenebbek esetenként, de mostanában egész jól mennek. Régen egyértelműen úgy véltem védeni ezerszer könnyebb, most pedig úgy gondolom támadni sokkal könnyebb, pontosabban sokkal jobban élvezem támadóként a csatát, mint védőként. Persze ez abból adódik, hogy én utálok egy helyben állni. Nos a kérdés, hogy érzitek ti, melyik térkép melyik felet segíti jobban, ha segíti egyáltalán?
Az én meglátásom:
Erlenberg - Védőként talán könnyebb kicsit a sarokban levő erdő miatt, de jó támadó taktikával, ami erre a térképre nekem simán van (ellesve cleverlandtől) nagyon szeretem támadóként játszani.
Karelia - Na itt egyértelműen úgy érzem, hogy ezerszer könnyebb a támadók feladata. Nem emlékszem olyan csatára, hogy támadóként ne nyertem volna, védőként meg mindig azt érzem esélyünk sincs. Nincs jó helyem védőként. Erre kíváncsi lennék másnak mi a taktikája itt védőként, mert én nem találok megfelelő helyet semmilyen tankkal. Támadóként középre bemegyek mindig, spotolok mindent és simán hozzuk a meccseket. Védőként rettentő nehéz a közepet védeni, mert ha felspotolnak simán lőhetnek mindkét oldalról, sőt ha kempelnek támadók a dombon, akkor még onnan is.
Sand River - Jó taktikával talán itt a legkönnyebb a védők dolga a négy térkép közül, de ide is van jó támadó taktikám többfajta tankra is, szóval nagyon szeretek támadni itt is.
Sigfried Line - Itt is talán egy picit a védők dolga könnyebb, de azért mert sokan nem középen próbálnak bejönni és könnyű a két oldalt bejövőket leszedni az egyik oldalon a dombról, a másikon hátulról. Ettől függetlenül talán ez a legkiegyenlítettebb térkép a két fél számára. -
Angelus1991ster #290838 Köszönöm ! 11 ezer csata után nekem még furcsák ezek a dolgok. Nem vagyok egy pro játékos. Az effem is csak 1237.
4 ezer csatáig még felszerelést sem tettem fel tankra.
Mondom az mi a francnak.
Most meg mi a francért nem veszek tankra alap felszereléseket: ventilátor, álcaháló, töltésgyorsító periszkóp stb. -
Tán mert minden tulajdonságon javít, nem csak a ROFon? :D -
Simulacrum #290836 A BIA a legkevésbé hat a töltési időre, mármint minden más löveghez tartozó töltési időn is rettentő keveset csökkent, de valahogy mégis más egy BIÁs legénységgel játszani. Jobban fordul, jobban lát, pontosabban lő, valahogy összességében jobb az egész tank. -
Angelus1991ster #290835 Napi WoT furcsaság számomra: KV-2 töltésidejét 20.25mp-től 19.81mp-re csökkentettem az elit alakulat skill-lel. -
Droughert #290834 Álcára gyúrj rá, nálam, anno olyan sniper sunyi stílusban ment a móka vele, kb 70%-os wr-t hoztam össze így :) -
lexlutor #290833 az a baj, h szerintem ez enm elsz visszatarto ero, bar ez mar elorelepes a regi "majd-az-mm-elrendezi" dumanal.
egyszeruen nem szabadna elinditani a kliensoldalon a platoont csataba. ennyi. de ugye wg geoldas szokas szerint.