418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• AlucardHuN
    Szarul sikerült a teleportálás. Vagy épp fénysebességről kapcsolt vissza amikor... de véletlenül se bug vagy glitch :D
  • Angelus1991ster
    Ez olyan mint a redshire csata ütközet módban amikor a bázison lévő házba bennt reked az ELC AMX.
  • patchaou
    Ez vajon hogy került bele a sziklába?
  • stork13
    Bemásoltam oda.
  • madmanic
    Ez kezd olyan lenni mint régen a Dark Orbit.. Amivel nem játszik már a kutya sem pont ezek miatt...

Ahelyett, hogy a csalókat azonnal kib@sznák, többlépcsős rendszert vezettek be..

Minek? Aki nem fizet, inkább segédprogramot használ az ezután sem fog... Ja, hogy nem lehetne reklámozni, hogy egymillió játékos van, hanem csak 400 k...?
  • Gyuszopapa
    Ezt a tipusú csalást az FPS-ekben(Cod,BF,CS, stb.)prémium cheat-nek hívják.Mivel havidíjas ezért a lebukásra csekély az esély mert a csalóvédelmi programoknál egylépéssel előrébb jár.
  • baromarc111
    Arra megkèrhetnèk valakit,hogy ezt a kis szösszenetet àtdobja a PH off topicba.Nem akarok oda is regelni.Köszönöm!
  • patchaou
    Régebben olyankor csak kivágott "a kapcsolat megszakadt" szöveggel, bár lehet hogy ezen már változtattak. Nekem is ez a tippem.
  • ximix #290984
    tippelek
    Valami olyasmi, mintha más is elakarná indítani a játékot a te felhasználódal ?
    Ideje jelszót cserélned ?
    pasz
  • Pales27
    Ebben az esetben valóban erős a gyanú, hogy lepaktáltak egymással.
  • okosszöszi26
    azmiaz, hogy védelem több kliens egyidejű behívása ellen?

már többször ezzel az üzenettel lépett ki a játék, legnagyobb boldogságomra?
  • foxbat88fx
    nem kérek több WT videót mert már annyira nyomnáááám :D
  • Maala
    Vicces, ahogy a TD-vel kilövi a tankot, aztán a csapattársa mozgás közben kilövi a T-28-at.

Kb ezen, vagy az előző oldalon volt arról szó, hogy "De a GF-ben ilyen nem lesz!" De lesz. :)
  • baromarc111
    Igen.
    És ez számomra 1 kérdést vet fel miért???
    Miben különbözik a prém számla a nem prémtöl?kredit és xp különbségben,ez miatt működik a mod??Nem hinném.Sztem a wg rájött,hogy nem sok mindent tehet ez ellen,és megegyeztek.A kecske és a káposzta esete.
    Volt valami cikk,hogy csak az eu szerveren 130k használják,és a többin?
    130kX12X12=19m Usd/év.
    Akkor csak az eu szervert számoltuk.
  • ximix #290978
    Jó egy év kihagyás után a játék sok újdonságot mutat számomra, pályák, tankok et cetera, kis Marder38t-vel hasítok sok előnye van pl a fingszag könnyen távozik belőle és ööö ennyi :) amúgy nem rossz masina.

(sírás on)
    A játékos állomány viszont erősen felhígult így 1 év alatt sajnos a rossz irányba.

A WoT pályafutása elején a szakasz, század és a klán csaták elég jól orvosolták a játék hiányosságait mégpedig a játékosok felkészületlenségét vagy hozzá nem értését ami egyben a WG hibája, mert nem igazán akart elmagyarázni a játékmechanikáját, de ez egy jó partiban nem lehetett annyira zavaró akkoriban, mint mostanában.

Mára ez legalábbis ahogy ezzel a kicsi tankkal látom erősen elburjánzott a csaták nagyobb hányadában látszódik a gyakorlatiasság és a logikát nélkülöző megmozdulás amire egy komoly egyjátékos gyakorló küldetés sorozat talán hozna egy kis orvosságot.

Miszerint elmagyarázna bizonyos szituációkon keresztül a játékosnak a játékmechanikáját még pedig úgy, hogy az ellenség szemszögéből is megnézhetne egy azon időben a kialakult helyzetet, kipróbálhatna több féle felszerelést, beállítást

pl:feladatok révén juss el az ellenségig, hogy ne vegyen észre és akkor megtanulnák a bokorról-bokorra taktikát és hova álljak a bokornál bele vagy mögé ha hátra tolatok 15 métert és lövök sem látnak meg és hasonlóak.
    Mindezt vissza játszanák az ellenség szemszögéből és látná hol hibázott és azt is hogy kb 8mp ott virít a térképen hiába állt be a másik bokorba közben...

Valahogy így lehetne szerintem egy kicsivel jobb játékos állományt felnevelni a WoT-ban és más játékokban is ha kötelező feladatsorok teljesítése után engednék csak be az igazi játékba esetleg osztályozva őket így arra sarkalná a játékost, hogy addig csinálja a gyakorló feladatot míg az 100%-os nem lesz.
    (sírás off)
  • Pales27
    Az igaz, hogy csak prémium accounttal működik?
  • baromarc111
    megen elszúrtam
    A második kép

• baromarc111
    Igeh avi 12usd.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igy néz ki a kezelöfelület

Itt látható amint az orrtrukász bejelentkezik,nincs spot alatt mégis én tudom merre van,csak sajnos későn mentettem eltűnt a lámpa és a felirat

Van olyan is squad markers

• okosszöszi26
    már értem hogy lődöznek széjjel az ezerrel száguldó KV-1S-ből

• popey8
    Ja és ezt komolyan minden hónapban egy bizonyos összegért meg kell "újítani"? Durva.

Másik meg aki ezt használja azt csak jelentés útján tudják fülön csípni vagy vmilyen módon érzékeli a szerver, h te ezt használod és így derül ki? Ha csak jelentés útján, akkor ezt lényegében bárki használhatja bármeddig, hacsak le nem buktatja magát pl. egy replayel. Mindenesetre aki ezt használja az egy utolsó undorító féreg.
  • csoszi87
    FCM50 nagyon nehezen játszható.
    Amikor kipróbáltam teszten folyamatosan ellőtték az ammot, vagy a tornyot.
    Marchizor írta ezt anno róla:

"egyedül szar játszani vele, platoontárs mindenképp kell, aki ugyancsak tierlimites tankkal van, de nem FCM-el
    naon nehéz vele játszani, egyes szituációkba még én sem tom mit kéne csinálni vele a nagy mérete és papírsága miatt"

Valamint a sebzésre kapott pénz is kevéskének tűnt.
  • Schwarczer
    csak akkor ha még kétszer bevágja valaki
  • SzocsA
    Serbnek feltennék egy kérdést, mit szól ehhez?

[spoiler]Amúgy megint tiszta szar az egész 2 perc alatt eltűnt a fél csapatom.
    minden egyes csatánál ez van.
    [spoiler]
  • zsan666
    Hozzáfűznék valamit, ha nem bánod. Jómagam is meglestem két csata erejéig a gyerek accján, amikor pár hónapja volt belőle demo verzió (két-három napig működött azt hiszem). A piros golyós arty jelzés artynak igen hasznos, persze ha közben a másik nem áll át egy lövés után. A gömb ott marad, csak be kell célozni. A másik dolog: a minimapon jelzi ugye a kidőlő fákat és a lerombolt pályaelemeket. Ez sem kutya... nem látod, de tudod honnan számíts a másikra... Pfej
    Amúgy nem költenék rá és ingyen sem kellene. Többet ér annál az accom, mint sem hogy elbukjam ilyen miatt.
  • ToCsEk
    infók:

Evilly stream K/V
    - Az orosz forumról törölték a botos topicokat mivel a játékosok nem lehetnek 100%ig biztosak hogy a célpont bot vagy ember. Úgy tűnik a botok hisztérikus reakciót váltanak ki a közösségekben.
    - A játékosoknak van befolyása a fejlesztésre (Volt egy petíció 200k játékossal a CW-vel kapcsolatban. Ez valahogy befolyásolta a fejlesztést.)
    - Hivatalos WG hozzá állás a botokhoz: "Elismerjük a problémákat a botokkal, Warpack stb. De az állítólagos 100k bot használó nem komoly és erősen el van túlozva."
    - Átlagosan egy egész rendszeren való munka (pl arty újraegyensúlyozás) 6 hónapig tart.
    - A 9.1-ben lesz egy rendszer amitől az AFK játékosok akik alig mozognak (ez kevésbé érvényes lassú járművekre), nem sebeznek semmit és még pár feltételt teljesítenek, 0XP és creditet kapnak.

- 8.11 Hétfőről kedd virradóra fog megérkezni. (Nem tudom hogy csak az Orosz-e)
    - Lesz egy új anti-teamkill rendszer: Figyelembe veszi a modul sebzést, lánctalp lelövést stb. A teamkillerek fizetik majd az egész javítást és még 10/20/30 százalék büntetést is kapnak. A pontos százalékot még tesztelik.
    - Új anti-bot rendszert fejlesztenek már fél éve, előzetes ETA a 9.2
    - Tervbe van egy új indító ami megvizsgálja majd az exe fájlt. (Hackek után)
    - Jelenleg bannolják a játékosokat akiknél észlelik a Warpackot és komponenseit. De ez időbe telik.
    - A WG örül annak hogy nem raktak be lehetőséget arra hogy játékosok egymás közt adjanak át ezüstöt, mert "az megtörtné a játék fő örömét - a fejlesztést és fejlődést."
    - A legnagyobb probléma a Hall of Fame-el hogy a bannolt játékosok nem tűnnek el azonnal. Ezt hamarosan javítják.
    - WG a hűségesség irányelvét követi: Evilly azt mondja a WG hűséges a felhasználóihoz és ad a játékosoknak második és harmadik esélyt. A bot accountokat resetelik, de vannak akiket azonnal bannolnak (visszaesők).
    - Úgy tűnik csak 10% visszaeső, de eza szám még mindig nagy Evilly szerint.
    - Mind az anti-bot 1.0 (jelenlegi) és az anti-bot 2.0 használja azokat a scripteket amiket a bot programok.
    - A Python scripetek azért hagyják nyitottan hogy a játékosok tudjanak olyan modokat csinálni amiket olyan dolgokat tartalmaznak amit a WG még nem tudott berakni, vagy alacsony prioritással rendelkeznek.
    - Tegnapelőtt (7.2.2014), 67 embert bannoltak az Orosz szerveren botolásért.
    - CRC sum (MD5) ellenőrzés hasznossága megkérdőjelezhető és erőforrás igényes Evilly szerint. Mond pár példa játékot ahol van de könnyen kikerülik.
    - WG jelenleg gondolkodik PvE dolgokon - plusz tréningek a játékosoknak amik kisebb küldetésekből állnának és gondolkodásra kényszerítenék a játékosokat. "Egyéni küldetésekének" hívják.
    - Dolgoznak a feljelentő rendszeren: "De féljetek használni"
    - WG-nek van valami belső szó filtere: Ha egy játékos sértő a chatben és például 10 játékos jelenti akkor megnézik az előző beszélgetéseit is sértő szavakra. Bele értve a szavak gyökerét és slangeket is.És ha sokat találnak akkor bannolnak.
    - Lesz magas szintű Japán prémium tank, de egyelőre nincs időpont.
    - Severogorsk át lesz dolgozva a 9.0-ban
    - 2014-ben 2 új normál tank ág lesz és 5-6 prémium tank.
    - 9.0-ban jönnek a történelmi csaták.
    - Egy pályát 3-4 hónapig csinálnak, a tesztelés nélkül.
    - A történelmi csatákkal lesznek történelmi pályák, történelmi tank összeállítások, respawn és történelmi jutalmak.
    - Lesz egy új rendszer Lesz egy új rendszer azok büntetésére akik előbb elhagyják a csatát: ha valaki elöbb kilép mint hogy a tankja megsemmisült volna, akkor nem mehet másik csatába más tankkal amíg ki nem jön az előző csatából az előző tankja. Ez a rendszer a 9.1-ben jön.
    - A 9.2-ben bekerül egy captcha rendszer a WoT-ba.
    - Lehet hogy lesz egy második engedélyezési réteg a WoT-ba.
    - Az új indító (nagy eséllyel) hoz egy új ellenörző rendszert is. Gyakorlatilag az indítóba is be kell majd írni jelszót, és lehetséges lesz "titkos kérdést" csinálni.
    - Jelenleg az utolsó tesztfázisban van az a rendszer amivel vissza állíthatók lehetnek majd az accountok (prémium vagy legénység visszaszerzésre)
    - A WG figyeli az olyan oldalakat ahol csalások vannak és jelenti őket a szolgáltatójuknak, de ez a folyamat nagyon lassú Oroszországban.
    - Lesz új prémium és normál hangár a 9.0-ban.
    - A WoT játékosok 70%-a 28-30 év között van Evilly szerint.
    - "feedback" rendszert terveznek a feljelentő rendszerhez: ha feljelentesz valakit és bannolják akkor kapsz róla visszajelzést.
    - A 9.0-ban jön a Chat 2.0.
    - A statisztikád elrejtése még tervben van de alacsony prioritással .
    - A WG dolgozik egy "Erődítmény" rendszeren. Gyakorlatilag egy bázis lenne a klánnak a kliensen belül amit fejleszteni lehet majd.
    - Az "erődítmény" rendszeren kívül klán pontozást is terveznek.
    - Az egyik PvE ötlet (Evilly kedvence) például hogy napi 5 küldetés lenne minden tank osztálynak. Például egy könnyű tankkal menj át a Monastery pályán és közbe lőjj ki célpontokat és ezekért jutalmak lennének.
    - A másik PvE ötlet a klasszikus ellenséges hullámok elleni védelem.
    - Volt hogy játékos IP-t is bannolt a WG. Az ok halálos fenyegetés volt.
    - A "white corpses" mod nincs bannolva.
    - Minden héten csinál a Wg egy listát az illegális arany árus oldalakról és elküldi a googlenek.
  • popey8
    Volt itt linkelve egy videó erről nem rég. Abban az is látszott, hogyha az ellen fákat döntöget, akkor azt neked mutatja a minimapon. Ezzel nem találkoztál?
  • baromarc111
    A képeket el..tam.

• Malarki
    Na ez érdekes volt, végre egy normális leírás hogy mit is ad ez a pack.
    Így viszont még nagyobb görénységnek tartom. Dögöljön meg, aki kitalálta. Meg az is aki ezért fizet.
  • Destydeme
    Hi.
    "Mutatja a tankok felett a töltésidőt,így fordulhat elő amit Destydeme tegnap nem értett,miért Bujnak el amikor betöltött."

Így érthető,vmi mód ezek szerint van,mert ezt rendszeresen eljátszák,utolsó pár tized sec-kor bújik el.
  • Master91
    Jó kis írás!
  • yossarianHUN
    Fene tudja, sokkal lassabb nem lehet, mert akkor T95-nek hívnák
  • baromarc111
    Hali!
    A múltkor volt róla diskurzus itt/warpack/kíváncsiságból letöltöttem .
    Hozzáteszem nem vagyok überpro játékos,de az alatt a pár ezer csata alatt találkoztam én is olyan dolgokkal amit nem tudtam hová tenni.Ezért is voltam kíváncsi rá,hogy mit tudhat ez a mod.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát mit mondjak vannak benne érdekes dolgok,de ha valaki tökhülye a wothoz azon ez sem segít,ugyanúgy szétlövik seperc alatt a mező közepén.
    2napja van meg de csak 1x mertem használni,mert hát kitudja??
    Még minden funkcióját nem ismerem,de:
    -Bokoreltüntetés az egyértelmű,h mi.Gombnyomásra ki/be kapcsolható.
    -6.érzék,úgy vettem észre hamarabb reagál mint a játékbeli,és annyiszor ahányszor rád irányul 1 cső.Bár ez néha zavaró is lehet egy csihipuhi közepette.Viszont kiírja,hogy éppen ki céloz rád.A következő viszont minden light,med versenyző álma:ha 1 orrturkász céloz rád akkor a mininapon megjelenik a görény ikonja kis lila kockatökmindegy,hogy nincs felspotolva látszik,csak menni kell érte.
    -Auto aim:na ez viszont érdekes,ha a tank nagyrészt takarásban van akkor nem igazán tud mit kezdeni vele,DE ellenkező esetben szinte majdhogynem minden esetben sebzés van.PL murovanka varázserdő mögém került 1 fos 300hp vel,én vtpz4 ben ülve fullgázon robogva,fordulás közben,1 lövéssel kiszedtem.A kilométeróra állása az érdekes.
    http://kepkezelo.com/images/xdosoigj6z3z3840nqk3.jpg
    Másik T34 aminek elég lassú a célzása,ha nem zoomoltam a célra rá akkor sokszor nem kellett várni,beadta egyből,de ez csak 1 meccs volt úgyhogy lehet a random velem volt.
    Ezen a képen látszik,hogy a lövés pillanatában még javában megy a tank.
    http://kepkezelo.com/images/3ovin3zwxjguheqawl3g.jpg
    majd az eredmény.
    http://kepkezelo.com/images/fm869652ns8ly4y9tzpw.jpg

De azért ez sem tökéletes,mert pl a jgpze100-t mindegy h menyi látszik az elejéből,mindig a lövegpajzsot célozza
    Viszont városi harcban,lánckerekezés az nagyon megy,és akinek az weak az nem nagyon megy el onnan.
    A felspotolt tankok kontúrjai láthatóak bármi mögött áll is.
    Lézerirányzék az megint egyértelmű.
    -Auto repair:na ez tetszett,kis javítókat tettem 1 amx 1390 re majd berongyoltam az ellen elé,az első lövés LELÁNCOLT,de az automata javításnak köszönhetően szinte a másodperc tört része alatt mentem tovább.Az egész olyan volt mint egy mikró lag lett volna:a wtpz4 kigyulladt 14 hp égett le a kis tűzoltóval
    Kipróbáltam type val is ami ugye szeret 180fokos fordulatot tenni láncoláskor,egy döccenés,és simán ment tovább.
    Ez sztem minden medes,álma.
    -Kijelzi a fennmaradó hp-t.ez nem nagy valami.
    -Mutatja a tankok felett a töltésidőt,így fordulhat elő amit Destydeme tegnap nem értett,miért Bujnak el amikor betöltött.
    Melyik bolygon vagyunk?
    http://kepkezelo.com/images/cjx07xp63vv5bgs25cfw.jpg
    A sárga csík a tankok felett a töltési idő kijelzése visszafelé számolva.
    -Spg nézet,spg aim:ez sztem nem jó ötlet használni mert hamar meg lehet bukni vele,bár ha már van 1 szikla az útba akkor nem működik,legalábbis én úgy vettem észre.Viszont ha van 1 felspotolt ellen aki a látótávodon kívül van azt ezzel a nézettel lehet látni egy szaggatott vonalú kör formájában és azt is ha mozog.
    Továbbá,van Red ball free cam, tracer,fekete égbolt,ez nem tudom minek,no swing ezmeg nenm tudom mi.extend zoom,amit ki is kapcsoltam mert nagyon zavaró h 2 görgetés után,látod A0bol,hogy a K9 kempingező tankra leszállt egy légy.
    Hát nagyjából ennyi,így már számomra is érthető néhány játékbeli furcsaság
    Szoval ezt adják 12usd ért.2 dolog volt ami tetszett auto aim,repair,de ezért minden hónapban/bár megtehetném/de fizetni nem fogok.
    Ha lehet kérném a rohadtg..cicsiternoob hozzáoszlások mellőzését,mert ez az első és egyben az utolsó alkalom volt,hogy ezt használtam.Most lett meg az 5. t10es WTFE100nem szeretném előröl kezdeni.A stureremiltöl megőszültem.

• Bratyex
    De Löwe lassabb mint a T34 nem?
  • yossarianHUN
    Nekem T34 van és szeretem, csak ne lenne olyan baromi lassú, és szarul is hozz a kreditet mióta megbuherálták (elméletileg ezt 8.11-ben buffolják, de el tudom képzelni mi lesz az a buff).
  • Bratyex
    Sziasztok!

Jelenleg melyik a jobb tier 8 prém farm és jó játékélmény nyújtó tank?
    -Löwe
    -T34
    -FCM50t

Tudom hogy a Jagdtiger8.8 jobb kredit hozó, de TD nem kell, IS-6 és 112 meg nem csipázom a penje véget.

• Maala
    Arra ott vannak a TD-k.
  • AlucardHuN
    KV 2 oneshoot ingyenfreg.:/
  • Schwarczer
    akkor én másikat kaptam, mert az enyémel vígan lehetett lőni a madarakat :)
  • okosszöszi26
    ezt az arl39 lófasznyomoronc semmirevaló izét minek tették bele ebbe a játékba?

lassú, lassan fordul, páncélja sincs, a tetején van egy vödör célpontnak, az ágyúja a földön van, se pozitív se negatív kitéríthetősége nincs, stb...
    semmi jót nem lehet róla mondani

és még csúnya is

hulladék az egész
  • sayiid
    Én nekem nem volt vele problémám de nem is éreztem azt, hogy kiemelkedő lett volna. főleg a 67pen egy tier5-tier6 csatában (mert abba teszi) eléggé frusztráló.