418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stork13 #291032 Egyesen nekem is, kettes jó. -
Mostanság egyre gyakrabban kapok a maximális sebzésnél nagyobb dmget.
T-34-3 509et vert a cromwellbe APvel. Rá is kérdeztem, hogy biztosan AP-t használt-e. (nem ammo rack) -
Befoglaltak? :D -
bootsector #291029 Nem tudom, sikerül-e beszúrnom a képet... őszintén srácok, ez már elfogadható eredménynek tűnik? 655 csata van mögöttem. Volt még 2 menet, ahol szintén 6-ot, majd 7-et lőttem ki, nagyon frankó volt, és nem kempelve.
-
És még egy. Bemutatom a világ leghülyébb győztes csatáját.
REPLAY
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Másnál is játszhatatlan ez a szar? Folyamatosan 300 körüli pingem van meg piros lámpa. -
R3nton #291026 Elég lesz a köbcenti? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Szerintem lassan elhúzhatsz a fórumról.
-
baromarc111 #291024 Én ezek után elhiszem. -
foxbat88fx #291023 hát eléggé... csak a tulajdonos tudását minősíti....
-
Nem nagy eredmény, de azt mondta Hunnish hogy tanulságos replay. A klánnak feltöltöttem, gondoltam beteszem ide is. Egy kis falon átlövöldözés, menekülés, vasúti kocsik alatti zúzás. Inkább vicces szerintem.
REPLAY LETŐLTÉSE -
Ne etesd. Nem fogod neki megy magyarázni mire jó egy 1.2-es vagy 1.4-es motor. Ő okos, ügyes, félisten. Ezek nem autók, ezek szarok, babetták.
Hagyd rá, csak szarrá offoljátok a szarrá offolt topikot...
-
mi a baj az 1000ccm el? nem láttál még kispolskit 1000es gsxr motorral?:DDD irány a youtube:D -
baromarc111 #291019 Nem még nem történt semmi 
4 napja vettem de nem használom mert egyrészt fosok én is,másrészt meg ugy vettem észre,,hogy ezek a dolgok inkább elvonják a figyelmemet.Az auto aim-repair,és bokoreltüntetés ami talán hasznos számomra.
Van neki főrumja ahol ezt találtam,nem nagyon megy az angol,de azt hiszem erröl irt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!My main consern about warpack is safety. I don't want to get banned with my main account. Since there is Löwe, Type, TOG etc. in garage. Lot of money invested. Can anyone convince me that Warpack is totally safe at EU servers? How is warpack and my WG account linked?
I was thinking that maybe i should try using this my second account as a test to be safe at heart with these security issues in my head, but if i understood correktly, warpack must be linked to ONE WG account at the time? Is that so.
And one other thing. I'm using OMC modpack now. Is warpack compatible with other mods?
Since the advent of WarPack not registered a single case blocking the account. Follow simple rules and your account will not threaten anything. Not scattered records screenshots and replays on the network, do not tell everyone you meet in battle, that you use WarPack. After the release of the new update does not hurry to fly into server with WarPack, wait for announcement on the forum that WarPack safe to play on the new patch. Do not write in WARGAMING support that you like WarPack and with it is better than without it.
WarPack linked with your WG Account by email without touching your password. With other modes WarPack works excellent, but opinions diverge. With Jove mod works without problems. With the OMC modpack has not been tested.
-
Pares #291018 Bocs, ez baromarc111 #290961-es kommentjére ment. -
Pares #291017
Rengetegszer találkoztam már ezekkel a dolgokkal. Tényleg valószínűnek tűnik, hogy akár százezrek is használhatják ezt. Na és ha Prémium Acchoz kötött, az első számú gyanúsítottá teszi a WG-t (is).
-
malystryx #291016 Kérdeznék srácok, az AMX 50-100-ra mit érdemes rakni? Gondolom a venti alap. A célkereszt mielőbbi szűkülésére a célzórendszer, vagy a függőleges stabilizátor jobb? A harmadikra nincs ötletem. -
Bár ha összekötik a a wp-vel durva lehet, weakspot aim, spotolatlan ellenfeleket lát. -
baromarc111: miután kipróbáltad ezt a warpack cheatet, bannolták/resetelték az accot? Csak azért kérdezem, mert rájöttem, h amit délután mondtam az valószínűleg marhaság, hiszen ha a szerver érzékelné ennek a cheatnek a használatát, akkor a fene se használná, hiszen egyből lebukna a cheater és resetelnék az accját. Viszont régebben volt szó arról, hogyha vki a tracer festést meg azt az átlátszós hitzone modot használja+fák lombjának, bokrok eltűntetését, azt felismeri a szerver vagy a kliens (észreveszi ha adott fájlba bele van nyúlva) vagy vmi ilyesmi és azonnal bannolódik automatikusan. Szal nem értem, hogyha ennél a 2 modnál megtudták oldani ezt, akkor a warpacknél miért nem? Egyébként a traceres cheat benne van, úgyhogy ezek szerint az sem működik vagy nem tudom.
Ez ellen kellene inkább a WG csináljon vmit, mert ez sokkal szemetebb dolog, mint a botozás. Hiszen ez közvetlenül befolyásolhatja negatív irányba egy csatában az én teljesítményemet is. -
A DNIWEbotról írta azt a csóka az FTR-en hogy 3000 dmget csinál t10ben, bár hiszem ha látom. -
baromarc111 #291012 Ez az utolsó hozzáoszlásom ebben a témában.
De azt még elfelejtettem megemlíteni,hogy a fizetés utáni letöltölinken 2 program van,csak ha jól értelmeztem 1 program=1 kulcs.Tehát azt nem volt alkalmam kipróbálni.
NNAAAAA mi a másik program??????
DNIWEbot,ha ezt ugyanúgy összerakták mint a wp-t akkor el tudom képzelni mit tudhat. -
TomDantes #291011 Nem nincs de, miért ha valakinek az van az talán szégyen? -
foxbat88fx #291010 uhhhh ez fájt :D:D:D
desmo: ducati supersport 1000ds?
-
foxbat88fx #291009 gondolom 1,1-es suzukid van xDDDD -
stoppos #291008 Na pláne... :) -
Desmodromic #291007 Tekintve, hogy nincs neki olyan, szerintem nem róható fel. :) -
stoppos #291006 Én metróval járok, de nem tudom a hengerűrtartalmát. :) -
TomDantes #291005 Ismét kiderült mekkora egy hülye segg vagy. -
Desmodromic #291004 Ezért van Ducatim, sokkal olcsóbban megvan a hang! :) -
foxbat88fx #291003 vicc
nekem még a 2,5-es mercim is kicsi ....
kövi kocsim tuti 3000+os lesz, az a yo ha van ami duruzsol b+ a motorháztető alatt :D:D
van itt a környéken vkinek egy 7300ccm-es amcsi mikrobusz szerűség...
na b+ amikor az elmegy előttünk mindig orgazmust kapok, meg megsárgulok az irigységtől!!!!! -
stork13 #291002 Ja és 3 hengerrel. :D -
stork13 #291001 Nem mintha az euro normák miatt a trend mostanában nem a 900-1200 ccm-es turbós benzines motor lenne...
Nem, nem itthon, hanem Európában. -
foxbat88fx #291000 Milyen az Ön gépjárművének a hengerűrtartalma? *
- 900 ccm
901 - 1099 ccm
1100 - 1399 ccm
1400 - 1599 ccm
1600 - 1799 ccm
1800 - 1999 ccm
2000 - 2200 ccm
2200 - 3000 ccm
3000 ccm -
kedvenc kérdésem :DDDD
látszik magyarországon vagyunk...
1100, 1400 az mi? fűnyíró??? :D -
Godap8909 #290999 Kedves World of Tanks játékosok!
Nagyon nagy segítség lenne, ha ezt az autós kérdőívet gyorsan kitöltenétek! Max . 2 perc,de még talán annyi se!
https://docs.google.com/forms/d/1Mbr0ZfJWBdUh7ZMNMe-Ri50X5LyVvIYHDbI9v-ROXfM/viewform
Mivel új vagyok itt ezért nem tudtam weblap címet beilleszteni! Hálás köszönet a kitöltőknek! Kedvesek vagytok! Többiektől elnézést,ha megzavartam a beszélgetést!
Köszönettel,
Godap8909 -
Toweliee #290998 [URL=http://katpol.blog.hu/2014/02/08/amikor_az_ural_egereket_szult]Amikor az Urál egereket szült, „Oroszország sosem volt olyan erős, mint amilyen lenni szeretett volna, és sosem annyira gyenge, mint azt gondolják." – Vlagyimir Putyin[/URL] -
Desmodromic #290997 Tutijó, indulhatnék vele a Gran Turismo-ban. :D -
foxbat88fx #290996 Desmo :D
ez jobb mint a Benja :D -
Desmodromic #290995 A minap fogtam egy botot, el is küldtem az FTR-en bemutatott csókának a replayt, amire meg is jött a válasz:
Hi Desmo,
Densen ist already on the Bothunter Mod Database since today. Its a WotBot Pro User. But thanks for the replay. Another good example that our Team did a good Job with the Bothunting.
Regards to Hungary!
st0rmshadow -
baromarc111 #290994 köszönöm! -
sayiid #290993 Mentem egyet jagdpanther el igaz test szerveren de elég jól sikerült az első meccsem vele. Jó kis tank!