418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Semmi extra.El Hallufon beállok a bokorba fent a víz felől,két spotterünk lemegy,spottolnak is szépen.Egyet lövök,a második lövés előtt közvetlenük lök rajtam egyet ez a barom E75 aztán szépen mögém áll kereszben.Persze felspottolják,én meg egyből kapok vagy 3 lövést.Szerencsére annyi HP-m maradt hogy még szét tudtam lőni a hülye fejét.Szerintem fogalma sem volt róla hogy miért kapja mert nem fordult rám,nem is reklamált.
A csapat természetesen vér vörös volt,így a szokásaimmal ellentétben(nem szoktam csatákból kilépni) egy kék artyval és egy sárga T30-al szépen elmentünk úszni a hátsó strandra.Ezzel véget is ért a csata mert a többiek arra mind elhullottak. :) -
Bratyex #291111 Miért lenne mind2 sz'r?:D Su-122-44 meg eléggé mínuszba is mehetsz (drága lőszer) sok a földbe lövöldözés és lepattanás miatt, komolyan én teszt szerón néztem és nem hittem el hogy prém tankkal lehet mínuszba is menni, persze úgy hogy sajnos 75% legénység nem príma tier 9 lövöldözni, persze T7-T8 istencsászár azért!
Miért lenne szarabb a löwe-nél?
-
Destydeme #291110 Milyen a dreher bak?Világos?1et benyomtam a bivalyból éhgyomorra,jó kedvem lett....
Később lehet lesz wot,úgyis rég nyomtam már piásan,lehet statot rombolni.(vagy piásan artyval támadni/spottolni).
Fos 8as franciám még képes is lenne rá..de nem fekszik nekem ez az arty ág.Megy,meg rohan,de nem tud lőni,3m a spalsh,messze a bat arty.
-
Ja, ez neked ment egyel lejjebb. -
Hehe, volt szakasztársam is, 4-en voltunk ott. 4 vs 12 - ennyien voltak az ellentől. Természetesen bedaráltak, talán 2-3 tankot lőttek. Amúgy te nyertél már csatát a mágikus erdőben csak kempelve? No spotter, csak kemp. Okos megoldás.
Tudod, a lemming train, és a full kemp tökre más. Lemming train akkor jó, ha full rush van, nincs megállás. Erdőben kempelni 12-en viszont egyenlő a halállal, mert minden oldalról tudnak lőni. Mint láthatod, közel 4 perc telt el a meccsből, szóval egyértelmű hogy kemp, és nem train.
Szóval biztosan én vagyok a noob most kettőnk közül?
-
foxbat88fx #291107 szia! :)
tavaly még ittam, szerettem is, de Dreher Bak után nem ízlik :D
de hatásos a sör bassza meg!!!
fel is hoztam magam 56%-ra!!!
hát mi ez ha nem sörhatás? :D -
EmR3 #291106 És sikerült megváltanod egyedül a világot? -
Destydeme #291105 Hi.Mi történt?Mesélj.
-
Ezekkel a rohadékokkal van teli minden.Ma mintha feltűnően sok lenne a balfasz.Minden második csatámban az egész nyomorult csapat egy oldalra megy,hiába villogtatom azt a kurva térképet már a csata elején hogy egyedül vagyok.Aztán miután engem kiéőttek,írkálják a buzik hogy valaki védje a bázist.....
A szomorú hogy a csapatok nagy része nem full vörös volt.A sárgák és zöldek is szarnak ma mindenre.Lehet hogy front van....
Mára be is fejeztem,mieéőtt újabb hónap oihenőre megyek TK miatt.Ezt az E75-öt még megúsztam. :) -
na most szakadt el az a bizonyos cérna..... :D
A sokadik retardált 500 effis top tankot már nem tudtam tolerálni a sorozatos vesztett csaták után. :)
-
Destydeme #291102 Hi.Szoktál Borsodi bivalyt inni?Épp most tesztelem,6.5%,jónak ígérkezik.
-
Toweliee #291101 Ebben az esetben igen, te voltál. Egyedül akartál szembeszállni az ott támadó ellennel, ezenkívül elárultad a csapatod helyzetét. Legközelebb szállj fel a train-re, sokkal több sebzést fogsz tudni kiosztani, kivéve ha te vagy Chuck Norris, akkor bocs, nem szóltam! -
R3nton #291100 Mind2 ótvar! Elvileg 1-2 patchen belül jön a t-54 light version medium tank. Az elég jónak hangzik.
Tier8ból max a t-34-3 éri meg talán-talán, de 10500 goldot biztos nem áldoznék rá.
De ilyen T34 és Löwe az vicc kategória. Egyrészt folyamatosan tier10ben játszik, másrészt ha nincs prémiumod mellé, akkor kb úgy hoz, mint egy KV-1-es xd Szóval nagyon nagy felejtős a dolog.
Mennyi gold egy ilyen tank 11-12k? Vegyél egy 7-est! E-25 az elég op, vagy su-122-44 (bár ez elég sokat megy t9-ben), és a többi goldot fizesd be pérmium számlára.
De amennyi kredites küldetés van mostanság, még a tier5 prém tank is elég ha netán megszorulna valaki, de prém account mellett kizárt szinte, hacsak nem full golddal lő valaki.
Nekem van t34-em, a játékélmény egyenlő a 0-val, szóval sztem ne vedd meg, löwe meg detto, sőt sztem még szarabb... -
Természetesen én voltam a fucking noob, hogy egyedül mertem oda menni. 12 emberes kemp az erdőben.
-
Nem találkoztam ilyennel, azt jelzi hogy épp milyen plecsni van meg az adott járművel, de azt nem hogy mennyi kell a a többihez.(de lehet hogy én vagyok láma és nem vettem észre) -
csoszi87 #291097 Nézettség alapján úgy látom nagyon sokan reménykednek ebben a videóban.
-
Malarki #291096 Azért az ilyen sebzés nélküli frag lopkodás elég ritka, legalábbis nálam.
Egyébként így is kilőtted a csapat felét, ami pláne T10-ben csatadöntő dolog. A low hp-s tanknak is ugyan akkora a sebzése mint egy fullosnak. -
FosTalicskaa #291095 Mintha lettek volna ígéretek arra, hogy valahol írni fogja a játék, hogy éppen most aktuálisan mennyi xp is kell az egyes szintekhez. Ezek szerint még nem valósult meg az sem? -
3868 dmg és 1021 spot-ra nem adta meg:/ Azért legalább jó kör volt, ráadásul 88-as gunnal:) -
Angelus1991ster #291093 Foxbat elvégezted a szertartást? -
3k sebézsre 1k spotra beadta dec31.én -
Na ilyen ember hogy jut el Tier 10-ig? Legjobb átütésű tank (vagyis az egyik legjobb), és még csak el sem lőtte magát egész meccsen.
-
foxbat88fx #291090 na végre gépnél :D
nincs mára már meló se... nem is fogok már vezetni
úgyhogy jöhet a sör + a wot ! :D
vissza kell hoznom a délelötti szopóágat megint :(
Győz / Dönt / Csata: 4 / 0 / 12 ( 33.33% ) -
bootsector #291089 Jó, hát én, mint tök kezdő most ennek is igen örültem. Ti már iszonyú profik vagytok... -
FosTalicskaa #291088 Hát nem tudom. Múltkor tier 10-ben f155-el csináltam 6 killt összesen 310 körüli dmg-el. 7 kill ide vagy oda nem voltam túl büszke magamra... -
bootsector #291087 Köszönöm, ez megnyugtatott, de akkor már csak beteszem a sebzést is, hátha mond valamit.
-
A Tiger II-nél mennyire adja meg a tank ász plecsnit? És bele számít az hogy milyen löveggel szedek össze mondjuk 4-5 ezer sebzést?:) (Tudom hogy én vagyok a béna, de nagy löveggel használva jó dmg mellett is sokszor veszteséges a csata, főleg ha esetleg ki is lőnek) Lehet nem valóak még nekem a Tier8-as tankok:/ -
lammaer #291085 NEM :P -
Angelus1991ster #291084 Részint igen, sémát kivágom és technokolgőzben összeragasztom.
Valahol már ki kell egészítenem a sémát.
Például: E-100 1/50-es méretarányban ( főleg ezt az arányt szeretem a wot-os sémák miatt), a törzse megvan.
Ekkor fogom az átkonvertált Jagdpanzer E-100 textúráját és megtarvezem a maradék részeket.
Ilyen terveim : Jagdpanzer E-100 (50%), Rhm.-B. WT. (10%), Toldi (75%),
44M Tas (40%). Straussler V-4 séma (99/100% - elérhető nálam!)
-
stoppos #291083 Nem sürgős nekem a dolog. :) Nem rak be gyakran arra a pályára. -
Úgy nem igazán fog látszódni szerintem. Kicsit később majd bemegyek gyakorlóba vkivel és akkor csinálok screenshotot a helyről, aztán felrakom ide. Megfelel így?:) -
lammaer #291081 Lőwét is belövik gold nélkül....
Igazából azon gondolkodj el, hogy neked bejön e a hulldown játékstílus amit a T34 megkövetel (pl T32), vagy inkább maradsz a klasszikus heavy módban.
Mert ha farmolni akarsz, az rengeteg csata, nem mindegy hogy mennyire szenvedsz közben.
Esetleg átgondolhatod, hogy melyik nemzetben szeretnéd high tier heavybe a legénységet húzni. Pl ha van T110-ed, annak a legénységét húzhatod T34el... a Maushoz meg a Lőwe való.
-
yossarianHUN #291080 T34 torony nerf? Miről maradtam le? Löwét meg buffolTÁK, de ez a hatalmas plusz minimális sebességnövelés, és plusz 20mm oldalpáncél volt (szarnak a pofon). -
Bratyex #291079 Két tankon variálok löwe vagy t34 melyik a jobb? Sokan írják hogy t34 erős, de én úgy vettem észre hogy mióta nerfelték a tornyát sokan belövik tier 8 tankok is akár gold nélkül. Löwe meg úgy hallottam buffolják! -
lammaer #291078 Megjelölöd egy térképen painttal? -
FosTalicskaa #291077 Wow, ez merész terv. A modellt is meg akarod tervezni, vagy csak kész sémát vagdalsz össze? -
Angelus1991ster #291076 Szokott közületek tankokat modellezni? Papírt használva például.
Van egy őrült tervem: Miszerint lemodellezem mind a 287 ( + prémium ) tankot.
Eddig kész: 10-11 db. -
Nazarov77 #291075 Fölösleges a 100as, lassan szűkül és a rof se annyira jó.
Én a WZ-132esen a legjobb 85öst használom: 85 mm 64-85TG Ez csak erre a tankra elérhető, de nagyon jó kis ágyú, gyors pontos DPMje is jó. -
AlucardHuN #291074 Ez a wz 131 pofás jószág már a T csőszájfékes 85-össel. A 100-ast lehet megnézem majd de ez a gun pont jó:D -
stoppos #291073 Ez minden pályán így van. :)