418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gottfried
    Semmi extra.El Hallufon beállok a bokorba fent a víz felől,két spotterünk lemegy,spottolnak is szépen.Egyet lövök,a második lövés előtt közvetlenük lök rajtam egyet ez a barom E75 aztán szépen mögém áll kereszben.Persze felspottolják,én meg egyből kapok vagy 3 lövést.Szerencsére annyi HP-m maradt hogy még szét tudtam lőni a hülye fejét.Szerintem fogalma sem volt róla hogy miért kapja mert nem fordult rám,nem is reklamált.
    A csapat természetesen vér vörös volt,így a szokásaimmal ellentétben(nem szoktam csatákból kilépni) egy kék artyval és egy sárga T30-al szépen elmentünk úszni a hátsó strandra.Ezzel véget is ért a csata mert a többiek arra mind elhullottak. :)
  • Bratyex
    Miért lenne mind2 sz'r?:D Su-122-44 meg eléggé mínuszba is mehetsz (drága lőszer) sok a földbe lövöldözés és lepattanás miatt, komolyan én teszt szerón néztem és nem hittem el hogy prém tankkal lehet mínuszba is menni, persze úgy hogy sajnos 75% legénység nem príma tier 9 lövöldözni, persze T7-T8 istencsászár azért!
    Miért lenne szarabb a löwe-nél?
  • Destydeme
    Milyen a dreher bak?Világos?1et benyomtam a bivalyból éhgyomorra,jó kedvem lett....
    Később lehet lesz wot,úgyis rég nyomtam már piásan,lehet statot rombolni.(vagy piásan artyval támadni/spottolni).
    Fos 8as franciám még képes is lenne rá..de nem fekszik nekem ez az arty ág.Megy,meg rohan,de nem tud lőni,3m a spalsh,messze a bat arty.
  • Roger6
    Ja, ez neked ment egyel lejjebb.
  • Roger6
    Hehe, volt szakasztársam is, 4-en voltunk ott. 4 vs 12 - ennyien voltak az ellentől. Természetesen bedaráltak, talán 2-3 tankot lőttek. Amúgy te nyertél már csatát a mágikus erdőben csak kempelve? No spotter, csak kemp. Okos megoldás.

Tudod, a lemming train, és a full kemp tökre más. Lemming train akkor jó, ha full rush van, nincs megállás. Erdőben kempelni 12-en viszont egyenlő a halállal, mert minden oldalról tudnak lőni. Mint láthatod, közel 4 perc telt el a meccsből, szóval egyértelmű hogy kemp, és nem train.

Szóval biztosan én vagyok a noob most kettőnk közül?
  • foxbat88fx
    szia! :)
    tavaly még ittam, szerettem is, de Dreher Bak után nem ízlik :D
    de hatásos a sör bassza meg!!!
    fel is hoztam magam 56%-ra!!!
    hát mi ez ha nem sörhatás? :D
  • EmR3
    És sikerült megváltanod egyedül a világot?
  • Destydeme
    Hi.Mi történt?Mesélj.
  • Gottfried
    Ezekkel a rohadékokkal van teli minden.Ma mintha feltűnően sok lenne a balfasz.Minden második csatámban az egész nyomorult csapat egy oldalra megy,hiába villogtatom azt a kurva térképet már a csata elején hogy egyedül vagyok.Aztán miután engem kiéőttek,írkálják a buzik hogy valaki védje a bázist.....
    A szomorú hogy a csapatok nagy része nem full vörös volt.A sárgák és zöldek is szarnak ma mindenre.Lehet hogy front van....
    Mára be is fejeztem,mieéőtt újabb hónap oihenőre megyek TK miatt.Ezt az E75-öt még megúsztam. :)
  • Gottfried
    na most szakadt el az a bizonyos cérna..... :D

A sokadik retardált 500 effis top tankot már nem tudtam tolerálni a sorozatos vesztett csaták után. :)

• Destydeme
    Hi.Szoktál Borsodi bivalyt inni?Épp most tesztelem,6.5%,jónak ígérkezik.
  • Toweliee
    Ebben az esetben igen, te voltál. Egyedül akartál szembeszállni az ott támadó ellennel, ezenkívül elárultad a csapatod helyzetét. Legközelebb szállj fel a train-re, sokkal több sebzést fogsz tudni kiosztani, kivéve ha te vagy Chuck Norris, akkor bocs, nem szóltam!
  • R3nton
    Mind2 ótvar! Elvileg 1-2 patchen belül jön a t-54 light version medium tank. Az elég jónak hangzik.

Tier8ból max a t-34-3 éri meg talán-talán, de 10500 goldot biztos nem áldoznék rá.

De ilyen T34 és Löwe az vicc kategória. Egyrészt folyamatosan tier10ben játszik, másrészt ha nincs prémiumod mellé, akkor kb úgy hoz, mint egy KV-1-es xd Szóval nagyon nagy felejtős a dolog.

Mennyi gold egy ilyen tank 11-12k? Vegyél egy 7-est! E-25 az elég op, vagy su-122-44 (bár ez elég sokat megy t9-ben), és a többi goldot fizesd be pérmium számlára.

De amennyi kredites küldetés van mostanság, még a tier5 prém tank is elég ha netán megszorulna valaki, de prém account mellett kizárt szinte, hacsak nem full golddal lő valaki.

Nekem van t34-em, a játékélmény egyenlő a 0-val, szóval sztem ne vedd meg, löwe meg detto, sőt sztem még szarabb...
  • Roger6
    Természetesen én voltam a fucking noob, hogy egyedül mertem oda menni. 12 emberes kemp az erdőben.

• xotyi
    Nem találkoztam ilyennel, azt jelzi hogy épp milyen plecsni van meg az adott járművel, de azt nem hogy mennyi kell a a többihez.(de lehet hogy én vagyok láma és nem vettem észre)
  • csoszi87
    Nézettség alapján úgy látom nagyon sokan reménykednek ebben a videóban.
  • Malarki
    Azért az ilyen sebzés nélküli frag lopkodás elég ritka, legalábbis nálam.

Egyébként így is kilőtted a csapat felét, ami pláne T10-ben csatadöntő dolog. A low hp-s tanknak is ugyan akkora a sebzése mint egy fullosnak.
  • FosTalicskaa
    Mintha lettek volna ígéretek arra, hogy valahol írni fogja a játék, hogy éppen most aktuálisan mennyi xp is kell az egyes szintekhez. Ezek szerint még nem valósult meg az sem?
  • xotyi
    3868 dmg és 1021 spot-ra nem adta meg:/ Azért legalább jó kör volt, ráadásul 88-as gunnal:)
  • Angelus1991ster
    Foxbat elvégezted a szertartást?
  • ToCsEk
    3k sebézsre 1k spotra beadta dec31.én
  • Roger6
    Na ilyen ember hogy jut el Tier 10-ig? Legjobb átütésű tank (vagyis az egyik legjobb), és még csak el sem lőtte magát egész meccsen.
  • foxbat88fx
    na végre gépnél :D
    nincs mára már meló se... nem is fogok már vezetni
    úgyhogy jöhet a sör + a wot ! :D

vissza kell hoznom a délelötti szopóágat megint :(
    Győz / Dönt / Csata: 4 / 0 / 12 ( 33.33% )
  • bootsector
    Jó, hát én, mint tök kezdő most ennek is igen örültem. Ti már iszonyú profik vagytok...
  • FosTalicskaa
    Hát nem tudom. Múltkor tier 10-ben f155-el csináltam 6 killt összesen 310 körüli dmg-el. 7 kill ide vagy oda nem voltam túl büszke magamra...
  • bootsector
    Köszönöm, ez megnyugtatott, de akkor már csak beteszem a sebzést is, hátha mond valamit.
  • xotyi
    A Tiger II-nél mennyire adja meg a tank ász plecsnit? És bele számít az hogy milyen löveggel szedek össze mondjuk 4-5 ezer sebzést?:) (Tudom hogy én vagyok a béna, de nagy löveggel használva jó dmg mellett is sokszor veszteséges a csata, főleg ha esetleg ki is lőnek) Lehet nem valóak még nekem a Tier8-as tankok:/
  • lammaer
    NEM :P
  • Angelus1991ster
    Részint igen, sémát kivágom és technokolgőzben összeragasztom.
    Valahol már ki kell egészítenem a sémát.
    Például: E-100 1/50-es méretarányban ( főleg ezt az arányt szeretem a wot-os sémák miatt), a törzse megvan.
    Ekkor fogom az átkonvertált Jagdpanzer E-100 textúráját és megtarvezem a maradék részeket.

Ilyen terveim : Jagdpanzer E-100 (50%), Rhm.-B. WT. (10%), Toldi (75%),
    44M Tas (40%). Straussler V-4 séma (99/100% - elérhető nálam!)

• stoppos
    Nem sürgős nekem a dolog. :) Nem rak be gyakran arra a pályára.
  • popey8
    Úgy nem igazán fog látszódni szerintem. Kicsit később majd bemegyek gyakorlóba vkivel és akkor csinálok screenshotot a helyről, aztán felrakom ide. Megfelel így?:)
  • lammaer
    Lőwét is belövik gold nélkül....

Igazából azon gondolkodj el, hogy neked bejön e a hulldown játékstílus amit a T34 megkövetel (pl T32), vagy inkább maradsz a klasszikus heavy módban.

Mert ha farmolni akarsz, az rengeteg csata, nem mindegy hogy mennyire szenvedsz közben.

Esetleg átgondolhatod, hogy melyik nemzetben szeretnéd high tier heavybe a legénységet húzni. Pl ha van T110-ed, annak a legénységét húzhatod T34el... a Maushoz meg a Lőwe való.
  • yossarianHUN
    T34 torony nerf? Miről maradtam le? Löwét meg buffolTÁK, de ez a hatalmas plusz minimális sebességnövelés, és plusz 20mm oldalpáncél volt (szarnak a pofon).
  • Bratyex
    Két tankon variálok löwe vagy t34 melyik a jobb? Sokan írják hogy t34 erős, de én úgy vettem észre hogy mióta nerfelték a tornyát sokan belövik tier 8 tankok is akár gold nélkül. Löwe meg úgy hallottam buffolják!
  • lammaer
    Megjelölöd egy térképen painttal?
  • FosTalicskaa
    Wow, ez merész terv. A modellt is meg akarod tervezni, vagy csak kész sémát vagdalsz össze?
  • Angelus1991ster
    Szokott közületek tankokat modellezni? Papírt használva például.

Van egy őrült tervem: Miszerint lemodellezem mind a 287 ( + prémium ) tankot.
    Eddig kész: 10-11 db.
  • Nazarov77
    Fölösleges a 100as, lassan szűkül és a rof se annyira jó.
    Én a WZ-132esen a legjobb 85öst használom: 85 mm 64-85TG Ez csak erre a tankra elérhető, de nagyon jó kis ágyú, gyors pontos DPMje is jó.
  • AlucardHuN
    Ez a wz 131 pofás jószág már a T csőszájfékes 85-össel. A 100-ast lehet megnézem majd de ez a gun pont jó:D
  • stoppos
    Ez minden pályán így van. :)