A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #291100 Mind2 ótvar! Elvileg 1-2 patchen belül jön a t-54 light version medium tank. Az elég jónak hangzik.
Tier8ból max a t-34-3 éri meg talán-talán, de 10500 goldot biztos nem áldoznék rá.
De ilyen T34 és Löwe az vicc kategória. Egyrészt folyamatosan tier10ben játszik, másrészt ha nincs prémiumod mellé, akkor kb úgy hoz, mint egy KV-1-es xd Szóval nagyon nagy felejtős a dolog.
Mennyi gold egy ilyen tank 11-12k? Vegyél egy 7-est! E-25 az elég op, vagy su-122-44 (bár ez elég sokat megy t9-ben), és a többi goldot fizesd be pérmium számlára.
De amennyi kredites küldetés van mostanság, még a tier5 prém tank is elég ha netán megszorulna valaki, de prém account mellett kizárt szinte, hacsak nem full golddal lő valaki.
Nekem van t34-em, a játékélmény egyenlő a 0-val, szóval sztem ne vedd meg, löwe meg detto, sőt sztem még szarabb...