418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stoppos #291192 Na, hát én marhára nem itt votlam. Az F6 alsó kétharmadánál a domb mellett toltam. Előre keményen, mert úgy jó. -
Lack #291191 :):):):) -
Kubukli #291190 Nem, de legalább EU szerverek sem.
Everything for satisfied customers! -
Destydeme #291189 Ti 1 család vtok?
-
lammaer #291188 Két kérdésem van:
Mit szívsz?
Tudnál e adni belőle nekem is? -
Destydeme #291187 Tőled 1 olyat láttam,h nem tudom mivel voltál(td?),de Lakeville volt,délen voltatok és 1 t95-el nagy nehezen(szerencse) lehoztátok.Akkor türkiz voltál.....Vmi Is3 még le is pattan rólatok a 2es oszlopról.
-
lammaer #291186 Köcce, arrafelé még nem kempingeztem, általában a hegy mellett szoktak feljönni (neked balkéz felé) nem? -
Shifty #291185 Rohadjon meg ez a szar!!! Akkor fagy ki a szeró mikó életembe először kinyírok tizenhat tankot. Meg sebeztem vagy 700-at. Biztos buktam a xp-t is. :( -
Erre gondolt. -
lammaer #291183 Van még 3x ma este? -
Na akkor majd megnézem "Link" -
Destydeme #291181 Nem nem,tuti,h sand river volt,ott is rezgett a léc,de szépen csinálta,írtam is neki.
Kwagga bajtársadtól is láttam már.....
1x majden összerakott a game cliffe-en én stufg ,ő kv1s ,de kifagyott a genyó.Enemy volt..... -
A Patton az igazi etalon 9-es med-ben. Én imádtam. Sokkal keményebb mint ez a kilences japo szusi tank.
De a legeslegjobb cső vitathatatlanul a Centu 7/1-é. És tízesben a 4202-é. -
Destydeme #291179 "Mi van? :D Már ne haragudj, de ennek a felét nem is értettem. :D"
Ha látom,akkor jó eséllyel elolvasom amit írsz,nem ugrom át.Nevezhetjük hasznos hsz-nek is ha jobb.
November 23tól van wt-e100.Ha azóta nézem,akkor kb 80nap telt el(de amíg kifarmoltam 100-150csata volt vele)vagyis 80 nap alatt 80X20 az 1600 lenne,ehelyett van 1100 vagy mi.A 20 csata azt jelenti,h kb napi 3 óra,szal nem olyan sok.Főleg ha azt nézem,h időnként be sem lépek(ma sem),máskor meg van 6 órám"anyázni".Szal nem olyan sok.
Annyi,h valóban azzal megyek,nem csak a szám jár.
-
suba53 #291178 Lefagytak az EU szerverek?
Kiléptetett konnect hiba miatt meccs közben, és most nem tudok felmenni egyikre sem.
-
Szerintem Kwaggától volt, és South Coast volt, nem Sand River. Aminek a végén a T-62A pattogot róla 5m-ről, nem az? -
hNeo2 #291176 meghalt a szeró.
izgalmas cw csata közbe. -
stoppos #291175 Fura, én akkor kezdek. :) -
Kubukli #291174 Na szerver 1 iszonyatos lag kilépés egy csata szerver 2-n gyors belépés után , totális retard csapat 2-11 nél kilépés nézzük mi a helyzet az egyessel.
Nem enged be de már a 2. sem.
Biztos az ISP-m már megint! -
Lack #291173 Be sem enged egyik szerverre sem. -
rahotep #291172 A wg bekaphatja...állandó lag este...szopjanak le!!!
-
Igen én tettem fel. Sok ember elhitte utána hogy nagyon jó kis tank. 
Pedig csak sima átlagos. Egy sniper stílusú gyorsabb "heavy". -
Csak sajna kevés az ilyen meccs, múltkor ketten maradtunk Serene Coast-on egy Löwével egy T29 és egy francia Arty ellen, nekem (Su-100 kilőtték a motorom és a töltősöm(egy javítóm volt így inkább a motort javítottam meg) ,fél HP-n maradtam, a Löwének a motorját. Bevártam a Löwét hogy együtt támadjunk, megkerültem a bázisukat addigra a Löwe is odaért, T29 előjött kapott tőlem egy 390-est meg a Löwétöl pár pofont elindultam felé,hogy rárontok erre kiszed az arty majd elkezdi foglalni a bázist, Löwe már nem ért vissza, de összességében mindenki gratulált a másiknak és egy jó meccset játszottunk, nem volt anyázás hogy ki baszta el
-
Destydeme #291169 A bivaly betett(ma még 1 kört sem mentem,hála az sg nek:)+ a wotlabs sem akar okosat írni.
Elvileg a napi statom kb 20csata.
November 23án már megvolt a Wte100,azóta megyek az RHM-el( 2 duplás kör és jönnek a"fun"körök.(a wt aufpz4 1 idő után már napi 30k munka volt előírva,h haladjon a prject,mki szeretett lőni:),ha megvolt a munka,élmény volt bármi mással menni.Mindezt 52% win és 1722 wn6 mellett(mégsem élveztem)
Elég sokat elmond a csapat minőségéről,nem mondok újat,h kb a 13. rajtkocka volt az enyém.Ha szopi volt,akkor az arty is nagyobb volt nálam.
-
R3nton #291168 Hát én már a pattont se szerettem, uh nekem az obi jobban fekszik sokkal. -
R3nton #291167 Nekem a centen feküdt a nagycső. Itt valahogy nem annyira. Centnek jó a lövegpajzsa oda lehet rakni a dolgot.
-
Destydeme #291166 Ha túl sok,akkor lehet nem vagyok ilyen szeretetre méltó.
-
Destydeme #291165 Ok,de nem g...ózni akartam,az accoddal sem.Láttam már replayt tőled itt,általában megnézem őket...
Akkor sztem Jeff-től volt itt pár hónapja 1 szép kör E50m-el,nem tőled.Sand river volt.
#291145: Nem ez a gond,hanem,h nem élvezem.Maga 2.vh téma érdekel,azért kezdtem bele(Tiger)anno.....Hanem az,h az a banda nyer ahol kevesebb a piros/több a zöld.
Ha nem jön ki a lépés,akkor jön a bukó széria,mindegy milyen játékos vagy.Te lehetsz tier8al jó ha tier 10ben mész,és tier 10ben is lehetsz jó ha a többi csak "van".Általában ha van 3 zöld az már nyer.Én meg menjek a max sebzésre?(Wn)
Időnként kijön olyan,h"mki"zöld vagy jobb,na az igazi taktika,csiki-csuki,ki spottol jobban,ki hogy helyezkedik.Na ezek az igazi fasza csaták,általában végig kiélezett.+ írsz az ellennek,h fasza voltál stb+ írsza a garázyban,h ügyes voltál,s nem az,h mkinek a q... anyját 2 perc alatt 15-1. -
R3nton #291164 Tényleg nem érdemes hidd el! :D Inkább vegyél prém számlát. A type59en kívül egy rakász szar az összes. -
50k free-t tettem félre rá. 25k a torony, és estére a maradékkal kiegészítve meglett a nagy cső. Nem sok bajom van vele. Lassan tőlt, lassan szűkül, de legalább át visz mindent. Bár ezzel együtt sem vagyok lenyűgözve tőle, de azért használható kategória.
Az Obj430II teljesen más. Jó cső, pattog, csak hát a torony. Nagyobb elrettentő hatása van.
De mégis a japo jobban közelebb áll a stílusomhoz. -
R3nton #291162 teljesen mind1, hogy használja, egy 12000 goldos tank ne hozzon már így és ne keljen már vele 3-4000-reket sebezni egy meccsen főleg tier10be pakolva, hogy elfogadható kredithozama legyen. Undoríró!!!! -
Ugyanaz a dilemma akkor, mint a Centurion 7/1-nél. Leo PTA-t nem mondom, mert nnak nevetséges 6mp a rld-ja a kiságyúval... WTF. -
Malarki #291160 Mi van? :D Már ne haragudj, de ennek a felét nem is értettem. :D
Nem vágyok én semmire sem, csak csodálkoztam, hogy neked már több mint 1000 csatád van vele, én meg még odáig se jutottam el, hogy kifejlesszem, pedig elkezdtem az ágat már akkor mikor bejött. Ezért kérdeztem, hogy mennyit játszol naponta. Én nagyon keveset, legalább is az itteni emberekhez képest. Napi kb. 15 a max, ha nagyon ráfekszek akor 30, de akkor utána egy hétig semmi kedvem a játékoz. Engem eddig köt le, meg nem is nagyon szeretek 2-3 órát a gép előtt görnyedni.
-
Szerintem annak a tanknak még a tornyában is motor van, állandóan azt lövik el:D Nagyobb ágyúval már nagyon jó volt, talán 8,8 sec volt a töltése, ha jól emlékszem. Én nagyobb motort viszont nem fejlesztettem ki rá, mert szerintem felesleges azért a kis lóerőért:)
Egyébként megéri végigmenni a japcsi top med-ért, nekem állatira tetszik:) -
R3nton #291158 Nyugi nagy csővel se lesz jobb. Annak jó az átütése és a sebzése, viszont a jó DPM-ből baromi szar lesz és nagyon lassan szűkűl és pontatlan is. Nagy, papír és nekem is mindig ellövik a motort. Én már azon is gondolkodtam, hogy visszarakom rá a kis csövet, mert az még normálisan szűkül és viszonylag pontos is, és közelharcban elég jó.
Amúgy lehet vele jó köröket menni, de én lotto tanknak tartom. Vagy szerencsétlen vagy és az első percben totálra lőnek, vagy jó kört mész vele. Full random. Sokan szeretik, én nem. Obj430II-vel párhuzamosan húzom. Obj sokkal, de sokkal jobb. -
Az A-44 sehol nincs ehhez képest. Egy ismerősöm is most vette meg. Megkérdezte milyen. Mondom bammeg megőrülök a motorja miatt mert azonnal szétcseszi bármi. Naaaaaaagy röhögés a TS-en. És közlik velem, hogy Pocok is ezen van kiakadva egész délután hogy motor, motor, motor! Szóval nem csak nálam van gáz vele. -
Destydeme #291156 Vicceltem a kezdővel na :)Nehogy felszívd magad.Azért 20-30emberkét megtudok nevezni régről,úgy hogy nem én vok a legrégebbi.Mindezt úgy,h anno én is itt kezdtem kérdezni.....Most a t5 már nem farm?Tényleg régen voltam ott. -
stoppos #291155 Sok lesz mán az a bivaly.
-
Destydeme #291154 Mikkel szoktál menni?Melyik ág a fő?Az érdekel miért nincs rhm-ed. -
Szóval A-44 feeling. :D