418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bratyex
    T-127 akkora egy OP tank! :D
  • Gottfried
    Végre egy fasza kis újítás!! A TK-ért elég durva büntetés jár. Mivel úgysem tudnám megállni hogy ne lépjek be ebbe a szarba minden nap,így ezeknek a fasszopóknak a segítségével kellett megoldanom a problémát.Kilőttem a rohadt kretén artyt a buzeráns low tierrel együtt akit behozott és kaptam érte szép 3 hónap bant.Leszarom a prémiumot ami így elveszik,leszarom a buzi pecseket és az egész tetves laggaminget is magasról leszarom! :) Basszák meg ezt a szart és szarjanak sünt minden nap! Ennyi....

• stoppos
    Passz, de miből gondolod, hogy nem került bele?
  • Szpecnyaz
    Soha senki se mondta hogy ez történelmi csata. Ez nemzet vs nemzet mód.
  • popey8
    Nem úgy volt, ebben a pecsben rakják be a kör alakú látótávot? Csak azért mondom, mert nem került be.
  • Sunsetjoy
    Most őszintén, erre veri magát a WG, hogy történelmi csata? :D

Mi csapatunk: 2 Caernarvon, 13 AT 15...

Oké, hogy nyertünk, de bármikor kerülhet az ember rossz oldalra...
  • toocha
    A WotMP-nek van TS-e? Ha van használhatja bárki?
  • Jacktor
    Srácok, mi a Stronk csatorna jelszava? Már ha nem titkos :)
  • Hexen007
    A kurva anyád WG geci a mostani peccs óta laggolok!!!!!!!!!
  • Sunsetjoy
    Lol, én töketlen végig sem olvastam amit írtál :D Bocs.
  • malystryx
    Elküldtem pm-be, nem tudok képet feltölteni, nem akarja..
  • stoppos
    Nekem a múltkor system segített itt, de én barom már nem emlékszem. :)
  • Kronos79
    Ez a nyerő. Kösz! Sunset az általad írt dolog középről veszi ki a szöveges jelzést.
  • Sunsetjoy
    Lehet, hogy volt már, de miért kaptam most belépéskor 1 nap prémet? A korábbi küldetéseket nem csináltam meg, illetve prémelőfizetésem sem volt.
  • toocha
    erre ment #291839
  • toocha
    Töröld a res mods/scripts/client/vehicle_damage.json és a vehicle.pyc fileokat
  • foxbat88fx
    azt meg hogy???? auto loaderes tankokkal hihetetlen nagy esélyetek van
    ezt épp hogy lehoztuk :)
    persze kivágtam 4k dmg-et :D
  • Nihili
    Igen, ezt tudom, ez az ami szemet szúrt:Extended zoom mods we’re banned with version 8.11, use at your own risk!
  • toocha
    töröld a res_mods.8.11scriptsclient alatt a vehicle_damage.json és vehicle.pyc filokat!
  • toocha
    Töröld a res_mods.8.11scriptsclient alatt a vehicle_damage.json és vehicle.pyc filokat!
  • robogo81 #291852
    Sziasztok.
    Van már lövegkitérést mutató mód,vagy ezt a jimbóban nem találom?
  • Kronos79
    Sajnos nem az. Legalábbis nálam bent maradt.
  • Gottfried
    A szarabbnál szarabb játékmódokról nem ís beszélve......

Nyomorék banda ez a WG :)
  • malystryx
    Na itt egy remek példa, tegnap ugyanilyen csatában voltam, mi voltunk a franciák, én 50 100-al voltam, az ellenfél az orosz volt. Ledaráltak minket mint a sz*rt. (bocsánat)
  • stoppos
    Nem vót senki a hegyen, azt megettek titeket. :)
  • foxbat88fx
    várom a tippeket a végeredményre :D
  • Gottfried
    Na ma megvettem a VT kis tank csomagját és remélem hamarosan megjön a meghívóm a zárt bétába.Abban a pillanatban itt hagym ezt a szart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hihetetlen hogy minden pecs után szinte játszhatatlan.Rohadjon meg ez a fasszopó Laggaming a buzi játékával együtt.Minden második csatában a kurva lag miatt lőnek ki.Rakjanak be még több kurva pályát meg buzi képzeletbeli tankokat és basszák szájba a jó kurva anyjukat!!! Egy ideje már nem költöttem erre a szarra de a mai VT-s kiadással végleg elvesztettek egy fizetős játékost.Remélem rengetegen követni fognak és ezek a szarháziak pár év múlva bezárhatják a boltot.Még pár olyan elbaszott fejlesztés mint a WOWP és itt a buli vége.
    ...és most lehet szidni hogy ezt miért ide írtam.... :D

• Sunsetjoy
    <configLastShot visible = "true">

ezt kell a damagepanel.xml-ben false-ra rakni a kikapcshoz, azt hiszem.
  • ToCsEk
    itt
    az első kifele zoomol a 3. meg snipermódba tesztelve működik
  • Nihili
    Zoom mod A mod leírásában az utolsó mondat az amit furcsálok kicsit. Tud erről valaki valami pontosat, hogy mi a hivatalos álláspont?
  • bootsector
    Ok, köszi, így megvan! Egyébként totál játszhatatlan ez a ramaty. A semmiből megjelenik előttem 10 m-re a tank, és abban a pillanatban már kapom is a pofámba a skulót.
  • nemtudommivan
    Estére csak helyreáll.
  • Nihili
    A magyar kliensbe az összecsapás elől szedd ki a pipát. Erről jut eszembe valamelyik nap sand river támadáson, többen kérdőre vontunk egy srácot, hogy miért kempel a hegyen, miért nem segít támadni... A válasza az volt, hogy neki megfelel a döntetlen is. Egyszerűen nem tudtuk meggyőzni, hogy ha lejár az idő akkor ez bizony vereség lesz, nem pedig döntetlen. A srácnak volt egyébként 7 ezer lejátszott meccse, de úgy látszik ennyi sem volt neki elég ahhoz, hogy legalább a játkmodokat megismerje. Hihetetlen milyen figurákkal lehet összefutni. :)

• Kronos79
    8.10-nél is megkérdeztem, de jól elfelejtettem. A goldetector modnál hol lehet kiszedni a chatben megjelenő szöveget? Nézem a damage panel fájlt, de véletlenül sem találom meg benne.
  • Pares
    Kérdés nélkül is kaptam választ. Köszi! Akkor ma se nézek a WoT-ra.
  • patchaou
    Igen, ott lehet ki/be kapcsolni a különböző játékmódokat. Én inkább 3 csata után az alt+F4 kombót használtam :)
  • nemtudommivan
    Megint játszhatatlan ez a szar. Lag lag lag.
  • Malarki
    Szintén. Hiába kaptunk 1 nap premet, leszarom, játszhatatlan az egész. Ha nem az idióták , akkor a lagg miatt.
  • bootsector
    A csata típusoknál kivettem a normál csata alatti lehetőségeket, pl. ütközet, stb. az az?
  • patchaou
    Beállítások...