418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bratyex #291872 T-127 akkora egy OP tank! :D -
Végre egy fasza kis újítás!! A TK-ért elég durva büntetés jár. Mivel úgysem tudnám megállni hogy ne lépjek be ebbe a szarba minden nap,így ezeknek a fasszopóknak a segítségével kellett megoldanom a problémát.Kilőttem a rohadt kretén artyt a buzeráns low tierrel együtt akit behozott és kaptam érte szép 3 hónap bant.Leszarom a prémiumot ami így elveszik,leszarom a buzi pecseket és az egész tetves laggaminget is magasról leszarom! :) Basszák meg ezt a szart és szarjanak sünt minden nap! Ennyi....
-
stoppos #291870 Passz, de miből gondolod, hogy nem került bele? -
Szpecnyaz #291869 Soha senki se mondta hogy ez történelmi csata. Ez nemzet vs nemzet mód. -
Nem úgy volt, ebben a pecsben rakják be a kör alakú látótávot? Csak azért mondom, mert nem került be. -
Most őszintén, erre veri magát a WG, hogy történelmi csata? :D
Mi csapatunk: 2 Caernarvon, 13 AT 15...
Oké, hogy nyertünk, de bármikor kerülhet az ember rossz oldalra... -
A WotMP-nek van TS-e? Ha van használhatja bárki? -
Jacktor #291865 Srácok, mi a Stronk csatorna jelszava? Már ha nem titkos :) -
Hexen007 #291864 A kurva anyád WG geci a mostani peccs óta laggolok!!!!!!!!! -
Lol, én töketlen végig sem olvastam amit írtál :D Bocs. -
malystryx #291862 Elküldtem pm-be, nem tudok képet feltölteni, nem akarja.. -
stoppos #291861 Nekem a múltkor system segített itt, de én barom már nem emlékszem. :) -
Kronos79 #291860 Ez a nyerő. Kösz! Sunset az általad írt dolog középről veszi ki a szöveges jelzést. -
Lehet, hogy volt már, de miért kaptam most belépéskor 1 nap prémet? A korábbi küldetéseket nem csináltam meg, illetve prémelőfizetésem sem volt. -
erre ment #291839 -
Töröld a res mods/scripts/client/vehicle_damage.json és a vehicle.pyc fileokat -
foxbat88fx #291856 azt meg hogy???? auto loaderes tankokkal hihetetlen nagy esélyetek van
ezt épp hogy lehoztuk :)
persze kivágtam 4k dmg-et :D -
Nihili #291855 Igen, ezt tudom, ez az ami szemet szúrt:Extended zoom mods we’re banned with version 8.11, use at your own risk! -
töröld a res_mods .8.11scriptsclient alatt a vehicle_damage.json és vehicle.pyc filokat! -
Töröld a res_mods .8.11scriptsclient alatt a vehicle_damage.json és vehicle.pyc filokat! -
robogo81 #291852 Sziasztok.
Van már lövegkitérést mutató mód,vagy ezt a jimbóban nem találom?
-
Kronos79 #291851 Sajnos nem az. Legalábbis nálam bent maradt. -
A szarabbnál szarabb játékmódokról nem ís beszélve......
Nyomorék banda ez a WG :) -
malystryx #291849 Na itt egy remek példa, tegnap ugyanilyen csatában voltam, mi voltunk a franciák, én 50 100-al voltam, az ellenfél az orosz volt. Ledaráltak minket mint a sz*rt. (bocsánat) -
stoppos #291848 Nem vót senki a hegyen, azt megettek titeket. :) -
foxbat88fx #291847 várom a tippeket a végeredményre :D
-
Na ma megvettem a VT kis tank csomagját és remélem hamarosan megjön a meghívóm a zárt bétába.Abban a pillanatban itt hagym ezt a szart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hihetetlen hogy minden pecs után szinte játszhatatlan.Rohadjon meg ez a fasszopó Laggaming a buzi játékával együtt.Minden második csatában a kurva lag miatt lőnek ki.Rakjanak be még több kurva pályát meg buzi képzeletbeli tankokat és basszák szájba a jó kurva anyjukat!!! Egy ideje már nem költöttem erre a szarra de a mai VT-s kiadással végleg elvesztettek egy fizetős játékost.Remélem rengetegen követni fognak és ezek a szarháziak pár év múlva bezárhatják a boltot.Még pár olyan elbaszott fejlesztés mint a WOWP és itt a buli vége.
...és most lehet szidni hogy ezt miért ide írtam.... :D
-
<configLastShot visible = "true">
ezt kell a damagepanel.xml-ben false-ra rakni a kikapcshoz, azt hiszem. -
itt
az első kifele zoomol a 3. meg snipermódba tesztelve működik -
Nihili #291843 Zoom mod A mod leírásában az utolsó mondat az amit furcsálok kicsit. Tud erről valaki valami pontosat, hogy mi a hivatalos álláspont? -
bootsector #291842 Ok, köszi, így megvan!
Egyébként totál játszhatatlan ez a ramaty. A semmiből megjelenik előttem 10 m-re a tank, és abban a pillanatban már kapom is a pofámba a skulót.
-
nemtudommivan #291841 Estére csak helyreáll. -
Nihili #291840 A magyar kliensbe az összecsapás elől szedd ki a pipát. Erről jut eszembe valamelyik nap sand river támadáson, többen kérdőre vontunk egy srácot, hogy miért kempel a hegyen, miért nem segít támadni... A válasza az volt, hogy neki megfelel a döntetlen is. Egyszerűen nem tudtuk meggyőzni, hogy ha lejár az idő akkor ez bizony vereség lesz, nem pedig döntetlen. A srácnak volt egyébként 7 ezer lejátszott meccse, de úgy látszik ennyi sem volt neki elég ahhoz, hogy legalább a játkmodokat megismerje. Hihetetlen milyen figurákkal lehet összefutni. :)
-
Kronos79 #291839 8.10-nél is megkérdeztem, de jól elfelejtettem. A goldetector modnál hol lehet kiszedni a chatben megjelenő szöveget? Nézem a damage panel fájlt, de véletlenül sem találom meg benne. -
Pares #291838 Kérdés nélkül is kaptam választ. Köszi! Akkor ma se nézek a WoT-ra. -
Igen, ott lehet ki/be kapcsolni a különböző játékmódokat. Én inkább 3 csata után az alt+F4 kombót használtam :) -
nemtudommivan #291836 Megint játszhatatlan ez a szar. Lag lag lag. -
Malarki #291835 Szintén. Hiába kaptunk 1 nap premet, leszarom, játszhatatlan az egész. Ha nem az idióták , akkor a lagg miatt. -
bootsector #291834 A csata típusoknál kivettem a normál csata alatti lehetőségeket, pl. ütközet, stb. az az? -
Beállítások...