A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Na ma megvettem a VT kis tank csomagját és remélem hamarosan megjön a meghívóm a zárt bétába.Abban a pillanatban itt hagym ezt a szart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hihetetlen hogy minden pecs után szinte játszhatatlan.Rohadjon meg ez a fasszopó Laggaming a buzi játékával együtt.Minden második csatában a kurva lag miatt lőnek ki.Rakjanak be még több kurva pályát meg buzi képzeletbeli tankokat és basszák szájba a jó kurva anyjukat!!! Egy ideje már nem költöttem erre a szarra de a mai VT-s kiadással végleg elvesztettek egy fizetős játékost.Remélem rengetegen követni fognak és ezek a szarháziak pár év múlva bezárhatják a boltot.Még pár olyan elbaszott fejlesztés mint a WOWP és itt a buli vége.
...és most lehet szidni hogy ezt miért ide írtam.... :D