418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• liberty2
    Valszeg megcsináltál egy küldetést ami pénzjutalommal járhatott, nem?
  • liberty2
    Skacok: Hogyan lehet megtudni egy player regisztrált e-mail címét? ( Más nem kell ) Csak szeretnék neki ajándékot küldeni amiért az én klánomból toboroz a sajátjába.... Mondjuk sikertelenül mert nálunk jól elvannak az emberek, de a célzását szeretném viszonozni.
  • kisokka
    Ezt valaki megmagyarázná mit is jelent? 41K-t kaptam, premier plánban mégis 16K-t mutat. Mit számol ez?

Automatikus javítás nincs bent. Az összköltségem csata után 7500 pénz volt.
  • stoppos
    A legjobb terv. Este ez lesz nálam is. Bár barackom nincs. :D
  • patchaou
    Hétvégén és a hét elején szinte minden statom jobb volt, sebzés kill stb... a win arány meg a béka segge alatt, volt olyan nap amikor 40 csatából csak 13 nyertes volt...
  • haflac
    Hogy csinálod,hogy ilyen mákos vagy.Én 8 ból 8szor buktam.Az egyik bukóban még egy tank ászt is összehoztam.A végén már fejen állva nyomtam,hátha...,De nem. :)
  • haflac
    Azért azzal a régi is-4-el simán szétkaptál egy tízes tankot.Emlékszem volt,hogy beállt a tank mögé egy type-59 és nem tudott belőni,peddig lőtt orrba-szájba ahol, csak ért.Az volt a jó idő.
  • kisokka
    Fura mód, de most kerültem be először egy nemzet csatába, E-75-el német-ruszki balhé.
    Az összes E-100 elindult egy oldalra, mondom ez fasza lesz, mivel három E-75-el tartjuk a másik oldalt és biztos odakeveredik pár IS-7. Erre nem pár, de az összes létező T10 nálunk jelent meg Amikor szóvá tettem, hogy micsoda taktikai húzás volt egy oldalra indulni, még én vagyok a hülye. Mert ők most így tudják foglalni a bázist...
    Hát az IS-7-ek hamarább befoglalták, micsoda csata, pfejj...
  • kissd
    Okés, de szeretnék borsig-ot, mert teszten nagyon tetszett és a 9es kínai médium (vicces így leírva azért se javítom ki) is mocsok jó(legalábbis nekem fekszik a stílusa) azokat el akarom érni.
    Ahhoz meg az okádékokon túl kell esni.
    Mondjuk a type58 annyira nem szar csak nekem nem jön be :)
    A type-ot szeretem a T34-et meg ki akarom próbálni a másik kettő meg evidens :D
  • patchaou
    Rajta, amíg el nem kezdődött a lagparty egész jól adta, kár hogy nem élveztem mert már nagyon meg akarok szabadulni az M4 45-től :)
  • Reaper
    Mai mérleg eddig jó. 10 csatából 1 győzelem...:P
  • kissd
    És tényleg :)
    De basszus, hogy nosztalgiázni kell :))))))
    Most jót röhögtem :)))))
  • kissd
    Na ezt kipróbálom :)
    És veszek sört is :D Meg felnyitom a barackot :D
  • Pales27
    Csak a kedvenccel menj be, nekem ennyi a titok
  • Mighty
    Mert régen a HE sebzett a +4 tier tankokba is :)
  • kissd
    Ba***átok meg :)
    Meghozzátok a kedvem és este meló után eskü bemegyek pár karikára :)
    Ha morcos leszek, akkor kaptok :)
    Elmondom mi lesz: megyek bemelegítésnek egy type58, pzivfc karikát, majd type59, T34. Végül a nagy kedvenc T54, maus kontingenssel és meglátjuk.
    Ez 6 meccs, kíváncsi leszek :) Már megint ott tartunk, hogy csodát várok :)
  • stoppos
    Ez ellen van egy jó taktikom. Amikor kezdünk bukóra állni, rohamot jelentek be a szemben megbúvó ellenfélre. Az eredmény szempontjából teljesen mindegy, de nem kell végignéznem a meccset. Ami még inkább meglepő, hogy néha olyan faszán sikerül összevazarni mindenkit, hogy lehozzák. :)
  • Pales27
    Bot hunter mod :)
  • kissd
    Hmm. Igazad van.
    Régen tényleg +-4 tier volt.
    De akkor miért volt mégis sokkal több sikerélmény még alacsony tierben is?

Akkor nem értem mi változott :)
    Mert Kv, pz4 tök jól játszható volt még magas tierben is.
    DE! Lehet az idő csak megszépíti az emlékeket :D
  • stork13
    Szerintem a T34-et credit ügyileg elég jól buffolták. Tegnap T8 meccs bukóval, 2k top dmg a csapatban acsi nélkül és 60k nettó bevétel. Kb mint régen. Type is jobban hoz, a régi formája meg túl jól sikerült kb most van jól. :)
  • kissd
    Ez nagyon pozitív hozzáállás :)

Viszont én olyan fajta barom vagyok, hogy ha csinálok valamit akkor csináljam rendesen.
    De itt, hiába teszem oda a vasat, nem szarozok és tudok lőni, nem nyerek.
    És nekem az kell, különben idegesít, mert nincs SIKERÉLMÉNY.
    Mert hiába tudom, hogy én lőttem 3000 dmg-t és mennyire jó voltam, ha a végén azt látom VERESÉG az bosszant :)

Mondom nem kell nekem játszani, mert pipa leszek :)

Szóval egyértelműen az én hibám ezért játszok keveset :)
  • Destydeme
    Hi.A 200+ ping+red led másnak is van,vagy csak nálam nem kell erőltetni a wot-ot?
  • FosTalicskaa
    Jó de régen azért az is-4ed sok esetben tier5-ös pz4ekkel került össze és a fél csapat kb oldalról sem tudott rendesen sebezni + gold ammo sem volt. (igaz akkor még a top tankok sokkal puhábbak voltak mint most) Manapság meg egy 9es tank is min 7esekkel találkozik akik azonnal töltik az aranyat és így már azoknak is kb 250mm penjük van átlagban...
  • stoppos
    Én általában fogok egy sört, bemegyek, kicsit bohóckodok, leszarom az eredményt, aztán pár kör után megunom és abbahagyom. Szóval engem még szórakoztat, de abszolút nem veszem komolyan... Nem fejlesztek szinte semmit, néha megyek egy-egy kört olyan tankkal, amiből egyszer majd lesz egy új talán. A kínai ágon mióta bejött, eljutottam a hetes szintig. Most ott pocolok, néha duplázom. Szóval így szerintem még mindig szórakoztató. Ha komolyan venném, lehet én is agybajt kapnék. :)
  • kissd
    Én is cw-ztem, mint állat, de meguntam, hogy minden nap ott KELL lenni 6-10-ig és várni, hogy bekerülj vagy nem.

És emlékszem, hogy amikor még csak 9-es volt az is4, simán le tudtam hozni csatákat (nem sokat, de volt rá jópár példa) úgy, hogy egyedül maradtam 5-6-7 ellen. Most meg?

Tier 7-et lehet kipróbálom, de azt is olvastam, hogy a nagy kedvenc tigerp egy okádék lett :( nem tudom.

Őszintén hiányzik a játék, de amikor ott vagyok, hogy na majd most tolom, akkor mindig csak az ideg lesz :) és ez már másfél éve tart :D
  • haflac
    na 8 bukó zsinórban,+ beindult a lagg gép
  • kissd
    De én már másfél éve így vagyok vele :)
  • Ry0K3N
    "De a nagy kedvenceim (is4/7) gyakorlatilag használhatatlanok."
    Randomba igen. De tier 10-et többnyire CW-re tartanak az emberek. Tier 8-7 környékén szvsz sokkal jobb játszani.
  • Simulacrum
    Nekem is volt ilyen időszakom. Kb. 3 hónapig nem játszottam a játékkal és utána nekem jó volt visszajönni.
  • kissd
    Okés, de én utálom a kis tiert.
    Én nem alkalmazkodni akarok/akartam, ha végre megvannak a nagyvasak.
    A t54-et még mindig imádom, azzal szoktam néha tolni.
    Meg maus-sal, mert még a rengeteg goldos ellenére jól pattog beforgatva.
    De a nagy kedvenceim (is4/7) gyakorlatilag használhatatlanok.
    Még az E5 jó úgy ahogy, de annak 10ből 9,9x átlövik a kupoláját így még hulldownozni se jó.
    A t34-et hagyjuk. Tier8at gyakorlatilag sose lát és a múltkor is prémiummal 4200 sebzésre adott 60k nettót...
    És már azt is szarrályuggatják a lövegpajzson keresztül is.

Imádtam a régi pz4-et a régi toronnyal és sniper puskával, erre kivették.
    Type-ot a régi formájához képest szerintem elbarmolták, de legalább az hozza a lóvét, de nem fun, mint régen.

Tier5ben addig volt jó játszani, amíg lehetett vele farmolni.

Szóval én sajnos kiégtem.
    Lehet, hogy én öregedtem ki én sajnos azt látom, hogy tényleg arra megy ki, hogy minnél több siemka/retard legyen aki fizet és ezt a jó játékosok csak megszívják. Ez van. Marad a néha belépés 1-2-3 kör idegeskedés kilépés :)
  • Toweliee
    Ezen mit kell nézni (mi az érdekes a videóban)?
  • Stuko
    Vmi jó löveghatár-jelzőt mod-t nem tudtok?
  • haflac
    5 csata 5 vereség
    Vereség
    Csata: Ruinberg 2014.02.13. 9:59:59
    Jármű: Tiger I
    Szerzett tapasztalat: 1 354
    Szerzett kredit: 40 342(prémium nélkül)
    Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
    Még,hogy random a MM!Úgy válogatja mellém az idiótákat ,mintha kötelező lenne neki.
  • stoppos
    Tier5 környékén pár másodperc alatt bedob. A nyolcas és a hetes szopacs. Kilencesben nem mentem, de ki fogom próbálni, ott sem láttam túl nagy tömeget, hátha az jobb. A tipinél nem vettem észre, hogy annyira szopás lenne. Nem lomhább, mint a többi nyolcas med. A t-44 gyorsabb nála, de az meg papír hozzá képest.
  • kissd
    Ez nem jó.
    Mindegy nem létkérdés, mert én olyan 8k csata után kicsit befásultam.
    Mindig felidegel, de úgy, hogy az asszony követeli, hogy kapcsoljam ki :)
    Ráadásul, hogy minden tankkal sokat kellett várni ez sem tett neki jót.
    Gondoltam kihúzom hobbyból a kínai 10-es medet, mert a t54 vonal tetszett meg az új német td ágat, de nem :) Nem adja :)
    a type58nak még 60k xp kellene (ami ugye elvileg 60 jó kör... elvileg) a pz ivc-nek meg kb 9k a nashornhoz (ami elvileg 9 jó kör, de inkább nem mondok semmit.)

Szóval összefoglalva nekem ez nem kihívás, hanem önszopatás. Sajnos az összes haverom abbahagyta akik ráadásul még jók is voltak, de nem bírják ők se rávenni magukat, hogy belépjenek)

Tehát nagyon sajnálom, mert nagyon tetszik(tetszett) a játék, de amit műveltek vele az nem. (megvettem a type59-et nagyon jó volt, most meg olyan lomha, lassan forduló okádék lett, ez volt az első csepp..)

De befejezem, mert nem sírni akarok, csak sajnálom. Ezért nem ragadtam meg a vteps-ben sem, mert csak idegesít.

Maradt a replay nézés és fórum olvasás. Sokkal jobban szórakoztat, mintha én játszanék :) Azért ez vicc....
  • 400V
    Eközben Tibi meg a haverjai durván beszálltak megint a bizniszbe!

720P be nézzétek!

• Stuko
    Jó gyerek, csak az online tankos játékokat kellene elfelejtenie. Nem neki való, hisz, úgymond: - túl alacsony az ingerküszöbe.
  • stoppos
    Tegnap, mikor beírta nekem a heroin függők jutottak eszembe. Itt tombolt, hogy ő aztán többet nem, végül mégis, majd teljesen elvesztette, mikor a trip nem olyannak bizonyult, amilyet ő elképzelt. Kínában már kötnék rá a drótot. :)
  • Stuko
    Fritz csak így tud nyugodtan WT-zni. Ha nincs kitiltva úgyse bírja ki, anélkül, hogy belépjen...

Egy hangyányit kattant a lelkem...:-)
  • stoppos
    Sokat kell még mindig várni. Ami azért is vicces, mert kb 30 csatára elegendő nyolcas volt bent tegnap, de az istennek nem akarta összerakni őket. A hetesekkel is sokat kellett várni.