418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bigmano #292192 Több mindenben nincs igazad a WT-vel kapcsolatban de ez ebben a topicban mindegy is.....
Más mint a WOT maradjunk ennyiben! -
Paradoxon61 #292191 "Végül is nekem tök 8. Ha nektek az a jó, hát hajrá, de abban is lesz arty, ha jól tudom. Másrészt meg ott is lesznek noobok és ott is "gondokat" fognak okozni vmilyen módon. Nekem ez az 1 hites kill, meg a láthatóság nem jön be, szal maradok a wotnál. Annyi időm se lenne, h még1x kihúzzak vmi fullos gépet egy másik játékban."
A jó majd kiderül. Nem vagyunk egyformák, van akinek ez jön be, van akinek majd a másik. Ez így is van rendjén.
Az 1 hiteles killt illetően, itt is megvan, igaz nem tanktól, hanem artytól. Ami a láthatóságot illeti, ami a WOT-ban van, no az nekem nagyon nem jön be. Egyáltalán nem vicces, inkább siralmas az, hogy halál nyugodtan lövöldözi ki a TD de néha a tank is a másik fél tankjait egymás után anélkül, hogy felfedné magát. 2 világháborús tankok és TD-k, felszerelve a stealt technológiával.... Akkor már inkább lőjön ki 1 lövéssel valami lesből mint hogy 5-6 lövésből úgy hogy fogalmam sincs honnan lő. Az első kevésbé bosszantó.
Igen, ott is lesz arty, de ha real arty lesz, akkor azt fogja tenni, amit a valódi önjáró lövegek. Vagy közvetlen irányzással lő, vagy megszór egy területet. Még a második esetben is ott a lehetőség, hogy az 1 lövedék becsapódása után azonnal elhúzz a környékről. -
bigmano #292190 Srácok az mitől van hogy az ellenfelket piros helyett sötétlila színnel jelöli,nincs bekapcsolva a színvak mód.? -
Nem vagy egyedül,én is piszkosul várom már a WTGF-et,pont azon okok miatt amiket te is leírtál.
A legutóbbi pecs elérte nálam is hogy ne sajnáljam itt hagyni az accjaimat,bármennyi idő és pénz van is bennük.
Még nem vagyok bent a bétában de a tank csomag már megvan és várom a meghívót.A tapasztalataimat itt is meg fogom majd osztani mert igaz hogy ez a WOT fórum de azt hiszem a többséget érdekli a WT is és a WT fórum még nem túl aktív.(igyekszem majd nem szidni vagy isteníteni egyik játékot sem :))
Két napja tiltattam ki a nagy accomat 3 hónapra és azt kell mondanom hogy egy kicsit sem hiányzik.A kicsi már rég tiltva van,így most élem a WOT nélküli nyugodt életemet. :D
Nekem egyébként a WT(a látottak alapján) pont amiatt tetszik ami itt a videoban a hibájának van felróva,mégpedig a valósághűség miatt.Persze ez randomban sok gondot okozhat majd de szerintem valamilyen csapat módban,egy jó csapattal nagy élmény lesz a játék.Tetszik hogy minden lépést meg kell gondolni,hogy ésszel kell majd játszani,hogy nagyobbak a pályák,nem lesznek 2 perc után 15:2-re végződő csaták,stb. A 6. érzékem azt súgja hogy nekem tetszeni fog az a game.
Egyelőre ennyi off elég is lesz. :) -
Gyereknap van? :D -
foxbat88fx #292187 lol csomó játékos van lent tier 1-ben 20k+ csatával -
Durva egy dög ez az E25 :) Kár, hogy az utolsó ellenség kamikázeként belémjött :D
-
foxbat88fx #292185 húha nagyon unatkozom :D
Megvásárolva:
'Renault FT' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 0.
Megvásárolva:
'Vickers Medium Mk. I' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 0.
Megvásárolva:
'MS-1' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 0.
-
nemtudommivan #292184 Fene tudja, lehet hogy még jól fog jönni. Ezért nics. -
Bmsrt n2 #292183 Nincs kikapcsolva még a chat?
-
besti #292182 Nálam egy napra bekapcsolva maradt hátha...de nem. Szerintem ez is olyan a másik 2 altípushoz hasonlóan, ahol egy kicsit gondolkodni kellene. Mivel minden nemzetnek megvan az erőssége és a gyengéje, nem a randomban megszokott módon kell játszani (azaz pl. beállok a szokásos kemphelyemre és lesz ami lesz), itt ezeket a dolgokat ki kell használni (főleg, hogy tudjuk az ellenfél erősségét/gyengéjét is). Na ez úgy tűnik nem megy. Aztán még a balanszoláson kellett volna kicsit dolgozni. Pl. berak az ellenfélhez 5 WT-t egy sniper mapon - ezt oldd meg. -
nemtudommivan #292181 Gyökér gyerek az egész csatát végigsírja mert kilőtték az első két percben. Oltogat engem a szokásos szavakkal : uninstal wot barbie, go tetris stb, report stb stb.
Már az egész csapat írja neki hogy dugoljon már el , mire magyarul kezd káromkodni.....
-
Sir Charles #292180 NA megvolt az első és utolsó "összecsapás" meccsem.Azonnal kikapcsoltam:)
A végeredmény kitalálható:( -
foxbat88fx #292179 akit felbaszott a WOT az nézze meg ezt a videót 1:30-as kezdéssel :DDDD
hát én sírva fakadtam rajta :D főleg azok a röhögések :D
na így kell egy gamet élvezni :)
-
Na, azt hiszem hamarosan készíthetem a szopómaszkot.. 31 csata 21 győzelem, mindezt majdnem stock T-44 el és stock Chi-Nu -val, ingyen prémnek köszönhetően meg sz*rta a kreditet meg az xp-t. Még nincs meg se a motor se a torony se a 100as gun csak a lánctalp a T-44-re, de vesszek meg, eddig tetszik, ammo rack picit érzékeny, de kigyulladást nem igazán tapasztaltam, a MM-je szörnyű, összesen talán 2x voltam ma saját tierben de mégsem érzem szenvedésnek.(ennyit tesz a prém fiók?) -
AlucardHuN #292177 Én majd Rentonra leszek kíváncsi a wt-ben ugyanis nem fog tudni látványos medrohamot bevállalni xD :D -
*hemzseg a nekem nem tetsző dolgoktól.. -
campernoob #292175 Nincs. -
Látod, nem vagyunk egyformák :) Számomra fel nem fogható, hogy bármiféle láthatósági rendszernél jobban tetsszen valakinek az ami a wotban van XD Látok valamit és aztán egyszercsak nem lol. Megszoktam, mert ez van és kész, de akkor is tiszta röhej :)
Nagyon remélem hogy jobban fog tetszeni a wotnál és végleg itt hagyhatom az artystákat, a nullás lövéseket, a szemem láttára láthatatlanná váló tankokat és a hp-s sebzésrendszert a 300-as átlagsebzéssel 280 hp-s tankba 275-öt sebző lövedékekkel együtt (de azok legalább nem csapodnak a földbe...) :)
Az életemből ha semmi nem jön közbe van még hátra pár év, úgyhogy van időm bármilyen játékban kihúzni a top tankokat és csak azért nem fogok maradni egy játéknál ami hemzseg a nekem tetsző dolgoktól, mert annyi időm van benne amennyi... :) -
Dani271 #292173 De még milyen tüzér lesz:
Van egy közvetlen irányzású része, mint ahogy a wotban is megeheti a delikvens.
A másik rész pedig egy aoe jellegű közvetlen ráhatás nélküli támadás. Amire ugyanúgy nem tudsz visszalőni. Az általános fóbiát az enyhítheti hogy meglehetősen pontatlan és véletlenszerű. Ellenben szerintem elég gyorsan lő.
Gameplay -
yossarianHUN #292172 4 éves wotozásom fő tanulsága:D -
stork13 #292171 A hétvégi akciós brit premium tankok közül valamelyiknek van akkora funfaktora (használható is), hogy érdemes lenne megvenni? -
Végül is nekem tök 8. Ha nektek az a jó, hát hajrá, de abban is lesz arty, ha jól tudom. Másrészt meg ott is lesznek noobok és ott is "gondokat" fognak okozni vmilyen módon. Nekem ez az 1 hites kill, meg a láthatóság nem jön be, szal maradok a wotnál. Annyi időm se lenne, h még1x kihúzzak vmi fullos gépet egy másik játékban. -
Most vettem észre az aláírásod :) Hatalmas!!!
-
yossarianHUN #292168
-
Paradoxon61 #292167 "Megszűri? Igen, tényleg a remény hal meg utoljára. "Én erre várok és minél hardcore-abb lesz annál jobb" Majd akkor is ezt fogod mondani, mikor vérpityu a bokorban csücsülve 1 lövésből kikap, miközben te próbálsz vhova eljutni? Aligha..."
Inkább az kapjon ki, mint egy sarokban csücsülő arty 1 lövéssel. Annak legalább van valóság alapja és bár bosszantó, de sokkal jobban elviselhető mint egy önjáró löveg isten módban végzett mutatványa, aminek semmi köze nincs a valósághoz, csak egy idióta agyszülemény egy idióta programozótól.
Az a vérpityu megkereste legalább magának a megfelelő bokrot, elment odáig, álcázta magát, stb...
Ezzel szemben az artyd meg se mozdul, csak várja hogy valaki spottolja neki, amit ő 1 lövéssel kiszedhet. -
Kubukli #292166 4-4 arty oldalanként? OK let's play!
Győzelem!
Csata: Mountain Pass 2014.02.13. 21:40:26
Jármű: T-34-85
Szerzett tapasztalat: 1 662 ( x2)
Szerzett kredit: 21 284
Csatában elért Achievement: Pascucci medál, Kiváló sofőr jelvény: "2. osztály" -
Majd meglátjuk. Ne tudja már mindenki jobban, hogy mi az ami a másiknak tetszene... nem vagyunk egyformák.
Amúgy a statisztikákat nézve még a wot is hardcore a játékosok többségének... -
yossarianHUN #292164 Menjetek szobára. -
Lehet, h nem is lesz többet 50% a felszerelésre? De jó lenne tudni. Kéne a kampánytankomra felszerelés. Ha nem lesz többet 50%, akkor megvenném most, de ha lesz akkor várok. Jó kis dilemma. -
Megszűri? Igen, tényleg a remény hal meg utoljára. "Én erre várok és minél hardcore-abb lesz annál jobb" Majd akkor is ezt fogod mondani, mikor vérpityu a bokorban csücsülve 1 lövésből kikap, miközben te próbálsz vhova eljutni? Aligha... -
A cica is csak akkor megy, ha úgy tartja a kedve... ;) -
yossarianHUN #292160 Nem tudom, szerintem más stílus, ennyi. Meg kell majd szokni azt is, de nem rosszabb vagy jobb lesz mint a WoT, csak más. Ha átmegyek WT-re, az nem emiatt lesz. -
Kisf4rk4s #292159 Magányos farkas vagyok de néha tehetek kivételt -
Én egy valamit várok nagyon. Hogy szabadon elérhető legyen a WT, játsszon vele mindenki aki akar, próbálja ki (én is meg fogom tenni). Aztán vagy ott marad, vagy mindkettőbe fog lövöldözni, vagy át se megy...mindegy.
Csak ez az óvodás stílus, hogy 'az én apukám olyan erős, hogy lenyomja a tijedet...!' ez veszne már ki.
Ez unalmas, de mindig is volt, mindig is lesz. Pl. hardverek területén is: régen c64-plus4, sega-nintendo, pc-mac, pc-konzol, konzol-konzol... -
Van kedved menni szakaszba? A cica is szereti néha a társaságot
-
Ennyi.
És annak az "egy lövésnek" át is kell ütni a páncélt.
Én erre várok és minél hardcore-abb lesz annál jobb, legalább megszűri a játékosokat. -
Kisf4rk4s #292155
-
nem hinném hogy itt a repülők a lényeg
árkádba ugyan úgy 1hit kell, mondjuk nemizgat, nyilván mindenki kipróbálja aztán eldönti maga :) kussolok nem offolok
-
Ha ismered a cicákat tudhatod, hogy egy cica sosem ismer el felette uralkodó egyedet ;)