A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nem vagy egyedül,én is piszkosul várom már a WTGF-et,pont azon okok miatt amiket te is leírtál.
A legutóbbi pecs elérte nálam is hogy ne sajnáljam itt hagyni az accjaimat,bármennyi idő és pénz van is bennük.
Még nem vagyok bent a bétában de a tank csomag már megvan és várom a meghívót.A tapasztalataimat itt is meg fogom majd osztani mert igaz hogy ez a WOT fórum de azt hiszem a többséget érdekli a WT is és a WT fórum még nem túl aktív.(igyekszem majd nem szidni vagy isteníteni egyik játékot sem :))
Két napja tiltattam ki a nagy accomat 3 hónapra és azt kell mondanom hogy egy kicsit sem hiányzik.A kicsi már rég tiltva van,így most élem a WOT nélküli nyugodt életemet. :D
Nekem egyébként a WT(a látottak alapján) pont amiatt tetszik ami itt a videoban a hibájának van felróva,mégpedig a valósághűség miatt.Persze ez randomban sok gondot okozhat majd de szerintem valamilyen csapat módban,egy jó csapattal nagy élmény lesz a játék.Tetszik hogy minden lépést meg kell gondolni,hogy ésszel kell majd játszani,hogy nagyobbak a pályák,nem lesznek 2 perc után 15:2-re végződő csaták,stb. A 6. érzékem azt súgja hogy nekem tetszeni fog az a game.
Egyelőre ennyi off elég is lesz. :)