418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Simulacrum
    A játékban semmi jelentősége nincs. Amúgy meg itt olvashatsz róla.
  • szukjozsef
    Meg kezdo vagyok es nem ertem nekem miért nincs a csoveim végén egy vastagodas es egyáltalán mire szolgal? Mar vab 6-os szintu tankom is de nem kaptam egyikre se, ja es csak freebe nyomom. Köszönöm
  • JeffDunham
    Ne szóld le a női tankosokat, mert R3ntonban felbuzog a feminin vér és szétcsapja az orcád.
  • Simulacrum
    Öröm az ilyen top tank a csapatban. :-)

• VanDaal
    Sőt, még az is eszembe jutott, hogy ingame megveszem magamnak a Matilda BP-t 400 aranyért, utána pedig egy másik accountról giftshopon keresztül meglepen magam szintén egy Matilda BP-vel, hátha a teljes árát kapnám meg goldban, de ez túl szép lenne, úgyhogy tuti nem működik :D
  • VanDaal
    Eredetileg ez volt a terv nálam is :D
    Csak ha már úgyis megvettem a Tildust, felmerült bennem, hogy akár használni is lehetne, ha érdemes :)
    Valentine-t pedig legnagyobb meglepetésemre ki sem fejlesztettem.
  • JeffDunham
    Ingyen 60.000 kredit. Ha megveszed 25%-ért a Valentine-t és a Matildát (120.000 az eredeti ára), holnap féláron eladhatod 60k-ért darabját.

Nekem mondjuk a Matilda a garázsban van, így csak 30-at kapok tisztán.
  • VanDaal
    2 gyors kérdés:
    Ha már 25%-os áron adják a Matildát... Most is kb t6 onlyként kezeli az MM, mint régebben?
    KT-nak milyen a sorsa mostanában? Elkészült a VK30.01-ben a neki szánt legénységem, de idő közben eléggé megszerettem a kicsit, és elbizonytalanodtam, hogy megérné-e egyáltalán áttenni őket.
  • Maala
    Rohadtul mindegy, hogy mi miatt mások azok a tulajdonságok, felfoghatnád végre. A lényeg az, hogy fix td-knek jobbak a fontosabb ágyútulajdonságai. Ergó annak a vonalnak erősebb az ágyúja. (Értem én, hogy birizgálja a nózidat, hogy ezt a szót használtam. Törődj bele, a nyelvnácizmus a vesztesek sportja)

És innentől kezdve teljesen irreleváns, hogy gyakorlatilag ugyanazokól az ágyúkról van szó, ha közben más a pontossága, más a célzásideje, rofja. Egy E4 mindig minimum fél mp-vel lassabban fog fullra szűkülni, mint egy E3. A játékban akár más néven is futhatna a két ágyú, mert a gyakorlatban a fentebbiektől annyira mások lesznek a tulajdonságaik.

Hogy mennyivel? Fogsz egy tolómérőt, és leméred magadnak, mennyivel nagyobb a célkereszt. Csak ne felejtsd el beírni, mire jutottál. (Amúgy engem pl. ez érdekelne, de nincs tolómérőm itt Pesten :D)

A név, lőszertípus (és normális játékos esetén a lőszerár is, mert muszáj AP-val lőni) csak külcsín, nincs semmi hatása a teljesítményre.

Amúgy kösz, hogy újra elismerted, hogy a T25 AT-nak van egy erősebb ágyúja (és kaliberben is combosabb), mint a párjának. Már önmagában ez igazolná az állítást. (Hát még, ha a T40-et is idevennénk...)
  • Angelus1991ster
    Érdemes lenne a játékba beleprogramozni és modellezni. A Mark sorozatokat és A7V-t. Tier Zero szint lehetne. Ahol csak első világháborús tankok lennének. És csak egy külön módban játszahtnának. Vagy egyszerűen Tier 1-esek lennének. Ilyen a Renault FT-17.

Ha World of Tanks a neve a játéknak, akkor tessék belerakni az általuk kijelölt időintervallumban megépített és/vagy megtervezett járműveket. Igen , tessenek belerakni további első világháborús tankokat és más nemzetek tankjait: magyar, olasz, cseh, román, spanyol, belga, jugoszláv ( Skoda T-32 TD :D) és zsidó tankokat.

Mert ha nem, akkor a játék hazudik.
  • yossarianHUN
    Innen mazsolázz.
  • arel
    A patch óta most jöttem vissza elsőnek tankozni ,de a modjaim egyik se működik.Leginkább az ágyú és a motor hang hiányzik.Próbáltam újra feltölteni úgy ahogy elsőnek ,de mégsem megy rendesen.A patch óta már nem kompatibilisek a módok a wot-al?
  • foxbat88fx
    VK2001D-m volt anno.
    tényleg faszásan néz ki... de sajna csak a saját tierjében ér valamit
  • foxbat88fx
    na igen... annak ugye két oldalt volt ágyúja....
    legyen mondjuk tier 5.... kettő gunnal ami ugye 57mm, az elég gyorsan tölt a játékban...
    és ha az ember váltani akarna jobb vagy bal gun között akkor legyen a töltésidő az ára!
    nem hiszem hogy olyan nehéz lenne ezt megcsinalni -.-"
    én szivesen látnám ezt a tankot a játékban
  • Bmsrt n2
    LOL...nem volt még Durbursvágenom,de ez a duó meghozta hozzá a kedvet...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ami a legszörnyűbb,az egyiknek van már 9k csatája:D

Milyen az MM-je a cuccnak?
    Ha találkozik T6-al még a gondolatot is elfelejtem,csak mert a DW2 és a Vk 2001(D)(és ez még cukin is néz ki...) valahogy eddig kimaradtak,és pótolni kéne őket.
  • yossarianHUN
    Még a duplatornyot se tudták megcsinálni így 4 év után (már 2011-ben is szó volt róla, meg ígérgették), úgyhogy abba a kétágyús koncepcióba abszolút beletörne a WG bicskája szerintem:D
  • virkir
    Az gond, hogy a saját gondolatodat nem tudod értelmezni.
    Egy fikarcnyit nem erősebbek pusztán a jármű kialakítás miatt egyes paraméterben eltérnek a toronyba szereltek hátrányára.
    Átütés, sebzés, lőszer és annak ára mind megegyeznek.
    Ennyi.
    De attól még ugyan azok az ágyúk mindkét ágon akárhogyan is csavarod.
  • foxbat88fx
    bocs 1916
  • foxbat88fx
    Nincs semmi hír azóta hogy esetleg valaha bekerülne-e a Mark I-es tank???
    Nézzetek hülyének, de szerintem szép tank..... és egy nagy mérföldkő volt a haditechnikában anno. 1914ben
  • yossarianHUN
    Még írnék is oda cikket, de már jelentkezni sem lehet.
  • Oddball29
    Userek csinálták, amíg csinálták.
  • Maala
    Egyre jobb, áss elő még ilyen képeket saját magad lejáratására, miközben engem szefózol le. (Eredeti állítás: "A nem-forgótornyos vonal lövege is erősebb, ráadásul jobb rofú, mint a forgótornyos vonalé.")

Pontosság: 0,38-0,39 (T95-ön 0,38, T30-on 0,39) Célzásidő 2,5-2,9 (szintén előbbi a T95-é)...

Akkor most mégis kinek van igaza? Jobb az ágyú a toronynélküli TD-ken, vagy sem?Ezek szerint jobb. A Te általad belinkelt adatok szerint. De persze ha az egyikre ezt-meg-azt raksz, a másikra meg nem, akkor jobbá lehet tenni a tornyosat is. Ha meg a nagyanyámnak töke lett volna, ő lett volna a nagyapám. Nyilván minden értelemmel megáldott ember azonos körülményekről (crew %, -skill, felszerelések) beszél. De ha már máshogy nem lehet "lehozni" egy "vitát", akkor ilyen hülyeségeket is mondani kell.

Nézd meg magadnak ingame, hogy változik-e a statja a lövegnek, miután felrakod a tornyot. Sok tanknál pontosabb lesz ugyanaz a löveg, ha jobb toronyra rakod. T29-nél konkrétan nem emlékszem, de mivel ekkora hévvel hoztad fel példának, biztos tudod, hogy is van. (Online nem lehet megnézni, mert több tanknak is van) Leo PTA-nál konkrétan emlékszem, hogy pontosabb is lesz az ágyú, nem csak a ROF-ja lesz jobb. (És jé, online tech tree szerint is így van)

Olyanba köss bele, aki nem ismeri annyira a játékban lévő dolgokat. Engem meg hagyj békén. Az nem trollkodás, ha magadat állítod be tudatlannak egy vitában.
  • haflac
    Másnak is laggol, vagy a hiba az én készülékemben van?Eu 1-es szerón voltam.
  • Bmsrt n2
    OF:
    Goat szimulátor interjú(csak mert multkoriban láttam gerjedt itt rá a nép:D)
  • virkir
    Te most magadtól lettél fogyatékos vagy valami trauma ért?

Ugyan az a top löveg minkét TD-n?
    Ugyan az.
    A ROF-ot meg millió dolog befolyásolhatja amitől az egyiken több a másikon kevesebb.
    Akkor szerinted pl egy T29-en sem ugyan az a T5E1 van amikor felrakod a fejlesztett tornyot ugye?
  • Toweliee
    Jelentkezni kell, de tudtommal nem egyedül, hanem hetedmagaddal.
  • mijki
    Itt minden infót megtalálsz. :)
  • Grembore
    H kell jelentkezni rá? Csak regelek és kész?
  • ToCsEk
    kamu, sehol semmi hivatalos info hogy tiltott
  • foxbat88fx
    egyébként egyet értenék vele mert rohadt nagy előny ad :)
    de leszarom, én is használom :D
  • foxbat88fx
    Extended zoom mods were supposedly banned with version 8.11 (source on more info), use at your own risk.
  • Solten
    nem tiltott mod
  • Toweliee
    Szia! Ez egy verseny. Két csapat, előre meghatározott járgányokkal. Nem kell telepíteni semmit.
  • Simulacrum
    Tuti tiltott? Zeronez is használja twitch streamjében, nem hiszem, hogy ő használná ha tiltott lenne.
  • Grembore
    Sziasztok!

Hogy működik az ESL? Fel kell telepíteni valami extra dolgot?

Köszönöm,
    Grem
  • foxbat88fx
    ne híreszteld hogy ezzel tolod!!!!!!
    mert bannolják azokat akik ilyen durva zoom módot használnak
  • Lunki88
    Gondolom te is a jacktor féle modpackot szedted akkor le. Én már kiszűrtem belőle ezt a fránya zoom modot, ha gondolod felrakom valahova a mod könyvtáramat.
  • Maala
    Köszönöm, hogy igazoltad az állításomat (ugyanaz a löveg, kivéve xy -> tehát mégsem ugyanaz), és ellent mondtál 2 mondaton belül magadnak.

Írjuk le még ugyanazt párszor, hátha attól jobb lesz. Trololol.
  • mijki
  • voivod32
    Egyébként, ITT van, ha kell!