banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Rohadtul mindegy, hogy mi miatt mások azok a tulajdonságok, felfoghatnád végre. A lényeg az, hogy fix td-knek jobbak a fontosabb ágyútulajdonságai. Ergó annak a vonalnak erősebb az ágyúja. (Értem én, hogy birizgálja a nózidat, hogy ezt a szót használtam. Törődj bele, a nyelvnácizmus a vesztesek sportja)

És innentől kezdve teljesen irreleváns, hogy gyakorlatilag ugyanazokól az ágyúkról van szó, ha közben más a pontossága, más a célzásideje, rofja. Egy E4 mindig minimum fél mp-vel lassabban fog fullra szűkülni, mint egy E3. A játékban akár más néven is futhatna a két ágyú, mert a gyakorlatban a fentebbiektől annyira mások lesznek a tulajdonságaik.

Hogy mennyivel? Fogsz egy tolómérőt, és leméred magadnak, mennyivel nagyobb a célkereszt. Csak ne felejtsd el beírni, mire jutottál. (Amúgy engem pl. ez érdekelne, de nincs tolómérőm itt Pesten :D)

A név, lőszertípus (és normális játékos esetén a lőszerár is, mert muszáj AP-val lőni) csak külcsín, nincs semmi hatása a teljesítményre.

Amúgy kösz, hogy újra elismerted, hogy a T25 AT-nak van egy erősebb ágyúja (és kaliberben is combosabb), mint a párjának. Már önmagában ez igazolná az állítást. (Hát még, ha a T40-et is idevennénk...)