418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    293-488 a sebzése
    420 belül van ezen? akkor megvan a válasz :D
  • kabel15
    Lehetséges kv1-s el nagy ágyúval 420 at sebezni egy lövéssel úgy, hogy nem lövök ki modult, csak pukkan az ellen? Tegnap este mentem egy kört és szegény pzIV 1 lövésből pukkant.
  • JeffDunham
    Grat. Megnézem.

Végre nem artyval voltál.

Miért is mondom? Emlékszel? Összedobott minket, köszönünk egymásnak, majd 40 másodpercen belül 900-at tettél az artyval belém. Éreztem a szeretetet.
  • Sir Charles
    "Bemákolt kör" full gold ammoval lövöldözve?
    Hagyjuk már!
  • Paradoxon61
    "Megpróbáltam még jobban beállítani a tankot és tényleg 70° környéke, de nem több az biztos, 70-71. Viszont az effektív csak 70-80 mm között van. Állítsd be a kalibert és a lőszertípust is. Bekaphatja a WG a 70 fokjával:) Akkor is vinnie kéne."

A 70 fokot nem a WG találta ki kivételesen, hanem ezt a valóságból vette. A valóságban is ez az a határ ami felett a lövedék nem üti át a páncélt, hanem lepattan, mert nem tudja hasznosítani a kinetikai energiáját. Ha nagyon le akarom egyszerűsíteni a dolgot, akkor azt is lehet mondani, hogy ez az a határ ahol és ami felett a lövedék már szinte az oldalával ütközik a páncélnak és így nem tudja átütni.
  • Solten
    Bemakolt kor (az agyut kiveve) stock cuccal...

replay
  • campernoob
    Akkor valami nagyon nem stimmel, ugyanis hasonló szituációban churchill 3-mal full hpról nem egy t 34 85-öt öltem 110 átlag átütéssel, és a lövéseim kivétel nélkül mindig átmentek.
  • Caliph
    benne is volt a logban amit linkeltél hogy : Service Temporarily Unavailable
  • Pales27
    Spoilerrel akartam, erre 2x az offal csinálom na késő van, lépek is aludni :D
  • Pales27
    http://kepkezelo.com/images/ri4ece3ptm9v2gbt9xuk.jpg
  • Pales27
    Ne nézzél már madárnak :D a lövés pillanatában csináltam a screent
    tp://kepkezelo.com/images/ri4ece3ptm9v2gbt9xuk.jpg
  • Gyuszopapa
    Köszi de megoldódott,valami probléma volt a WG-nél.Más is írta hogy nem akar neki települni a játék és írt a supportnak,visszaírtak neki hogy egy kis türelem.Így estére már minden rendben volt.
  • R3nton
    Elég szar kört mentem de az első 1 perc epic :D Akkora ammoracket kapott a wz-111, mint a hát :D

type61 replay
  • Antimat
    Mai balanced meccs:

• GabeE3e
    Mert Skynet.
  • OnkleTonto
    áhhhh és az miért van hogy amikor már csak 6000XP kell a köv. tankig, akkor 20 meccsen keresztül nem hajlandó csak a legalsó három helyre berakni?
  • popey8
    Megpróbáltam még jobban beállítani a tankot és tényleg 70° környéke, de nem több az biztos, 70-71. Viszont az effektív csak 70-80 mm között van. Állítsd be a kalibert és a lőszertípust is. Bekaphatja a WG a 70 fokjával:) Akkor is vinnie kéne.
  • Lunki88
    Nincs itt valakinek ilyen starter kódja amit újregek aktiválhatnak hogy kapjanak némi goldot? :)
  • Master91
    TankInspector -ba beraktam hasonló nézetbe a tankot, simán 70+ a fok.

~130 mm az effektív vastagsága amúgy.
  • Maala
    Szerintem meg 2x van döntve, függőlegesen, és oldalt is. Így már lehet, hogy eléri a 70°-nak megfelelő páncélvastagságot, és autobounce. Ki tudja, hogy működik pontosan a dolog?...
  • Maala
    Ha a tiéd a tornyán az a lepattanó, akkor ne is csodálkozz...
  • Lunki88
    Mondanám vigaszul hogy "russian bias", de itt ugye mindkét tank ruszki gyártmány. :D
  • popey8
    "A másik lehetőség a lepattanásra, ha a lövedék valamilyen oknál fogva még a becsapódás előtt megsérült."

Szerintem ezek az idióta fehéroroszok semmi ilyesmit nem programoztak a játékba. Béta óta tolom, tudnék róla ha ez benne lenne. Persze az is lehet, h nem hozták nyilvánosságra.
  • Pales27
    Ez bizony nem ütött át
  • Paradoxon61
    A döntöttség 55 fok ha jól emlékszem, a kép szerint a tank kb. 10 fokos emelkedőn (lejtőn, nézőpont kérdése ) áll, tehát a becsapódási szög 65 fok körül van.
    A lövedék 70 fok vagy nagyobb szög esetén lepattan, mivel képtelen a kinetikai energiáját a páncélra átvinni.
    A másik lehetőség a lepattanásra, ha a lövedék valamilyen oknál fogva még a becsapódás előtt megsérült.
    Ez a képen határ eset a becsapódási szöget nézve, az is lehet hogy nagyobb mint 70 fok, egy kép csalóka is lehet. Tehát elméletileg lehetséges.
    A problémát a másik faktor okozza, ez: "A másik lehetőség a lepattanásra, ha a lövedék valamilyen oknál fogva még a becsapódás előtt megsérült."
    Ezt leprogramozni egyféle módon lehet, ha véletlen módon bizonyos %-ban a becsapódó lövedéket lepattanónak veszi a program. No ezt a baromságot nem kellett volna betenni a játékba, mert semmi értelme azon kívül, hogy alaposan szívatja és bosszantja a játékosokat.
  • Lunki88
    What? Ez nem penetrált? :D
  • Pales27
    Biztos ez is 70° felett volt:
  • popey8
    Szerintem ez nincs 70°felett.
  • Pares
    Természetesen igen. Sokszor.
  • Oddball29
    Várok a kiadó engedélyére.
  • szakasz
    70 fok felett auto bounce - márpedig az durván 70 fok felett van

a 155-ös ágyu az 55-ös páncélt nem overmatcheli (55*3=165)
  • Destydeme
    Az első 3 lövésből 90+%ban megmondom a végeredményt.
    Néha van olyan,h a csata felénél,megy a "mérlegelés"(mki béna 0dmg/track shot/didnt even.. etc)a játéknál,aztán ez 1ik oldal"6ost dob"és ledarálja a másikat.Ez feltűnt már?
  • Pares
    Vannak csaták, amiken már az első percekben lehet érezni, hogy ebből vereség lesz, és nem a csapat miatt, hanem mert hirtelen, az előző csatához képest megváltozik az ágyú pontossága és átütése.
  • paci600
    TD-kre is érvényes a pillanatkép skill???
  • Mester61
    Én már nem hiszek a randomban, de lassan a fizikában sem. Érdekes módon viszont a valóságban is el tudom képzelni, hogy egy 50 mm páncélról, ha megfelelő szögbe van fordítva egy 275mm penes ágyú lövedéke lepattanjon. Sajnos egy dolog van, akik ezt élesben kipróbálták akik az 50mm páncél mögött ültek azóta sem nyilatkoztak, akik meg lőttek azok miért is nyilatkoznának?
  • Pales27
    155 mm-es löveg overmatcheli az 55 mm-es páncélt, a Tank Inspector 83°-ig átütést ír. A képen pedig biztosan 70° alatt van. Tehát a játékmechanikának ellentmond....
  • Destydeme
    +1:Gw Panter(arty)oldala RHM Borsiggal:We didnt even scratch them.
    Azt hogy hívjuk?Az is random: vagy-vagy.
  • popey8
    Igen buktuk:)
  • Destydeme
    Hi.Kb olyan,mint amikor a Jpanzer E100-am lepattant a bat-ról.Annak sem volt sok esélye lepattanni,akármilyen szöget nézek.Nincs az a replay,ami megmagyarázza.

Random:Vagy-vagy.
    A tippem:buktátok a csatát.Nálam ez az a kategória,amikor belenyúl a játék a játékba.
  • stoppos
    Most nem azért, de ez ránézésre is elég nagy szög. Azt ha elég nagy a szög, mindegy mekkora a páncél...