418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lunki88
    Hol lehet szemből belőni a löwe tornyát? Ez nekem újdonság.
  • Ytar
    én most jöttem ki vele T9 csatából:

Győzelem!
    Csata: Ensk 2014.02.23. 14:55:05
    Jármű: IS-6
    Szerzett tapasztalat: 5 619 (x3 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 142 842
    Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály"

nálam nincs egy darab arany lőszer sem (kreditet farmolni vettem, prém tankba faszom se fog goldot vinni ha nincs tétje a meccsnek). célozni kell vele, igen, de a dpm az kárpótol. (igazából csak az E-75 meg az ST-I ami megizzaszt T9-ek közül, 10est meg ugye nem lát)
  • Ytar
    a 112 az körbe üzemagyagtartály .. ha valami, na AZ szeret égni.
  • Angelus1991ster
    Győzelem!
    Csata: Swamp 2014.02.23. 14:26:14
    Jármű: E 100
    Szerzett tapasztalat: 758
    Szerzett kredit: 41 187
    Csatában elért Achievement: Szakértő: Szovjetunió, Szakértő japán, Kiváló sofőr jelvény: "3. osztály" 2 tank: Object 430 és STB-1
  • kisokka
    Én kipróbáltam egy saját tankomon és ment. Simán tudtam venni egy télit, szóval nem értem neki miért nem jó.
  • Angelus1991ster
    E-100 mindenen pattog! Serb remélem rövid időn belül megdöglesz!
  • Toweliee
    Ok, köszönöm!
  • Oddball29
    Olyan mint a IS-3, de jobb tűzvezetéssel. Szemből keményebb, de az oldalával nem lehet úgy közelről lövéseket elnyeletni dogfightban, mint a IS-3-al. DPM-tank, nem alfa.
  • Toweliee
    Köszönöm! Csak randomba használnám, és az IS-7-et nagyon szeretem, az IS-2 szenvedős volt, IS-3 nagyon bejött, IS-8 közepes. Ezek alapján ajánlod nekem az ágat?
  • madmanic
    nerfelték az E100 at? 6 találat egy szaros KV4 en 0 damage.. Oldala segge kupolája semmin nem fog a golyó..
  • Bratyex
    Egyik ismerősömnek van löwe-je, és merem állítani hogy T34-nél erősebb toronypáncélja van...tier 9 nem mindig tudják átlőni, ha igen legtöbbször benyeli gold amoval is! A fenti kupolát meg nem mindig sikerül sebezni mert nagyon alacsony.
  • Oddball29
    Érdemes, de tovább nem nagyon érdemes menni, mert a 113-at nem szeretik a field commanderek.
  • patchaou
    Akkor nyilván csak nekem nem sikerült még átlőni a tornyát. Na mindegy majd megpróbálom...
  • haflac
    "Ugyanígy a löwe is elég pattogós ha rejtve van a hasa"
    Ez sajnos egy nagy marhaság.A ferde pácélt is simán gold nélkül az összes 8-as belövi,még ha fejen állsz az oroszlánnal beforgatva.A tornya meg egyenesen vicc.Szemből probléma nélkül lőhető a tornya.A löwe 100T,de egy gramm páncélja nincs neki.
  • Bratyex
    Ez minden tankra elmondható hogy HE és gépuska fészke a gyengéje! :D
    De JT8.8 4 ms lő, mig Is-3 11-12 ms lősz nem mind1 :D
  • foxbat88fx
    ha csak a hasát rejti el akkor még ott van a géppuska ami szintén papír...
    de ha azt is elrejti akkor HE-vel még mindig nagyon szépen lebontható :D
    én nem félek a JT 88-tól
    semmi visszatartó ereje nincs, inkább szánalmas mint félelmetes :)
    megyek, kapok tőle egy 240es sebzést :D húha :D
    belevágok is-3al 400+ ost azt elbújok ...
    camoja szar, lomha, és még ronda is :)
    farmra lehet jó ... de hogy játékélményre elég unalmas az tuti!
    mentem vele pár karikát teszten, hát nem volt vmi élvezetes
    akkor már inkább az is-6 :)
  • patchaou
    Nekem "ingyen" lett meg az IS-6 de már így ismerve szerintem megéri az árát. Igaz nem árt vele goldot vinni, nálam 18-12 az AP-gold arány, de ha ki is lövöm minden goldot akkor is simán plusszos. Viszont vannak körök amikor fölösleges átváltani is.
    A type-59 meg nemtudom miért van ilyenkor mindig szóba hozva, ha már nem kapható. Bár a mostani formában nem venném meg mégegyszer.
  • Droughert
    JT8.8 test nem ugyan az mint a T9-es testvére?
  • Bratyex
    Hát nem tudom, lehet meg kéne várni de lehet addigra nem tudok várni és választok egyet!:D Igazából 112 gyengébb lenne mint az IS-6, mert Is-6 180 pennel a tornyát szanaszét lőhető, még 112 csak az alja ami gyenge, de az IS-6 is a gyengéje. :D

JT8.8 meg nem tetszik.
  • Droughert
    Sokat mentél vele mi?
  • patchaou
    Ugyanígy a löwe is elég pattogós ha rejtve van a hasa. IS-6-nak viszont pont a tornya puha, szerencsére még most is kevesen tudják XD
  • Malarki
    A szokásos dolgot tudom javasolni: várd meg a tesztservert és próbáld ki.
  • Lunki88
    Azért a 8.8-as JT-t én nem mondanám papírnak. Nyilván a hasát belövik könnyen, de ha azt sikerül elrejteni akkor nem igen fogják átlőni a saját tierjében.
  • foxbat88fx
    type 59 is szar ....
    olyan papír mint a rohadás
    8-asok átviszik mint a vajat, és még a gunja is szar :D
  • Madi92
    Nyehehe Type59... :D Bár kicsit lomha a többihez képest..
  • Toweliee
    Löwe, Jagdt 8.8.
  • foxbat88fx
    igazság szerint az összes 8-as prémtank gyengébb mint a sima 8-as társai...
    IS-6 jó armor de hulladék gun
    Löwe jó gun de hulladék armor
    FCM50t jó gun de extrém papír
    JT 8.8 jó dpm, de papír, lassú és ég
    112 jó armor de szintén hulladék gun

stb stb stb ...
  • foxbat88fx
    tegnapi nap 36% :D
    de ahogy elnézem a mai sem lesz sokkal jobb :)
  • Ytar
    egyiket sem.
    JT 8.8 kell neked, vagy IS-6

((((esetleg FCM, de ahhoz érteni kell, mert rettenetesen érzékeny modul sérülésekre..))))

a 112 az IS-6-hoz képest gyenge, a Löwe pedig .. na azt hagyjuk.
  • VanDaal
    Meg a munkahelyet, ha ezeken kívül is játszani akar az ember :D
  • Bratyex
    Nemsoká itt lesz a születés napom és gondoltam meglepem magamat egy 8 szintű prém tankkal, ezek közül melyiket találjátok jónak-> Löwe,Fcm50-t,112

• patchaou
    "Hétköznaponként már nem is játszok egy ideje..."
    Pedig pont a hétvégét és a hétköznapi csúcsidőt kell elkerülni.
  • Terawatt
    Ismerem a cuccot, de vicces volt látni ahogy a meccs további részében ő ott vergődött és utoljára őt lőtték ki. Shit happened.
  • patchaou
    Nálam akkor van ez, ha fent van a cw speciális fül és be vagyok ready-zve, lehet hogy szakasznál is ez van. Úgy sem megy ha nincs szakaszban?
  • lexlutor
    en is pont ezert nem jatszom mar gyakorlatilag.
  • VanDaal
    Régen ha egy csatában kiosztottam a saját hp-m 2-szeresét sebzésben, akkor szinte garantált volt a győzelem. Most meg ha kiosztom a 3-szorosát, akkor talán van esély a vereség elkerülésére... :D

Hétköznaponként már nem is játszok egy ideje, most is csak a 3x köröket csináltam volna meg, de még azt sem lehet.
    Nem vagyok egy fatalista, de egyre több az olyan csata, ahol bármit is csinálok, képtelen vagyok a végeredmény befolyásolására, helyezkedéstől, vagy kiosztott sebzéstől függetlenül, mert 14-ből 10-en képtelenek 1-nél több sebző lövés leadására...

Még egy hónapot kell kibírnom valahogy, aztán lesz mivel lekötnöm magamat WoT-ozás helyett (NEM a WT, mielőtt valaki félreértené :D ), bár ez a "pihenő" a játékosállomány minőségén fikarcnyit sem fog javítani sajnos :)
  • DarkDays
    próbáld megvenni mind a 3 festést nyári,téli,sivatagi és úgy le okézni,lehet álcafestésnél nem tudja kezelni hogy csak 1-féle van megvásárolva
  • Kancsalborz
    Hello urak !!!

Unom már az egyedüli játékot, meg a csapat 25 kill sincs még készen, nem hívna meg valaki játszani ??? A random csapatokban nincs szerencsém, igaz "nehéz eset" vagyok, mert nincs, IS 3, KV 1S, meg Hellcat a garázsomban, de nem vagyok elveszett játékos sem...XD...
    Legalább egy platoon valaki ???... TS-em van... kancsalborzkopet néven futok...
  • Malarki
    Na ezért megérte folytatni :D

Ezzel a stock sz*rral ilyen csatát menni, hát én se hittem el. Szegény kis Tigrisek csúnyán le lettek alázva.
  • Simulacrum
    Most átszíneztem az XVM-em WN8 szerint. Hiába olvasom mindenhol, hogy ez jobb közelítést ad egy játékos szintjéről, szerintem közel sem. A világoszöld játékosokat néztem most párszor egy-egy játékban. Fogalmuk nincs pl. olyanról, hogy táras tankok. Nem stimmel ez. diegho mondta, hogy a kék szín az nála az elfogadható, alatta mindenki piros és van benne némi igazság.