418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• SuspiciousC
    Srácok, nézegettem pár replayt és az M4 Shermant mindegyiken 105 mm-es löveggel játszották. Ezek szerint nem éri meg a 76mm-es M1A1-es gunra váltani?
  • Oddball29
    IS-4 oldalának az alja-közepe csak valami 30mm vastag. Ott be lehet lőni sidescraperben is, csak elég rizikós, hogy alámegy.
  • Caliph
    a nagy gunnal megszereted majd,ahogy én is:) stock gun egy rakász szopás
  • yossarianHUN
    Most találtam ezt a pár hetes (páros) screenshotomat, de még élénken emlékszem a szituációra ami után készült, úgyhogy megosztom veletek:

A következő volt a helyzet: én T-44-ben, gold nélkül, Komarin, déli oldalról befutok a szigetre spottolni, mire velem szemben felbukkan az IS-4, beforgatva. Na én uccu neki gurulok balra be a ház mögé, és menet közben csak hogy kezdjek valamit a kezemmel, odadurrantok egyet. Na most minden emberi számítás szerint esélytelen lenne átütni 175 pennel (de még 350-nel is necces) a forgatott IS-4 oldalát, ehhez képest úgy átvitte a lövés, hogy csak néztem. És tuti hogy telibe kaptam az oldalát, mert mint a mellékelt képen látni, a lánca is besárgult. Tehát a T-44 gunjával, AP-val belőttem a sidescrapelő IS-4-et láncostul, oldalpáncélostul, mindenestül. Utána chaten megosztottam a megdöbbenésem a delikvenssel, aki szintén csak a fejét csóválta nevetve. WoT WTF moment?
  • JeffDunham
    Úgy emlékszem kettő. Az IS-6-ra töltöttem be, de nem is kellett volna, mert pont beforgatták mire betöltöttem.
  • R3nton
    Mínuszos kör lett neki
  • ximix #293667
  • Szpecnyaz
    Mennyi gold volt?
  • JeffDunham
    Ki nem állhatom ezt a tankot. Mégis meglepett.
    Ha van igény replayre akkor teszek fel, feleslegesen nem túráztatom magam.

• OnkleTonto
    tök jó hogy már megint játszhatatlan, mert folyamatosan lagol, kilép, szaggat, áááhhhhhhhhhh
    remélem még 2050-ig sem fognak változtatni ezen, mert ez így aztán príma
  • Bugi Misi
    hát igen de feladta mert senki se segített neki
  • Angelus1991ster
    Hogy-hogy bevezették a teamkillért járó több hónapos bant? ennyire meggazdagodtak? ennyire nagy képűek? mikor a játék szerverei egy kártyavárhoz hasonlóak.
  • lexlutor
    a borsig ennyire op, h ennyit kell szopni evvel a hulaldek hetessel?
  • Sunsetjoy
    Találtam írást arról egyik videó alatt, hogy gyűlik az anyag a v3-hoz. Na ezek szerint nem jutott odáig, ha v2-nél nincs frissebb.
  • Bugi Misi
    8.11 nincs ez még nem tudom hányas verzió de jó régi csak a gyerek nem csinálta tovább
  • Sunsetjoy
    8.5-8.6 környéki talán a legutolsó(?). Én is gondolkoztam/gondolkozom egy készítésén, csak nincs sok időm.
  • Bugi Misi
    itt van tessék vigyétek és terjesszétek:D

Bud Spencer és Terence Hill szinkron
  • suba53
    Vannak itt Coimbrások?

Csak a puffin, és a Bud Spencer hangmod miatt kérdem. :-)
  • 0000000000000
    Hiába google-zok, nem lelek 8.11-hez "Csak a puffin adhat erőt" modot... tényleg link kell hozzá. Van egyáltalán ehhez?
  • Pityu0
    AT7
  • Pityu0
    Győzelem!
    Airfield 2014.02.24. 16:14:49
    AT 15
    Bevétel: 621 17 403
    (Jóváírás: 208 )
    139
    2 720
    Mérleg: 14 544
    Megszálló, Lopakodó
  • arel
    ja az utolsó kérdés volt :-) .Ha a full verziót töltöm le akkor minden hang megjavul?Mert ha igen kipróbálom ,de ha marad az FPS csökkenés érezhető hatása ,inkább visszamegyek a másikra...
  • arel
    egy - két ember javasolta ,hogy próbáljam ki a motor hangokhoz ezt az oldalt :http://www.wothungary.hu/news.php?extend.606.Én csak a motor hangokat akartam lecserélni (mert az előző módban csak a motorhang nem tetszett de a lövés/robbanás igen) ,erre igaz ,hogy király lett a motorhang de minden más elnémult.Egyik mód nem kompatibilis a másikkal ,azért van ez?
    De ez még csak az egyik gond .Full verziónál írja ,hogy előfordulhat fps. csökkenés.Gondoltam eddig nem volt bajom vele ,sőt úgyis csak a motor módot töltöm le ,úgyse érint .Háát súlyosan tévedtem.Letöltöm a motorhangot és - igaz nem durván - érezhetően szaggatok.
    Másnál is voltak ilyen problémák.
  • EmR3
    a kép meg lemaradt
  • EmR3
    Hát nem tudom, én azért nem vennék rá mérget hogy legközelebb is így történik. Mind ahogy erre a győzelemre sem tettem volna nagyobb összeget.

• 0000000000000
    Pont ezt akartam én is kérni! :)

(ha már nem kapunk javított ARGO modot rush úrtól)
  • popey8
    Jól hallom, h ez Bud Spenceres hang mod? Tudnád esetleg linkelni?
  • SzocsA
    kínai szar...
    inkább is6
    sniperkedésre nem való, átütése rossz, sokszor kap lőszerrekeszt,
    a frontpáncélja az ami jó az egész tankban.
  • Maala
    Nem csoda, hogy lefagy a 32x-es zoom modnál, hisz már 2-3 patch óta 30x-os a maximum, amit a kliens enged.
  • agrarmacso
    Semmi gond, köszönöm a tanácsot! :)

Egyébként kipróbáltam ablakban futtatni, és (lekopogom) 3 csata óta nem volt fekete kép
  • kissd
    Akkor lehet még opengl probléma, de azt nem tudom, hogy lehetne orvosolni :( Bocsi, hogy nem tudok egyebet.
  • agrarmacso
    Nem szűnt meg a hiba

• zsupeti
    Nálam lagmentes a játék,de az elmúlt 6 csata alatt a legjobb győzelmi esély az 39% volt.
    Ha nincs lag,van balfaszhorda.
  • Lack
    Nagyon jó, tetszett!
  • foxbat88fx
    be se léptem a játékba de már most elvetted tőle a kedvem :D
    pedig most ráérnék hajnali 1-ig nyomni....
    + még van jó kis sárgabarack páleszem
    lehet előveszem a T18-at :)
  • TomDantes
    T6-os csata, USA vs oroszok, Komarin. Na mit tippeltek? Sima orosz győzelem. KV-1S-ben a hatalom.
  • Roger6
    A nagyon egyszerűket Photoshop-ban rakom össze, mint pl ezt. Alig néhány képkocka.
  • toocha
    EU1-en folyamatosan villog a laglámpa, EU2-n nincs lag csak időközönként kifagy. WG I Love You...
  • kissd
    Nekem más játéknál csinálta ezt, akkor directx probléma volt.
    Szerintem próbáld újrarakni a directx-et.
  • agrarmacso
    Üdv. Urak!

Nekem is crash témában lenne egy kérdésem: A játék közben rendszertelen időközönként elmegy a kép, pár másodpercre aztán visszajön. Közben fut minden, megy a játék, de nem ad képet. Próbáltam modok nélkül, cserélgettem a VGA drivereket, nem olyan rég a teljes rendszert is újraraktam. Akkor egy ideig nem jött elő a hiba, aztán ma már megint elkezdte. Eddig a pontig a videókártyára gyanakodtam (radeon 5770), de! más 3D alkalmazásban (se CAD,se játék) nem produkálja a hibajelenséget. Meg vagyok lőve teljesen, ötletem nincs, hogy mi okozhatja a dolgot

Valaki tapasztalt hasonló jelenséget már?