418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SuspiciousC #293673 Srácok, nézegettem pár replayt és az M4 Shermant mindegyiken 105 mm-es löveggel játszották. Ezek szerint nem éri meg a 76mm-es M1A1-es gunra váltani? -
Oddball29 #293672 IS-4 oldalának az alja-közepe csak valami 30mm vastag. Ott be lehet lőni sidescraperben is, csak elég rizikós, hogy alámegy. -
a nagy gunnal megszereted majd,ahogy én is:) stock gun egy rakász szopás -
yossarianHUN #293670 Most találtam ezt a pár hetes (páros) screenshotomat, de még élénken emlékszem a szituációra ami után készült, úgyhogy megosztom veletek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A következő volt a helyzet: én T-44-ben, gold nélkül, Komarin, déli oldalról befutok a szigetre spottolni, mire velem szemben felbukkan az IS-4, beforgatva. Na én uccu neki gurulok balra be a ház mögé, és menet közben csak hogy kezdjek valamit a kezemmel, odadurrantok egyet. Na most minden emberi számítás szerint esélytelen lenne átütni 175 pennel (de még 350-nel is necces) a forgatott IS-4 oldalát, ehhez képest úgy átvitte a lövés, hogy csak néztem. És tuti hogy telibe kaptam az oldalát, mert mint a mellékelt képen látni, a lánca is besárgult. Tehát a T-44 gunjával, AP-val belőttem a sidescrapelő IS-4-et láncostul, oldalpáncélostul, mindenestül. Utána chaten megosztottam a megdöbbenésem a delikvenssel, aki szintén csak a fejét csóválta nevetve. WoT WTF moment? -
Úgy emlékszem kettő. Az IS-6-ra töltöttem be, de nem is kellett volna, mert pont beforgatták mire betöltöttem. -
R3nton #293668 Mínuszos kör lett neki
-
-
Szpecnyaz #293666 Mennyi gold volt? 

-
Ki nem állhatom ezt a tankot. Mégis meglepett.
Ha van igény replayre akkor teszek fel, feleslegesen nem túráztatom magam.
-
OnkleTonto #293664 tök jó hogy már megint játszhatatlan, mert folyamatosan lagol, kilép, szaggat, áááhhhhhhhhhh
remélem még 2050-ig sem fognak változtatni ezen, mert ez így aztán príma -
hát igen de feladta mert senki se segített neki -
Angelus1991ster #293662 Hogy-hogy bevezették a teamkillért járó több hónapos bant? ennyire meggazdagodtak? ennyire nagy képűek? mikor a játék szerverei egy kártyavárhoz hasonlóak. -
lexlutor #293661 a borsig ennyire op, h ennyit kell szopni evvel a hulaldek hetessel? -
Találtam írást arról egyik videó alatt, hogy gyűlik az anyag a v3-hoz. Na ezek szerint nem jutott odáig, ha v2-nél nincs frissebb. -
8.11 nincs ez még nem tudom hányas verzió de jó régi csak a gyerek nem csinálta tovább -
8.5-8.6 környéki talán a legutolsó(?). Én is gondolkoztam/gondolkozom egy készítésén, csak nincs sok időm. -
itt van tessék vigyétek és terjesszétek:D
Bud Spencer és Terence Hill szinkron -
suba53 #293656 Vannak itt Coimbrások?
Csak a puffin, és a Bud Spencer hangmod miatt kérdem. :-) -
0000000000000 #293655 Hiába google-zok, nem lelek 8.11-hez "Csak a puffin adhat erőt" modot... tényleg link kell hozzá. Van egyáltalán ehhez? -
Pityu0 #293654 AT7
-
Pityu0 #293653 Győzelem!
Airfield 2014.02.24. 16:14:49
AT 15
Bevétel: 621 17 403
(Jóváírás: 208 )
139
2 720
Mérleg: 14 544
Megszálló, Lopakodó -
arel #293652 ja az utolsó kérdés volt :-) .Ha a full verziót töltöm le akkor minden hang megjavul?Mert ha igen kipróbálom ,de ha marad az FPS csökkenés érezhető hatása ,inkább visszamegyek a másikra... -
arel #293651 egy - két ember javasolta ,hogy próbáljam ki a motor hangokhoz ezt az oldalt :http://www.wothungary.hu/news.php?extend.606.Én csak a motor hangokat akartam lecserélni (mert az előző módban csak a motorhang nem tetszett de a lövés/robbanás igen) ,erre igaz ,hogy király lett a motorhang de minden más elnémult.Egyik mód nem kompatibilis a másikkal ,azért van ez?
De ez még csak az egyik gond .Full verziónál írja ,hogy előfordulhat fps. csökkenés.Gondoltam eddig nem volt bajom vele ,sőt úgyis csak a motor módot töltöm le ,úgyse érint .Háát súlyosan tévedtem.Letöltöm a motorhangot és - igaz nem durván - érezhetően szaggatok.
Másnál is voltak ilyen problémák. -
EmR3 #293650 a kép meg lemaradt
-
EmR3 #293649 Hát nem tudom, én azért nem vennék rá mérget hogy legközelebb is így történik. Mind ahogy erre a győzelemre sem tettem volna nagyobb összeget.
-
0000000000000 #293648 Pont ezt akartam én is kérni! :)
(ha már nem kapunk javított ARGO modot rush úrtól) -
Jól hallom, h ez Bud Spenceres hang mod? Tudnád esetleg linkelni? -
SzocsA #293646 kínai szar...
inkább is6
sniperkedésre nem való, átütése rossz, sokszor kap lőszerrekeszt,
a frontpáncélja az ami jó az egész tankban. -
Nem csoda, hogy lefagy a 32x-es zoom modnál, hisz már 2-3 patch óta 30x-os a maximum, amit a kliens enged. -
agrarmacso #293644 Semmi gond, köszönöm a tanácsot! :)
Egyébként kipróbáltam ablakban futtatni, és (lekopogom) 3 csata óta nem volt fekete kép
-
kissd #293643 Akkor lehet még opengl probléma, de azt nem tudom, hogy lehetne orvosolni :( Bocsi, hogy nem tudok egyebet. -
agrarmacso #293642 Nem szűnt meg a hiba 
-
zsupeti #293641 Nálam lagmentes a játék,de az elmúlt 6 csata alatt a legjobb győzelmi esély az 39% volt.
Ha nincs lag,van balfaszhorda. -
Lack #293640 Nagyon jó, tetszett!
-
foxbat88fx #293639 be se léptem a játékba de már most elvetted tőle a kedvem :D
pedig most ráérnék hajnali 1-ig nyomni....
+ még van jó kis sárgabarack páleszem
lehet előveszem a T18-at :) -
TomDantes #293638 T6-os csata, USA vs oroszok, Komarin. Na mit tippeltek? Sima orosz győzelem. KV-1S-ben a hatalom. -
A nagyon egyszerűket Photoshop-ban rakom össze, mint pl ezt. Alig néhány képkocka. -
EU1-en folyamatosan villog a laglámpa, EU2-n nincs lag csak időközönként kifagy. WG I Love You... -
kissd #293635 Nekem más játéknál csinálta ezt, akkor directx probléma volt.
Szerintem próbáld újrarakni a directx-et. -
agrarmacso #293634 Üdv. Urak!
Nekem is crash témában lenne egy kérdésem: A játék közben rendszertelen időközönként elmegy a kép, pár másodpercre aztán visszajön. Közben fut minden, megy a játék, de nem ad képet. Próbáltam modok nélkül, cserélgettem a VGA drivereket, nem olyan rég a teljes rendszert is újraraktam. Akkor egy ideig nem jött elő a hiba, aztán ma már megint elkezdte. Eddig a pontig a videókártyára gyanakodtam (radeon 5770), de! más 3D alkalmazásban (se CAD,se játék) nem produkálja a hibajelenséget. Meg vagyok lőve teljesen, ötletem nincs, hogy mi okozhatja a dolgot
Valaki tapasztalt hasonló jelenséget már?