A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #293670 Most találtam ezt a pár hetes (páros) screenshotomat, de még élénken emlékszem a szituációra ami után készült, úgyhogy megosztom veletek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A következő volt a helyzet: én T-44-ben, gold nélkül, Komarin, déli oldalról befutok a szigetre spottolni, mire velem szemben felbukkan az IS-4, beforgatva. Na én uccu neki gurulok balra be a ház mögé, és menet közben csak hogy kezdjek valamit a kezemmel, odadurrantok egyet. Na most minden emberi számítás szerint esélytelen lenne átütni 175 pennel (de még 350-nel is necces) a forgatott IS-4 oldalát, ehhez képest úgy átvitte a lövés, hogy csak néztem. És tuti hogy telibe kaptam az oldalát, mert mint a mellékelt képen látni, a lánca is besárgult. Tehát a T-44 gunjával, AP-val belőttem a sidescrapelő IS-4-et láncostul, oldalpáncélostul, mindenestül. Utána chaten megosztottam a megdöbbenésem a delikvenssel, aki szintén csak a fejét csóválta nevetve. WoT WTF moment?