418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    Ja igen a másik, meg igen jobban hoz a 8-as. De ha kiszámoljuk ár-érték arányben csúnya mutató lenne. Egy tier5-ös tank 1500 gold, míg a 8-as 12000, majdnem hogy 10x jobb hozamot kéne termelnie...
  • Malarki
    Csak én nem értem, hogy miért akarsz egy scout tankkal, amivel spotolni kellene, más tankokat átlőni? Nekem meg sem fordulna a fejemben hogy egyáltalán leálljak harcolni akárkivel is, max az artyknak mennék neki.
    És lehet hogy az az unikum is azért lapít a bokorban, mert így spotolja az fél ellenséges csapatot?
  • 400V
    Hagyd nem éri meg elvannak szállva a prémiumtól. ESL meg ilyen szutykok is hoznak nekik dögivel. Egyik se tudja milyen a csóróság meg mondjuk heti 50 órát grindelni egy 10 es tankért. Rá kell hagyni had puffogjanak, olyanok mint a nyugdíjasok.
  • nemtudommivan
    Olvasgatom hogy milyen jo a t34 t10-be. Igen jo. Toprongynak. Ki szeret nyolcassal tizesek kozott menni ? Sokan meg tizes hevivel sem szeret menni nemhogy egy ilyen vizespapir pancelzatu jarokeretes nagymama gyorsasagu tunya szarral.
    Itt panaszkodott mindenki az MM-re hogy a nyolcasat tizesekhez teszi. Nem veletlenul.
    Igen nekem is volt t34-em. Szinte folyamat t10-ben mentem vele es prem nelkul ha levettem a javitast a javitocsomagot es a loszert akkor tenyleg nevetsegesen keveset keresett. Voltak vele jo koreim de azok voltak a ritkak.
    Elrettento hatasa t10-ben kb nulla.

• 400V
    Lépek mert kezdődik az oltogatás. Csak szólok MT25 zis4 es löveg prémiummal 189 es pen anélkül meg 112.Az hogy fele fele arányba viszel lőszert prémium 100000 kreditbe kerül. Majd megnézem hogy linkelsz ilyen videókat ahol egyhites tankal mászkálsz a 10 esek között meg próbálsz mindenkit átlőni. Eddig csak bokorba lapítós spottolós köröket láttam a nagy unicumoctól, semmiféle dogfightos átlövöm a 10 eseket meg a 9 eseket köröket. Sőt mondok jobbat és komoly. Menj be 112 es pennel és csinálj 1200 as sebzést kizárólag 9 es meg 10 es nehezek ellen.

Nagyon elvagytok szállva a prémiumtól.
  • R3nton
    Te hogy lehetsz ekkora retardált egyébként? :D Tényleg nem látot át mi a lényege a dolognak? :D Feljössz ide és mondod, hogy mekkora király a T34. Igen csak éppen, aki mondjuk prém tankot akar venni, beírja ide, az valószínüleg nem régen kezdte a játékot. A statja jó ha sárga. Tanulgatja a játékot. A büdös életbe nem fog normális hozamot termelni prém nélkül T34el. Még nekem is nehéz, pedig nekem 1500+ wn7em van.

12000 gold egy ilyen tank. Persze akinek van pénze mondjuk kapásból 20000-ret költeni a játékra annak nem gond. Vesz egy 8-as prémet és befizet néhány hónapra, semmi gond. De mi van mondjuk azzal, aki csak 12000 ezer körül tud költeni??? Annak sokkal jobban megéri mondjuk a fél éves prém + 1 tier 5-6 prém tank, vagy egy e-25 és a maradék prémre.

Na ez a nem mind1. Ezt kéne átgondolnod. Ne velem vitatkozz, hanem próbálj objektíven segíteni annak, aki viszonylag új a játékban és ide jön kérdezgetni prém tank ügyben. Tudod nem mindenki kapásból világoskék és lila, hogy normális hozamot hozzom a T34-el. Bár gondolom ez nem jut el az agyadig.
  • Maala
    Ne haragudj, de spameled a goldot prém nélkül, és még sírsz, hogy nagyon negatívban vagy? Arra nem gondoltál még, hogy ne spameld a goldot? Mit nem tudsz átlőni az E-100 220mm-es AP-jével. Mit nem tudsz megforgatni egy MT-25el, amihez goldammo kell? WZ-t konkrétan bárhol lövöd a frontján (tank/turret) kívül, átlövöd.

Talán még sajnálnának is az emberek, hogy "szegény prémnélküli", ha nem a saját ökörséged miatt kellene farmolnod magadnak.
  • 400V
    Meglehet egy kört nézni prémiummal meg anélkül wotreplaysen. Prémiummal télleg kényelmes lenne minden, megtudnám szokni mert ahhoz hogy kigrindelj egy 10 es tankot nem 600 kört vagy 500 kört kéne menni hanem csak 300 at mert a prémium számla vígan pótol annyit hogy a 10 es tank felét eleve kifarmolod ha nem használsz 9 essel prémlőszert. Eladod a 9 est azt már veheted is a 10 est garázsba meg pakolsz rá 30 aranyért 1,5 millányi modult. Ezek után prémium nélkül ellehet kezdeni ilyen átlag 20000 meg 30000 ekkel kifarmolni 3000000 ót meg még mellé 1500000 ót hogy modulod is legyen. Ekkor vagy nullán és akkor még mindig farmolni kéne hogy legyen sacc per kb 500000 ed a számládon hogy bemerészelj menni csatába és ne aggódj hogy a gatyád is rámegy.

Ez a tapasztalatom, kicsit gondolkodhattok más fejével is. Ezért voltak anno oltogatva a hunsosok mikor csinálták a super pershinges oktató videót hogy nem arra kéne tanítani a kezdőket hogy hogyan kell szétspamelni az ellent prémmel, mert egy átlagos meg átlagon aluli játékos nem nagyon engedhet meg magának prémlőszert.
  • R3nton
    Egy lolboy vagy, hazaérek este 10 után majd belinkelem a typeos köröket, csak lesni fogsz.
  • Maala
    A "Credits" fülre kattintva meg láthatod a nettó hozamot is... 6k, és 22k. 3,9, illetve 5,1 perc csatáért cserébe.

Ennyit arról, hogy mi hoz jobban.

Abban talán igazad van, hogy a Ram2-ben a legénység jobban fejlődik. Ja nem, mert ott az Experience fülecske. XP/perc -> Ram2: 70; T34: 75.

Szép állítások voltak. Valaki tán be is veszi őket.
  • Maala
    "Egyetlenegy dolgot nem veszel figyelembe. Amíg te mész 1 kört a T34-el, addig én megyek 3-at a Ram2-vel"

WTFLOL? Ram 2 és T34 átlagos csataidők. 3,9 és 5,1 perc. Nemhogy 3 csatát, de még 1,5-et sem mész te addig.

Beszélsz itt megint hülyeségeket bármiféle tényismeret nélkül.
  • 400V
    Ebben sajna Rentonnak van igaza! én 2 éve játszok és jó ha 1 hónap prémiumom volt összesen mikor grindeltem valamit. ellehet gondolkodni miért van 4700 köröm csak typeal. Azért mert sokat kell farmolni. Ha kiosztok typeal sacc per kb 2000 sebzést jó esetbe kapok 30000 - 35000 et haszonba. Sokan elfelejtik hogy prémiummal kicsit szopó a játék. Menjél egy kört E100 al azt spamelj ki 90 000 et aztán farmolgasd össze 15000 meg 20000 meg 30000 es hozamokkal. Mondok jobbat is. MT25 prémlőszerrel, leszedtem egy 9 es WZ ről 1200 hp t APCR el laza 72000 mínusz. Lehet kezdeni pótolni.

NEm kötekedni jöttem csak itt állandó ez a mindenki veszi a prémet de fogalma sincs milyen az élet anélkül. Erősen korlátolt.
  • R3nton
    Az idióta te vagy. Ingyenélő? Most írtam, hogy vettem prémet : Nem ingyen éló vagyok, hanem azt mondtam, hogy szerintem a prém acc sokkal jobban megéri, mint bármilyen prém tank. És én igen is keveslem a hozamukat. Most melóban vagyok, de ha megvan még pár type64-es kör akkor belinkelem.

Egyébként azért lehet vele nagyon sok kreditet gyűjteni, mert azért bedobálja nagy csatákba, viszont kitűnő scout. Mozgékony nagyon és 72-t dönget, És az ágyúja se rossz. A sok spot dmg meg ugye a nagy tier miatt sok pénzt hoz. Illetve a játékélmény is király vele. 1vs1 röhögve megszivatom a t34et :D Persze ha az elején belefutok egy kósza TD lövésbe az nem lesz 80000-res kör.
  • Malarki
    "kivéve a superpershing ,az egy rakás fos"

Hát ez így ebben a formában nagyon nem igaz. Egyrészt lassú, de már nem annyira mint régen. A páncélja inkább lutri mint biztos, T8 tankok már átviszik, de van hogy mindet elnyel(a torony meg pláne). Az ágyúja korrekt. Viszont van egy piszok nagy előnye, amit kevesen ismernek: az MM. Hihetetlen milyen meccsekébe dobál, 10-ből 8 T8-as, de ott is 5-6 T8 tank van csak. T9-et fél éve nem láttam vele. A kicsik ellen meg bőven jó. Ja, és nagyon jól hozza a creditet.
    Szóval szerintem egyáltalán nem olyan rossz ez, mint ahogy mindenki gondolja.
  • R3nton
    Nekem is van T34-em. Egyet tudok mondani neked. Ha lejár a prémiumod próbáld ki úgy. Viccen kívűl sírva foksz fakadni. Botrány. Prémmel persze, hogy jól hoz, nekem is jól hoz. Főleg, ha mondjuk prém nélkül vele kifarmolnod egy 10-es tankot. Hát erősen jellemformáló mit ne mondjak. Inkább Type64 ezek. Prémmel simán lehet hozni 70-80 ezret brutto-netto, mert a fentartási költsége ilyen 2-3000 max. Jó ha elhasználod a javítókat, akkor max 10.
  • Maala
    Annyira idióta vagy, amikor nemprémes profitokat akarsz megmagyarázni. Pláne, hogy 800 saját dmg, és 1200 spotdmg volt, ami köszönőviszonyban sincs 2k saját sebzéssel... Szóval legyen az inkább 1400 saját, ha már mindenképp így akarsz számolni.

2-3000 dmg-re 4-50k profitot kapsz, prém nélkül. És ez így is van jól. Persze a te ingyenélő lelkednek fájhat, de attól még én örülök neki, hogy csak a legelszántabb marhák juthatnak be T10-be prém nélkül. Van ott prémes marhákból elég.

Esetleg olyan, aki tényleg tud is játszani.

Megnézem én, hogy hol hozol te prémmel 70-100k hasznokat Type 64-el.
  • R3nton
    Egyetlenegy dolgot nem veszel figyelembe. Amíg te mész 1 kört a T34-el, addig én megyek 3-at a Ram2-vel. Még több pénzt is hoz netto játékidőbe. És így a legénység is jobban fejlődik adott idő alatt. A játékélményt pedig össze se lehet hasonlítani. Ótvar szar a T34. Egy type-t elfogadnék én is viszont.
  • patchaou
    Én a több mint 2000 type59 csata után imádom az IS-6-ot :)
  • JeffDunham
    K.rva jól megfogalmaztad a lényeget. Így van ahogy írtad. (nálam az IS6 is a nemszeretem kategória)
    A T34 nálam már a szeretve gyűlölöm kategória, mert annyit kellett vele mennem. De mégis elfogulatlanul is azt mondom hogy igenis jó.

Nálad más a helyzet. Van vagy 5-6 tier 8-as prém tankod. Megunod valamelyiket és váltasz kicsit. Ez nekem nem adódott meg.
  • pointer4
    Hát figyu, mindegyik prémium tank jó (kivéve a superpershing ,az egy rakás fos).
    Amire valók, - pénzkeresésre - arra egyedülállóak, és semmi nem ér a nyomukba.
    Az, hogy kinek melyik játékstílus jön be, úgy válasszon tankot.
    A T34 is kurva jó, a KV5 is, Löwe is, a JT88 is, az FCM is, és az IS6 is (112 kb ua)

Mivel sokat fog vele menni az ember, tuti meg fogja utálni amúgy :D
    850 csata után én is megutáltam a type59et fél évre, utána a löwe egy felüdülés, és örömjáték volt...
    Bár úgy vettem észre, a lassú tankokat hamarabb meg lehet gyűlölni.

Viszont az FCM-et csak annak ajánlanám, aki tud bánni általában egy behemót, nagy, páncélozatlan médium tankkal. Mert 800effhez az is6 hálásabb lessz.
  • csagataj
    Senhor Heff! Gyere tájpolni!
  • JeffDunham
  • stoppos
    Teljesen átlagos keddi nap.
  • JeffDunham
    Az utolsó 10 hozzászólásból 6 nem ért egyet R3ntonnal. Már kezdek megijedni, hogy nem csak velem van itt gond hanem MINDENKIVEL.
  • Roger6
    És megint top voltan R3nton. Tier X nagyon ritka, mint már mondtam.
  • Roger6
    Ma először voltam Tier X-ben, azóta folyamatosan top vagyok. Most 85.000 kreditet kaptam 2.5 k sebzésre (8 átütésre). Ez általában egy átlagos kör akkor, ha top tank vagyok. Biztos én vagyok a szar, de KV-1-el ennek nem voltam a közelében ha átlagról beszélünk.

Nem akarlak meggyőzni, van T34-em (800 csata) és KV-1-el is mentem majdnem 200 csatát. Tudom melyik a jobb.
  • Kancsalborz
    A T 34, meg attól függetlenül amit írtam, igenis hozza a pénzt mint az állat, ha beleül az ember...:)
  • Kancsalborz
    Veled meg vitatkoznék ebben, kipróbáltam, menet közben, egy ágat húzva, 7-es tiernél már job an fejlödik a legénység, stock tankkal játszva, mint egy 5-ös prémtankban, 60% feletti eredménnyel, sok sebzéssel...:) Ez az "5-ös prémtankot legénységképzésre" elmélet számomra, egy Nagy "parasztvakításnak" bizonyult...:D
  • bornofakone
    Hát ehhez kellett a fene nagy mák :D
    Mármint 1 med se volt ellenfélnél, a 2 Jpz keresve se lehetett volna szarabb helyen (ahogy már említették, mivel nem volt medjük, komolyan nem értem h állhattak oda :D, ahelyett h szokásos helyről védték volna a hegyet)
    Igazából 1 alap kör volt neked, mert t57 és az m103-n kívül senki nem lőtt rád :)
    Mondjuk úgy minden neked kedvezett (obj268 nem rád fordult, pedig HA rádfordul, és utána 1 jpz a szokásos helyén áll akkor LEHET halott lettél volna), de gratula, jó kis kör volt, igazából annyit már elértél vele h kedvet kaptam a t10 japcsihoz :) (99% miatt a gun depression miatt)
  • pointer4
    Pont fordítva, az is6nak jó a páncélja, a 112 szar.
  • R3nton
    Nagyon élvezetes! Sajnos sztem esélyes a nerf :/ Bár majd meglátjuk a global statokat vele, akkor már okosabbat lehet mondani.

Nem vagyok annyira híve a BIA-nak, majd most 4-nek lehet felrakom, de még az sem biztos. 6. érzék, full camo, és spec dolog, mint kuplung égető, akkor az amikor jobb a talaj ellenállás, pontosabb a löveg mozgás közben és reapir is van rajta asszem 2 embernél.
  • R3nton
    Na ez a kör prém nélkül 26 ezret hozott volna, úgy hogy 2000 dmg volt. Azért 2000 dmg egy 8-as tankkal elég jó sztem. Átlagban csak a jobb játékosok tudják tartani. Ehhez még hozzájön, hogy állandóan 10-esek között van. Lehet ez titeket nem zavar, de engem frusztrál. Én inkább lövöldözöm az STB-1-el T34-ekre, mint fordítva már bocsi :D

Ja visszatérve a kredithozamra. 26k 2000 dmgre sztem kevés. Főleg ha folyamatosan nyomod, mert a kell pénz, kifogod egymás után a balfasz csapatokat, mindig 10-esben vagy. Jönnek a szarabb körök, mikor keresel 2-3000-t mert az elején kiszednek, vagy mert gold nélkül a büdös életbe nem lövöd be a jól helyezkedő maust és e-100-t. Vagy mert éppen jön egy t62 és egy stb-1 és 5 sec alatt ledarálnak.

És amikor meg mész egy jobb kört, mondjuk 2-3000 sebzéssel kiszúrja a szemed netto 30-al. Szánalom a köbön.

Én mindenkit lebeszélek róla. A prém számla akkor is jobban megéri, ha keveset játszik az ember. Nekem pedig prém számlával nincs szükségem prém tankra, de ha nagyon kéne akkor is 6o-ost vagy 7-est vennék.

Pl nekem van type64-em, brutál jó kis scout és nettoba többet szokott hozni, mint a T34. Ennyit erről.
  • Kancsalborz
    3500 csata??? Uff, nem vitatkozhatom veled...:D Az igaz, hogy én is 6- ik, vagy 7-ik csatában megszereztem vele az " Arany Miklós"-t, de kreditfarmra nekem szükségtelen, legénységet meg nem húzok vele, (Egy 4-skilles csapat ül benne...:))de engem nem tud lekötni ez a tank. Egyszer, lehet nekem is lesz annyi csatám vele, és akkor lehet másként beszélek róla, mert el már nem adom, de mai fejjel nem vennék prémtankot többet az biztos. Sajnálom a ráköltött goldot, na...:D. Igazából én is változtam, a medeket már jobban szeretem, és a T 34 megtestesíti mindazokat a hátrányokat, amiket unok a heavyk- ben: lassú, böhöm nagy, és lassan tüzel... Érdemei elismerése mellett persze, én inkább hanyagolom, számtalan élvezetesebb nem prém van a játékban...:)
  • Zegi Norbi HUN
    Szegény ST-1, neki is összejött a 6 kill:D Látom BIA-t még nem raktad fel, milyen skill-eket használsz?:)

Egyébként tényleg élvezetes vele a játék, remélem nem kap nerfet:P
  • JeffDunham
    1, T14? Ne röhögtesd már ki magad.
    2, Az IS-6nál minden jobb.
    3, Csak annyit mondok hogy T34 torony páncélzat és hull down.

Azért mert te utálsz és nem tudsz vele játszani nem azt jelenti hogy szar. Elhiszem hogy jobban bejönnek a lapos, szőnyegcirkáló tankok, mivel med-es vagy inkább, de a T34-nek még tier 10-ben is van némi elrettentő ereje.
  • Simulacrum
    Profi! Csak annyit jegyeznék meg, hogy az E-75-nek én mindig a tornyát lövöm ha el van fordítva, az a legkönnyebb célpont, több látszott ki belőle, mint a fenekéből. :-)

Nagyon jó példája ez a meccs annak, hogy egy csapat rosszul méri föl az ellenfelet. Ugye látjuk, hogy nincs nálunk med, akkor vajon miért nem áll föl a szokott helyre a TD-vel valaki védeni a hegyet? Ha két JPZ a szokott helyen lett volna, akkor máshogy alakult volna ez a csata. Minesen a hegy a kulcs az esetek 90%-ban. Muszáj elfoglalni vagy ha az nem megy, védeni és próbálni megakadályozni az ott állomásozó erők könnyű célponttalálását.
  • Roger6
    POntosan, tudni kell a puhatestűvel játszani. 9-10-es csatákban úgy használom, mintha T30 lenne, szóval TD-ként, eléggé meghálálja. A közel 250-es átütés pedig elég a Tier X-re is, a negatív kitéríthetősége szerintem fantasztikus a szovjet tankok után.

Itt meg a második percben feldobtam a bakancsot (T57 Heavy besorozott), 3 bevitt találatra mégis 56 k-t kaptam. Nem hoz jól? Biztos más értékrenddel rendelkezünk.

• R3nton
    Legénységet húzni a T14 is jó és egy picit olcsóbb :D Egyébként ha már nagyon heavy, akkor 112. Tier8ban annak nagyon brutál frontja van. Sokkal jobb sztem, mint az IS-6.
  • Simulacrum
    Köszi. Csak a 8-as japánig gondoltam elmenni, de majd teszten próbálgatom a 10-est is, aztán meglátjuk. Csak nehogy nekem is jól menjen vele. :-)
  • R3nton
    Egyetértek. A type59, ami jó, én utálok a T34el játszani.