418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tényleg vicces ahogy itt vergődik:D Már én is csak röhögök rajta. Még annyit sem tud, h CW-n nem nagyon lehet jó átlag dmg-t produkálni, mert túlságosan eloszlik a dmg. Másik meg a pedofil kis szaros statját elnézve inkább ő spammolja eszetlenül a goldot, h T10-ben legyen épkézláb statja. Én nagyon ritkán töltök goldot T10-ben. Elég nekem a sima AP átütése is, nem úgy mint ennek az agyhalott emberszabásúnak. Kiskorában biztos verték a szülei, meg az osztálytársai, azért ilyen retardált szegénykém:D -
yossarianHUN #294112 Nem érdemes nézni, gyakorlatilag szinte csak a foglalás/bázisvédelem pontok számítanak bele. Volt már, hogy egy szánalmas nap után 2200 volt, mert egyszer-kétszer behúztam a bázist nulláról, máskor meg 2500 wn7 mellett 1000 eff, mert zászlónak a közelében se jártam. Az újabb WN-ek sokkal értelmesebben számolnak. -
Simulacrum #294111 Kerestem, de még nem találtam alternatív színezést. Mármint olyat, ami tényleg használható képet mutatna a játékos körülbelüli tudásáról. Eddigi tapasztalataim alapján világoszöldtől még nem várhatok logikus játékot, de még a sötétzöldek közt is akad térképet nem figyelő. -
ez az efficiency rating mi a rákot tükröz?
néha tök jó, néha tök szar eredményeket mutat, számomra meglepő módon
a többi wn7 meg 8 meg kiskutyafüle az kb mindig olyan eredményt mutat amire számítok az aznapi játékom alapján, de ez összevissza ugrál -
yossarianHUN #294109 Szerintem a Gnomefather-féle a legszínesebb. Hogy aztán a legjobb-e is, azt mindenki döntse el maga. -
yossarianHUN #294108 ST-I a cél, jelenleg más tank nem izgat, de úgy látom ez sem lesz már meg. Csak addig játszom a játékkal, amíg szórakoztat, ennek az előfordulása pedig az utóbbi időben közelít a nullához. Ergo a játékidőm is. -
arel #294107 Ti melyik gun módot tartjátok a legváltozatosabbnak és élethűnek?A mostani amit letöltöttem ,soknak hasonló a hangja ,de azért nem akarom az összeset kipróbálni ,hogy megnézzem melyik a legoptimálisabb -
yossarianHUN #294106 "a fajtádtól ráz ki a hideg az efféle stattbuzik mint te"
majd:
"Piros nyomorékok hanyagoljanak"
-
KamionosBarat #294105 Én a helyedben komolyan elgondolkoznék azon, hogyha nem élvezem az adott játékmódot, s az éppen játszott tankkal nem is tudom megadni magamnak a lehetőséget a változtatásra, akkor esetleg tankot váltsak, hogy olyan csapattal (Team Battle, Tank Company) játszhassak, amik megfelelnek az elvárásaimnak. Főleg akkor gondolkoznék el ezen, ha egy-egy csata között több nap szünetet kellene tartanom, hogy kiheverjem a random megrázkódtatásait. -
Nihili #294104 Parancsolj:WN8 -
Hexen007 #294103 Piros nyomorékok hanyagoljanak :) -
A userek infói alapján vágnak egyet az adott stat 99,99%-ánál (super unicum), 99,9%-ánál, 99%-ánál, 90%-ánál, stbstb... -
stoppos #294101 Kicsit olyannak tűnsz nekem, mint a vadász a medvés viccben. -
papa74 #294100 A kérdés meg elveszik a sok szájkarate között :-)
Sziasztok!
Had kérdezzem meg, az xvm, wn8-at mi alapján színezi? -
Hexen007 #294099 nem tudom te mit szólsz be a fajtádtól ráz ki a hideg az efféle stattbuzik mint te remeg ha nem sebez eleget meg örjöngtök mint egy idegbeteg XD, te aki havonta váltogatja a klánokat mert te olyan egoista vagy hogy egy sem felel meg és az ilyeneknek élete nincs statt buzik
-
Főleg 7est, és 9eset. :D
7v7 taktik nem nagy változatosság, ráadásul mindig ugyanaz a 4 map... TC meg rahedli idő, embereknek el kell mennie, akkor várni kell... Majd ha meg lesz ugyanúgy csinálva (csak 15 emberesre) az autószörcs funkció, és lesz benne skill alapú pároztatás.
Addig marad a random a húzásra. -
yossarianHUN #294097 Először mivel KV-4-et húzok, ami team battléban csak ballaszt minden csapatnak, a használható csapatok be sem veszik. -
Meg T18-al, ne felejtsük az epic T18 farmplatoonjaidat. :) Mert te 3 csatát mész T18al, míg más 1 csatát hellcattel (c) R3nton. -
Ry0K3N #294095 Ott lehet tankot húzni ugye? -
Ry0K3N #294094 Speci kérlek ne bannoljátok. Rég röhögtem ilyen jót. :D
Ez ahogy vergődik kész ingyencirkusz.
Sajnálatos módon ugyanolyan balfasz marad mint amilyen volt de elgalább nevetünk egy jót. -
KamionosBarat #294093 Tudom, hogy biztosan van rá valami nyomós okod, mint mindenki másnak erről a fórumról, aki 0-24-en szidja a random csapattársakat, de ha olyan csapatban szeretnél játszani, ahol van valami minimális taktika, akkor miért nem választod a random helyett a Team Battle vagy Tank Company játékmódot? -
Na itt a feladat modereknek egy olyan chat amit belehet kalibrálni, hogy bizonyos xvm % alatti játékosok szövegelését nem jeleníti meg. -
Hexen007 #294091 Te dumálsz nekem te gyenge zöld genyó? XD 30K csata után zöld vagy? biztos vissza estél lilából
azért sír a szád húzd a stattod az óp prémtankjaiddal és nem kell a rizsa hogy azzal farmoltál, én meg hallcatel farmoltam míg nem volt prém tankom ennyi
-
Foxinak igaza van, ezt a játékot csak bepálinkázva jó játszani. :) -
Ry0K3N #294089 Értelmes.
Ezer csatája sincs de van 3 prémtankja.
-
stoppos #294088 Tudatmódosítás után, viszont nagyszerű. :) -
yossarianHUN #294087 Attól sajnos nem lesz kevésbé retardált a játékosállomány. -
Én megtettem, de majd szétbasz az ideg, hogy nem tudok a nyomorék lemmingeknek beszólni, és ezáltal lenyugodni a csaták közt. :D -
Hexen007 #294085 Totál balfasz vagy nekem nem kell mentegetőzni, én szakasz nélkül is produkálok és nem minuszos a csatám, prém acount nélkül is pluszos, akkor te vagy balfasz ha neked minuszos jah főleg mert a ti bagázsotok arannyal lő ész nélkül
ti szakasz nélkül balfaszok vagytok mint az a Domzol is egyedül nem fogja kis kezeteket senki akkor BOMM
és biztos cw-n se produkálsz semmit ha kevés az átlag dmg :)
-
kapcsold ki a csetet , komolyan mintha másik játékkal játszanál:D -
Ry0K3N #294083 hát sajnálom a tükrödet, lehányhadtad már egypárszor mikor belenéztél -
yossarianHUN #294082 Több nap gyógyszünet után újra rászántam magam a játékra. Egy meccsre. A továbbiakban a képek beszéljenek helyettem.
Első perc - megpróbálom felhívni rá a csapat figyelmét, hogy talán nem a legmegfelelőbb taktikát alkalmazzák. Érkezik a frappáns válasz egy honfitárstól.
Második perc - csapatunk tagjai elfoglalják gondosan megválasztott pozícióikat, amelyekhez a meccs végéig tántoríthatatlanul ragaszkodnak.
Negyedik perc - szintén tehetséges hazánkfia vérig sértve kioktat, miután felvetem, hogy kétségeim vannak afelől, hogy tényleg a basecamp a legravaszabb stratégia egy T8-as meddel
Hatodik perc - a fent említett stratégazseni elhagyja bejáratott pozícióját, de csak hogy egy még szofisztikáltabbat vehessen fel, ezúttal K4-ben. A pozícióváltást leszámítva továbbra sem mozdul, de beszól az AFK E-50-nek, akitól neki mindeddig sajnos nem sikerült 50 méternél messzebb eltávolodnia.
A katarzis - kínomban röhögve felvetem neki, hogy esetleg spottolni próbáljon, ha már egyéb játékstílusra láthatólag alkalmatlan, erre frappáns, és kevésbé frappáns anyázásokkal válaszol. Az ellenség csodával határos módon, komoly veszteségek árán ugyan, de meghódítja bázisunkat. Újra levonom a következtetést, az elmúlt hetekben immár sokadszor, hogy ezzel a játékkal nem szabad játszani, maximum kemény tudatmódosítás után.
-
*Felugrik a háló mellett*
Akkor vigyél zacskót is magaddal, ha tükör közelébe mész.
*Lecsapta* -
Hexen007 #294080 engem nem küldtek el nem is jelentkeztem, hányok a nagyképűektől beképzelt gyökerek XD -
-
Majd ha a járdák között mászkáló verőköltő bodobácsokat is lehet látni, akkor leszek elégedett a grafikával. -
Fogalmam sincs miért, de a topik hátterén lévő tigris gun portját már sokadjára nézem egy nagy szemnek. Lehet hogy este rosszat fogok álmodni.
-
Bratyex #294076 9.0 PATCH-ben íme a grafikus változás:
KÉP -
Megint csak azt tudom mondani, hogy megváltás lesz dolgozni menni. Ott legalább csapatmunka van.
[IMG][/IMG]
-
papa74 #294074 Sziasztok!
Had kérdezzem meg, az xvm, wn8-at mi alapján színezi?