banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Több nap gyógyszünet után újra rászántam magam a játékra. Egy meccsre. A továbbiakban a képek beszéljenek helyettem.
    Első perc - megpróbálom felhívni rá a csapat figyelmét, hogy talán nem a legmegfelelőbb taktikát alkalmazzák. Érkezik a frappáns válasz egy honfitárstól.
    Második perc - csapatunk tagjai elfoglalják gondosan megválasztott pozícióikat, amelyekhez a meccs végéig tántoríthatatlanul ragaszkodnak.
    Negyedik perc - szintén tehetséges hazánkfia vérig sértve kioktat, miután felvetem, hogy kétségeim vannak afelől, hogy tényleg a basecamp a legravaszabb stratégia egy T8-as meddel
    Hatodik perc - a fent említett stratégazseni elhagyja bejáratott pozícióját, de csak hogy egy még szofisztikáltabbat vehessen fel, ezúttal K4-ben. A pozícióváltást leszámítva továbbra sem mozdul, de beszól az AFK E-50-nek, akitól neki mindeddig sajnos nem sikerült 50 méternél messzebb eltávolodnia.
    A katarzis - kínomban röhögve felvetem neki, hogy esetleg spottolni próbáljon, ha már egyéb játékstílusra láthatólag alkalmatlan, erre frappáns, és kevésbé frappáns anyázásokkal válaszol. Az ellenség csodával határos módon, komoly veszteségek árán ugyan, de meghódítja bázisunkat. Újra levonom a következtetést, az elmúlt hetekben immár sokadszor, hogy ezzel a játékkal nem szabad játszani, maximum kemény tudatmódosítás után.