418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Ry0K3N
    Én jobb szeretem magam összeraknia gépet. Boltban szeretnek gyorsan és hanyagul dolgozni.
  • suba53
    Én meg soha nem bíznám másra. :-)
    Igaz nekem ez a szakmám, hobbim.

Amúgy egy kicsi műszaki érzékkel az ilyesmi simán megoldható, és nem kell a szaküzletek, szakszervizek sokszor horror árait kifizetni.
  • patchaou
    Ne is akard megérteni :(
  • JeffDunham
    Mire kented rá? Több mint egy éven keresztül ki ápolta le az ajkad? Mivaaaaan?!

Bocsi, szövegértés problémáim vannak.
  • patchaou
    E2200 helyére került egy e7200, amit egy klántársam küldött, mivel neki már nem kell. Amúgy csinált már ilyet máskor is a vas, de soha nem tudtam rájönni mitől gyógyult meg.
  • TomDantes
    Tudod mit nem értek? Miért te magad kínlódsz vele? Be mész egy boltba, megmondod, ilyen gépet akarok, ez és ez legyen benne, rakjátok össze. Megjössz, fizeted, átveszed, hazaviszed, játszol, szar a wot. Ehelyett meg szerelheted magad. Nem értem, én semmi pénzért nem szarakodnék otthon.
  • hekus2013
    Sziasztok, azt szeretném, meg kérdezni hogyan lehetne az FPS növelni, mert nagyon alacsony 16 – 20 között mozog, ami a leg fórcsáb, hogy ha leviszem teljesen a grafikát akór is ilyen alacsony pedig a gépem meg van hozzá.
  • JeffDunham
    CW. Az FC azt mondta mindegy milyen medet hozok, passzív spottolás és sniperkedés volt a feladatom. Naná hogy FV4202-t választottam. Végeredmény: top spot és 4000+ sebzés. Két WT-E100-at tartottam sakkban. Két Batchat pattintott ki a vége felé.

Nem magamat akartam ezzel fényezni, hanem bebizonyítani hogy ez a tank, ha olyan a szituáció akkor verhetetlen. Ne féljetek használni! Aki teheti tényleg húzza ki.
  • suba53
    Milyen procit cseréltél, és milyen az új?
    A BIOS-nak be kellene jönni mindenképpen, hacsak nincs valami inkompatibilitás az új proci, és a régi alaplap között.

Vagy az összerakásnál nem illeszkedett bele pontosan a foglalatba.

Amikor a hűtőt ráteszed, azt lehet érezni, hogy rendesen összezár a két felület.
    Kicsit jobbra balra forgatva a paszta eloszlását lehet javítani.

Új procit vettél, vagy használtat?
  • stoppos
    Ígéretes kezdet.
  • patchaou
    ...tervezte meg ennek a hűtőnek a lefogatáslefogatásàt?
    Közben már a tablet is elküldi mondat közepén amit írok :)
  • Greenscape
    A viz alapu sikosito csak a kezdoknek jo.
    Hardcore modban hamar elparolog
  • patchaou
    A műtét sikerült. De a beteg állapota még kérdéses... Jelenleg ott atrtok, hogy még a bios sem jön be, se csippanás se semmi...
    Amúgy milyen 600 efis elmeháborodott tervezte meg enne
  • nobodyattis
    No comment
    erre nem lehet mit írni

• R3nton
    Jó nem kritikusan szar, de nekem az összes közül ez jön be legkevésbé. Pláne most, hogy itt ez a japán, ami tudja ugyanazt a depressiont. De igazából nekem a sebességével van problémám, ez a bajom az M48-al is.
  • Maala
    Arra amúgy is a víz alapú cuccokat ajánlják. :P
  • Maala
    Pedig ennek lehet. Próbáld meg hulldownra használni. -10 fok a depressionje, így azért elég kis rész látszódik ki belőle, és könnyű jó szöget is adni a tornyának.
  • Greenscape
    Nalam is kenyszermegoldas volt, de tobb mint 1 eve minden hiba nelkul megy a gep.
    En ezt kentem ra: [IMG][/IMG]

A felreertesek elkerulese vegett ez egy ajakapolo
  • R3nton
    Ezt aláírom, engem is lepett már meg városi mapon beforgatva. Toronyra reflexből nem szeretek lőni, kivéve a nagyon papír tankok, és a beforgatott UFP-je pattintott.
  • 400V
    De szíp ótó!

• nemtudommivan
    Az enyem alatt feltengely zsir van mar ket eve. Magas hofokon sem hajlamos a megfolyasra. Szuksegmegoldas volt es ugy maradt.
  • DarkDays
    és ekkor lép közbe pszihó :)
  • Roger6
    Teknős tank ász (amúgy jó béna voltam): replay
  • JeffDunham
    Az nem is számítógép hanem fritőz.

"- Nah, hogy egyszerű legyen kérünk 5 sima hamburger menüt
    - Milyen üdcsivel adhatom?
    - Kólával!
    - Mindegyik kólával lesz!
    - Mindegyik
    - Lightos vagy normálos legyen?
    - Normál
    - Jeget agyak a kólába?
    - Ne rakjál!
    - Nah itt fogyasztják vagy elviszik?
    - Itt fogyasztjuk bazd + az ut kellős közepén.
    - Akkor nagyobb krumpli nagyobb üdcsi?
    - Nem kell
    - Tudom ajánlani pl az uj kínai deszertünket az nagyon fincsi!
    - Adjál 5 sima hamburgert, 5 krumplit, és 5 kólát a kib@szott k.rva életbe!"
  • Maala
    Csak ne felejtsen el egy kis tálkát alárakni, hogy össze is gyűjtse egyből. :D
  • Malachit
    Hétfőn már süthet/főzhet a procira kent dipnózsírral :D
  • Maala
    Meg a procinál a hőfok jobban számít, azért az állati, növényi eredetű zsírok olvadáspontja elég alacsony egy szilikonzsíréhoz képest.

Bár végülis, ha ma beletolja, hétfőig kifolyik belőle. :D
  • suba53
    Szerintem jó lesz.
    Amúgy a legtöbb paszta nyugodtan keverhető egymással.
    Mindegyik szintetikus alapú, és különböző adalékokkal próbálják a hővezető képességüket növelni.

Volt egy teszt pár éve a paszták összehasonlítására. Proci hőmérsékleteket mértek ugyanazon a terhelésen különböző paszták használatával.

A legnagyobb eltérés a paszták között 2 - azaz kettő fok hőmérséklet különbség volt. Ez szinte elhanyagolható.

A lényeg: A legdrágább hiper szuper paszta sem fog csodát művelni.
  • yossarianHUN
    Azén procimon a hűtő (Silent Square) másfél éve ki van húzva, mert úgy elporosodott, hogy leégett benne a venti. Azóta várom mikor fog megsülni az egész, de jól bírja a gyűrődést.
  • patchaou
    Na, a rossz vga-ban ugyanaz a paszta volt és egész jól kenhető, ha a proci alatt is így néz ki akkor jó vagyok. Ha nem akkor pihentetem a vasat pár napig :)
  • suba53
    Elvileg bármi jobb mint a levegő, ami kitölti a mikro barázdákat a két fém felület között.

De a szerves anyagból készült zsírok, olajok, lekvárok idővel avasodnak, bomlanak, így hosszú távon nem stabilak. Ha avasodik még káros is, mert azzal a sav tartalma növekszik.

Úgyhogy brahinak jó, egy mérés erejéig bármivel bekenhető, babaolajtól, disznózsírig, de hosszú távra nem javaslom. :-)
  • stoppos
    Még jó, hogy nem a procira kente. Milyen sült szag lenne a szobában. :)
  • Tono34
    Inkább bírd ki amíg megérkezik ;)
  • patchaou
    "
    Tényleg gyesznózsírt, de megkérdeztem a párom, meg fog-e avasodni, és azt mondta szerinte nem. Na mindegy, ha büdös lesz, be fogom fújni parfümmel"

Hatalmas XD
  • Lunki88
    Ezt a disznózsíros billt már nehéz überelni. :)
  • Ry0K3N
    Bacsis
  • Maala
    De a kézkrémet meg inkább akkor már a farkadra kend, mint a procira, nem? :D
  • Lunki88
    Asszem még logout-on olvastam hogy volt akinek az is bevált. :)
  • patchaou
    Műszerolaj az van. Eddig ez hangzik a leglogikusabbnak. Ráadásul a "romlott" vga gpujáról is tudok levadászni :)
  • patchaou
    Viccen kívül, letesztelték és a lekvár, mustár és kézkrém jobb mint némelyik paszta :)
    A lekvárért nem rajongok, erre a célra külön meg nem veszek, a mustár büdösödik, úgyhogy ha csak nincs a városban kölcsön valami ismerősnek (amit kétlek mert a többség azt se tudja mi az a processzor :) ) akkor A., kibírom hétfő/keddig B., kézkrém XD