418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sir Charles #406492 Nem értem a WG üzletpolitikáját.
A játékban van kb 60 db tier 8 prém tank(a tankopédia szerint 64), ha leszámítjuk azokat a tankokat, amiket mindig lehet kapni, még mindig marad vagy 40 db tier 8 prém tank. Ha kiveszem belőle az ilyen "klón" tankokat(mindenféle Black változat például) akkor is marad legalább 25-30 tank. Pont elég lenne az adventi kalendáriumnak.
Mi az anyám kínjáért nem ezeket árulják mondjuk 20-25%-leárazással akár ilyen 16-18000-es bundle-ben is(leárazva 11-12000-re), hiszen akkor sokkal többen költenének pénzt.
Most őszintén, ki a faszom vesz Tiger 131-et, meg IS-2-t???
Most néztem, ma meg Type 62 van??????
Ha van egy "használhatatlan, felesleges, értelmetlen" terméked 8000 Ft-ért, meg egy sokkal hasznosabb 12000-ért, akkor senkinek nem jut eszébe megvenni 8000 -ért a szart, szerintem legalábbis így van. -
asolyom #406491 Hát gondolom, hogy ez sem doktorált a WoT-ból.
-
Plata #406490 Ez kijött elém,pilsen volt.A városi rész szélén mentem a házak közti folyosón,nem tudtak belőni a többiek és csak mentem előre,haladtam lassan mert a láncom néha ellőtték,erre az egyik romból kirongyolt elém fos,rám fordult és elkezdett lőni,elsőre ellőttem a láncát és sebeztem,másodjára kinyiffant. -
tutyimutyi2 #406489 Azért a Foch B-nek is sok ész kellhetett ahhoz hogy a (td-hez képest)szar átütésével kiálljon egy japán tehén elé ami ráadásul gondolom beleveri a kupolába a maxot derp gunnal :P -
asolyom #406488 Táras tankok elé mókás kiállni ilyen páncél szörnyetegekkel, mert ha alapból nem gold van betöltve, akkor lehet farmolni a pattanókat.
-
Tedd át telón asztali változatra, úgy megjavul nekem. -
Plata #406486 Még Type 5 is több pénzt keres mint a t50-2. 
Győzelem!
Csata: Pilsen
Járművek: Type 5 Heavy
Szerzett tapasztalat: 1 668 (x2 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 8
Szerzett kredit: 26 872
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Javítás:
Type 5 Heavy jármű javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 1 587, arany: 0
Láncot lelőtték,is7 hat lövése lepattant,fos b kijött elém és rám tárazott.Eredmény nulla.
Nekem meg haladt a küldim,az a küldi 3 kill 2 féle tanktipusból,így lőttem td-t heavyt és artyt is.
Mert átértem a bázisukra.Obj705A lövését nem is érzékelte a játék.Sajnos.
Az előző csatában majdnem meg lett a sebzés felfogós küldi,6630 felfogott sebzés,de pofátlan játék nem számolta bele kétszer is 60tp lövését.750-es lepattanók voltak de nem számolta.Pedig rohadjon meg kész lett volna a küldim.
-
Megamax #406485 A tokom enne meg ezt a buzi reklamot, folyton ugrall a chrome miatta telefonon. Amugy premiummal vagy anelkul keresett annyit? -
Plata #406484 Nem tudom,de nem lehet vele keresni,T6 light és elég költséges.
Most voltam egy egész jó csatát,még egy Udes-t is kinyírtam egyedül vele,12 lövés volt de sikerült kinyírni,eleinte próbált forogni és elkapni de mikor már kevés volt hp-ja elkezdett menekülni.Spotoltam is meg minden és nyertünk is erre 3k nyereség.
-
Szerintem WG úgy felejtette a költségeket, mint ahogy még nagyon régen volt.
Csak azóta már nem top tier light. -
Plata #406482 Nem tudom figyelembe vettétek-e hogy a T50-2 bár marha jó kis tank,de rohadtul zabálja a pénzt.
Az előbb is volt 4 killem és második voltam sebzésben is vele,na meg győztünk is még is mínuszos meccs volt.
Ok lőttem egy csomót,de nem golddal lőttem hanem sima alap lőszerrel,ki az a hülye aki T6 light tankkal goldot lő?
A javítása rohadt sokba kerül.Még T49-el is jobban lehet keresni mint ezzel. -
Plata #406481 Én sem kaptam meg. -
Most kipróbáltam a fiamén,oda sem adott
-
Érdekes,mert Scheff stream-ben is sokan mondták,hogy nem kaptak.
Nekem lett egy. -
Barát profilján aktiváltam de egyik tankjára sem lehet ingyen tenni. -
TANKSHOT
Német Black Widow festést ad. -
Plata #406476 Hurrá,végre elismerted hogy nem tudsz ki lőni. 

-
Hálát adunk a csapattársaidnak, hogy megteszik helyettünk, amit mi nem tudunk. :-D -
Plata #406474 Vereség
Csata: Studzianki
Járművek: T26E4 SuperPershing
Szerzett tapasztalat: 187
Szerzett kredit: 16 330 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 4 225)
Löwe és Is3 csapattárs telibe nyomott gold lőszerrel és csak ennyi a kárpótlás.
Három ellenséges tank volt előttem,klasszul kitudtam dugni a tornyom rájuk lőni,erre hátulról ez a két idióta telibe lőtt.
Pedig köztem és az ellenség közt ott volt egy barom nagy fedezék,ami mögül csak a tornyom látszott ki,hogy az istenbe akartak keresztül lőni rajta.
-
Plata #406473 Tök jó ez a kis barom T-50-2,de istentelenül peches,2 csata volt eddig,kétszer lőttek ki csapattársak. 
Győzelem!
Csata: Province
Járművek: T-50-2
Szerzett tapasztalat: 699
Szerzett kredit: 15 180 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 2 240)
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Vereség
Csata: Himmelsdorf
Járművek: T-50-2
Szerzett tapasztalat: 354
Szerzett kredit: 11 381 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 1 773) -
Természetesen ezt :) -
Ugyanezt a képet, vagy a frissítettet? :-D -
Két hét múlva belinkelem megint, kiváncsi vagyok. -
Felhívtam a kedvenc henteseidet, és mind azt mondta, hogy nem rendeltél tőlük mostanában élő kecskét.
Szerintem ez a probléma.
De még bepróbálkozom a kedvenc bordélyaidban is, hátha szűz lányokat kértél azért mostanában...
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.12.03. 15:27:54 -
asolyom #406468 Előbb utóbb majd én is kihúzom az IS-M ágát, csak majd vissza kellene venni az IS-t, ha lesz leárazás. Csak éppen az is meghaladja az energiámat, hogy a most munkában levő 6 ágat húzzam (SU-100M1, ARL44, T20, O-Ho, Object 430, P43bis). -
Plata #406467 Hülyeség ragályos.
Is-M azt hitte hogy hallhatatlan.
Ki állt e100 elé befordította a tankját és lőtt,aztán pattant én meg nem,erre megint elkezdte forgatni a tankját és közelebb jött.
Két lövés elég volt neki.
-
asolyom #406466 Vannak ilyen öngyilkos figurák, a múltkoriban egy BC 12t halt meg 400+ hp-ról, amikor úgy döntött, hogy leütközi az O-Ho-mat. 
Valahogy nem lep meg, hogy mennyi barom van T10-ben. A múltkor láttam egy videót, egy Object 430U top tierként végig kempelte a csatát TD üzemmódban. Ez a nagy baja a 3-5-7-es template rendszernek, ha a top tankok közül csak egy is sügér, akkor nagyon nehéz csatát nyerni, ha meg kettő, vagy az összes autista (sajnos nem ritka ez sem), akkor meg eleve reszeltek.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.12.03. 13:05:46 -
Plata #406465 Most mentem egy csatát E100-al.
Nem hiszed el,T10 tankok 0 sebzést csináltak.
T10 csatában 15 tankból 10 vagy 0-t sebzett vagy 1k-t sem érte el a sebzésük.
De vicces volt mert én E100-al egyedül mentem jobb oldalra ahol sikerült kifognom egy idióta állat Obj277-et,először is ő dombról jött le én mentem fel,hárman jöttek rám,nem tudott belőni szemből én meg belőttem He lövedékkel ezért mit talált ki?
Azt hogy le rammol.
E100-at Obj 277-el.
E100-amon van irányított ütközés skill és szupernehéz repeszpáncél,a gyökér majdnem 600-at sérült,nekem lejött a láncom.
Ezután az volt a terve hogy teljesen rám mászik és nem tudom lőni,a tornyát He így is vitte.Ez a barom meg pattant. -
Ez 106 csata... -
asolyom #406463 Ezért random, én tegnap meg ma 20 csatából 15-öt nyertem az O-Ho-val, de holnap akár fordított is lehet az arány. Van még rajtad kívül 14 tank a csapatban, így az hogy odateszed magad, csak egy parányi rész a csatából.
-
És oda teszem a vasat ahogy kell
Össze esküvés elméletekben hívőknek írnám ez prem acc
-
Hehe kár volt ránéznem :))) Egy vicc....
-
Plata #406460 Jól hangzik. -
lammaer #406459 Hogyne lenne papír, mint általában a francia tankok. Szép is lenne ha még páncélzatot is kapna a batchat ágyú mellé :P
Nekem is volt bérben, és nagyon bejött. Kb azt tudja mint az amx 50-100 (csak egy skulóval kevesebb van a tárban), arra is való mint az. Ha valakinek bejön az amx akkor a somua egy remek prémtank választás.
Ha csak egyet kitáraztál vele prémmel, jött a 70-80K credit, ha tényleg csináltál valamit nem volt ritka a 150K se.
Kivégzőtank,nagy tierben ki kell nézni vele egy csapattársat, azt amikor elkezdenek csikicsukizni az ellenféllel és felveszik a lövést helyetted kimenni az adni az ellenfélnek.
Ugye mivel 5 skulód van, még az a luxus is megvan hogy 1et láncolásra fordíts :D
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.12.03. 09:39:48 -
Plata #406458 Nem szerintem type-al érdemes a toronyra lőni vele,akkor jó eséllyel kiüti a legénységet. -
asolyom #406457 Igen, lefesthető. -
Remek elemzés
sikerült 2olyan tankot felsorolnod, amelyekkel,a t10-es tàrsait is tök nyóc,hogy hol lövöd

Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.12.03. 08:53:31 -
asolyom #406455 Nem nagyon emlékszem rá, de szerintem hasonló MM besorolása van, mint a többi T8-as prémium tanknak. T9-10-ben sem rossz, de persze ott óvatosabban kell játszani, és megválogatni a célpontokat. Egy biztos, jó hozta a kreditet, prémium lőszert nem lőttem vele soha. -
Plata #406454 Na és neked mennyiszer volt T8-ban?
Úgy átlagban?
Még egy lökött kérdés.
A somua szabadon le festhető?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.03. 08:47:11 -
asolyom #406453 Nekem volt bérben Somua. A torony alsó része 140 mm körüli effektív, feljebb kb. 190 mm, a kupola pedig 100 mm tehát a saját szintjén nem okoz gondot a belövése. A front beforgatás esetén 220 mm körüli effektívet tud. Szóval ezek az értékek kb arra jók, hogy alacsonyabb tierű tankok pattanjanak. A Lorr. 40t sokkal mozgékonyabb, viszont azt majdnem minden ágyú amivel szembe kerül overmatcheli bármilyen szögből, és egy lőszerrel kevesebb van a tárban, miközben a töltési idő ugyanannyi.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.12.03. 08:28:45