banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sir Charles
    Nem értem a WG üzletpolitikáját.
    A játékban van kb 60 db tier 8 prém tank(a tankopédia szerint 64), ha leszámítjuk azokat a tankokat, amiket mindig lehet kapni, még mindig marad vagy 40 db tier 8 prém tank. Ha kiveszem belőle az ilyen "klón" tankokat(mindenféle Black változat például) akkor is marad legalább 25-30 tank. Pont elég lenne az adventi kalendáriumnak.
    Mi az anyám kínjáért nem ezeket árulják mondjuk 20-25%-leárazással akár ilyen 16-18000-es bundle-ben is(leárazva 11-12000-re), hiszen akkor sokkal többen költenének pénzt.
    Most őszintén, ki a faszom vesz Tiger 131-et, meg IS-2-t???
    Most néztem, ma meg Type 62 van??????
    Ha van egy "használhatatlan, felesleges, értelmetlen" terméked 8000 Ft-ért, meg egy sokkal hasznosabb 12000-ért, akkor senkinek nem jut eszébe megvenni 8000 -ért a szart, szerintem legalábbis így van.