418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #294836 En inkabb potyautasnak neveznem magunkat. mert jo ha a szukseges minimumot teljesitjuk. -
Toweliee #294835 Felvonulási terület voltunk a szerbek ellen. Nem bánták meg, hogy felvettek minket, amit ígértünk azt betartottuk idáig. -
:) Szegény Nashornal sikerült egy jobb kört menni, köszönet az enemi teamnek. 
http://wotreplays.com/site/649830#self
Pálya Serene Coast, 1 év után ma láttam először és meglepődve tapasztaltam a domb hiányát és az enemi sebességét ahogy átért hozzánk. -
Destydeme #294833 Nincs olyan,h NATO keleti szárnya,illetve csak papíron.Ha belegondolsz az ENSZ/NATO erők 90-95%-a US(ARMY/MC).
Egyrészt nekik van pénz a világhatalmi egyensúlyra,másrészt ha az ENS/NATO csapatok csak amerikaiakból állna,akkor az diktatúra/hódítás lenne,ami ellen lehetne tiltakozni akár fegyverrel is(atom?),de mivel több nemzetből áll(igaz ezek a nemzetek csak 5-10%ot adnak(pénz és technika),de ettől még több nemzetiségű a kontingens),így az"demokratikus" és több nemzet által támogatott=vagyis NATO szintű.(A VS is ezt csinálta:prágai tavasz stb)
Lehet sokaknak újat mondtam,de így van.Nagyon ügyesen ki van találva,demokráciába bújtatva,hiszen a többség részt vesz benne(többnemzetiségű"harc csoport"). -
lexlutor #294832 a, egy tonna penz egy bazis atkoltoztetese
b, ez oroszanyacska resze, meg talan hruscsova adta gesztuskent az ukranoknak. nem hinnem h volna oylan orosz, aki nem orosz foldnek tartana.
c, hogy nezne ki a klubba, h egy szuperhatalom, csak ugy odadob egy bazist, meg egy jokora kissebseget egy masik allmnak, aki gazdasagi fuggosegben van tole, es katonai potencialja ossze sem merheto.
.
.
.
-
placido #294831 van olyan portál ahol lehet jelezni a wargaming felé az észrevételeinket? -
lexlutor #294830 a natoban gondolom mar tucatszor megbantak h bedolte a sok hantanak a reszunkrol, ugyhogy max arra kellhetunk, h az elso csapast megkapjuk. -
Destydeme #294829 Hi.Tudod mi miért kellettünk/kelhettünk a NATO-nak? -
Oddball29 #294828 A lengyelek 2004-ben az elsők között álltak be a narancsosok mögé. -
Destydeme #294827 Nem akarlak elszomorítani,de sosem volt vége...
Legjobb esetben volt vmi atomsorompó,na de honnan tudta bármelyik fél,kinek mennyi atomja van.
Pl szereljünk le fejenként 5k atomrakétát...Ok,na de ha van 30k akkor még 80% marad.Ezt pedig egyik fél sem vallotta be anno.max anyagi oldalról lehetett következtetni,h a gazdaság alapján kinek mennyi lehet.
A szocializmus ebbe bukott bele+ a Ronald Reagan féle blöffbe:Csillagháború.(Űrből való támadás)Az csak blöff volt,de elég volt.
Volt vmi"mondás"/vagy szenátori beszéd,vagy ilyesmi az amiknál anno:A hidegháborúban a kövér fél(Usa) egészségesre fogy,a másik fél(USSR)éhen hal.A"hidegháborúnak" és a szocinak a pénztelenség vetett véget.
Semmit nem csináltunk,csak fegyverkeztünk.Mo államadóssága a nyugatról felvett hitelekből fakad,amit tovább adtunk Moszkvának,fegyverkezni. -
Oddball29 #294826 Na ez az amit nem értek. Évek óta megy arról a beszéd, hogy átköltöztetik a hadiflottát Novorosszíjszkbe, onnan is sakkban lehet tartani Grúziát. Mi a jelentsőége Szevasztopolnak?
-
lexlutor #294825 Persze, mert ez a szarny egy gittegylet, olyan komoly tagokkal mint mi :) -
Oddball29 #294824 A NATO keleti szárnya, akinek több a veszítenivalója be fog pánikolni. Nem lesz olyan intenzív mint a klasszikus volt, de valami újrázásra számítok.
Az elsőt is lényegében a ruszkik kezdték el. Akkor is fenntartották a hadigazdaságot és katonai jelenlétet, amikor mindenki más leszerelt. -
Destydeme #294823 Hi.Sztem:Az Eu-nak kéne Ukrajna,mint piac,de az oroszokkal szembe menni nem fog/mer:földgáz.Ha az oroszok elzárják a csapot nagy baj lesz.Volt itt pár éve ilyesmi féle fenyegetőzés az oroszok oldaláról.
NATO:Az egyenlő az USA-val,ez van...A kérdés megéri-e nekik.Van-e olyanja Ukrajnának,ami kell az amiknak(demokrácia címszó alatt).Értem ez alatt:Arany/urán bánya,olaj.
Az amik most másztak ki Irak/Afganisztán alól,elképesztő pénzbe kerül 1 háború.(Montecuccoli...Pénz,pénz,pénz)
Off:(A gripen projekt kb 300milliárd kis hazánknak,immáron 20évre törlesztve,14 replülő"mindössze" és hol van még a szárazföld,tengerészet.El sem tudod képzelni mi pénz ez)
A kongresszus/nép és a pénz szerintem nem engedi+messze is van(logisztika).
Krím:Most hirtelen csak fejből gondolom,topográfia:A Fekete tengeri orosz flottát zárná el,RGO az oroszok nem véletlen mozgósítanak.(Az egész hidegháborús skk játszma a támaszpontokról/kikötőkről szólt,ahonnan mehet a blokád.)Bár az oroszoknál is elnök van,de ez nem ua,mint az amerikai.
-
lexlutor #294822 A globalizalt gazdasag miatt olyan klasszikus hideghaboru szerintem nem lesz tobbet. De mosolyszunet az biztos. De ez sem hinnem h tartos lenne, mivel en nem latok esszeru usa-eu celokat ukrajnaban, azonkivul h beintsunk putyinnak h itt vagyunk a kuszobon. -
Oddball29 #294821 Ebben az esetben vége az 1989 óta tartó "boldog békeidőnek", és visszajön a Hidegháború. -
El fogom adni ezt a szájbabaszott tetves T-54-et! Lassan már gyomorfekélyt kapok tőle, annyira szardarab! -
Toweliee #294819 Közben döntöttek, indulnak az orosz katonák Ukrajnába. -
lexlutor #294818 ebben teljesen igazad van, de oroszorszag hatso udvaraba ilyet odaronditani, biztos h nem fogjak hagyni. mar szamtalanszor tobebkevesbe szepen elmondtak putyinek, h ez nem az eu-usa jatszotere. ha nem ertenek a szep szobol, majd megertik mashogy. -
lexlutor #294817 nem hinnem. csinalnak egy modovahoz hasonlo kepzodmenyt, azt pont leszarjak ki mit gondol. a gazcsap meg mindig naluk van. -
Oddball29 #294816 Ott a különbség, hogy az az idióta fasisztoid Szaakasvili a saját szakállára indított háborút olyan szeparatista területek ellen, amiknek a katonai ereje még orosz csapatok nélkül is nagyobb volt az övénél. Aztán reménykedett, hogy ha faszra húzzák, akkor Washington kihúzza a csávából, de onnan is beintettek neki, hogy nem azért raktunk oda 2003-ban csatlósnak, hogy húzogasd a medve bajszát.
Itt egyértelműen Ukrajna szenved el katonai agressziót. -
Destydeme #294815 Hi.Nem Wot lesz,te is tudod szerintem. -
Oddball29 #294814 Koszovót meg most majd elismerik az oroszok? -
lexlutor #294813 Az ukranok pont annyi segitsegre szamithatnak mint a gruzok anno. Az oroszok minden ensz hatarozatot meg fognak vetozni, es kedves a kedves eu es usa diplomatak orra ala dorgolik majd koszovot.
-
hzsolt1990 #294812 hát az a lényeg h nem írtak semmít!mikor rányomok a bejelentkezésre,tölt és pirossal kiírja,hogy:felhasználói fiokodat felfüggesztettük indok:auto
hogy mi lehet az az autó nem tudom,de már 21-e óta nem tudok bejelentkezní!nem akarom elöröl kezdeni...... -
Oddball29 #294811 Jó kérdés, vajon elmennek-e a Krímmel vagy a donyecki medencével kapcsolatban egy nyílt Anschlussig. Ez szembemenne az 1994-ben még Jelcin által aláírt budapesti memorandummal, ahol az USA és RU cserébe az ukrán atomfegyverekért garantálta Ukrajna területi sérthetetlenségét.
Aztán nehogy úgy járjanak az amerikaiak az ukránokkal, mint az angolok a belgákkal 1914-ben. -
TomDantes #294810 Az ENSZ BT már összeült, de ENSZ felhatalmazáshoz a BT egyetértése kell, és az oroszok BT tagok, és megvétóznának egy ENSZ beavatkozási tervet. -
Toweliee #294809 Szerintem se, mert amíg döntenek (hamarosan összeülnek) már vége is lesz mindennek. -
Szpecnyaz #294807 Am nekem is ez jutott az eszembe.
De ha ez most lenyelik akkor az ukránok sorsa is ua lesz mint a cseheké, hosszú távon legalábbis. -
Pares #294806 -
TomDantes #294805 Ott volt ENSZ felhatalmazás. Most ilyen nem lesz. -
TomDantes #294804 Áh, azt már megnyertük. Különbenis, a baráti békés építőmunkát folytató orosz nemzet csak segíthet a rezsiharcban. -
Oddball29 #294803 Lesznek itt csúnya áthallások azért. A propaganda szerint Hitler is a német kisebbség védelmére vonult be a Szudéta-vidékre. -
Toweliee #294802 Nem, de ha jól tudom csatlakozásra vár. És Jugoszlávia (Horváthország, Bosznia-Hercegovina, Szerbia) sem volt, mégis beavatkoztak. -
TomDantes #294801 Ja, de mégis milyen népszavazás lesz ez? Vagyis mennyire demokratikus? Hát van egy elképzelésem. Meg oké a végeredmény, de ezen a táján az emberek eléggé tudják egymást utálni. Lesznek mindkét oldalról felheccelt tüntetők. Vagyis hát most is vannak. -
Oddball29 #294800 Inkább örülnének, hogy a fűtési szezon végén indultak be az események, másképp mi lenne a rezsiharccal? -
Pares #294799 A demokráciát Ukrajnába is el kellett vinni, szóval most élvezzétek, mert megérkezett. -
Nem Ukrajna a lényeg,hanem Oroszország.
-
Szpecnyaz #294797 A Krímben lesz egy népszavazás, aminek az eredménye nem lesz kérdéses. Az USA csúnyán fog nézni a ruszkikra, de tenni semmit se tud. Az EU szintén felvonja a szemöldökét, de mivel szükségünk van az orosz földgázra, nem fog nagyon pattogni.
Esetleg az oroszok kidobják Janukovicsot, meg tesznek egy két engedményt.
-
TomDantes #294796 Ukrajna nem NATO tag, szóval mindegy.