A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Destydeme #294823 Hi.Sztem:Az Eu-nak kéne Ukrajna,mint piac,de az oroszokkal szembe menni nem fog/mer:földgáz.Ha az oroszok elzárják a csapot nagy baj lesz.Volt itt pár éve ilyesmi féle fenyegetőzés az oroszok oldaláról.
NATO:Az egyenlő az USA-val,ez van...A kérdés megéri-e nekik.Van-e olyanja Ukrajnának,ami kell az amiknak(demokrácia címszó alatt).Értem ez alatt:Arany/urán bánya,olaj.
Az amik most másztak ki Irak/Afganisztán alól,elképesztő pénzbe kerül 1 háború.(Montecuccoli...Pénz,pénz,pénz)
Off:(A gripen projekt kb 300milliárd kis hazánknak,immáron 20évre törlesztve,14 replülő"mindössze" és hol van még a szárazföld,tengerészet.El sem tudod képzelni mi pénz ez)
A kongresszus/nép és a pénz szerintem nem engedi+messze is van(logisztika).
Krím:Most hirtelen csak fejből gondolom,topográfia:A Fekete tengeri orosz flottát zárná el,RGO az oroszok nem véletlen mozgósítanak.(Az egész hidegháborús skk játszma a támaszpontokról/kikötőkről szólt,ahonnan mehet a blokád.)Bár az oroszoknál is elnök van,de ez nem ua,mint az amerikai.