418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pares
    Connection Interrupted

Protection from multiple client-server calls.

Valaki tudja, hogy ez miez?
  • madmanic
    Persze. De jelenleg úgy áll a dolog, hogy mindenféle "alternatív" vagy megújuló energiatermeléstől elvontak minden támogatást.

Helyette Paks lesz. Pont. Amúgy fideszesen eldöntötték..
  • Lunki88
  • Sunsetjoy
    És vajon itt tudják-e? :)(amúgy kösz a választ nektek)
  • Maala
    Szerintem abban az egyben nem csinálja rosszul az indián kerti törpe, hogy mind3 részleggel (kelet, nyugat, távolkelet) próbál barátkozni. Ahhoz képest, hogy mi semmit sem tudunk nyújtani nekik, amíg a keletiek szemét nem szúrja, hogy "Miért is versengük mi a "kegyeikért" a másik kettő ellenében, ahelyett, hogy lerohannánk őket?", addig életképes taktika.

/sarcasm off
  • TomDantes
    Ismerik, általában. A lengyelek a kint járt magyarok szerint igen kedvelik a magyarokat, és valahogy nagyon nem kedvelik az oroszokat. Legalább vannak innen nem messze olyan népek is, akik minket is kedvelnek. Siema!
  • TomDantes
    Ja, csak mondom, érdekes, hogy ott vannak napelemek, és sokat láttam. Igaz láttam olyan nyomor telepet is, hogy nem hittem el ,hogy Európában vagyunk. Viskó, rendes tető nélkül, ajtó és ablak nélkül, az ajtó és ablakok helyén ponyva meg rongyok! mindez olyan helyen, hogy tavasz közepén még jókora hó volt. Hát ez is volt egy érdekesség szlovákoknál.
  • Maala
    Azt a fajta támogatást fűtésben (lakás, illetve melegvíz) keresd, ne energiaellátásban. :)
  • Maala
    NEM-E? Tessék szépen nézni az oldalt, és összeszámolni a bejövő, és a kimenő mennyiségeket!

A különbözetet itt használjuk fel, mivel az a vezetékekben szállított delejt perpill nem lehet tárolni. :)

Nem megszüntetésről van szó, csak csökkentésről, vagy még inkább (mint ahogy már mondtam, a felhasználásunk rohadt tempóban nő) a növekedés ütemének lassításáról.

Nem az atomenergiát reklámozom a megújuló források "kárára", szerintem mindkettőre szükség van, és lehet, adott helyzetben. De mindkettőre! Nem egyikre, vagy másikra. Az arányokon meg lehet beszélgetni.
  • Destydeme
    +1 népszavazás! Csak akkor nincs boríték.
  • Toweliee
    Tudják. Azt nem, hogy miért.
  • Sunsetjoy
    Jahm, mondjuk így: kiutáljuk a külföldit, mert nemzeti elosztás, hazai vezetőség kell. Ezzel olyan ordenáré probléma nincs is, csak éppen az a bizonyos vezetőség olyan, mint a "termőföldre szórt dohánylevél" esetében. Máshonnan vett, vagy hülye célok álcája alatt hazai kedvenceknek adjuk a merőkanalat.
  • Dani271
    Most nem is, várd meg amíg felújításra szorul az az erőmű, amelyik a mai termelés majd' felét adja.

Azért a német egyszerű ember nem kicsit keres többet, mint egy magyar. Hadd ne mi fizessük már ki a "megújuló" energiák hatékony kiaknázását lehetővé tevő technológiákat, ahogy a takarékos eszközök is a világ boldogabb felén terjed egyáltalán.

• TomDantes
    Jó hát azért nem akarok rémeket látni, de az biztos hogy terjesztik ki a befolyásukat, ami végülis természetes, egy nagyhatalom ezt teszi, az más kérdés kell-e nekünk az ő befolyásuk. De hát biztos lennének akik virágesővel fogadnák őket.
  • Destydeme
    +1
  • Toweliee
    Nézd, most meg azok fújolnak az oroszra, akik pár éve még kedvelték. Kivéve az egyik figurát, ő egyik napról a másikra változtatott a véleményén, ő most megint szereti őket. Ez a politika (legalábbis nálunk, máshol jobb vagy rosszabb).
  • TomDantes
    Egyébként ha már energia, pár hónapja jártam Szlovákiában konkrétan a Szepességben, és tele volt napelemekkel, a házak, a kertek. Itt nálunk alig látni. Érdekes, hogy ott költenek rá, vagy van rá valami támogatás, ezt nem tudom, de ezen a téren lepipálnak bennünket. Viszont, ott is tele volt szarral az utca, én nem értem a kutyaszart ott se szedik össze? Legalábbis feltételezem kutyaszar volt, nem másmilyen.

• madmanic
    A tartozásról annyit, hogy Vargamisi szerint a piacon nem kaphattunk volna kedvezőbb feltételekkel hitelt..

Khm.. IMF... 2-4%..

Ja, hogy ők belepofáznak a gazdasági ámokfutásba? Nemkell.. Mert a nemzeti önálló független Stb. stb...
  • Maala
    Nem is kérdés, hogy ha bekebelezik Ukrajnát, csak idő kérdése, mikor jön a jó öreg Magyar Föld. Majd spanolják magukat, hogy "egyszer már bevonultunk, jövünk mégegyszer!" (kettőnek is elmegy az, nem?...)
  • Sunsetjoy
    Kíváncsi lennék mondjuk 1000-1000 átlagban 30 éves lengyelt és magyart is megkérdezve, hogy tudnák-e, hogy mi barátok vagyunk. És hogy miért is.
  • TomDantes
    Ja, bírom a lengyeleket, de ha mindenben ennyire ,,siemka" virtus megy, akkor ajajaj.
  • Pares
    Nem tudom, szerencsére nem próbáltam, de én arra tippelnék, hogy a tót mitológiai fantazmagóriák ott csúcsosodnak ki igazán... :D
  • Maala
    Egyrészt de, mondhattad volna, másrészt mehettél volna vele. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen. :)
  • madmanic
    A legfontosabbat kihagyjátok. Jelenleg Magyarország NEM szorul plusz energiára. Az energia takarékos eszközök elterjedésével is STAGNÁL, bátrabbak szerint CSÖKKEN.

Ez a szokásos parasztvakítás, hogy megszüntetjük az energiafüggést, meg csúnyagonoszkülföldienergiaszolgáltatóklehúzzáka szegénynemzetiadóvizetőkutolsónemzetibőrét. BULLSHIT.

Németország azért remek példa, ugyanis ott a villanyszámla tartalmaz egy kis összeget, amiből a megújuló energiára átálló fogyasztókat támogatják ( pályázhatnak rá ).. Hoppá. És a kormány eltökélt célja, hogy az osrzág 90% ban megújuló energiára álljon át, az atomerőműveiket pedig sorban zárják be.

Nálunk mire pályázhatsz? Megújuló lóf@szra. Próbáltam, hidd el.

• TomDantes
    Hát ez igaz.
    De ne feledd! 4 éve volt forradalom, egyrészt ilyen fülkés. Másrészt aki most az oroszok nagy barátja, ő kergette el őket 89-ben, legalábbis egy éve még ezt mondta.
  • Destydeme
    Hi.Most ez mi?Vmi betámadás vagy mi a terv?
  • Angelus1991ster
    Ja mint Keletázsia vagy Eurázsia az ellenség.
    "Most akko mivan?"

Egy nép a barátunk : a lengyel! Bár a WoT-ban kockázatos, de találkoztam kétszer jobb lengyel játékost mint amilyen én vagyok.
  • TomDantes
    Földrengéstől én se tartok, vagy sugárzástól. De attól igen, hogy háromszor annyi lesz a végösszeg, mint a tervezett költség, és erre rá megy a gatyánk is...és hogy az oroszok mit csinálnak hát ügye pont a mai nap a jó példa, nem azt mondom hogy nem lehet bennük megbízni, de át kell az ilyesmit gondolni.
  • Angelus1991ster
    Logikus:)
  • Toweliee
    Tetszettünk volna forradalmat csinálni (1989-ben).
  • Angelus1991ster
    Chtulhu jöhet, de csak a nyóckerbe és az orkvidékre.
  • TomDantes
    Próbáld ki. Menj el egy határontúli egyetemre. Meg egy ittenire is, ülj be előadásra, és meglátod saját szemeddel. (a finnugoros dologra nem is mondok semmit, nagyon messzire vezetne, meg minek vitázni?Higgyj a saját szemednek, ne nekem)
  • popey8
    Pont a tárolók itt a legkisebb gond. Direkt azért építik őket kősó formációkba, mert egyrészt oda nem kerül be víz, másrészt meg geológiai léptékben mérve hosszú időn keresztül "inaktívak".
  • Angelus1991ster
    2050-60-ra lesz a magyarság arány 51% körül.

WoT-ra visszatérve. Akkor ezek az új PZIV és Stug járművek csak a szopótesztereknek lesz?
  • Maala
    Megismétlem: A fukusimai atomerőműben elhanyagolható károkat idézett elő maga a földrengés. Pedig nem volt ám semmi az se, Richter-skála szerinti 9-es földrengés azt jelenti, hogy az épületek is kb 100 centit mozdulnak el a helyükről (és ez nem vicc, 1 méterről beszélünk, habár ez ugye nem a szárazföldön volt).

Ott a földrengést követő szökőár volt, ami megfingatta a japánokat. Itt nem lehet cunami. Persze lehet más, pl. vulkán is kiemelkedhet Paks alatt, vagy Chtulhu is felébredhet. Ez benne van, aláírom.
  • TomDantes
    Ettől még a dolog nem lesz helyes. Ezt normálisan úgy kellet volna, hogy azt mondja a kormány: Pakson bővítés kell ,ezekkel a cégekkel fogunk tárgyalni, a tárgyalások eredményét elmondjuk, egy szakmai bizottság majd véleményezi, azt is elmondjuk mi mennyi, miért mibe kerül miért éri meg, hosszú távon mi lesz, stb, és utána döntés.

Nem pedig úgy hogy bejelentik: így döntöttünk, slussz-passz kuss mindenkinek, és az oroszok akikre egy évvel ezelőtt még prüszköltünk mostantól a barátaink és éljen a megbonthatatlan orosz-magyar konzerv.
  • Destydeme
    Azért hoztam fel,mert az imádott nő épp ott van és lesz is(rgo vége),viszont az 1+ millió/hóra nem mondhattam(nem volt pofám,h maradj itt minimálbérért,cserébe minden este karban tartlak).
    Ami nekem jó,neki rossz.Majd kiderül minden...
  • Angelus1991ster
    De hihetetlenül szánalmas azt , hogy ezt már egy generáció bevette. Vajon egyetemeiken is ez mehet. Vagy ott erős ütésként élik meg , hogy az uhorsko egyáltalán nem létezett és azok a személyek akikat tótosítottak azok kurvára nem voltak tótok.
    Remélem nálunk nincs ilyen hülye hamisított történelmi dolog ,a fing-ugor elmélet mellett?
  • Sunsetjoy
    Na ugye- kormányváltás, sorban állnak a figurák, hogy "főnök ez nem lesz így jó. adtam pénzt a kampányra, most te jössz. Ezt intézd már el..."

(Amúgy a cikkedben szereplő szélturbinás embert futólag ismerem.)

A cikkben ez is benne van: "A kérdés mögött az a vita és kezelést igénylő probléma áll, hogy a szélerőművek nehezebben kiszabályozhatók, mint más, klasszikus tüzelőanyaggal működő erőművek. Ez azt jelenti, hogy mindig annyi villamos energiát kell termelni, mint amennyit a fogyasztók elfogyasztanak, mert egyébként megváltoznak a villamos energia paraméterei, ami végső soron akár a villamos energiát fogyasztó berendezések tönkremenetelét okozhatja. A szélerőművek változó termelésének kiszabályozásához olyan erőművek szükségesek, amelyek gyorsan indíthatók, illetve leállíthatók (pl. gázturbinás erőművek)."
  • Destydeme
    Ó baxátok meg.Most olvasom az elmúlt 10-20 (azóta 30-40)hsz-t.Ti hol a faxomban éltek???????????????????
    Persze elmentünk a wot-tól..
    Egy olyan országban éltek,ahol a dolgozók 65%a nem keres bruttó 300k-t( az mennyi?...180k nettó?= 600 euró????????),olyan országban éltek ahol a dolgozók 77%ak nincs gyereke=fogy a magyar(záros időn belül lesz 4millió nyugdíjas és másik 4 millió roma,+a többi aki beszopta és nem tudott elmenni)Köszönöm nem kell.....
    Olyan országban élünk(ti is),ahol a főnök azt mondta 1 hónapja(Miniszter Elnök Úr),h az 500 ezer külföldre ment magyar munkavállaló,kalandvágyból!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ment el!(jelzem a szocik 8 éve alatt is elment ennél sokkal több,mielőtt a fax vád érne).Rgo ők sem kellenek.

Itt elég sokat el tudtok olvasni:http://iksz.beszolunk.hu/#

Még 4 év mély torok jön,de sztem aztán már késő.(Egyszerűen elképesztő,h mekkora faxszopó gyökerek tapsolnak az 1.(fizetett pár sorban).
    Rájuk szavaztam,de a sok szavazóval egyetértve(én találtam ki)a szocik ellen és nem(feltétlen)rájuk!!!!!!!!!!!