418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bootsector #295078 A rohadt életbe, ez az E-25 kurva jó!! Villámgyors, jól sebez, töltésgyorsítóval szinte sorozatlövő, lapos, mint egy csótány, közvetlen közelről is próbáltak kilőni, fölötte elment mind...
Hogy én ezt eddig nem vettem meg! Tudom, nem egy nagy szám hozzátok képest,de 1100 csatával a hátam mögött, nekem jó eredménynek tűnik. Muszáj betennem a képet. Legelső csatám vele:
-
Az egyik ágat ismerem T-54 ig, a régi accomról, szóval tudom, mi várna ott még rám! A T-43-nál, a stock T-44-nél és T-54-nél rosszabb semmi sem lehet. A bucka -effektus meg ismerős a Type 58-ról... -
Simulacrum #295076 Az A-43 szerintem rettentő jó kis tank, igaz a T-34-85 is az. Az egyik ágon már végeztem, a másikon még a hatosnál tartok, de mindkettő nagyon jó szerintem.
Jó ez az összecsapás mód, főleg, ha az ember OP tankkal megy. Amikor megláttam az ellen összeállítását már sajnáltam őket előre. Mészárszék volt szó szerint ez a csata.
-
lexlutor #295075 nem vagyok benne biztos, h a masik med agat jobban fogod elvezni. A-43nal a t34-85 fenyevekkel jobb, ami meg utana jon, azok mind hatsotornyos joszagok. egy kis bucka es mar a madarakat lovod. -
Eladva:
'T-43' sikeresen eladva. Szerezve: kredit: 712 947.
Megvásárolva:
'T-34' sikeresen megvásárolva.
Elköltve: kredit: 356 700.
Na most adtam fel ezt a szovjet ágat! Megyek a másikon inkább! Mérhetetlen örömömre szolgált megszabadulni ettől a fostömegtől! -
Angelus1991ster #295073 Annyira fel tud baszni amikor vörös effes szarfaszuak löködnek célzáskor. Hogy rohadna el mind . Ilyennek tápelsülést kívánok szerettettel. -
baromarc111 #295072 Voltam gangbang partin 
-
Szpecnyaz #295071 Franklin. -
Angelus1991ster #295070 Hunnw vagy hunwn klán is megvan áldva vörös gárdistákkal. -
Oddball29 #295069 Theodore vagy Franklin Delano? -
Fogalmazzunk másképp... 1 napig volt az energizálók farka sz0pk0dva, most legyen 1 napig Szpecé és Kwaggáé. :D -
Szpecnyaz #295067 A történelem jobban idevág mint az energetika. Másrészt, kétlem hogy ez is egy napig fog menni. Meg a másik témát se lőttem le instant. -
Csak arra céloztam, hogy ugyanúgy zavarhat egyeseket ez a téma, mint ahogy a másik is, mert nem vág ide. Egyébként engem egy téma sem zavar, mert ami nem érdekel, azt továbbgörgetem. -
Persze, hogy olvastam. Az Ubik után az volt a 2. Philiph K. Dick könyv, amit elolvastam... A kedvenc íróm, bármit látsz tőle, megéri elolvasni. De ez special Hugo-díjat is kapott, ami a sci-fi könyvek egyik legnagyobb elismerése. Lásd pl. Ender's Game is kapott, ami egy másik epic sztori. -
Szpecnyaz #295064 Nyilván. Pl Roosevelt helyett bármikor felbukkanhatott volna egy hasonló figura, a többi vezető helyett szintén. Elsősorban a társadalomtól függ hogy kit/mit termel ki magából.
Most már Hitlert is a 19. századi német társadalomból kiinduló folyamatokhoz képest szokták vizsgálni. -
Szpecnyaz #295063 Egy töristől kéred hogy töris posztot töröljön? (költői kérdés).
Btw, tegnap óta ment a másik téma, bőven kiélhettétek magatokat. -
Pláne mi van akkor, ha megölnek egy személyt, így esélye van egy másik, hasonló formátumú (vagy jobb/rosszabb) személynek "átvenni" a helyét. És már ugyanott vagyunk, ahol a part szakad.
Az emberek nem diktároként, vagy államalapítóként pattannak ki édesanyjukból- a környezet és az egyéb behatások teszik őket azzá, formálják őket.
A szóbanforgó emberek környezetében hasonló figurák mozoghatnak- és még ott vannak bizonyos embereken felül álló (társadalmi szintű) történelmi szükségszerűségek... -
Köszönöm.
Gondolom arányosították a lövedék energia vesztését a lőtávolsághoz még ha a kezdősebessége valós érték .
Szovjet technikusok már fordítva is betudták építeni a csőszájféket.
-
A történelmi posztokat nem fogod törölni?
-
Szpecnyaz #295059 Nekem az a bajom ezekkel a cuccokkal hogy mindig 1 személy megöléséhez vezetik vissza a változásokat.
Azért a történelmi folyamatok sokkal de sokkal komplexebbek ennél. Elég arra gondolni hogy a társadalmi/gazdasági folyamatok sokszor inkább döntőek mint 1-1 kiemelkedő személy. -
Ma meg a VK3001D-t nem engedi nyerni! Hihetettlen! Mindennel tök jól megy , de ezt az egyet már 6 meccs óta képtelen vagyok leduplázni! -
lexlutor #295057 Embera fellegvarban? Erdekes a legjobb szo ra szerintem. Aki olvasott mar Philip K. Dicket az tudja mire gondolok szerintem.. -
Oddball29 #295056 Majd kicserélem a bannert valami épkézlábra, ha lesz kis időm. -
Olvastad? Érdemes időt szánnom rá? :) -
Ah, hehe. Még nem néztem meg sosem, csak a linket láttam. Az a könyv mindent elmondott a témáról, amit lehet. :) -
Nem véletlen, ezt Ő is ajánlotta a blogján. -
Értelmes emberek vitázni szoktak, a veszekedés, az ostoba, vagy öntelt emberek sajátossága! :D -
A blogodat látva mindig az Az embere a fellegvárban c. könyv jut eszembe. :) -
Oddball29 #295049 Még jobb, ha az egészet még 1901-ben lezavarják Long Island-en, és utána Anglia a francia-orosz tengely ellensúlyozására szövetséget köt egy vilmostalanított Németországgal. -
Szpecnyaz #295048 Egyetértek. Sokkal de sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle. -
Oddball29 #295047 Nem, de ránézek. -
lexlutor #295046 szerintem nagyon ures story lett. ugy a harmadanal azon kaptam magam, h ezt a vagokepet mar lattam egyszer. aztan a film vegeig meg minimum ketszer.
en joval tobbet vartam tole. -
foxbat88fx #295045 picsába... most lebuktam XD
(am nem is jártam suliba, csak a kocsmában mindig a Nat Geo megy.. én meg így tanultam meg XDDD) -
Szpecnyaz #295043 Na jó, ezután törölni fogom az energetikás posztokat. -
Angelus1991ster #295042 Bár lehetséges , hogy MI játékos volt. -
Angelus1991ster #295041 Mi motiválhatja? Mi a lófasz? ilyenkor már 50% feletti zöld effesnek kéne lenni. -
Amarth99 #295040 Jó példákat hoztál fel, de hangsúlyozni kell, hogy ezek mind lokális megoldások (kivéve a vízerőmű), nem pedig ipari villamos energia termelő alternatívák, viszont jól megtervezve nagyon hasznosak volnának.
- nap energia: elsősorban napkollektoros formában használható. Pl. egy panel ház tetejére épített napkollektoros rendszer 8-9 hónapon át képes évente biztosítani a meleg vizet. Egy napelemes rendszerrel lehet pl. ellátni a panel ház szellőző motorjainak, napkollektoros szivattyúinak, esetleg liftjeinek az áramellátását, nyáron a közös használatú villany is részben beleférhet. Ehhez ad-vesz órát kell igényelni az elektromos művektől, és még csak tárolni sem kell.
Még családi háznál is bőven megéri egy jól megtervezett rendszer.
- szél energia: ipari alkalmazásra csak kevés helyen alkalmas (Kis-alföld pl), de pl az Alföldön a kisebb falvakban, elszórt tanyáknál, nehezen megközelíthető helyeken, kis energia igény mellett megfelelő akkumulátoros kapacitás mellett volna értelme
- a geotermikusról már írtam
Szóval a megújuló energiákkal a lokális/önellátó termelés volna érdemben segíthető/helyenként/időszakonként megoldható. Másrészt ezzel a villamos energia/(fűtéshez gáz) igény volna csökkenthető.
Szóval az energiahatékonyság növelését a takarékoskodás mellett a megújuló energiák lokális felhasználása kéne hogy jelentse. Csak ezt nem nagyon hangoztatják. -
Angelus1991ster #295039 Elsőt kellett volna megnyerni és nem lett volna antistratéga hitler, alkesztálin, dizsnóchurchill és remélhetőleg álszent roosevelt. Bár utóbbi kettő esélyesebb , ugynaugy hatalomra kerülnek szavazás által. -
Mivel 40 éves vagyok, és már 20éves koromban is érdekelt az atomenergia (egy régebbi balaset, : a Three Mile Islandon történtek miatt), ezért nem a mostani bővítés miatt kezdett el foglalkoztatni a téma. Jó néhány könyvet vettem ki a könyvtárból ezügyben, mert akkor még internet nálunk nem létezett.
Tehát nem kell az alapoktól a számba rágni, hogy nagyjából miről is van szó. A paksi reaktorok egyébként szintén nyomottvizes reaktorok, bár nem pontosan olyan típusúak, mint a csernobili.(RBMK)
Egyébként ITT van egy érdekes oldal ezügyben. -
Szpecnyaz #295037 Am ezt már láttad?
The Great Martian War 1913 - 1917
Ncore-on fent van.