418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Caliph
    m47 patton+Swarci

• yossarianHUN
    És milyenről? Épp laptopvásárlásra készülök, és olyat vadászok, ami használható teljesítményt nyújt alkalmanként játékra is, de emberi áron (200k alatt)
  • Frequency
    World_of_Tanks-res_mods-0.8.11-scripts-entity_defs-account.def -- > töröld ki innen ezt a file-t.
    Köszi Sunsetjoy!
  • Maala
    Én mindig laptopról játszom. Mindennel.
  • Sunsetjoy
    Ne használj perjeleket. használj kötöjelet helyette.
  • patchaou
    Én már annyira szeretném tudni mit szeretnél :)
  • Frequency
    Ó basszus,csak segíteni akartam,de nem megy be.World_of_Tanks
    es_mods.8.11scriptsentity_defsaccount.def -- > töröld ki innen ezt a file-t.
  • yossarianHUN
    Laptopról is játszol?
  • Frequency
    World_of_Tanks
    es_mods.8.11scriptsentity_defsaccount.deftöröld ki innen ezt a file-t.
    Akkor elindul.
  • Frequency
    World_of_Tanks
  • Frequency
    World_of_Tanks
    Akkor elindul.
  • Pares
    Szerintem igen, mert ma szemtanúja voltam egy esetnek, ahol a Löwe kitolta a sarok mögül a Waffentrógert, a tróger cserébe kilőtte a löwet, bekékült, és utána többet már nem mozdult...
  • Simulacrum
    Detto. Pontosan 1 kört bírt ki nálam is a nagyágyú, összehasonlíthatatlanul jobb a kicsi szerintem.
  • foxbat88fx
    érdekes... kék-ződ játékosokat rhm-el mindig 128assal látok
    de a sok vörös noob sokszor szívesen felteszi rá :D:D

én fel sem tettem, mindenki azt mondja h rakat szar a nagy gun... 128as engem meggyőzött
  • 505thZajcev[PT]
    Aham, akkor Himmelsdorfon mit csinalsz vele? :)
  • 505thZajcev[PT]
    Es szerinted akkor fogok kimenni amikor mindenki betoltve varja hogy lohessen? Gondolod nem figyelem mikor lovik el magukat? Kerlek...
  • popey8
    Más tankkal én is ált. hagyom, h az előttem lévőkre lőjenek és utána bújok ki lőni:) Általában ez max 2x működik, az ellen utána úgy is észbe kap, főleg ha borsig áll velük szemben. Ha egy kicsit is értelmesek nem sokáig fogják hagyni a borsigot lövöldözni ilyen, sőt semmilyen módon. Te leszel az első számú ellenség és pár tank biztos rád fog menni és akkor vége. Én azt vallom, h jobb az, ha meg sem látnak és nem tudnak hozzám elérni.
  • Pares
    Jó tudni! :D
  • popey8
    Nem kötekedésképpen: support tank igen, de csak távolról. Ha mész a támadóékkel és ott van veled több heavy is, hiába van rájuk írva, h "ide-ide célozzatok, engem lőjetek" amint felspotolódik a borsig egyből azt fogják lőni, mert azt a legkönnyebb sebezni és veszélyesebb célpont is egy heavynél (T8-ban csak az ISU lő nála nagyobb alfával, viszont a rofja a borsignak a legjobb).

Maala: a lámpa a laggot mutatja, ami a packet loss miatt következik be. Vagy ezt nem jól tudom? Nem küldök én rontást foxira, így is állandóan csökken a WR, WN-je, és még a manduláját is ki kell venni:) Még az előző rontás is érezteti hatását:D
  • 505thZajcev[PT]
    Ha elsokent nezek ki es hagyom magam ellovetni, es elottuk allok, akkor valoban szart se er.
    De ezzel a mentalitassal nem lesz az ember unicum :)
  • Maala
    Őszintén szólva én nem hiszem, hogy jó ötlet bemenni egy papír tankkal akár nagyágyúval is, 2 heavy támogatásával házak közé. Te leszel úgy is elsőnek kifocusolva, a heavyk le lesznek szarva addig.

De ha neked így jött be, hajrá.
  • 505thZajcev[PT]
    Jatekstilus kerdese a dolog, nyilt terepen persze jobb a kis agyu, de egyedul szart se er ez a tank, mint mondtam support tank, tehat nem egyedul rambozol, hanem min ott van melletted egy heavy vagy 2.
  • Maala
    Na, erre elküldte a cigó touchpad...

De ha neked folyamatos, akkor hajrá, élvezd ki. :D Nekem sajnos nem az, és amíg az nem lesz, le is fosom.

Akkor az egyszerű pech. Küldj rontást foxira, és megjavul. :)
  • Maala
    A lámpa a pingedet mutatja, nem a packet losst... Hiába ér el 100ms alatt a cuccod a szerverre (ping), ha csak az összes adat 70%-át kapja meg a szerver (packet loss)
  • Maala
    ersze, ha sarok mögött vagy, jó a nagy alfa, de ha már sarok mögé kerültél, rég rossz. Nem kell a visszatartó erő, inkább ne menjen vissza az ellen az első "kicsi" 490 alfás sebzés után. Aztán jöhet rá 9,41 múlva a következő. Több lövés -> megengedőbb a tank a peches lövésekkel. Aki meg amúgy is béna, és rosszul helyezkedik, azon nem segít a nagyágyú sem, lepattintják, és/vagy megeszik HE-vel közelharcban. A 16mp-s töltés nem életbiztosítás.

Greenscape-hez hasonlóan én is egyszer lőttem vele a 150-esből, vissza is raktam rá a 128ast. Undorító ívesen lő, lassú a lőszere, így még a HEAT ammot is teljesen elcseszi (a szög miatt kisebb eséllyel üt át). Pontatlan, és csak goldammoval jó...

Jeff-nek talán bejön. :)

A "jó álca" meg nem azt jelenti, hogy a bokorban állva nem látnak meg ha lősz, hanem azt, hogy a bokor mögött állva nem fogsz felspotolódni... Beállsz a szélére (épphogy átlátszó lesz), periszkóppal villantasz, hátrébb mész, szűkülsz, lősz.
  • popey8
    Mondom, h nem amiatt van. Lámpa folyamatosan zöld, ping normális és használom a szerveroldali+kliensoldali célkeresztet egyszerre. A szerveroldali is simán, akadozás nélkül mozog nálam. Másik meg azt packet lossal nem magyarázod meg, h én is állok, az ellen is áll és bumm úgy mellé lövök, mint a pinty.
  • Maala
    Az a packet loss miatt van.

Ugye tegnap megbeszéltük, hogy a szerver célkereszt "ugrál", azaz (a packet loss miatt) nem folyamatos a mozgása.

Na már most, csináld meg a következőt csatában: Egy helyben tartod a célkeresztet, fixen (jobb gombon van alapból), elviszed a mutatót, és elengeded a jobb gombot. A célkereszt szétugrik, mert ugye mozognia kell hozzá a toronynak, ami aim dispersionnel jár. Nem mindegy azonban, hogy keveset, vagy sokat mozdítod azt a célkeresztet... Ettől függően keveset, vagy sokat szűkül ki a cucc.

Pont ez a baj magas packet lossnál, hogy mindig úgy érzékeli a darabos mozgás miatt, mintha "sokat mozgott" volna a tornyod, és teljesen szétkúrja az aimot. Még akkor is, ha egy tankon kb 10 cm-t mozgattad cask a célkeresztet.

Ezért van az, hogy "folyamatosan rajta tartva a célkeresztet" is ellősz a picsába. Mert te hiába látod úgy, ahogy a saját célkereszted mutatja, a mozgás miatt a szerver oldali már akkora, mint egy gyémántkorú prosti flip-flopos nunija.
  • Lunki88
    Ja bocsánat, én valamiért a heavy tank e100-ra gondoltam. :D
  • popey8

És tényleg. Azt hittem Lunkinak is világos, h a trógerről van szó és nem a heavy E-100-ról, hiszen a WT-kről beszélgetünk egy ideje.
  • besti
    Nem írta oda hogy Waffenträger E100-ról van szó, azok között elvétve van a nagy ágyús szerintem is.
    Tiger P: én már rég eladtam, miután kiderült, hogy "elfelejtették" a RoF-ot a H Tigris szintjére felhozni. A páncélt sem éreztem nagy előnynek, elég jól tudják hol kell belőni (nagyobb tierben pedig már bárki átlövi).
  • popey8
    Érdekes, h ennyire más lenne a tapasztalatunk. Sokat vagyok T10-ben és eddig ahány WT-t láttam, az mind a 128-ast használta. Egyetlen egy darabot sem (még CW se) aki a 150-est.
  • Lunki88
    Ettől a Tiger p-től meg a hajam égnek áll... Akkora egy trágya a sima Tigrishez képest hogy azt szavakba sem lehet önteni. Egy normális körért vért kell izzadni vele, főleg a mostani siemka csapattársak mellett. Leginkább a hosszú újratöltés irritál, még töltésgyorsítóval is kín kivárni.
  • Lunki88
    Hát nem tudom mennyit játszol tier 10-ben, de én szinte csak olyan e100-akkal szoktam találkozni akik a nagy ágyút használják, általában csak goldot lövöldözve.
  • popey8
    A 2 WT-t is a nagy gunnal használod? Olyan E-100-t én még nem is láttam, PzIV-t is csak 1-2-t, aki a nagy gunt használná. Persze játékstílustól függ, de sztem a Borsigon és a PzIV-en is sokkal jobb a kis löveg (E100-on is), hiszen a csaták legalább 80%-át bokor mögött tölti vele az ember snipeolva. Erre pedig sokkal jobb a kis löveg nagyobb roffal, ezt ugye te is írtad. Arra a maradék max 20%-ra meg már nagyjából mindegy, h 750 vagy 490 alfával lősz. A végjátékban a nagyobb rof miatt lehet a 128-assal kettőt is fogsz tudni lőni, míg a 150-essel csak egyet. Sarok harcra jobb a nagy löveg, de ha a borsiggal sarokharcra kényszerülsz, akkor már nem tart sokáig a szenvedés:)
  • Greenscape
    En a 12.8-assal hasznaltam es ugyan annyi a sebzesunk. A 15-ost egyszer probaltam ki, de nem tetszett mert iszonyat pontatlan. Raadasul ejszaka mikor en jatszok 70% T10-es csata oda meg a 15-osbe kell a gold a 12.8-ba meg eleg az AP. Talan ha 20 goldot ellottem az 500 csata alatt.
  • lammaer
    "Amúgy oké h egyéni teljesítmény vs csapateredmény, csak ha kiteszem a belem és messze jobban teljesítek mint 1 átlag gamer, akk jönnie kellene a 60% körüli WR-nek nem?"

Én a jó játékosokat a mérleg nyelvének szoktam tekinteni. Kritikus helyzetekben gyakrabban van esélye lehozni a meccset mint egy kevésbé skillesnek. TEhát mondjuk ha ő marad egyedül 3 piroska ellen akkor meg tudja oldani. De ő csak a mérleg nyelve, aki a győzelem felé billentheti a meccset - mondjuk napjában 2-3-4 olyan csata van amit ő lehozhat a skillje miatt.

De mivel 14 másik ember is van a csapatban, a meccsek többségében a nyelv nem elég a győzelemhez, mert senki sem tud egymaga kompenzálni egy rossz csapatot. Senki.
  • pointer4
    Én evvel a körömmel nyertem a 2500 aranyat.

http://www.noobmeter.com/replay/500952313.98402658527305896

Bár ez csak 7500 sebzés :)
  • bornofakone
    Ez az egyetlen lövést, jó is h említed :)
    Tegnap pont t30-al voltam, jó szokásához híven (minden csatába bead 1 dafuq wtf momentumot), t54 oldalába 0-s crit. Nos a t54-nek 154 hp-ja volt, természetesen ő megölt utána (mivel 90 hp-m volt) és utána össze hozott 1 radley-t.
    Ha az a lövés megvan, biztos a csata is máshogy alakult volna :D
  • SzocsA
    Ő R3nton?
  • rolio
    Én is nagyon szeretem a 15cm-es ágyúját,bár én alpha-fétisben szenvedek. Amikor az betalál, akkor 750-800-at odavág, a meccsek jó részében a már 1-2 találatot kapott 8-9-es tankot lefújja a pályáról. Valóban, 10-esek közt only gold, de tényleg nagy visszatartó ereje van.
    Mondjuk, aki kicsit is ismeri az ellenfelek közül, az a 800-as hit után simán rámjöhet, mert 17sec a töltés.
    Tegnap este 7v7-ben is én voltam a kivégzőosztag, amit a többiek egyszer meglőttek, azt én be is fejeztem.
    És jó legénységgel, teljesen beszűkülve simán lőhetsz vele kupolát is...