banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    ersze, ha sarok mögött vagy, jó a nagy alfa, de ha már sarok mögé kerültél, rég rossz. Nem kell a visszatartó erő, inkább ne menjen vissza az ellen az első "kicsi" 490 alfás sebzés után. Aztán jöhet rá 9,41 múlva a következő. Több lövés -> megengedőbb a tank a peches lövésekkel. Aki meg amúgy is béna, és rosszul helyezkedik, azon nem segít a nagyágyú sem, lepattintják, és/vagy megeszik HE-vel közelharcban. A 16mp-s töltés nem életbiztosítás.

Greenscape-hez hasonlóan én is egyszer lőttem vele a 150-esből, vissza is raktam rá a 128ast. Undorító ívesen lő, lassú a lőszere, így még a HEAT ammot is teljesen elcseszi (a szög miatt kisebb eséllyel üt át). Pontatlan, és csak goldammoval jó...

Jeff-nek talán bejön. :)

A "jó álca" meg nem azt jelenti, hogy a bokorban állva nem látnak meg ha lősz, hanem azt, hogy a bokor mögött állva nem fogsz felspotolódni... Beállsz a szélére (épphogy átlátszó lesz), periszkóppal villantasz, hátrébb mész, szűkülsz, lősz.