418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• voivod32
    A rohadék barom!
  • Bartlebi
    Szeretnék megosztani veletek 2 videót. Az elsőnél a visszaszámolásnál csak annyit kérdeztem Zod-tól hogy, vajon felérünk e a bázisra?

A másodiknál meg azt kérdezem magamtól vajon miért fogok ki ekkora marhákat állandóan? (Nézzétek végig a videót.)
  • madmanic
    xanax, daedalon, ha egyik sincs akkor bármi+sör..

A nagy ágyúval is egy kalap szar. Ma adtam el, szoptam vele vagy 3 hetet annyira utáltam.

Ha teheted szánd rá a freexp t és ugord át.
  • DarkDays
    óránként 1 sanax :)
    de ha megvan a top löveg egy fenomenális élmény lesz,főleg ha kifogy a 15 skuló :)
  • ximix #295554
    A Sturer Emilt ki hogy vészelte át alap ágyúval ?
  • Pares
    Hah! Méghogy gépet fejleszteni ezért a szarért? A grafikája 3-4 éves szintet is épphogy megüti, a gépigénye meg még így is szégyenteljes. Tessék először optimalizálni, utána lehet szó HD szarságokról meg a többiről.
  • madmanic
    Ma este megint a wot társadalom söpredéke játszik...

T9 ben egymást lövi sok paraszt.. Nem értem..
  • Simulacrum
    Sőt csak ott jó igazán. Kimondottan nem szeretek vele T6-ban menni, megesznek a kicsik. :)
  • ToCsEk
    papír is7
  • Lunki88
    Tudom azóta már megvettem hogy itt javasolták.
  • Angelus1991ster
    Szopó ág van ? Nem buffolják a tankodat? vagyél KV-2-őt! Bármikor jó kedvre derít , ha szopóág van, nyolcasok ellen is jó.
  • haflac
    Veszel egy fejlesztett felfüggesztést amit később is tudsz majd használni(10gold),és már rakhatod is fel.
  • Lunki88
    Mert azt nem engedi felrakni, túl nehéz lenne a tank.
  • oO VinyuS Oo
    Az xbox360-as verziónak van valami saját topicja?
  • haflac
    A 8.8 kwk 43L71 kifejleszthető a tigerp-nél is 203mm pen,miért a 132 penessel szarozol?
  • ToCsEk
    3.3.2014
    - Nem soká lesznek majd új hangok amik részletesebb információkat adnak majd a találatokról.
    - Még nem 100% hogy kiveszik a nemzeti csatákat.
    - Nincsenek tervben új funkcióka prémium accoknak.
    - Nem tervezik a Ruinberg pálya megváltoztatását.
    - Nincs külön speciális fejlesztés jelenleg a szerver és kliens közti elvesztett szinkronizáció miatt. Storm azt mondja az ilyen hibák nem a WG-nél vannak name az ISP hibálya.
    - Egyelőre nem osztják meg a történelmi csaták tank listáit.
    - Nincs pontos dátum egyelőre a "klán bázisokra"
    - Storm nem tudja pontosan mikor lesz az arty célzókör javítva.
    - 8.11-ben nem változott a modul critikus sebzések esélye.
    - Nem tervezik az IS-6 átütés buffolását.

- 2014ben nem lesz új kifejleszthető Amerikai közepes ág.
    - Egyelőre nincsenek tervben Super Pershing változtatások.
    - KV-5 nem lesz buffolva. (úgy tűnik jobban teljesít az átlagnál)
    - MBT-70 nem lesz
    - SU-122-44 nem lesz buffolva
    - KV-1S szétválasztás: Majd ha elkészül... (9.1 vagy 9.2?)
    - A hangokkal jelenleg az a fejlesztők dolga hogy új "normál" hangokat rakjanak be (motor, lövések, lánctalpak és a távoli jövőben még dinamikus hang is lehet ami olyasmi lenne hogy ha elmegy egy fa mellet egy tank akkor az ágak ütődnek a tankon.)

Evilly válaszok

- A fejlesztők naplói (Diaries of the Developers) az idei részletes terveket fogja tartalmazni
    - Havok külön processzor magon fog futni.
    - Bár a WG nem akarja a nagyon roszz számítógépekkel rendelkezőket arra kényszerítani hogy újat vegyenek, Evilly azt mondja hogy a fejlődés nem áll meg és a fejlesztők új hardverre is terveznek és megpróbálják azoknak is kényelmessé tenni a játékot akiknek rossz gépük van és azoknak is akiknek jó.
    - Fejlesztők próbálják megoldani hogy opcionálisan lehessen letölteni a HD modelleket.
    - Az egyik idei prioritás a "játékmenet hangulat".
    - Evilly megerősíti a Khrakov, Stalingrad, Konigsberg és Minsk pályákat.
    - A pályák hangulata is javulni fog, például időjárás effektekkel.
    - Ruinberg on Fire és a téli Himmelsdorf nagyon tetszik a játékosoknak.
    - Evilly megerősíti 2014re a T8 Japán közepes prémiumot, Orosz T8 közepes prémiumot (könnyű T-54) és azt mondja a Német "korai Panther" prémium és megjelenik. Azt mondja több normál tank ág lesz 2014 második felében.
    - Evilly megerősíti hogy 2014ben az egyik normál fejlesztési ág a Brit ág lesz.
    - Evilly azt mondja hogy pár Brit T10 tank (többesszám) le lesz cserélve másra.
    - FV4202 változás majd talán az év közepe után lesz.
    - Más tank prioritások az Amerikai és Német könnyű ág meghosszabítása T8ra. Ez valószínű nem fog megtörténni az év első felében.
    - KV-1S két tankra lesz bontva (úgy tűnik a 9.2-ben), Egyik egy T6 a másik pedig T7 lesz.
    - Még nem lett véglegesen eldöntve de lehetséges hogy bekerülnek a minimapos tanknevek.
    - Nem tervezik az XVM teljes bannolását.
  • EmR3
    Van ezen kívül valakinek érdemi információja hogy a teljes japán tech tree hogyan fog kinézni?
  • Lunki88
    Hopp ez nem jutott eszembe, köszi a tippet. :)
  • R3nton
    torziós rúgó
  • Pales27
    free xp vagy gold ammo vagy +10% teherbíró felszerelés vagy csak napi dupla
    én így szoktam
  • Lunki88
    Na megvettem ezt a VK 45.02A-t. Ez most komoly hogy a 132 penes stock gunnal kell összebohóckodnom a 14k xp-t a felfüggesztéshez? Mivel addig nem tudom felrakni már a Tiger II-vel kioldott ágyút.
  • yossarianHUN
    Nem fejlesztés a cél, csak mostantól hurcolnom kéne magammal. Egyébként elégedett vagyok a vén csatalóval, RAM azért kéne még bele, főleg Win7-tel érződik ez gyakran, de egyébként nagyon jól tartja magát.
  • Pales27
    ennél a konfignál nem találsz erősebbet, 200e alatt laptopban. A gtx 260 az jó kis kártya, proci se rossz. 2 giga rammal megtoldva, simán maradhatsz ennél, hacsak nem a mobilitás a cél.
  • yossarianHUN
    Az a vicc, hogy ahogy nézegetem ezeket a vadiúj laptop/asztali gép konfigokat, a videókártyáikat, és az FPS-méréseket hozzájuk, egyre inkább csodálkozom a saját gépemen. 5 éves vénség (csak grafkártya volt benne cserélve), és ahhoz képest baromi jól teljesít. GRID 2 high-on megy, 38 átlag FPS, WoT mediumon 40 FPS, MW3 50 körül, Dota 2 high-on 40 körül, Sleeping Dogs is volt 40 körül szintén high-on. Tulajdonképpen WoT-on kívül nem is nagyon játszottam soha rajta közepes-magas beállításokon kívül mással. Így néz ki most ez a konfig: Intel E8400 Core 2 Duo, 2 giga 1 gigahertzes RAM, GTX260 kártya, Win 7. Ahogy elnézem itt az FPS-mérések eredményeit, bőven tartja a lépést a mai középkategóriás gamer-laptopokkal (jó azok laptopok, ez meg asztali gép, de akkor is), pedig kivénhedt konfig, szánalmasan kevés RAM-mal.
  • Toweliee
    Hát igen, másfél éves a Lenovom de újkorában se volt ennyi.
  • Wartburg
    Reinstall, most már minden jó!
  • szabii98
    Ez jóféle.
    Szeretem a Lenovo laptopokat, de a Dell amit Pales linkelt jobb, bár drágább is.
  • pointer4
    Szedd ki a módokat, nézd meg úgy is, valamit nem szeret csak szerintem.
  • Pales27
    200e alatt ez tűnik a legerősebbnek link
  • pointer4
    Csak mert béna vele XD
  • Toweliee
    Ez az, +4GB RAM-al kértem.
  • Toweliee
    Ajjaj, ezt nem tudtam.. Megpróbálom megkeresni a neten, hogy milyen pontosabban.
  • Wartburg
    Nem maradt más, most telepít. Még szerencse, hogy SSD-re megy, már 84%-nál tart.
  • szabii98
    Azért G580asok közt rengeteg különbség van ám:P
  • madmanic
    reinstallal próbálkoztál már?
  • yossarianHUN
    Na majdnem, én ezt néztem ki, árban szinte ugyanaz mint amit te mutattál, egy árnyalatnyival erősebb videókártyával. Processzor tekintetében amaz erősebbnek tűnik, de már ki lettem okosítva, hogy ez is négy szálon tud dolgozni, meg ilyen-olyan Turbo van benne, úgyhogy fene tudja:)
  • Wartburg
    "Ez a szerver átmenetileg nem elérhető. Frissítsd a klienst, vagy várj a tervezett karbantartásig."
    - Frissítettem, ilyen lett!
  • Maala
    Ha jól emlékszem Szpecnyaz is ilyet nézett mostanában 200k alatt jó laptopot, majd kérdezd meg őt is. (Vagy vki CW-vel szünetben beszéltünk erről)

Én amúgy egy 2 éves Asus laptopról játszom, ez volt az utolsó példány az ED-nél, 120k volt. :)

Mostanában nem néztem nagyon, mert ezzel még minden rendben, de ez azért egy kicsit megdobogtatta a szívemet egy picit. :)
  • Toweliee
    Én egy Lenovo G580-ast használok, 8G RAM-al, normál grafikán 60-90 fps-el fut (beállítástól függően), fejlesztettem 30-50 fps stabilan (xvm-el).
  • TomDantes
    - Nem soká lesznek majd új hangok amik részletesebb információkat adnak majd a találatokról.
    - Még nem 100% hogy kiveszik a nemzeti csatákat.
    - Nincsenek tervben új funkcióka prémium accoknak.
    - Nem tervezik a Ruinberg pálya megváltoztatását.
    - Nincs külön speciális fejlesztés jelenleg a szerver és kliens közti elvesztett szinkronizáció miatt. Storm azt mondja az ilyen hibák nem a WG-nél vannak name az ISP hibálya.
    - Egyelőre nem osztják meg a történelmi csaták tank listáit.
    - Nincs pontos dátum egyelőre a "klán bázisokra"
    - Storm nem tudja pontosan mikor lesz az arty célzókör javítva.
    - 8.11-ben nem változott a modul critikus sebzések esélye.
    - Nem tervezik az IS-6 átütés buffolását.

Ki vennék a nemzeti csatákat? Ne már. Ne is gondolkodjanak rajta. Tök jó móka, miért kéne ki venni? Valaki kérte, hogy vegyék ki? Ki az a hülye? Végre volt egy használhatóbb ötlet, erre...felmerül hogy kiveszik?