418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• suba53
    Lehet hogy kevertem valakivel. :-)

De mivel szabadon választott, hogy ki mivel játszik, ezért fölösleges bárkire is kígyót békát kiabálni.

Nem az artyzók hibája, hogy játszanak egy a játék adta lehetőséggel.
  • FosTalicskaa
    Meglő a jpanzer e100 egy amx 12t-t. Lepattan a lövedék, majd a lepattanó átmegy egy E4 lövegpajzsán. Ammo rack. A lerepülő torony kilapítja a franciskát. Majd az e4 még fizet is a kör végén a friendly fire miatt. Esetleg a 12t is ammo racket kap és az meg a jpanzer e100-at csapja szét. A Jajj a szép új világ. :D

Kantalusz: Régebben még érveltem az ilyen kis artista csíráknak, de mióta rájöttem, hogy mindegyik ugyanazokat az üres frázisokat puffogtatja amiket a titkos artista kódexből copipésztelnek ki, letettem róla... Vagy belátja magától, hogy alapjaiban hibás az egész felvetése vagy be lesz skatulyázva ilyen világtalan artista kis nyominak...
  • popey8
    Igen az autós dolog elég fura volt. Azért a tank egy kis tolás után simán átmegy egy olyan teherautón. Gondolom nem lehet majd a végtelenségig tologatni őket, nagyobb erőhatásra biztos megsemmisülnek majd. Így lenne a logikus.
  • Kantalusz
    Látom a nagy homozástól elfogyott az ammód, kúltúráltan vitatkozni lehet, leírni miért nem értesz valamivel egyet (amit te nem igazán tudtál abszolválni), látom ez neked kicsit magasra tette a lécet, sebaj, további szép napot ;)
  • suba53
    Amióta olyan szépen lehet látni a lepattanó lövedék effekteket, még egyszer sem láttam, hogy vízszintesen repült volna tovább.

Bár mondjuk a KV-2 otromba tornyáról pattanhat úgy, hogy beletrafál egy mellette állóba. :-)

Ha egy lerobbanó torony sebezheti azt akit eltalál, akkor egy gellert kapott lövedéknél ez minimum elvárható lenne.

• foxbat88fx
    "leterhelné a szervert ha a lepattanó lövedék más tankot is megtudna sebezni"
    Serb mondta (v hazudta)
    de igen, így lenne élethű, geller ugyanúgy tudna sebezni, persze nem földön kapna gellert hanem pl betonon, akkor még simán tudna sebezni a skuló
  • popey8
    "Miután többször is leszögezte, hogy nem az arty dominál a játékában."

Szerintem 1x sem mondott ilyet, de ha mégis, akkor jókorát hazudott. 3 T10-e van és mindhárom arty. A csataszámokat tekintve is az első 7-ből 6 helyen érdekes módon arty van.
  • besti
    Igen, már most is vannak hasonlóan működő tereptárgyak. Tegnap meglepődve vettem észre, hogy T49-cel nem tudok bemenni Komarinon középre a kis szigetre a tankcsapdák miatt(nem nagyon játszok kis tankokkal mostanában). Mekkora súlytól/tiertől (?) lehet oda bemenni? Már volt olyan meccs, ahol a scout kérte törjék be neki, aztán ő szpottol onnan, de akkor még nem értettem miért írja :)
  • patchaou
    A wot tweakernek fel lesz adva a lecke :)
    Engem csak az zavar, hogy az artyknak méginkább szabadabb lesz így a pálya.
  • malystryx
    Így igaz, a kábeldobokat meg össze kellett volna gyúrnia, ha nem is mindet. Nem mellékesen az ilyen sallangok csak enni fogják a gépet. De ha már itt tartunk, azt azért érdekesebb dolognak tartanám, hogy a lepattanó lövedék kárt tesz a házban... Vagy egy hátrább vesztegelő vékony páncéljú tankban kárt tegyen.
  • patchaou
    Én biztos vagyok benne, hogy ha a szerverek úgy működnének mint pl a cod-ban akkor rengeteg olyan szerver lenne amin nem lehetne artyzni.
  • foxbat88fx
    naja a tartálylötyögés elég gagyi :DDD
    meg az autó is túlzás...
    úgy kéne hogy ha lassan mész neki akkor eltolod, de ha gyorsan mész neki akkor az is törjön össze
  • popey8
    Próbálok, de ez az artyista Kankalin gyerek szövege elég bicskanyitogató. Többet nem is reagálok - másnak sem kellene - mert úgy is csak felesleges szócséplés. Ő nem érti meg, h amit mond az f@szság, minket meg úgy se győz meg a hülyeségeiről.
  • patchaou
    A havokban bízom Én is, mert pár havok-os játék meglepően jól fut az olyan ócskaságokon is mint az Én gépem, de tényleg kérdéses a wg mit fog vele még piszkálni :)
  • Kantalusz
    a gyökér mindenit :D na az sem a skilles fajtából volt XD
  • Kantalusz
    Na mondjuk ebben van igazság, mármint hogy felgyorsultak a meccsek, mostanában nem egyszer előfordul a 14:1 es győzelem/vereség 3 perc alatt, de szerintem ez összetettebb annál hogy artynerf volt és igencsak bennevan a megnövekedett tapasztalatlan játékos szint is.

Popey lehet dobálózni csúnya szavakkal meg hogy a homo artysta eltalál menet közben. EL, a random segíti a sok lököttet ez tény, a külömbség annyi, hogy a homo artis eltalál 1-2 szer egy meccs alatt kb 1000 avg dam szerepel az artija statjában, míg a heteró, tudod az a fajta aki nem növény, na annál sokkal több találat szerepel , mert nem csak szerencséje volt... nekik 2000 avg dam vagy afölötti statjuk van artival
  • suba53
    Nem értem, hogy miért ragadtatod el ennyire magad.

Kantalusz nagyon kultúráltan írja le az Arty hadviselés általa megtapasztalt lehetőségeit. Miután többször is leszögezte, hogy nem az arty dominál a játékában.

Az arty a játék része, pont. A játékosok 90%-a tart artyt, azok meg főleg, akiknek az a célja, hogy a lehető legkomplexebben játsszák a játékot.

A sakkban sem rinyál senki, hogy a királynőnek mi az hogy olyan ütő ereje van, hogy nyolc irányban is tud ütni. Szép is lenne.

Szerintem azok vannak kisebbségben, akiknek egyáltalán nincs arty a garázsában. És ők a leghangosabbak.

Mert ha már van a garázsban, akkor azt kell tudni értelmesen használni.
    Én kifejezetten örülök, amikor értelmesen írja le valaki a tapsztalatait.

Igen, nekem is van artym. És még mielőtt emiatt lebuzizna valaki, az arány 36 tank, és 1 arty, valamint három felnőtt gyermekem van, és nem örökbefogadott. :-)
  • malystryx
    Szépnek szép meg jó is, de azt nem értem, hogy itt-ott miért kell eltúlozni?? Full gázzal belemegy egy 80 tonnás tank egy teherautóba, megpöcköli, és a teherautó sértetlenül elgurul, a másik amin röhögtem az a kábeldob volt. Azokat is félrepöckölte.. A következő a fakerítés és a papírdoboz lesz.. Azok is ellenállnak a lánctalpnak.
    A tartályok a valóságban is ennyire "lötyögtek" a tankon? Szerintem ez is felesleges, mert csata közben úgysem azt nézed, hogy mi mozog a tankodon...
  • Maala
    De az artyhoz skill kell, és nem szerencse...

Inkább 20% skill a lövés pillanatától, 80% szerencse azután. :) Ezért is jó az FV TD, annak 275mm pennel nem kell szerencse, hogy 2k-kat sebezz. :D
  • foxbat88fx
    nehogy azt hidd, Havok a legjobban optimalizált cuccok közé tartozik
    habár a WG tuti elcseszi ezt is valahogy :D
  • popey8
    Jön már az "én vagyok a legnagyobb segítséged a csatában" szöveg is. Segítsen rajtam inkább a hóhér, mint egy artysta féreg. Meg vagyok én elég jól a segítségetek nélkül is. Ha kilőnek hát úgy kellett történnie. Amúgy is kurva nagy segítség az, mikor épp párharc van és a patkány arty a sajátját lövi ki.
  • patchaou
    "vagy hamár sikerült és low-hpn vagy az éppen rádmenő bírkózó társat megakasztani arra a pár másodpercre amíg betöltesz"
    Ember lévén nincs annyi ujjam amin össze tudnám számolni, hogy hányszor ölt meg így a saját artynk XD
  • patchaou
    Pofonegyszerű lenne pedig választhatóvá tenni az artykat, mondjuk ott ahol a játékmódok vannak. Egyszer nyitottam egy ticketet, hogy még fizetnék is egy ilyen lehetőségért úgy mint a prémiumért, de nyomtalanul eltűnt negyed órán belül...
  • szabii98
    Na ez jó sok fps-t fog zabálni..
  • Maala
    Szóval azért szar a spotrendszer, mert neked hátrányod származott/ik belőle. És hányszor származott belőle előnyöd?

Így működik, ami igazán számít, hogy előnyt tudsz-e belőle kovácsolni. Hogy ez irreális? Egy arcade játéktól milyen realitást vársz, de úgy őszintén? 2 tank 50m-re egymást harcol egymással? Ne nevettessük már egymást.

Nem a prémium lőszerrel van baj, hanem a mennyiségével a csatákban. Ha nem lenne prém ammo, betol egy E3 szakaszt ellened, amik campelnek a bázis melletti hegyen X pályán, aztán hajrá, lődd ki őket.
  • Kantalusz
    Persze hogy a bírkózás a te dolgod én a TD-re figyelek(vagy éppen amire kell) hogy ne tudják beléd pumpálni azt a pár ezret ami a csövükben van, vagy hamár sikerült és low-hpn vagy az éppen rádmenő bírkózó társat megakasztani arra a pár másodpercre amíg betöltesz, vagy felrobbantani csak úgy simán :D
  • lammaer
    Erre kiváncsi vagyok, végre valaki aki replayyel fenyegetőzik, nem a "így és így volt, de nincs replay mert kicsi a vinyóm" klán tagja.
    Lássuk, halljuk, megnézem azt a pár métert magamnak.
  • lammaer
    Sztem maradj civilizált.
  • lammaer
    Arra utaltam, amikor írtad hogy az artik a kempelés megszűntetői. Ez ugyanis a WGs marketing szöveg, ami nagyon szépen össze is omlott amikor lenerfelték az artikat.

Ha ugyanis igaz lett volna, akkor az artinerf után kempfesztté változott volna a játék. Ehhez képest hogy-hogynem, valahogy mindenki bátrabb lett, gyorsabban pörögtek a meccsek, mert tudtad hogy csak közvetlen irányzású fegyverek fognak eltalálni. Kampurovkán pl ezek után fel lehetett menni a hegyre közelharcolni, mert útközben nem lőttek halomra az artik.

Az artinerf konkrétan jót tett a játéknak... és százszor inkább legyen TD invázió egy meccsen, mint oldalanként 2-3-4+ arty.
  • popey8
    "Szerintem aki másfél percen keresztül egy helyben áll és lövöldözik az megérdemli, hogy kapjon egy nagy pofont, legalább próbáljon meg mozogni."

Ti homokos artisták állandóan ezzel jöttök, mikor mozgás közben is kilőttök bárkit és nem, nem kell hozzá semmilyen skill. Másik meg, nem kell ahhoz másfél percen keresztül egy helyben állni, h telibe verjen a nyomorult arty. Elég ha az arty pont oda néz, ahol vki megáll pár mp-re célozni és lőni. Ekkora hülye szöveget, amivel állandóan jöttök. Szánalmas. Ha már az artyzás a fő profilotok, legalább maradnátok kussban.
  • patchaou
    Félre értesz, Én figyelek is rájuk, tudok úgy játszani hogy van ellen az artynál csak nem szeretek. Nem szeretek egy olyantól sebzést kapni aki a pálya másik felén mindentől távol vakarózik és csak felülnézetből like-olgatja a tankomat... ha az illető ráadásul egy 400 efis szobanövény akinek tankkal esélye sem lenne az már csak hab a tortán...
    Amúgy meg pont azt szeretem amikor a top heavykkel kell bírkóznom, ez a játék vaze nem az hogy sírok az artynak hogy lőjje őket.
    Egyszerűen undorodom attól a stílustól amit az arty képvisel.
  • Megamax
    Igenis szar a spot rendszer és ha megtalállom az ARL-44 es replayemet ahol pár méterre tunt el az a német td ami elotte oldalba lott és eltalálta a láncomat én meg beledurrantottam 1 et de mire betoltottem a másik lovedéket addigra már eltunt és mint mondom ha megtalállom a videot meglátod hogy mennyire irreális is hogy olyan kozelrol egy tank hogy tunhet el.
    Ami meg a prémium ammot illeti semmi realitása nincs miért kapnak a 2. WH-s tankok modern loszertípusokat?
  • Kantalusz
    Otep, elhiszem hogy úgy érzed hogy mindenre kell figyelned, de "elvileg" van melletted 14 másik, jó esetben nem paradics akiknek együtt kellene dolgozniuk. Mindenkinek megvan a dolga, az enyém az hogy ne neked kelljen a top heavykkel is bírkóznod miközben a td-k össztüzet indítanak rád

Heavy tankal egy körben ritkán lőtt meg 2x ugyan az az arty, pláne nem ua helyen, mert elhagytam azt a helyet ahol kaptam egyet, szerintem annyira nem nehéz felmérni a pályát és megtervezni, hogy mi lesz az útvonal, ami viszonylag artyvédett, lehet lőni és kritikus pontot tartani
  • patchaou
    Nagyon sok esetben nincs esély semerre mert ha elmozdul onnan, akkor is tutira szétlövik a szerencsétlent... Én ilyenkor inkább kimegyek farral az ellenséges tankok elé minthogy egy patkány arty szedjen ki a szikla mögül :)
  • Maala
    Höhö, vicces, most, hogy lesznek olyan dolgok, mint a GF-ben, megint elő kell venni valamit. :D "Szar spot" (ejtsd: az illető nem érti, hogy hogyan működik), meg "prémium ammo".

Nem baj, legalább a sok értelmetlen grafikai tuning után végre a játékmechanikát is érintő sírásokat is meghallgatják, mert más miatt nem lehet már sírni, hogy "de a GF jobb akkor is!". "Különben a süllyesztőben végzik".
  • Szpecnyaz
    Ez mekkora egy OP cucc prém létére :D.

replay
  • Kantalusz
    Köszi szoktam, így igenhamar kiszúrom hogy melyik az az okos aki még ott lesz a következő skuló betöltéséig és láss csodát megy is bele a HE...

de azért te is lehetnél kicsit előzékenyebb és leírhatnád, hogy miért hülyeség amit te annak vélsz, ha vitatkozni szeretnél legalább támaszd alá egy mondattal! (ne csak azzal, hogy hülye vagy mert azt mondtad hogy "idézet")

Master91, ilyen ez a HE sajna és szerintem sem normális az hogy mellélőve 900 dam telitalálatnál meg csak 500 ?! a másik kedvenc amikor egy célzott tankra akkora mellét lő, hogy a mögötte lévő kap sok százat
  • patchaou
    A szokásos artysta maszlag... mozogj miközben fedezékben maradsz úgy hogy amíg az ellen topjaival küzdesz közben kilövöd a scoutokat és a saját artyd is véted ha mással nem hát a testeddel... világos. Aki erre nem képes az tanuljon meg játszani XD
  • Megamax
    Nemazért már de ez pofátlanság ugy állítják be mintha ok találták volna fel mikorben a WT:GF (sott talán már régebbi átékokban is benne van)ben már a béta kezdete ota benne van. Otletem sincs miért nem csináták meg eddig. Mondjuk mindegy amíg a Prémium loszer és a szar spot rendszert nem javítják addig felejtos. Valahogy nincs kedvem Heavy tankal jáccani csak azért hogy a másik playernek csak 1 gombnyomás és már átt is tud loni, nem kell neki máshova mennie taktikát váltania meg hasonló. angry face
  • FosTalicskaa
    "figyelsz és használod az agyad"

Ha ez az általad írt mondatot te is alkalmaznád és használnád a csöppnyi agyad, akkor te magadtól is beláthatnád, hogy miért hülyeség amit az előbb leírtál...