418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Hibás a logikád. Láttál már vízilabdameccset kapus nélkül? Én még nem.

Láttál már WoT-ban csatát arty nélkül? Én rengeteget.

Nem a játék része, csak egy eleme. Mint a lövőcsel a csatárnak. Meg lehet nélküle is élni. De ha mindig azt alkalmazod, idiótának fognak nézni.
  • TomDantes
    Akármennyire is utálom az arty-kat van ám értelmük. Pár napja, Tigrissel harcoltam közelről egy IS ellen ,hát oké gyorsabban töltök és átlövöm , de hiába tölt lassabban, ő is átüt és nagyobbat sebez, 5 méterről nem fogja elvéteni, már korábban vesztettem sok hp-t, szóval szívás.

Ráböktem, hogy ki kéne lőni az IS-t, arty aztmondja ok: és durr beletrafál. Hasznos volt, megmentett. Gondolom az IS-ben lévő kollega nem így látja, hanem hogy a köcsög buzi arty kilőtt, pedig végezhettem volna a tuti zsákmány tigrissel...de az éremnek két oldala van.

A csatát megnyertük, és igencsak hozzá járultam, mert miután ezt megúsztam a ellenfél csapatának többi tankját széjjel sniperkedtem, nagy távolságból én voltam előnyben nem az orosz vasak.

A lényeg, hogy lehet haszna az arty-nak ha együttműködik a csapattal, és csapat is az arty-val.

De az esetek többségében nem ez van, hanem a derék artysta arra lő akit lát, és nem arra akit kéne, és örül magának ha eltalál valakit, hogy höhöhö ezrest sebeztem bele, mekkora király vagyok.
  • patchaou
    Úgy hogy nem akartam Is-6-ot tenni T-44 mellé szakaszban. Amúgy szakaszban nem is szeretem normál tankokkal vinni pont ez miatt.
  • stoppos
    Amikor kijött az új fizika, kipróbáltuk enyhe dombról lefele 60-nal a type-ba 800-at vert. Sebződött 300-at, de semmi extra nem volt az E50-en.
  • capirex
    Csak szeretnének ilyen "alien" nyelven beszélni, mi az 1000 éves könyveinket is elolvassuk, angoloknak nem sikerül..
  • Oddball29
    Egyszer volt olyan South Coast-on, hogy beleszálltam egy lövés után egy Type-59, ami az oldalára fordult, és úgy is maradt, miközben elfolyt a teljes hp-ja.
  • besti
    Hogy kerül a Type és a Batcat egy csatába? :)
    Nekem 1000 damage a rekordom E50-nel Leo protóba hegyről lefelé (nekem -200).

Viszont tegnap E50M-el látom 60 HP-s Bat, na akkor erre már nem pazarolunk lövedéket - gondoltam. Némi lendület, nekimegyek, majd tőlem -120 HP, lánc leeseik - neki semmi baja. WUT? Ezek szerint e mágikus francia könnyűpáncél nem csak a JPzE100 lövedékeket pattintja, de a rammolás ellen is véd.
  • SzocsA
    Gellértről lefelé azért elmegy 70el 75tel XD
    azon a kínai pályán lehetne jól kihasználni, ezt a képességét.
  • joe662
    Most volt éppen,csapattárs Sunnyboy obj704-el belemereszt egy 800ast,fogalmam sincs miért wtfE100-al voltam,azzal még nagyon killt se kell lopni.Majd írom neki miért te idióta?A válasz:all hungarian is noob.Vajon milyen nemzetiségű volt az illető ha a játékbeli nevem:kolompaardzemszbond?
  • Bartlebi
    ÓÓÓ értik azt hidd el. A plekkel meg szoktam trollkodni. Mikor beírják hogy kurwa én meg erre magyarul hogy "az nem kurwa hanem kúrva". :-D tudom hogy nem értik de akkor is vegyék be. :-D
  • patchaou
    Batchatbe tegnap 480-at rammoltam type59-el XD
  • Simulacrum
    500 körüli eddig a csúcsom, de azt mondták Batchat full hpról lenyomható rammolással, gondolom hegyről full sebességgel. El tudom hinni, mert én kb. fél sebességgel vettem le belőle 500-at.
    Egyértelműen első képzettség volt nálam az irányított ütközés. Nagyon jó tank ezen túl is amúgy, csak ajánlani tudom.
  • Oddball29
    Hát ez az, ha lesérül egy "tankos", te nem tudod kipótolni.

Az ilyen "one trick pony" playerek még megtalálhatják a helyüket a bushleague-ben a buckalakók (Afrikában cw-zők) között, akik évek óta ugyanazokon a mappokon játszák a betonfocit. Feljebb ez kevés.

Pl. Hellcattel 770 átlagsebzést csinálni az nagyon szélsőséges játéktudásra vall. Ennek még a legvacakabb statpadder is a másfél-kétszeresét tudja.
  • Simulacrum
    Ha már vízilabda, akkor az arty inkább a klór szerepét tölti be. Mindkét csapatnak jobb lenne, ha nem lenne a vízben.
  • SzocsA
    az E50el lehet még nagyokat rammolni?
    még Stock a tank és meglehetősen elég lassú. borisba csak 112 öt rammoltam bele pedig papír tank.
    Az irányított ütközést is érdemes rá kifejleszteni? mennyivel többet fog úgy rammolni?
  • Kantalusz
    hát aki cw-n is killvadászatot tart artyval azt inkább nem minősíteném, tényleg sajnállak benneteket, ha csak ilyen artisotok van!
  • patchaou
    Nem csak a tiéd :)
  • stoppos
    Csak meg kell várni amíg megjelenik ez a WT GF, és akkor lehet egymást szidni. Meg mesélni, hogy bibibí, a mi artyjaink jobbak, mint a tietek.
  • Kantalusz
    jaja csak a kto pl-knek w-vel írjátok hátha nem értenék a mi verziónkat :D
  • Kantalusz
    A WoT-ban a játék része az arty, ha nincsen arty, akkor az nem WoT! Vannak olyan csaták ahol vagy ez vagy az nem van, de szerintem úgy kerek egész a CSAPATJÁTÉK ha van mindenki (vannak olyan esetek, hogy lesérül a kapus és sima játékos pótolja, mert nincs rendes csere vagy azis megnyekkent, kész öröm végignézni a szenvedést amit levág :D)
  • Bartlebi
    Te figyu most jut eszembe hogy legalább a "kúrva" szó jelentését értik azok is, a többit meg majd hozzárakják.
  • besti
    Én elfogadom, hogy vannak akik élvezik az artizást (azt, hogy mit, azt régóta próbálom kitalálni, de nem megy), és vannak jó és tehetséges artysták (pl. Kantalusz). Nem ezzel van a baj, ez valóban egy lehetőség a játékban - kihasználják, OK. Az alapvető probléma, hogy egyáltalán miért vannak benne artyk? Nem tudok frappáns hasonlatot, de pl. autóversenyes jáékban sem indulnak mondjuk helikopterek. Pedig biztos lenne aki k.va jól vezet a helikoptert és élvezi, hogy lenyomja a lent köröző és fizikailag hozzá képest eléggé korlátolt autókat. Ez lehet az artygyűlölet alapja, egyszerűen unfair a jelenlétük a játékban.
  • Oddball29
    Néha van, de inkább legyen olyan, akinek van elég tapasztalata t10-ben rendes tankban ülve arról is, hogy mikor ne lőjön inkább oda.
  • Kantalusz
    Valóben nem éppen alkalmazkodóak az angolt anyanyelven beszélők, bár azért hazánk fiát sem kell félteni a minden halál után közös chatbe írt "kurva anyád!" felkiáltással
  • Maala
    A vízilabdában a játék része, hogy van egy kapus, aki őrzi a kapust. Ha nincs kapus, nincs játék.

A WoT-ban vannak arty nélküli csaták. És működnek, jobbak, mint, amiben van arty.

Rossz hasonlat.
  • Bartlebi
    Ha nem egysejtűek lennének akkor lenne agyuk amivel gondolkoznának és rájönnének hogy:
    1, nem csak az angol nyelv van a földön
    2, Ha velük szeretnénk közölni valamit vagy olyat mondanánk ami őket is érinti akkor azt angolul tennénk.
    Vagyis amit mondunk magyarul ahhoz nekik általában semmi közük. De ha érdekli őket akkor vagy, kérdezzék meg vagy, fordítsák le a kör után vagy, tanuljanak meg a mi nyelvünkön. Különben meg miért csak mi alkalmazkodjunk másokhoz?
    EZ az ÉN véleményem!
  • Kantalusz
    Suba53, ez bizony minta hasonlat volt, magam sem tudtam volna szebben elmondani!

Odball29 a te CW csapatodban egy arty sincs mögötted?
  • stoppos
    Mindig is az arty volt szidva, csak a nerf után volt egy kis szünet, meg R3nton is belerondított a levesbe a mixödémás TD rohamaival.
  • Lunki88
    Tényleg rendesen beijedhettek a WT-től ha ilyen gőzerővel dolgoznak a fizikán.
  • suba53
    Értem én, hogy mi van mögötte, de szerintem teljesen fölösleges ezért valakit alacsonyabb rendűnek beállítani.

Olyan ez, mintha a vízilabdában a gyorsan úszni nem tudó, víz alatt verekedni nem tudó, svéd csavart kapuba bevágni nem tudó, de amúgy briliáns kapust a többiek cikiznék emiatt. Mert az adott csapatban neki is megvan a szerepe, és sokszor rajta múlik az eredmény.

Én ezért érzem túlzott szegregációnak, és valahol önteltségnek azt, ha valaki egy játék egy területén jó, ezért alázza azt, aki a másik területen jó.
  • Oddball29
    Artit tiltja a vallásom. CW-n meg vérig vagyok sértve, ha nem első vonalba küldenek.
  • Kantalusz
    Nem is ülnék, még ha lenne akkorse. Artyba ülök és teljesítek nem is rosszul! Te hogy teljesítesz ilyen környezetben?
  • suba53
    Akkor ez egy igen lassan változó divat. :-)
  • Sherman0070
    Egyszer leklingonoztak a szemét angolok :'( :D
  • Oddball29
    Az éppen cibált user pedig olyan.
  • Simulacrum
    Én azóta szidom az artykat mióta játszom, nem tudom most trendibb-e mint 2 és fél éve volt.
    Játszottam artyval, tudom milyen, ezért bátran mondom, hogy akiknek sok artys meccse van az nem véletlenül artyzik. Unalmas, semmilyen képességet nem igénylő játékot csak az játszik hosszútávon, akinek sima tankkal nem megy.
  • patchaou
    Most? Évek óta szidjuk őket XD
  • Bartlebi
    Az ilyeneknek minden nyelv alien ami nem angol és vagy nem a saját nyelvük. Nem szeretem az ilyen embereket.
  • patchaou
    Az ilyeneket el kell küldeni a vérbe... ami nem angol az máris alien meg klingoni... Különben is azt a nyelvet használhatod amelyiket csak akarod. Ez alól csak a cw-s közös cset a kivétel.
  • suba53
    Ez így nettó hülyeség. :-)

Nem azért ülnek sokan arty-ba mert nem tudnak játszani a tankokkal is.

De ezt te is tudod, csak valahogy most trendi dolog szidni azt, aki arty-ban harcol.