418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bootsector
    Épp most jövök egy csatából,15-0-ra győztünk. Ma 10-ből 4 olyan csata volt ezen kívül, ahol 15-1, ill. 15-2 lett a végeredmény.(persze nem mindig a győztes oldalon voltam). Nem tudom, van-e így ennek értelme? Abszolúte nem figyeli a rendszer kiket rak össze? Vagy elvileg megoldható lenne? Az XVM is ilyesmi alapon műxik nem? Csak mert kezd így elmenni az ember kedve, de ahogy visszaolvasgattam nektek is...
  • Rotterdam1
    https://www.youtube.com/watch?v=9LMM979GBQk nem ide tartozik de noob felejtő:)
  • ToCsEk
    6.3.2014
    - Nem lesznek kerekes járművek berakva. (A videóban látható teherautókkal kapcsolatban)
    - Ha egy épület törmeléke mögé bújsz, a sziluetted látható lesz.
    - Lelehet majd lőni a tornyok tetejéről a gépfegyvereket.
    - A Kurszk történelmi csatában lehetséges lesz a jelenlegi T7 Panthert használni.
    - Csak a lerepült tornyok lesznek "foghatóak". Tehát továbbra sem lehet beleakadni valamibe a tornyok forgatása közben.
    - Az épület törmelék nem fogja a tankok álcaértékét megváltoztatni.
    - Az épület törmeléke nem fogja sebezni a tankokat - legalábbis a fizika első körében nem
    - BigAngryCat (Egy Orosz WG-s vagy ki...) azt mondja a kiszivárgott beállítás képernyő már elavult. Hiányzik pár beállítás, pl a FOV)

És akkor itt a kiszivárgott 9.0 kép:

- graphic render: standard/improved
    - texture quality
    - lighting quality
    - shadow quality
    - “grass in sniper mode” ticker
    - (below the frame) landscape quality
    - water quality

- additional effect quality
    - additional effects in sniper mode
    - amount of flora
    - post-processing
    - “track effects” ticker
    - (below the frame) tree details
    - render range

• Userx2

Második meccsem a várva várt géppel.
  • Sunsetjoy
    Amúgy mi ez a fájl? Mert én mondom 'még indítás előtt' kitörlöm, biztos ami hótziher.
    És nem volt sehol ilyen fájl. Sőt semmi egyébbel nem kellett trükközni, működött.
    De hogy minek, az egy más kérdés...
  • yossarianHUN
    Ezer hála!
  • GabeE3e
    SerB prosti parkját bővítik
  • Angelus1991ster
    De már huszadszorra játsza el. De régen is ez volt. Mi a szájbakúrt lebukkakézett anyjukat nem tudnak szerverparkot bővíteni abból a rengeteg vagyonból? Serb prostijaira kell vagy mi?

Mindent az EU server bír el. Gondolom a tesztszerver, valamint hiperszupertesztelők is itt rohadnak.
  • Kubukli
    Ez jó, tetszett!
    Ma ilyen "gentleman/hagyom a többieket nyugodtan játszani" úriemberekkel sorsol össze az MM.

Mondjuk ő már kicsit elveszítette az angolos türelmét és bebüntetett 240 HP sebzéssel.
  • Bartlebi
    Zod barátom panaszkodik ilyenre.
  • kBagyula #296029
    A legutóbbi ,,hotfix" frissítést követően nagyon sok játékosnak megjelent egy hiba melynek következtében nem tudnak(/tak) bejelentkezni a szerverre.

A hiba:

,,Ez a szerver átmenetileg nem elérhető. Frissítsd a klienst, vagy várj a tervezett karbantartásig."

A megoldás:
    World_of_Tanks / res_mods/ 0.8.11/ scripts/ entity_defs/ account.def

Az ,,entity_defs" mappát és/vagy az ,,account.def" file-t töröljétek ki nyugodtan és már mehettek is lövöldözni.

• Angelus1991ster
    Valakinél előfordul, hogy ez a roskatagság, akkor és direkt akkor laggol amikor kilőném az ellenséget?

Lassan a Rossz PC Játék elfeledett epzódjának egy részévé lehetne avanzsálni ezt a remek idegfelbaszó játékot.
  • Bartlebi
    Tovább megyek. Honnan jött ez sok agyatlan egysejtű a mai napon? Miért vannak itt? Egyáltalán miért szívják az értékes levegőt? Miért nem látta rajtuk az anyjuk szüléskor hogy a gyerek fogyatékos lesz és vágta földhöz őket?
  • Rotterdam1
    nekem is bejött csak spejzolj be +1 millió creditet arany lőszerre legalább majd a stock-os sta1-nél...mert ugyan annyi pennel indulsz...155mm
  • patchaou
    Jó kis cucc ez XD

• Angelus1991ster
    Nagy a kísértés, hogy total warozzak, vagy fps-ket vigyek végig.
  • haflac
    én a Real World-öt játszom már egy ideje
  • Bartlebi
    Tervezi valaki hogy itt hagyja ezt a sok semmirevaló hulladékot a wot-ban és tér át egy másik játékra? RAJTAM KÍVÜL?
  • kisokka
    Közben egy kritikus hiba után elindult rendesen...Bekövetkezhetett volna hamarább is fél perccel...
  • kisokka
    Üdv! Annak mi lehet az oka, hogy a kliens a frissítésnél megállt 0.06%-on és onnan sehová(modokat kitöröltem, de ugyanaz)?
    Valaki találkozott már vele?
  • ximix #296018
    Egy igazi gentleman nem avatkozik bele holmi pórnép csatájába, nem úri emberhez méltó dulakodásba, de hogy a alja nép tudja, fegyvere van és nemfél használni egy figyelmeztető lövést azért elereszt a földbe elrettentésképp, majd a tea után úri méltósággal átsétál az ellenséges zászlóhoz és elfoglalja. :)
  • malystryx
    Köszi, megpróbálom így. :)
  • Angelus1991ster
    Kicsit néha olyan a WoT , mint a Yugioh. Ott a legerősebb a 3000 pontos szörny. De amúgy egy megszámlálhatatlan laggok játéka.
  • Kubukli
    Hiába kérte az egész csapat Ferenc testvér hősiesen befoglalta a bázist.
    Az egyetlen lövése a földbe ment induláskor...
  • Rotterdam1
    hmmm. de szeretem ezt a japán vonalat. nekem lett kitalálva. mednek lassú legalább nem kell spottolni de az ágyújuk fasza...sta1-nek van a legjobb tier 8 med ágyúja.218mm átütéssel...
  • yossarianHUN
    Én inkább úgy értem, hogy nem kap buffot (gyermeki naivitás:).

Az egyébként mi, hogy a hotfix óta most lépnék be először, erre nem enged fel szerverre, hanem közli hogy frissítsek, vagy várjam meg a karbantartást? Emlékszem, a napokban itt valakinek szintén ez volt, ő újrarakta az egész játékot, na én inkább most törlöm le a picsába az egészet, ha a reinstall az egyetlen megoldás.
  • ximix #296012
    Nem követtem a JT88 eseményeket csak ez a sor megmaradt bennem, lehet ezt értették nerfnek ?
    - JT88 nem fog opcionális Porche felfüggesztéssel rendelkezni.
  • yossarianHUN
    Látom nem csak a T34-re csapott le a munkás ököl, vasököl.
  • Rotterdam1
    egy ilyen után anno lazán 100 ezer fölött hozott. közel harc minden benne volt...
  • yossarianHUN
    Igen, ezeket ismerem (magam is fordítgatom őket néha), de nem rémlik, hogy az utóbbi időben mondtak volna bármi használhatót prém tankokról ilyen Q&A-kban. T-44-85-ről a szokásos töketlenkedés (jó, nem jó, nem tudjuk milyen, mindenesetre egyelőre kivettük, mi sem tudjuk meddig, majd szólunk) light T-54-ről szinte semmi.
  • TomDantes
    Ma délután, 2100 körüli sebzésre, kaptam volna prémiummal 80 ezer felett. Nem tudom ez most rossznak kéne gondolnom, le lett nerfelve? Tudja a franc.
  • ximix #296007
    © malystryx
    A frissítés, ha hinni lehet FOV visszaállítása volt a régire, namármost aki használt ilyen FOV modot lehet összeakadt vele, ezen kívül a WotTweaker progi hasonló még elvileg patch élőt visszakel álltani eredetibe a wotot, mert képes letölteni az egészet a tweaker miatt, amúgy passz.

© yossarianHUN
    Ha vissza lapozgatsz találsz ilyen #295832 magyar nyelvű összefoglalókat amit © ToCsEK-nek köszönhetünk.

• yossarianHUN
    Szénné lettek nerfelve, összeesküvés-elmélet ide vagy oda. Hivatalos fórumon megnézed, rengetegen hörögnek miatta. Én a T34-en tapasztalom. Elmondom az elméletem: első lépés volt a prém tankok kreditszorzójának drasztikus megnyirbálása, majd a rengeteg pénzszerzős misszió beépítése. Miért jó? Mert a WoT elé szögezi a népeket. A missiönök ugyebár (amik komolyabb pénzt hoznak legalábbis) ilyen 50k xp, 50k damage, és hasonló jellegűek, na ezekhez kőkemény órákat kell játszani minden nap, prém nélkül főleg. A gép elé szögezik az utca emberét, és ehhez a szétnerfelt hozamú prémtankok asszisztálnak. És még a népszerűségüknek is jót tesz, mert a nerfek naná hogy titokban mennek, viszont mindenki el van ájulva, hogy milyen rendes ez a WG, ilyen sok pénzes küldetést tesz a játékba, dől a lé. Az más kérdés, hogy a hozzám hasonlóknál, akiknek nincs lehetőségük/kedvük napi több órát nyúzni a játékot, ezzel verték be az utolsó szeget a WoT koporsójába.
    Ha rendesen hozna a T34 teszem azt, akkor napi 5-10 farmkörrel fenntartanám magam, kis tőkét is szereznék, ergo még hónapokig (évekig) ellennék a játékkal, ha nem is napi 50 csatákkal. Így viszont már abszolút semmi kedvem felmenni játszani, szopjak a sok idióta között, és még a következő tankra is tortúra összefarmolni a kreditet? Majd ha két anyám lesz.
  • JeffDunham
    Na még valaki? Hárman még biztos jönnek.
  • toocha
    alaunchert én is elindítottam, frissített is, oszt mégsenem indult el.
  • Rotterdam1
    én a löwén nem vettem észre semmi 5% pluszt...inkább visszaesést tapasztalok. volt 4-5 ezres köröm egyből 140ezer credit...de mostanában nem...lehet csak én érzem így és belefásultam.
  • yossarianHUN
    Értem, kösz. Arról egyébként hallott valaki, hogy valami JT88 nerf készülne? Mert hivatalos fórumon írta egy ürge, hogy ő ilyet hallott (forrást nem adott meg). WG-éket ismerve egyáltalán nem lepődnék meg,prém tank fél - 1 évnél tovább tank nerfeletlenül nem marad.
  • patchaou
    Nálam meg az segített, hogy elindítottam alaunchert... 1-2 perc frissítés után beengedett minden moddal együtt.
  • Rotterdam1
    értem amúgy mire gondolsz. csak azon agyalok hogy rak be ennyiszer a vesztes oldalra...van vmi rejtett szivatás a sok FUCKING NOOBS beírás miatt vagy mi?:)
  • toocha
    Nekem az segített, hogy töröltem a resmods-0.8.11 mappából mindent, aztán #295983