418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Simulacrum #296199 Világos, csak ez a játékstílus rettentő messze áll tőlem. -
Kisf4rk4s #296198 Ha meg látnál benne egy Turánt egyből ráizgulnál -
Úgy tudom, hogy supportnak kell írni, megindokolni, megadni a regisztráció idejét, netszolgáltatódat, illetve banki tranzakciókat kell bemásolni mondjuk aranyvásárlásról. Hasonlóan, mint mondjuk amikor feltört accountról, vagy e-mail cseréről van szó. -
Desmodromic #296196 Ok, semmi gond; tankokat szét, házakat le, nőket meg. Any question?
-
Nem rossz kis rajzfilm, egyszer megnéztem mindent amihez volt felirat, lehet hogy azóta a többi rész is kapott már :) -
Nirz #296194 hát igen elég nehéz komolyan venni egy világ ahol moe tini lányok kedvenc sportja a tankcsaták xD -
Angelus1991ster #296193 Girls und Panzer <- ennek mi értelme van? oké , hogy van pokemon, yugioh. De ez már agyfasz.
Biztos a használt bugyi automa törzsvásárlóinak készült.
Valaki tudja mi ez? Végén az lesz , hogy a régi démonok, szörnyek, szellemek a tankokban vannak. -
Nirz #296192 Nos igen,de más oldalról nézve tier 3-4 ben azért tudsz annyira jó lenni mert nemcsak a csapattársaid hanem az ellenfél is paradicsom kategória,high alpha+view range tankkal egy bokorban elbújva kiírtod a fél csapatot olyankor. -
foxbat88fx #296191 supporton keresztül naná -
haflac #296190 Lehet valahogy accountot törölni vagy resetelni? -
foxbat88fx #296189 jók ezek a hétvégi missziók
csak "kár" hogy ilyen fasza idő van kint, fa**om se wot-ozik ilyen jó időben :D -
stoppos #296188 Védtük is kemény 3 percig.
-
Sokan írták, hogy nem frissült az oldal! Most javítottam!
VTEPS MODS -
Ha vezeted a csapatot. :D
-
haflac #296185 A1?Itt Grazban van ilyen internet,tv,mobil szolgáltató.Lehet,hogy az ő belsős emberei voltak.:)De jó ,hogy most upc fiberem van. -
Toweliee #296184 Most important sector!! -
stoppos #296183 Tegnap este bedobott egy csatába Murovankán, ahol testületileg felvonult az egész csapat A1-be. -
Már egy ideje nem csak hétvégén :( Nincsenek fényes eredményem pár itteni játékoshoz képest, mégis a csaták nagy részében csak "gyengébb" /stat alapján/ csapattársakat kapok. Ha nagyritkán felmegyek 10-esekkel is játszani akkor azért több értelmes akad. De tier8-ig még a zöld is ritka... -
besti #296181 Azért még reménykedek, hátha :) -
virkir #296180 Hétvége?
Már egy jó ideje ez van. -
haflac #296179 Mi a fene van ma?A játékosállomány háromnegyede 4x%-os noob.Azt sem tudja,hogy a tankjának melyik az eleje. -
Desmodromic #296178 Juhúúú, köszi! Este landing? :D -
Desmodromic #296177 Hümmm... Írjak a játékban? Egyébként ez a nickem a játékban is. -
Simulacrum #296176 Tessék megnézni ezt a replayt. Szó szerint vért kell izzadni és hiperszuper unicum szinten tolni a játékot egy vacak nyerésért.
Egy AP-m maradt a végére, akkor döntöttem úgy, hogy nem segítek szegény JPZ-nek, mert ha közelebb megyek a biztos penetrációért, akkor lehet engem lőnek ki. Így megpróbáltam az artyt begyűjteni és reménykedni a foglalásban. Óriási mák a vége.
Amúgy hihetetlen mennyire nem szeretem ezt a tankot a lövege miatt, mégis nagyon jó köröket megyek vele általában. -
Nincs semmilyen üzenet. -
kisokka #296174 Ha már a páncélzat értelmetlen, akkor sok minden értelmét veszti.
Amúgy ezért megyek inkább kínai heavykkel, de az előbb volt két egész jó köröm E-75-el is. -
Desmodromic #296173 Szeretnék csatlakozni, már kétszer írtam, de nem látok semmit. Valamit rosszul csinálok, láttad az üzenetemet? -
lammaer #296172 Csak a páncélzatot teszi értelmetlenné. Ilyenkor érdemes inkább a mobilitásra alapozó tankokkal menni. -
Simulacrum #296171 Siemka! Addig nem váltok a Chi-tóról, amíg le nem triplázom, ha ma nem is megyek mással. Hihetetlen.
-
Túlképzett. Alkalmatlan.
-
Simulacrum #296169 Minden tiszteletem azé, aki T8 alatt játszik ezzel a játékkal. Brutális, hogy milyen játékosállomány van már T6-ban is. Hihetetlen, hogy majdnem több wn8-am van, mint az egész csapatnak összesen.
-
kisokka #296168 T10 közepesem nincs, csak haladok felé.
Egyébként szégyen, hogy így kell megválogatni a tankokat, ahelyett, hogy melyikkel szeretne menni az ember. -
Attiska #296167 Akit esetleg érdekel,ingyenessé tehető a motoros elméleti képzés.
Bocs az off-ért, de hátha valaki nem ismeri, de menne A-ra. -
Simulacrum #296166 Többen is írták már és én is nagyon egyetértek vele, magas tierben szerintem legjobb az aranyesős időkben közepes tankokkal menni. A páncél ugye lényegtelen, az AP is vinné, mindegy, hogy golddal lőnek rád vagy simával. Viszont gyors vagy és az ágyúd is van olyan jó, mint bármely nehéztankké.
Igaz, hogy még gyengébb időszakomban kezdtem az E-75-el, de megdöbbentő, hogy 100-al nagyobb az átlagsebzésem E-50-el, mint a nehéztank testvérével úgy, hogy szerintem jól játszom E-75-el és nagyon szeretek is vele menni, de egyszerűen jobb a med ezen a szinten, sőt T10-ben szerintem még inkább a közepes tankok a nyerők.
JeffDunham: Ma oda fogok figyelni, hétvége van így biztosíthatlak, hogy hozni fogom a siemka szintet és a klán nevéhez méltó eredményeket hozok. :-)
-
besti #296165 De ugyes vagyok :-/ ingame: pist_ -
besti #296164 Szia Jeff! A hugod talan nekem is hasznomat tudna venni. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!CW kepes tankjaim: obj 140, BatCat, E5, T57 HT, Leopard, illetve van meg E50M, ha sok lockolódna. Ezekkel 2.4-2.5k az atlag damage, de aktivan reszt vennek gyakorlokon, hogy fejlodjek. Van meg obj 268 (3,3k) es nemsokara lesz E3 es E4 is :-D -
madmanic #296163 Azt hiszem 8 egymás utáni kilépést követően a hétvégére jegelem.
Meghaladja az ingerküszöböm a sok hétvégi agyhalott.
-
-
Elintézve.
Más. Putin népszerűbb mint valaha.
Angol-magyar nyelvi asszimiláció. Mindig tanul az ember valami újat.
-
campernoob #296160 Nagyon köszönöm!