418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    Olyan kérdésem lenne, h most lett meg su-122-54, tortoise meg a t95.
    És igazából látom itt az akciókat, most ugye e-50-n van a sor.

Lesz még újból ilyen leárazás? Mert akk megvárom h akciósan vegyem meg ezt a 3 tankot, ha nem, az se gond, mert van kreditem, de jobb ha olcsóbban tudom megvenni őket :D
  • popey8
    Annyit még elfelejtettem, hogyha only CW, akkor meg tényleg rossz választás volt, mert CW-n nem nagyon fogsz snipeolni vele. Nem tudom, h ti mit fogtok játszani, de szerintem nem sok lehetőséged lesz vele messziről puffogtatni. Sok CW csatában voltam már és a legtöbb klán max bázisvédésre használja - ill. legutolsó eshetőségként, ha nincs elég 7 vagy 113 - de arra is van sokkal jobb. 7 viszont sokaknál favorit.
  • popey8
    Szerintem rosszul választottál. Egyrészt az IS-7-nek "cigányabb" armorja van (igen még oldalt is). A tornyán gyakorlatilag nincs gyenge pont és golddal is nehéz belőni. Az IS-4-nek meg ugye ott a McDonalds tálca. Másrészt meg igaz, h a 4-en az a gun tényleg nagyon jó (én is szeretem), de az már elég nagy baj, h HEAT a gold ammoja (7-nek APCR). Én a helyedben nem örülnék ennek ennyire. Hiába a 340 pen, nagyon sokszor elakad a láncban sebzés nélkül, legyen szó bármilyen típusú tankról és ha még kötényezés ill. spaced armor is van azon, amire rálősz és el is találod azt a részt, akkor biztosra veheted a 0 dmg-et. CW-n egyre kevesebb tankban használunk kumulatívot pont emiatt. Bat, de más medek is szinte csak APCR-t lőnek. Én pl. múltkor Foch-ba sima AP-t töltöttem. Egyik csatában pont IS-4-el voltam bent és 5 lövésből 5 találat (ebből hivatalosan 2 pen, de ehhez ~440 sebzés társult). Mind az 5 HEAT lövedék volt. Ráadásul a HEAT-re más pen szabályok is vonatkoznak. Egy kumulatívnak ugyanazon a ponton vastagabb páncélt kell a wotban átütnie, mint az AP-knak. Harmadrészben pedig igaz nincs annyi hp-ja, de a 7 mozgékonyabb és ez ma már egy elég fontos tényező.
  • patchaou
  • JeffDunham
    Ezt megosztom veletek. Végig fogjátok röhögni hogy mit élek túl. Én sem akartam elhinni.

REPLAY LETÖLTÉSE

• yossarianHUN
    Dettó.
  • haflac
    csak a lámpánál ne lőjjék meg,mert akkor könnyen pukk van
  • Simulacrum
    Egyetértek. Bármikor inkább IS4 jöjjön velem szembe, mint IS7. Sokkal könnyebb belőni a 4-est.
  • Rotterdam1
    hát az is7 a jobb. tapasztalatból mondom.
  • haflac
    Nekem is csak alap felhasználói fiókom van.Hiába van prém tankom prém nélkül vicc a kredithozamuk.Én nem azért fizettem 13k forintot,hogy átlagban 20k-t hozzon és szopjak t10-ben.Egy tiger prémmel ugyanúgy hoz mint egy löwe,type prém nélkül+a tigrissel még élvezetes is csapatni.
  • foxbat88fx
    hát két választásom volt :D
    IS-7 vagy IS-4... IS-7 még szarabb
    ennek legalább van cigány armorja, meg sok HP-ja, és egy fasza sniper gunja 340mm pennel ami kumulatív ráadásul
  • Gyuszopapa
    Már aki,én nem tehetem meg hogy arannyal lövöldözzek mivel alapfiókkal játszom.Akkor van prémiumom ha ad néha a WG,akkor is tankhúzásra használom mert keservesen lassan jön bármi is.
    Skillből kell ésszel játszanom több kevesebb sikerrel az autisták sajnos tesznek róla hogy hiába játszom szerintem megfelelően a vesztés miatt minden lassan gyűlik.
  • haflac
    Én csak azt kívánnám,hogy utalják vissza a prém tankjaim árát,és azonnal le is törlöm a wot-ot.
  • haflac
    Nekem a 490-es átlagsebzésű puska gyakran sebzett 600-at.Most az is7 s-70-esével nagyon régóta nem láttam ekkora dmg-t.Fura.
  • bornofakone
    t9-ben s70-el...ááá. Én még mindig visszasírom, kedvenc tankom volt, sajnálom h felnyomták t10-be és rádobták ezt a hoki gun-t (nagyon nem jön be.)
    Főleg a régi skin ami még hiányzik, nekem nagyon bejött. Ha lehetne WOT-be 1 kívánságom, azt kérném h állítsák vissza úgy ahogy volt, sztem még most is megállná a helyét és jó kis tank lenne t9-ben :)
  • haflac
    Az az egyik legszarabb tank a játékban,tier 9-ben császár volt,de most.Olyan csiga mint a löwe.
  • haflac
    Itt már rég nincs nagy tierben arannyal dolog.Az összes tierben arannyal lőnek.Még az artyk is.
  • Gyuszopapa
    A WG abba nem megy bele,nagy pénz van az aranylőszerben.Mert aki azzal kezd el lövöldözni kénytelen prémet vásárolni mert nagy tier-ben még alaplőszerrel is könnyű minuszosnak lenni.
    Esetleg legyen kisebb a sebzése,talán az megfelelő volna WG-nek.
  • ximix #296341
    Nem "gold" lőszerrel van a baj hanem a limittel, minden tankon kb:5db és kész.
  • Simulacrum
    Ilyen mikrolagjaim voltak EU2-őn és gondoltam átnézek az egyesre. Bár ne tettem volna! Azt hittem az az aranyeső, hogy mondjuk 5 tankból 2-3 aki rámlő aranyat tol, az semmi ahhoz, ami EU1-en megy. Itt aranyfelhőszakadás van. Hihetetlen mi megy itt. Aki nehéztankkal akar játszani manapság az nemnormális. Semmi, de semmi értelme. Nagyon sajnálom, mert én pl. az E-75-öt imádom, de mivel lassú így néha pár pattintásra próbálok játszani. Sajnos manapság ilyen már nincs. Szóval IS4-et én tuti nem vennék, sőt eladnám, ha nem tartanám magam ahhoz, hogy T10-es tankot nem adunk el soha.
  • Angelus1991ster
    Az MM programozó is vele tarthat.
  • Angelus1991ster
    Üzenem annak aki ebbe kitalálta a gold lőszert: Ölje meg magát! Azonnal!
  • Rotterdam1
    motor meg a felfüggesztés az elsődleges. a többi amúgy se nagy szám.
  • Attila965
    Köszi, akkor gondolom előbb a két motort rakjam rám, az lb-1 rá ér majd később is. A d10 már rajta van, de godnolom az lb-val sem tapasztalnék sok változást, viszont sokan írták hogy az utolsó motorral már elég durván lehet vele száguldozni.
  • Rotterdam1
    én szerettem az is4-et de meguntam és eladtam akárcsak az is7-et meg az e100-et,,,csak azt nem szerettem:)
  • foxbat88fx
    :DDDDDD
    csak nem.... kibaszni nem fognak, meg én sem lépek ki
    tök normális klán, szinte már kellemes csalódás h még van normális magyar klán
    nincsenek kiskorúak, meg sírósok, meg nem basztatják egymást ha vmit elszúrnak....
    igaz nem egy pro klán, de azért nem rossz
  • yossarianHUN
    Egy hét múlva várható a "Most, hogy kibasztak a klánomból, adom is el ezt a szart, és megyek vissza T18-azni :DDDDDDD" című intermezzo, Foxi előadásában.
  • foxbat88fx
    pfejjj rábeszélt a klánom:

Megvásárolva:
    'IS-4' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 6 180 000.

XDDDD
    randomba egy darab meccset nem megyek vele :D only CW
  • yossarianHUN
    Csak az utóbbiról, utáltam, és utálom is a mai napig. Választhatsz, hogy nevetséges sebzéssel, és csak közepesen szar átütéssel, vagy nevetséges átütéssel, és szánalmas toronyforgatással akarsz játszani. Papír is (vannak, akik esküdöznek az így-úgy döntött páncélzata ilyen-olyan pattogós, de ezeken csak röhögök), és a mozgékonysága is igencsak középszerű. Hetes medek közül talán csak a T-43 tudja alulmúlni, de nemes versenyben vannak.
  • Rotterdam1
    2d kifullozva is rémálom:) nekem zárójelben neked lehet bejönne, de úgy döntöttem nem szívok vele...japán és löwe:)
  • Angelus1991ster
    Elftársak, elftársak! VK3001D és VK3002D-ről van valami véleményetek?
  • Rotterdam1
    nyomd az sta-1et. 218mm átütés is3 szemből röhögve. ez az 1 vonal miatt játszok még ezzel mert bejön és a csapat elvárásai nem magasak veled szemben mert mednek lassú vagy heavynek papír, de mégis összeáll a kép.
  • Rotterdam1
    fullosan is oda kell figyelni. 175 mm átütéssel 10-esek ellen mert rengetegszer berak oda necces. márpedig azzal felderítened kell szóval szokj hozzá..pedig énszerettem de ez a pen amit produkál...finomal szólva szar.ja és a lőszer biztonságos elhelyezés skint azt majd dobd fel mert párszor kiütnek majd a bugyidból full hp-ról is.
  • Angelus1991ster
    Ja a HAD-A nekem is, onnan csesztek ki.
  • foxbat88fx
    akkor még egy klán a tiltólistára :)
    sajna már sok magyar klán van a listámon :/

BORG, -HOT-, -MTA-, CSCSV, összes HAD klán, HHR, OBI és most már a HUNS2 is.
    ami még szép h három huns2 volt a csapatban, mind háromra ráírtam, basztak visszaírni és ki X-eltek... hát a k**va anyátokat :DDD

akikkel kifejezetten elvagyok randomban: KURUC, PPD, VAD
  • Attila965
    Tisztelt Urak!
    Valaki tudna tanácsot adni, hogy a francba kellene a stock T-44-el játszani? Gyorsnak nem gyors, pontosnak nem pontos, így ugrik az is hogy sniperkedni lehetne vele. Háláslennék valami épkézláb válaszért, köszönöm.
  • yossarianHUN
    Miért, hétközben lehet?
  • Rotterdam1
    hétvégente egyszerűen nem lehet játszani...rohadna meg ez a sok agyhalott. miért nincs 900 eff alatt noob szerver?! miért kell ilyen buzikkal nekem játszanom?!
  • Angelus1991ster
    Hát igen a HUNS2 klán a magyarok szégyene. Szellemi prokarióták klánja.
    Nálunk 1 siemkánkra 4 lengyel siemka jut.
  • foxbat88fx
    gratulálok a HUNS2-nek is :D:D
    istenem ekkora balfaszokat bazdmeg :D
    én vagyok a legjobb az egész csapatban, többiek nem hozzák le és kitesznek csata után
    amikor megkérdezem mivan, nem válaszolnak... megkérdeztem megint, akkor már jött a válasz! grt HUNS2