418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #296519 Egyrészt van.
Másrészt ha nem is lenne hasonló, akkor se szívatom magam valamivel, ha egyszer az szar. -
Marha egyszerű a válasz. Még mindig nincs hasonló tankos játék. -
Eltüntették a tankok körvonalait ha ráviszem egy tankra a célkeresztet, vagy csak én kapcsoltam ki valamit véletlenül? -
Kancsalborz #296516 Köszönöm. 
+2 tierben pedig az ember igyekszik kettéhuttyantás előtt kihuttyantani a magáét...
-
bigmano #296515 Ja akkor ebben az esetben:
Ki szidja a AT 15-öt az egy király tank! (Csak én utálom/tam)
-
Angelus1991ster #296514 Waffentróger E-100 és Hetzer 1/50-es arányú papírsémája.
WT E-100:
http://vk.com/doc-44399115_278548436?dl=057ab9f4ed96a246ea
Hetzer:
http://worldoftanks.ru/ru/news/1/paper_tank_hetzer -
Kancsalborz #296513 Akkor idéznék foxbat88fx-től : 
És még hozzátenném hogy :

-
zsupeti #296512 Kapd elő a wot-os ellenőrződ és írj be egy pirosponot. :D
grat
De azért tier9-10 ben ez már neccesebb,mert ott már kettéhuttyantanak. -
madmanic #296511 Vakok közt a félszemű a király...
Mai egyetlen értékelhető csatám..
-
bigmano #296510 Én! -
Kancsalborz #296509 Ki szidja az AT 15-öt ??? Az király tank.
-
Kancsalborz #296508 Igazad van, most sem.
Te nyertél. Érdeklődve olvasom továbbra is a te, és mások hozzászólásait a témában...
-
Nem fog. -
foxbat88fx #296506 nézte a faszom mennyit fraglopóskodott a ferdi :)
de le is szarom a kill-t :D a 7k sebzés 4 kill-el nekem bőőőőven jó
én inkább távolabbról használom.... 30× zoom mode-al a 4 sec reload elég vicces tud lenni :D
lett volna még ebben sebzés csak egyszer kétszer elk**tam :) -
TomDantes #296505 De most az egyszer komolyan, és baszogatás nélkül kérdezem, szóval megpróbálhatnál normálisan válaszolni. Ha úgy gondolod csalnak. Egy csaló szemét hazug, szar cég. Gonoszak, mocskosak. Direkt veled basznak ki. Jó. Értem. A játék is így szar, úgy szar. Jó. Értem.
De azt nem értem, ezt magyarázd már el, akkor miért vagy itt? Miért nem törlöd már le? Én mint a WG-bérenc van hogy napokig, hetekig! el se indítom. Az összes konteós meg sírós minden áldott nap, elindítja és idegesíti magát vele.
Szóval, most az egyszer állj le a faszságok beszélésvel, és normálisan már ha megy, magyarázd már el, ha egyszer ilyen csaló szar fos az egész, miért nem törölted már le?
Ha engem ennyire idegesítene, ha tudnám hogy csalnak,már rég letöröltem volna.
Tudsz erre valami normális épkézláb magyarázatot adni? -
TomDantes #296504 Nincs. -
zsupeti #296503 Faszányos egy szerkezet!Be a sűrűbe és már lehet aprítani az ellent.
Bírtam mikor én is benne ültem.Csak le kellet láncolni az ellent és már mehetett a másik csatába xy tankjával. :)
vagy
De szerették a medek ezt a td-t. :D
Amúgy azt a freglopó ferdit miért nem lőtted ki a csába?Már művészet kell ennyi sebzés mellé ennyi kill. -
FosTalicskaa #296502 Miért üres a Volgád és nincs kivel elfurikáznod a naplementébe? -
TomDantes #296501 Igen. Tudod, nagyon igazad van. Ennél már csak az a rosszabb, amikor képzeld el, van olyan aki egy hülye konteós, állandóan sír, aztán ahelyett, hogy itt hagyná a francba ezt a csaló szar játékot, tovább szívatja magát vele, majd tovább sír, és ezt végtelenítve. Nem ismersz egy ilyen hülye konteósokat véletlenül? -
FosTalicskaa #296500 A volgás srácot látták, hallották. Ezúttal nem anyázott. Köszönjük mai nyugodt lelkivilágát Emese. Reméljük a továbbiakban is ilyen derűs marad őfényessége kedélye.
Kancsalborz: Most sem fogsz. -
foxbat88fx #296499 ha még egyszer meglátok valakit aki az AT-15-öt szidja!!!!! 
-
Greenscape #296498 Gondolom razenditett valami mulatos szarra utkozben. Az ufok meg megijedtek, hogy valami virus okozza igy inkabb visszahoztak mielott elterjed kozottuk is. -
TomDantes #296497 Ja, mert kitüntették vagy mi a tosz a zenéje miatt, félfüllel halottam valahol, de már évek óta rendszeresen elviszik. -
bigmano #296496 Őszinteség......."mi nem lopunk,de ti is!" -
stoppos #296495 Elrabolták az UFO-k Patakyt? De mi a francnak hozták vissza? -
yossarianHUN #296494 ,, mi van talán te is az Nekik vagy a híve, lefizettek hogy ezt mondod"
Érzékeny pont?
-
Greenscape #296493 Volt sok olyan csata ahol kikaptunk 15-2-re meg hasonlok. Megneztem a csapatbol mindenkinek a teljesitmenyet. Ilyenkor ket dolog ami feltuno.
Az egyik, hogy a csapatunkbol szinte mindenkinek 50% vagy az alatt a hit/pen arany.
A masik, hogy alig pattant roluk valami. Hiaba az E100 meg az E3 tenyleg kemeny pancelja mindenki beuti mindenhol es szinte legyalultak a palyarol minket.
Gondolom volt mar mindenkinek hasonlo elmenye es sajnos ez egyre gyakrabban fordul elo. Beleertve azt is amikor mi vagyunk a nyero oldalon. -
TomDantes #296492 Az a vicces, hogy a konteósokat onnan lehet felismerni, tök mindegy mi a téma, mindig ugyanazokat a szófordulatokat használják. Tehát lehet a levegőben mérgező csíkot húzó repülők, a téma, vagy a gyíkemberek, vagy hogy elrabolták az UFO-l Pataki Attilát, lényegtelen. Mindig felbukkan az a mondat vagy ennek valamilyen variácója, de a lényeg, hogy tartalmilag mindig ugyanaz: ,,hogy akinek van szeme az látja, az nyilvánvaló! "
,,azt gondolod hogy ez véletlen?"
A vitában pedig aki nem hisz a konteóban az :
,,hülye vagy, elvakult, agymosott, birka nem úgy mint én" vagy pedig:
,, mi van talán te is az Nekik vagy a híve, lefizettek hogy ezt mondod"
Szerencse játékosok tévedése
Nem pont erről szól de ajánlom annak figyelmébe, aki szerint nem lehet olyan, hogy egy nap többször egymásután veszítsen...
-
yossarianHUN #296491 #296468 -
Kancsalborz #296490 Mi fogyatékosk, pedig továbbra is úgy hisszük, hogy sokszor elbasszuk a csatát, és ezért nem vagyunk jobbak...
-
sempike #296489 Én nem mondtam hogy csalnak, csak azt hogy én csalnék a helyükben :) -
400V #296488 -
lammaer #296487 A bug és a szándékos csalás közt van némi különbség Mr Politikus :) -
Kancsalborz #296486 Én még itt senkivel nem vesztem össze, úgyhogy most itt az ideje... XD
Fostalicska, már bocs de te egy akkora marha vagy, hogy mutogatni kéne' XD
Én sem fejtem ki bővebben, meg önkényes kijelentést tettem anélkül hogy ismernélek, te meg csak gyártsd a konteókat tovább, sok sikert kívánok hozzá. Lesz is rá vevő mindíg úgy nézem.:)
-
sempike #296485 De igaz... -
" Nem haragszom a politikusokra, mert én is lopnék, ha a helyükben lennék."
Szégyen. -
sempike #296483 Azzal érveltek hogy a WG egy rendes MM-et sem tudott összerakni, akkor hogy tudnának egy egyszerű, statisztikai adatokon alapuló randomfaktor tekergető "csalást" írni...
Szóval legalább egy pontban egyetértetek a cikk írójával, az MM-el gáz van. Innen már csak egy apró lépés az hogy az MM tervezetten szar :P
Általában magamból indulok ki. Nem haragszom a politikusokra, mert én is lopnék, ha a helyükben lennék. Gondolkozzatok egy picit, ti mit tennétek a WG helyében? Picit nyúljunk bele, éppen annyira, hogy a 12 éves Janika is élvezze a játékot és kérjen apától premium fiókat/tankot vagy inkább szarjunk a pénze oszt menjen a random. -
A hangüzenetek nullára volt levéve... tudtam hogy más a bibi. Ejjjjjjjj....
-
madmanic #296481 most őszintén: mekkora suttyónak kell lenni ahhoz, hogy T10 es artyval valaki golddal lövöldözzön?? Nomorult.. -
FosTalicskaa #296480 Hát annyi pénzt viszont amit ők szednek be havi szinten, arra nem lennének képesek ha full idióták meg inkompetensek lennének... de ez már csak az én személyes véleményem.