418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• JeffDunham
    Persze Norbi.
  • JeffDunham
    Beadta az Ace-t. Ha valakit érdekelne, feltöltöttem a kedvéért.
    LETÖLTÉS
  • Zegi Norbi HUN
    Hello, engem is fel tudnál venni a mission idejére?:) Ugyanez a nevem a játékban is:)
  • haflac
    Az mitől lehet,hogy az adott csata betöltése rettentő sokáig tart?Nem ritka,hogy mire meglátom a tankot addigra eltelik fél perc is.Utána nyomom a W-t,a tank meg sem mozdul.
  • Ry0K3N
    De ezeknek a missziókhoz mi köze van a klánhoz? :D
    Mert ha azt mondaná nyerj egy CW csatát vagy valami akkor megértem, de ezeket egyedül is megcsinálja az ember.
  • JeffDunham
    "These missions will be available from 10th March at 06:10 until 1st April at 06:00 CET (GMT+1)."

Három hétig tart. Április 1 a vége.
  • Sunsetjoy
    Meddig van amúgy ez a klános misszió? Talán még a napok óta zuhanó wr-em is megfogná ez a klán :)
  • Simulacrum
    Így jó kezdeni a napot. Az a szép, hogy lehozhattam volna, ha elkezdek írni a még megmaradt T29-nek, hogy mit hogy csináljon, de erre már nincs erőm játék közben.

• Simulacrum
    Szegény WG-t mindenki szidja, de remélem te érzékeled, hogy az eddig elfeledett klánod a WG akciója miatt lassan CW képes, figyelmet érdemlő alakulattá fejlődött. A végén a HUNS-t is lenyomjuk. :-)
  • EmR3
    Bocs, tegnap elfelejtettem rád köszönni Northwest-enValahogy az utóbbi időben kevés ismerős nevet látok, és már alig nézem a listát csata előtt.
  • Greenscape
    Mar meg is van, de nem irok neki semmit mert Hulk a pasija :)
  • GabeE3e
    Report for Polish

• JeffDunham
    Az összeesküvés elméletek híve vagyok. És olyan jól mosolygok most magamban.

Kíváncsi vagyok arra most hogy kiderült a "Tóth Alexandra" név, mennyien küldtek privátot hogy "merre is laksz?". Már lassan másfél órája senki nem írt semmit. Ritka az ilyen itt.

Még annyit jelentenék be hogy ő lett a klán toborzója. Özönleni fognak a pasik, világuralomra törünk.

Elvégre a legszebb virág díszíti legjobban a házunk táját.

u.i.: ha róla is kiderül hogy pasi, bíz' Isten felkötöm magam
  • Vixy28
    Köszönöm szépen mindenkinek a tippeket, sikerült végre elfogadni!
  • Toweliee
  • popey8
    És tényleg -.- Ezt benéztem, de durván:D Akkor ez vmi anomália:D
  • Lunki88
    Beszarás ez a játék, próbáljátok ki megéri. :D
  • Vixy28
    Igen, tudom, törölnöm kellett volna a felesleget, de hát ideges vagyok, mert két napja ezt írja ki. Megpróbálom amit írtatok, hátha úgy sikerül. :)
  • Vixy28
    Nem nézegetem Tóth Alexandrát a facebookon, én vagyok Tóth Alexandra és lány vagyok. :D
  • Sunsetjoy
    1, először meg akartam kérdezni hogy mi ez a színösszeállítás, de aztán rájöttem.
    2, én szépen körbevágtam volna a böngészőablak lényeges elemét, és ami nem publikus takarni...
    3, próbáld törölni a böngésző cache-t, ctrl+f5-el frissíts, próbálj más böngészőt
  • Toweliee
    Szerintem tuti a csajod bosszúja, ne nézegesd Tóth Alexandrát a facebookon. (ha lány vagy és mindketten jól néztek ki akkor nem szóltam!!)
  • ximix #296778
    De Rotterdam1 hölgy is van a köreinkben ejnye :)
  • ximix #296777
    Tipp
    CClener-el takarítsd ki a masinát.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/138550-help-needed-cant-log-in-to-the-portal/
  • Rotterdam1
    balance?! megbasszák az anyjukat...
  • Vixy28
    Ilyenkor mit tegyek? Két napja folyamatosan ezt írja ki, ha módosítani szeretném a jelszavamat akkor is, ha üzenetet akarok küldeni akkor is, meg ha be akarok lépni a klánba akkor is....Mi lehet a gond? Páromnál semmi probléma, pedig egy ház és ugyanaz a net és ugyanaz az oldal, nekem mégsem jó.

• madmanic
    kedd van..
  • popey8
    Nem tudom neked hogy megy, de ma nem érdemes wotozni, nekem biztosan nem. Már megfigyeltem egy ideje, érdekes módon a héten a hétfő a legszopatósabb napom. Hétfőként kivétel nélkül 30% köröli wr van és mellé még fos wn is. Ma pl. 8-ból 2 win (25%), hozzá 1008 WN6. 4 nyomorult tankot nem tudok leduplázni.
  • Vixy28
    Ezt miért kaptad?
  • Wartburg
    Hááát, szerintem engem azzal az acc-al nem fog beengedni holnap.
    Amúgy van másik, nem vesztettem vele semmit, a prém is most járt le, és ma úgy is agyhalottak napja van. De az tényleg nevetséges, hogy tier X-ben is egyre több az agyhalott játékos. Lejjebb már nem is érdemes menni, mert ott a csapat 3/4-e babuin. Na mind1, ez van, nem panaszkodom tovább.
  • popey8
    Azt nézzétek meg mit találtam. Még decemberben a Tescóban újságokat nézegettem és a kezembe akadt egy II. vh.-t bemutató újság egyik része, ha jól emlékszem egy BBC féle sorozat volt. Még a Japán ág kijövetele előtt voltuk. A cikk a Gamestar egyik (volt?) újságírójának tollából származik (Herpai Geregly - BadSector) és a legeslegutolsó oldalon foglalt helyet. Mikor elolvastam azt hittem besz@rok a nevetéstől:D Muszáj volt megörökítenem:D

• ToCsEk
    11.3.2014
    - Még mindig nem döntötték el hogy fog az Európai ág legénysége működni.
    - A rossz ikonok a történelmi csaták képeiben csak a helyet tartják fent (Lefogom azt a Történelmi csatás bejegyzést is fordítani)
    - A történelmi csatákban lehetnek egyenlőtlen tankszámok a mind két oldalon.
    - A történelmi csaták tank összeállítása még nem a végleges. (Pl az Ardennes kampányban lehet lesz Panther/M10)
    - A történelmi csatákban a Tigris a 88mm L/56ot kapja.
    - A Történelmi csaták egy külön mód lesz.
    - Storm azt mondja a 9.0 két fő újítása a HD tankok és a történelmi csaták.
    - 9.0 teszt nem ezen a héten jön. (A hónap vége/április eleje talán)
    - Úgy tűnik a 9.0 "legnagyobb témája" a WG és a WT HD modellek összehasonlítása lesz.
  • Simulacrum
    T71, Lorr, Type és az IS-3-ak (bár azok vaksik) is bejöttek ebbe a körbe bőven.
  • ximix #296767
    Na ez egy rendes észrevétel volt visszajátszással.
    Amiből rögtön kiderül mennyire "OP" főleg ha észlelési távolságon túlról lövöldözöl,(piros szaggatott kör)bár onnan egy Masu is tud gond nélkül.(játék mechanika)

• Toweliee
    Most látom, hogy kihagyták a D.Max-ot és a Panther M10-et, pedig ígérték.
  • FosTalicskaa
    Ebbe az a vicces, hogy amikor megkaptam a 24 órás bant, kb este 11-kor , másnap 15 órakor már be tudtam lépni. furcsa.
  • FosTalicskaa
    Ez csak a mézesmadzag, hogy ne nyomják ki az emberek azonnal ezt a játékmódot is. Meg azt is rebesgették, hogy még gondolkodnak az artikon. Szóval garantált, hogy előbb-utóbb oda is beteszik a nyomorékokat, elvégre azok más tankágakkal nem tudnak menni...
  • Simulacrum
    Rosszul fogalmaztam, nem lehoztam a meccset, hanem aktívan segítettem. Túlzás a lehozás szó, de jobb játékos szerintem simán lehoz vele nem egy T10-es meccset is.
  • Simulacrum
    Ez a Borsig egy vicc tank. Mondom magamnak kipróbálom, hogy nyílt téren, magas ponton vajon mikor lőnek ki, úgyis sok a kék játékos az ellennél. Erre be se tudják spotolni. Vicc. Akkora nerfet adnék neki mint a ház, bár lehet azért nem foglalkoztak még eddig vele, mert T8-as és ott senkit nem zavar. De tessék megnézni ezt a csatát. Melyik az a T8-as tank még a játékban, ami lehoz egy T10-es meccset, úgy, hogy bénán játszottam, rettentő sok hibás lövésem volt?
    De lehet mást is tanulni ebből a visszajátszásból. A 3 kék játékosból kettőnek fogalma nincs erről a pályáról. Sose megyünk ki E3-ba, meg F3-ba meddel ha van arty, mert mindig oda céloznak és könnyen lövik be. Lorr el is szállt rögtön. Jön a T9-es WT és mikor kilövöm beírja, hogy hol állok. Hát persze, hisz mindig ide állnak a TD-k. Jó, persze én is támadok TD-vel, kivéve a puhákkal, mint a Borsig és ezen ág tagjai. Szóval nem is értem mit gondolt, miért támadott vajon és ha már támad miért a legkönnyebben belőhető helyen? Na mindegy, nekem jól jött. :)
  • yossarianHUN
    "Egyelőre."
  • Oddball29
    Amilyen pici befértek volna, akkor se zavartak volna sok vizet.