banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Simulacrum
    Ez a Borsig egy vicc tank. Mondom magamnak kipróbálom, hogy nyílt téren, magas ponton vajon mikor lőnek ki, úgyis sok a kék játékos az ellennél. Erre be se tudják spotolni. Vicc. Akkora nerfet adnék neki mint a ház, bár lehet azért nem foglalkoztak még eddig vele, mert T8-as és ott senkit nem zavar. De tessék megnézni ezt a csatát. Melyik az a T8-as tank még a játékban, ami lehoz egy T10-es meccset, úgy, hogy bénán játszottam, rettentő sok hibás lövésem volt?
    De lehet mást is tanulni ebből a visszajátszásból. A 3 kék játékosból kettőnek fogalma nincs erről a pályáról. Sose megyünk ki E3-ba, meg F3-ba meddel ha van arty, mert mindig oda céloznak és könnyen lövik be. Lorr el is szállt rögtön. Jön a T9-es WT és mikor kilövöm beírja, hogy hol állok. Hát persze, hisz mindig ide állnak a TD-k. Jó, persze én is támadok TD-vel, kivéve a puhákkal, mint a Borsig és ezen ág tagjai. Szóval nem is értem mit gondolt, miért támadott vajon és ha már támad miért a legkönnyebben belőhető helyen? Na mindegy, nekem jól jött. :)