418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• 505thZajcev[PT]
    Hmm azt hittem vmi pankrator forum lett itt. A srac kicsit eltevesztette a topicot
  • Angelus1991ster

Sacred Valley-t kivették? mi a fasznak raknak pályát be, ha utánna kiveszik, pedig az egyik legjobb pálya főleg Korea miatt.

OFF:Fel se nézek 2-3 órára és tombol a szarfaszu? Azt hittem megdöglött már valami halálos végkimenetelű kórban.
  • foxbat88fx
    asszem a csúcson kell befejezni :DDDD
    és mindezt úgy hogy nem kaptam be sebzést :D
  • popey8
    1803, csak nem adta hozzá a c. resistance bónuszt+a no pain no gain missiont.
  • ToCsEk
    12.3.2014
    - Az egy bug hogy a Tiger P és Tiger H ágyújának lefelé mozgása nem ugyan olyan ugyan azzal a toronnyal, ezt javítják.
    - Lehetséges hogy nem kerül vissza a Sacred Valley a normál csaták közé. Storm azt mondta átdolgozzák, de komplikált ügy, ezért nem tudják sikerül-e.
    - K: "Bízhatunk ennek a topicnak a válaszaiban?" V: "Persze hogy nem"
    - Azért van korlátozva az alacsony szinteken a pályák száma hogy a kezdők jobban szokják a játékot.
    - Nagyon észrevehetőek lesznek a 9.0ás HD tankok shader változásai.
    - A fejlesztők jelenleg a 9.0 megjelentetésére fókuszálnak. Ha kijött utána a növényzet/környezet átdolgozására fognak koncentrálni.
    - A HD tankok száma/patch nőni fog minden patchel. Az első adag a 9.0ban 12 tankból áll csak, mert az egész tank modellezés rendszere átalakult és idő kell a hozzászokáshoz.
  • Desmodromic
    Fele friendly fire! :D
  • yossarianHUN
    Prémmel 934 xp? Azt hogy a vérbe?
  • popey8
    Új sebzésrekordom:) Á nem OP a kicsike.

• foxbat88fx
    hát nem sok ilyen tank van :)
    talán az volt az elképzelés hogy így hátulra kerül a küzdőtér, és egy esetleges szembeni találatkor az élőerő nem sérül meg
  • sempike
    Van valami stat oldal, ahol meg tudom nézni az utóbbi néhány napi teljesítményem? Főleg az okozott sebzése érdekelne. Zsinórban 3. napja nem tudok célozni. Egyszerűen az összes lövésem mellé megy, 0 sebzés, pattan vagy modul sebzés. Lehet nem kellett volna a közös chatba beírni hogy faxom a noob protection-ba...
  • Attila965
    Egy kicsit OFF a kérdés, de szeretném kikérni a hozzáértők véleményét. Mi értelme van egy tankon hátul elhelyezni a tornyot? Mármint a valós életbe.
  • rettentörp
    Látom téged se az eszedért tartanak.
  • GabeE3e
    MM

• rettentörp
    Látom kifogytál a szövegekből majd próbálkozz később.
  • Vixy28
    Áh, felesleges! Eddig se beszóltam, inkább megpróbáltam az eszére hatni, úgy fest nem sok sikerrel. :/ Sajnálom az ilyen embereket, de nem tudok mit tenni. Neked pedig jó éjszakát, én is megyek, mert ez a meddő vita nem éri meg a további figyelmet! :)
  • rettentörp
    Na végre üdvözlöm a 3 osztályt.
  • Sherman0070
    Elnézést hogy kiszállok a vitából de mára ennyi elég volt.
    Viszont látásra!
    Törppilla te szólogass csak be hátha úgy megnyugodsz ;)
  • rettentörp
    Megszólalt a fő hülye.
  • Vixy28
    Téged is abszolút meg tudlak érteni ebben az ügyben. :)
  • Sherman0070
    Ha az óvónéni meglátja mit csinálsz az interneten biztos a sarokba kell állnod.
  • yossarianHUN
    A bajba jutott nem egyenlő a hülyével. Egy pszichológus, de még inkább egy elmulasztott, rendes szülői nevelés biztos rendbe tudná rakni a lelki világát, de hadd ne kelljen már nekünk asszisztálni a komplexusához.
  • Sherman0070
    Én ezt nem trollnak nevezném :D
  • rettentörp
    Azt mondtam menny aludni holnap tanultok számolni az iskolában.
  • Vixy28
    Éppen ezt mondom, hogy én abszolút nem tudok rá haragudni! Volt ilyen ismerősöm még mikor ált.suliba jártam...az se most volt, de látszott az illetőn, hogy mennyire fáj neki, hogy kitaszítják a többiek..gimibe is volt olyan évfolyamtársam, akivel ezt csinálták. Nem jó ezt látni. :(
  • yossarianHUN
    Nem lehet. De egyébként annak az időnek, amióta itt rontja a levegőt, a töredéke alatt eltakarodna, ha senki nem etetné. De nehéz is ezt felfogni, adni kell alá a lovat, aztán hisztizni hogy troll van a fórumon.
  • Wartburg
    Csak azokat szajkózza, amiket a ő hall a való életben, amit hozzá vágnak a szülei, tanárai, ismerősei. Sajnálni kell, nem haragudni rá.
  • Sherman0070
    Majd a börtön megneveli :D
  • Vixy28
    Igen, tudom. :( Csak sajnálom az ilyen embereket! Nekem a szüleim azt tanították, hogy legyünk kedvesek az embertársainkkal és segítsünk a "bajba jutott" embereken! Tudom, hogy reménytelen, de az emberben csak benne van a szándék na... :(
  • Sherman0070
    Nem lehet valahogy kibannolni az IP-jét innen?
  • Vixy28
    Miért vetíted ki az érzéseidet rám? Amúgy meg nem beszélünk így a nőkkel! Ha van édesanyád kérdezd meg tőle, biztos megmondja az illem alapjait, ha mégsem, akkor nagyjából be tudom tippelni hogyan élsz. :( Szomorú és egyre szomorúbb! De mi meghallgatunk, ne aggódj! ;)
  • rettentörp
    Ha nem állsz le fölhívom anyukádat hogy fektessen le.
  • yossarianHUN
    Felesleges megpróbálni szép szóval hatni rá, de már csak reagálni sem kéne egyáltalán, menthetetlen az ilyen.
  • Sherman0070
    NE legyél már ekkora komor f*** ha máshol buzerálnak akkor itt megmutathatod a valódi normális énedet ami elveszett benned :D
  • rettentörp
    Szánalmas vesztes vagy és mindig is az maradsz de ne add fel van remény.
  • Sherman0070
    Nagyon jó ez a RetroShock :D
  • rettentörp
    Nem ismétlem el magam még egyszer senki sem kíváncsi az életedre.
  • cyber
    Köszönöm!Megnézem!
  • Vixy28
    Először is! Szépen beszélj, hölgyek vannak a társaságban, remélem téged sem erre az illetlenségre neveltek a szüleid! Másodszor, az én életem bizonyítandóan nem ilyen rossz, tekintettel arra, hogy boldog párkapcsolatban élek és a szüleim is szeretnek, ahogyan gondolom téged sosem fognak! Régi favicceket írogatsz az oldalra, azt hiszed, hogy ettől te vagy a menő. Az hiszed, hogy ha itt osztod az észt, akkor majd te leszel a csúcs! Akkor vállald az arcod! Állj ki az emberek elé! Merj mondani többet, mint a felesleges szitkozódás. Semmit nem tettél le ide, semmi értelmeset, használhatót nem írtál, semmit nem tudsz mondani arra, amit mondtam, szintén csak a szitkozódás. Értelmi beszélgetés folytatására képtelen vagy, normális emberek között te vagy az, aki a sarokba húzódva mormolja magába, hogy "na majd ha hazaérek fórumra akkor aztán!!!!" Ettől nem leszel nagyobb fiú, tudd meg! Sajnálom, ha nem úgy bántak veled az emberek, ahogyan szeretted volna, igazán! :( Szomorú látni az ilyet!
  • Kancsalborz
    XD...
  • cyber
    Köszönöm szépen a válaszokat!
    Nem engem nem zavar vagy csak már megszoktam!
    Nekem nagyon bejön a 3 monitoros rendszer nem is igazán mondanék le róla!
    Csak még mindig vannak gyermek betegségei mint ennél a játéknál is pedig ez már nem új keletű dolog!