418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Jó bizony, csak hát érted, ha naponta 3-4 csatát játszol, akkor hiába kapsz azokért sok pénzt, mert arányaiban véve akkor sem éri meg a belefektetett pénzt.

Ne is mondd, szerintem pszichológiai terrorra játszik.
  • yossarianHUN
    Igen? Én azt hittem az a módja, hogy gift shopban megveszed. Akárhogy is nézem, egyszerűbb és gyorsabb, mint amit te mondasz. T34-et is így vettem, nem látom be miért lenne értelmesebb pontatlanul kiszámolt goldot venni, majd abból prém tankot, mikor egyből megvehetem minden további matatás nélkül.
  • Kancsalborz
    Köszönöm szépen !
  • stoppos
    Pedig a prém+prém tank jó kombó, még ha rövid időre is tudod esetleg megvenni. Be lehet tárazni vele jó sok lóvét. vagy ha nincs sok időd játszani. Akkor pláne jó kombó. :)

OFF: Érdekesen kezdett neki elfoglalni.
  • Szpecnyaz
    Hát akkor ne vegyél prém tankot és kész. A prém tank vásárlásnak mindig is ez volt a módja (ha csak nincs eleve goldod), bárhogy is ragelsz miatta.
  • yossarianHUN
    Én privátban már megkíséreltem, és el is árulta sötét terveit, ami folyamatos támadásai mögött bújik meg. El akarja foglalni az SG-fórumot. Hogy ez alatt mit kell érteni ne kérdezd, szó szerinti idézet.
  • yossarianHUN
    Nos ott a probléma, hogy nekem tonképpen nem kell gold, csak prém tank. Mivel keveset játszom, prémmel sokra nem megyek, freet váltani jelenleg nem akarok, stb. Így ugye a számomra jó biznisz az lett volna, ha csak a tank (akciós) árát kell kifizetnem. Igen, lehet hogy csak 1-2 ezer forint a diffi, de én ilyen skót állat vagyok, hogy ezt is a fogamhoz verem.
  • stoppos
    Haha, megpróbálhatnánk halálosan kedvesnek lenni vele, hátha összezavarodik. :) Ha meg nem működik, kivesszük a kedves részt. :)
  • lammaer
    Vigyáz szpec, mindjárt te is kapsz egy teljes személyiséganalízist a házi pszichótyúktól :D
    És a végén még arra is rájön hogy te vagy én.
  • szakasz
    ja, hogy nincs ingame goldod (azért nekem mindig van 10e-15e betárazva a hirtelen kiadásokra), és mi van ha többet veszel, a többit majd felhasználod később, ne légy már ennyire kicsinyes!
  • yossarianHUN
    Kénytelen vagyok. De legalább több szót vesztegetnem erre a szájkaratéra ne kelljen. Majd este eltársalgok rohanóval, az legalább az újdonság hatásával hat.
  • Szpecnyaz
    Még mindig nem értem hol a probléma. Megveszed a 14,5k goldot, de most nem 2k, hanem 4k marad meg belőle. Máskor is ugyan ennyit kéne venned, csak most több marad. Arról nem is beszélve hogy lehet van olyan akinek van elég goldja, anélkül hogy vennie kéne.
    Mekkora rohadék már ez a WG, most tényleg jól kibaszott az emberekkel.
  • stoppos
    Köcce, mester. :)
  • lammaer
    Látom nagyon szeretsz engem elemezgetni, de nincs rá szükség. Magaddal foglalkoznál ennyit, mindenkinek jobb lenne hidd el.
  • yossarianHUN
    Nézze meg az ember, a fórumtrollunk hosszú hónapos kalandjai után ismét előkerül, és kiosztja a népet, de jól. Sajnos azóta már van új generáció, a magyar4444 nevű csoda különböző manifesztációi személyében, a fogalmazóképességet leszámítva körülbelül ugyanazon a színvonalon mozogtok. Csak ő legalább nem próbálja közben rendes gyereknek beállítani magát.
  • green64
    Köszi szépen :)
  • yossarianHUN
    A lovaglást te kezdted, és ugyan nem ezt a szót használtad, de erre gondoltál, bár utána jó Lammaer-módi szerint hahh! visszavághattál, hogy te nem ezt a szót használtad (úgyhogy nem is volt szó ilyesmiről). No comment. Komolyanm hosszú távon annyira kiismerhető és egysíkú a stílusod. Ami még csak nem is lenne baj, ha nem folyamatosan trollkodásra használnád. Úgyhogy megbocsáss, de nekem meg egy, saját bevallása szerint is "fórumtroll" egyén véleménye mégoly keveset sem nyom a latban. A helyreigazítóknak meg válaszoltam.
  • Desmodromic
    Végre egyszer képben voltam, köszi!
  • lammaer
    Vannak dolgok amelyek olyan ritkák hogy könnyű emlékezni hányszor történtek meg. Yossarian hisztijeit pl nem számolom, mert az menetrendszerű :)
  • lammaer
    Mit lovagolsz a személyeskedésen? Meg se említettem ezt a szót, sőt tovább megyek, nem is zavarna ha te személyeskednél. Ahhoz olyannak kéne lennie, akinek számít is a véleménye. TE nem ilyen vagy - a hisztid miatt az 1 éves fiammal egy kategóriába tettelek.
    Lehet később sikerül felkapaszkodnod a 3 éves mellé, ha megfigyelőképességed javul, és észreveszed hogy eddig vagy 4en igazítottak helyre.
  • yossarianHUN
  • Toweliee
    HOWWEROLLWGLGRANDF1NAL

50 arany most!
    Csak 100.000 felhasználó aktiválhatja!
  • Szpecnyaz
    Most nem azért, de teljesen hülyeség ami miatt sírsz. Ingame mindegyik T8 prém 15%al van leárazva.
  • yossarianHUN
    Te hol élsz? Egyrészt de, emlékezetem szerint az utóbbi időben csak te ugattál be (mily meglepő, mily meglepő), személyeskedést meg nézd már meg ki kezdte, istenes pajtim. Mert nem tudom te milyen irányelvek szerint kommunikálsz, de nekem ez:

"TE meg hülye vagy hogy még mindíg azon töröd az agyad hogy adsz nekik 10K körüli összeget egy pixeltankért... miattad ilyenek, tömködd csak a zsebüket. Azt meg úgyis leszarják hogy itt az SGn vered magad. Nem olvassák ugyanis." személyeskedésnek minősül.

Vagy netán a WG-vel szembeni személyeskedés ütött így szíven? Nem szabad csúnyát mondani rájuk? Vagy netán ha én azt mondom, hogy a szomszéd Gyula bácsi egy hülye, te akkor is rögtön elküldesz a p*csába, merthogy én itt fröcsögök?

Megpróbálhatod magad az igazság lovagja szerepben feltüntetni, csak épp én (és szerintem a fórumozók jelentős hányada) elég régóta látják a megnyilvánulásaidat ahhoz, hogy ezt nehezen egyék meg.
  • yossarianHUN
    Facepalm. Kettőnk közül nem én nem gondolkodom. Ahhoz goldot kell venned, amiből vagy 10k-t (olcsóbbakhoz), vagy 14 500-at (drágábbakhoz) kell venned T8-as prémtankhoz, ergo megint többet perkálsz, mint amennyit tisztán fizetnél a tankért.
  • lammaer
    Párhavonta? Görnyedsz? És azóta már láttad hogy nem csak én osztottalak ki? Nem gondolkodnod kéne ilyenkor a háború és béke begépelése helyett?

A hisztis picsák pontosan azt érdemlik amit kaptál. Ha rendesen beírtad volna hogy bajod van fröcsögés nélkül, esetleg tán még ki is segítettelek volna a kátyúból amiben üldögélsz.

De nem, te vagy a hülye és mutogatsz másokra meg anyázol.
  • baromarc111
    Most,hogy féláron van a askillek újraosztása,gondoltam újraképzem az emberkéket a t21-be,2 volt 100%,1+13%,erre 100 aranyét adott 1 100%,+1 99%
    WTF?
  • szakasz
    öregem, te vagy aztán egy szemellenzős ember, meg sem nézed, csak lököd a nagy süket dumát.

az ingame shop-ban pontosan 15%-al olcsóbb minden, és bármelyik akciósat meg lehet venni magában is.azért mert te csak a gift-shoppot látod , az nem azt jelenti hogy a WG a hülye.
  • stoppos
    Asszem most lettél lepofozva és autistának nyilvánítva. --
  • FosTalicskaa
    Úristen te számolod is? :D
  • yossarianHUN
    Hiányzott már a trollkodásod, kár hogy mikor párhavonta visszatévedsz, akkor sem tudsz semmi értelmes hsz-t ideszórni kötözködés nélkül. Komolyan olyannak képzellek, aki görnyedten ülve a gép előtt lesben áll, mikor vetődhet rá valakinek valamilyen megnyilvánulására, majd miután megtette, jóllakott óvodásként mosolyogva bújik ágyba, gondolván "Ma is jót trollkodtam".

FosTalicskaa: szórja a fene, életemben egy hét prémre elég aranynál többet nem vettem egyszerre, de így is az egy kezemen meg tudom számolni hányszor, plusz egyszer vettem T34-et. Szerintem négy év távlatában nem vészes.
  • lammaer
    Te, asszem megvan a 3. eset amikor egyetértettünk.

ÜNNEPELJÜNK.

• malystryx
    Hopp, ez nem prémre vonatkozik, csak a 15%-ra értettem, hogy a 2 med nem annyi kedvezménnyel van.
  • malystryx
    Igazad van, elég ha megnézitek a német T8 medeket. Panther II vs Indien Panzer.. Ennyi elég is.
  • FosTalicskaa
    Ha ekkora suttyók akkor minek akarod rá elszórni a pénzed? Komolyan mondom, ha minden elégedetlenkedő képes lenne visszafogni az értelmetlen költekezését akkor a WG is újragondolná a piachoz, játékosaihoz való hozzáállását...
  • lammaer
    Hirdetésünk nem minősül ajánlattételnek. :)

TE meg hülye vagy hogy még mindíg azon töröd az agyad hogy adsz nekik 10K körüli összeget egy pixeltankért... miattad ilyenek, tömködd csak a zsebüket. Azt meg úgyis leszarják hogy itt az SGn vered magad. Nem olvassák ugyanis.
  • yossarianHUN
    Azért hogy mekkora suttyó állatok ezek a WG-sek, arra nincs szó. Ki volt ugye hirdetve, hogy most az akció alkalmából 15% kedvezmény a T8 prémekre. Na most az egy, hogy nem 15, hanem géptől függően 8-13%, de az a másik, hogy hopp, mily meglepő: most, az akció időtartama alatt CSAK pakkban lehet venni ezeket a járműveket (tank+30 nap prém), ergo nem hogy nem olcsóbb, hanem még drágábbak is mint előtte. Hogy rohadnának meg ezek komolyan.
  • FosTalicskaa
    99 tankod van???? azta mindenit
  • stoppos
    Asse rossz, mondjuk az enyém annyiból volt kaki, hogy ha ott vagyok, valószínű lehozzuk, mert szoros volt nagyon. ha kb hármat-négyet tudok lőni, már nyertünk volna simán.
  • foxbat88fx
    ááááááááá és nem tudom mi legyen a 100.
    úgy is van kint kerti munka, majd közben megálmodom :P