418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• zsan666
    Az az ugrás az szeirntem az lehet, amikor vált a kereszt, hogy ellőné-e a domb felett, vagy éppen bele. Kicsit fura megoldás a nagy ugrás egy apró egér mozdulathoz, de én ilyen esetekben vettem észre eddig.
  • malystryx
    Viszont volna egy kérdésem:
    Valaki régebben említette, hogy a domb tetejére célozva "ugrik" egyet a célkereszt. Ma kipróbáltam egymás után sokszor, és tényleg :))
    Ez mitől lehet?
  • malystryx
    Igen, ezért is írtam, hogy ez nem sirám, és nem is vertem nagy dobra.
    Cleverland egy nagyon jó játékos, rengeteg tapasztalattal, és a videói is nagyon hatékonyak, rengeteget lehet belőlük tanulni. De valahogy nem tudom úgy használni a dolgokat ahogy ő teszi. Persze nincs 2 ugyanolyan meccs. Scoutoláshoz nem nagyon értek, a medeket mostanában tanulgatom. De azért nem vagyok totál béna. Az 1300-1400-es effi azért valahogy összejött.
    Meg olyasmit is észrevettem, hogy ha 15-3-ra nyerünk (előreláthatólag), akkor mozgás közben előszeretettel lövök, mert MINDIG talál, akármivel megyek :)
  • GabeE3e
    T1-el megkínáltam a Pershinget:)

• zsupeti
    Ebből a játékból egyetlen dolgot vennék ki,de azt szemrebbenés nélkül.
    Automata célzást
  • zsan666
    Magam részéről totál egyetértek vele. Vertem is a fejem a sok sületlenséget olvasva a "cikkben".

@malystryx Igen, sokszor előfordul a low hp-s ellenről való pattogás, baromira idegesítő. Meglátásom, hogy ilyenkor ez megmarad az emberben, (mivel bosszantó) és amikor visszanézem a visszajátszást, akkor belátom, nem volt az tuti átütő lövés.
    Pl:Egy hete kb. T29 nagy durrantójával pattantam 13-75 v. 90 oldaláról (azután kinyirtam, csak közben elintézte az artynk). Visszajátszást meglestem lassítva és láss csodát... a lövege elját kapta el a skulom s a test és a löveg közt elpattogott. Már nem is volt az a fura "Lepattantam a kis light oldaláról a 105-össel" eset.
    Ahhoz is hasonlítható, mikor az ellen fordulás közben kilő bennünket. A "cikk" szerint csalás. Cleverland meglátása (tükrözi a sajátom) bezzeg ha mi csinálunk ilyet, az természetes és feledésbe is merül, nem morgunk miatta.
  • 400V
    Rocky erről mást gondol!

Figyeld a mestert!!

• malystryx
    Hááát ennyire nem leszek soha elfogult. Én nem nevezném ezeket csalásnak, de legalább olyan elkeseredett vagyok mint a cikk szerzője. Csak nem csinálok belőle ügyet. Akár 3 csata után hajlamos vagyok Alt+F4-et nyomni, és 3-4 hétig hanyagolni.
    Viszont 1 témában vitába szállnék akárkivel, és nincs igaza Cleverland-nek:
    Egy kb 120-200-as effis játékosról (kis hp-ról) egyszerűen túl sok a lepattanó. Valamint volt már olyan, hogy egy szintén vérpiros játékossal 1 vs 1-ben ugyanazzal a tankkal simán elvéreztem. De hozzáteszem azt se tudta merre forduljon, és merre áll az ágyúja, de azért simán lehozta. Na nekem itt lett örökre elegem.
    De ezt nem panasznak szánom, csak tényeknek.
    Maradok tisztelettel.
  • ximix #297752
    (Tippelek)
    Hm most keresgéltem a replay-ek között és vissza nézve a repleyek is akadoznak.

A minimapon játékközben az ikonok is ugrálva közlekednek, ami régen nem így volt, mert pont az volt a legjobban frissítve és ha egy tank bement a ház mögé az ikonját ott láttad míg el nem tűnt viszont a minimapon meg láthattad amint ép a ház másik sarka felé tart és mindjárt előbukkan és folyamatos volt a mozgása, nem akadozott.

Már régen is mondták a WG-s fiúk, hogy a legnagyobb teher a szervernek a láthatósági rendszer kiszámolása amit a nem tudom melyik verzióban csökkentettek is, de szerintem azóta még csőkéntettek rajta és amit mi laggnak hiszünk az a láthatósági rendszer frissítési idejéből fakad főleg.

Szerintem sikerült kiválasztaniuk valami olyan időzítést(sajnos) ami egy bizonyos időközönként összeadódik és minden távon pont egyszerre frissít ami létrehoz a szerverben terhelési tüskékét, amik ha összeadódnak okozhatják a laggot is akár, tehát nem oszlik el a terhelés egyenletesen hanem lüktetés szerűen működik.
  • Angelus1991ster
    T8 várakozási ideje az event miat ilyen nagy? előtte is ilyen lassú.
  • bekescsaba
    Jutalom a nap végén....

Amennyi hajam kihullott a végére, de megvan. 3 az egyben.

Győzelem!
    Csata: Murovanka 2014.03.16. 14:35:43
    Jármű: SU-101
    Szerzett tapasztalat: 1 846
    Szerzett kredit: 518 600
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "2. osztály"
  • Roger6
    Érdekes gondolatok:
  • ximix #297748
    Replay van ?
  • Szpecnyaz
    Am Te tényleg ennyire degenerált vagy? Esetleg megjátszod? Mert már nagyon sokszor szóltam hogy ne etessétek.
  • shun
    Látom az óvodás értelmi szintet még nem lépted túl.Inkább megyek nem foglalkozom debilekkel.
  • shun
    Előbb gondolkozz mielőtt írsz iq bajnok.
  • toocha
  • Angelus1991ster
    Mi tudjuk miért vagy ilyen, a válasz : mert kicsúszott a kezedből.
  • shun
    Big e langston lesz az új wwe bajnok és akkor mindenki elfogja ismerni a nagyságát.
  • shun
    Anyádat ma hétszer meghúztam.Na ezt kapd ki.
  • Angelus1991ster
    Szerintetek a 44M TAS magyar tank lehetne tier 7-es.
  • shun
    Szánalmas vagy te gondolom ezt már sokszor hallodat.
  • Angelus1991ster
    Elírtam vazz a mondatvégi írásjelet megint. Befejeztem ígérem.
  • Angelus1991ster
    Jóvan nah. Macska harcos videót linkeljél légyszi?
  • shun
    Anyádat sajnálom hogy gyereket várt és csak te jöttél.
  • Angelus1991ster
    Roaming-nek mi értelme? Nem lesz attól több lagg így is?
  • yossarianHUN
  • Angelus1991ster
    Értelmetlen halálod, ígérem kíméletlen lesz!
  • shun
    Akik azt akarja hogy én legyek a fórum új vezetője az írja ki az igen szót.
  • nemtudommivan
    A wot roaming mikor lep eletbe ?
  • shun
    death note?
  • Angelus1991ster
    Az új világ istene én leszek és egy tollvonással kitörlhetlek az élők sorából.
  • shun
    Én vagyok az úr az istenetek ez a rendszer rossz ha megtesztek a fórum vezetőjének minden jobb lesz.
  • shun
  • shun
  • shun
    Menjél játszani élvezd ki a gyerekkort amíg eltartanak a szüleid mert a felnőtt korodat a hajléktalan szállón fogod tölteni.
  • foxbat88fx
    ezé úgy kilőlek randomban
    csak fussunk össze
  • shun
    Sokat romlott az iq szinted a sokk szopástól.
  • foxbat88fx
    akkor milyen lehetsz te a való életben? :D
    fel sem mered vállalni önmagad :)
    adj egy face előrhetőséget vagy tel. számot, felhívlak...
    de úgysem mered, mert kis pöcs vagy aki csak itt meri kiélni önmagát
  • Szpecnyaz
    Én inkább nektek adnék (ha tudnék), mert mindig válaszoltok neki.