A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
(Tippelek)
Hm most keresgéltem a replay-ek között és vissza nézve a repleyek is akadoznak.
A minimapon játékközben az ikonok is ugrálva közlekednek, ami régen nem így volt, mert pont az volt a legjobban frissítve és ha egy tank bement a ház mögé az ikonját ott láttad míg el nem tűnt viszont a minimapon meg láthattad amint ép a ház másik sarka felé tart és mindjárt előbukkan és folyamatos volt a mozgása, nem akadozott.
Már régen is mondták a WG-s fiúk, hogy a legnagyobb teher a szervernek a láthatósági rendszer kiszámolása amit a nem tudom melyik verzióban csökkentettek is, de szerintem azóta még csőkéntettek rajta és amit mi laggnak hiszünk az a láthatósági rendszer frissítési idejéből fakad főleg.
Szerintem sikerült kiválasztaniuk valami olyan időzítést(sajnos) ami egy bizonyos időközönként összeadódik és minden távon pont egyszerre frissít ami létrehoz a szerverben terhelési tüskékét, amik ha összeadódnak okozhatják a laggot is akár, tehát nem oszlik el a terhelés egyenletesen hanem lüktetés szerűen működik.