418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szpecnyaz
    Még valami? Vagy ezzel ki is merült a repertoár? :)
  • Angelus1991ster
    Az egyik leghülyébb dolog a játékban: a parancsnoki kupola állandó lövésével ki lehet lőni a tankot.
  • Szpecnyaz
    Pont Te beszélsz? Sose lehet tőled semmi értelmeset olvasni, csak az értelmetlen ragelést.
  • madmanic
    Szerintem meg mind elkussolhatnátok...

Mi a faszért kell mindennap kipécézni valakit akit lehet baszogatni??

És miért az jár az élen akinek rendet kellene tartani??

• Rotterdam1
    akkor marad a jól bevált szopd le az anyád...
  • Szpecnyaz
    Micsoda visszavágás. Inkább tanulj meg rendesen magyarul, mert per pill elég nehéz végig olvasni a mondataidat .
  • FosTalicskaa
    Ne szemétkedj már vele. 16k csata után 49% wr-t nem csinál akárki, ahhoz már tudni kell...
  • Rotterdam1
    én nem durcizok csak a csicska szláv majmoló neved ellenére nagyon el vagy szállva magadtól.mert te jól játszol egy netes gamen?! aztakurva...
  • Szpecnyaz
    Nagyon nem érdekel hogy mit csinálsz IRL. De amíg itt rinyálsz naphosszat, alpári hangnemben azon hogy kikkel játszol, miközben Te sem vagy különb, az elég irritáló.
    Btw, az 1000es WN7 igen is hogy noob kategória. A hozzád hasonlóak vágják tönkre az én meccseimet, mégse sírok miatta.
  • Desmodromic
    Azért vagy /nem lennél, vagy/ noob, mert az eredményeid azt mutatják, ezért nem kell bevágni a kisgyerek durcit.
  • TomDantes
    Ja meg még az, hogy tier 9-ben annyira nem tetszett hogy mi megy, eladtam a Jagdtiger-t. Egy tier-el lejjebb, Ferdinand-al lehet jókat menni, pedig azt sokan gold nélkül is átlövik, 200 pen felett mindenki, és tier 8-ban a többségnek meg van a 200.
  • Toweliee
    Lol. (bocs..)
  • csoszi87
    Helga Asszony!
    Te vagy az?
  • TomDantes
    Hát igen, sajnos. Van hátránya annak ,hogy bevezették a gold lőszert creditért is lehet venni ötletet. Bár ez se lenne baj, csak szerintem korlátozni kéne, hogy teszem azt, a lőszer készlet negyede lehet APCR/HEAT. Legalább meg kéne tanulni beosztani és csak akkor használni ha tényleg kell. És tényleg jó lenne megtanulni néhány dolgot legalább minimum szinten.

Emlékszem, régen mennyit szívtam bizonyos tankok ellen, aztán voltak itt a fórumon akik segítettek, tanácsot adtak. De most sok embernek inkább egyszerűbb gold-ot betölteni.

A nagy gold spam tényleg idegesítő, de az még idegesítőbb, amikor még gold-al se megy a delikvensnek és még fel is háborodik rajta
  • ladista
    Ahh, és te vajon mit csinálsz?
  • Rotterdam1
    miért lennék noob? való életben geci futnánk össze de kíváncsi lennék mit szolnál...leírsz pár mondatok a fotel biztonságában...kemény.
  • madmanic
    nagyon ügyibügyit mondtál.. simi-simi...
  • Szpecnyaz
    Mi meg azon hogy az egyik noob szidja a többit.
  • Rotterdam1
    óvodások...én meg ezen nevetek...
  • Malarki
    Lehet, nem tudom, mire ráeszméltem hogy ez valamit le akar tölteni, már csak a telepítés végét láttam
  • 400V
    Van 12 millám mégse megyek tier 10 be. De persze ha valami nagy 3000 effys hunsos meg tudom is én ki sírna itt ó akkor együtt érzek meg hasonló. Fizessed a prémed azt játszd a valakit egy virtuális csatatéren a véleményed meg tartsd meg magadnak.

Ha 6000 effym lenne akkor is tier 8 ba jtszanék mert az élvezhető nem pedig tier 10 be ahol lóbaszó 1500 at sebző artyk meg 2000 et sebző halálcsillagok rohadnak a bokorba hogy rálőhessenek.

Nézd csak meg nyugodtan csúcsidőbe hányan játszanak tier 8 ba meg mennyien tier 10. Biztos csak optikai csalódás. Az is érdekes hogy ha nézek streamet rendre ilyen 80 tank a garázsba meg 300 nap prémium ketyeg a számlán emberkék eröltetik ezt a dolgot csak.

Bocs én nem vagyok mazohista! De biztos vagy valaki mert napi 12 órába HEAT el meg APCR el gyakorolsz.

Röhögök kb rajtad. Tudásnak nem nevezném azt hogy valaki pénztárcából finanszírozza magának a kreditet hogy tudjon játszani tier 10 ben.
  • Greenscape
    Berakott a fajtaid koze...how terrible
  • popey8
    Az sztem csak launcher frissítés lehetett, mert ha kliens lett volna, akkor nem engedte volna elindítani a játékot.
  • Rotterdam1
    látsz ebben vmi negatív dolgot? vagy neked 2 ponttal több van? vagy mi a fasz bajod van?életedben nem láttál meztelen nőt anyádon kívül és buzi hajlamaidtól vezérelve itt kötekszel?
  • Malarki
    Valami 2 megás sztutykot töltött le a launcher.
  • davidbog
    Felesleges erőltetni.

Aki képtelen megoldani egy helyzetet HEAT meg APCR nélkül, mert a pozicióváltás rizikós és "Vagy esetleg kezdjek el szórakozni a kupolájával. Olcsó játék hülye gyerekeknek kb" a véleménye a gyenge pontok lövöldözéséről annak felesleges a replay. Nem is akarja megtanulni bőven elég az, ha csak ráviszi az egeret a célontra és garantáltan átüti a HEAT/APCR. A legkönnyebb megoldás a lehető legkisebb erőbefektetéssel aztán utána a saját maga hatása alá kerül hogy mekkora király volt és folytatja tovább ugyanezt. Persze ezzel se teljesen elégedett mert túl drága megoldás és nem tud csak tier 10-ben trollkodni. Tipikusan a mindenből a legjobb, legtöbb kell, de ingyen vagy még olcsóbban hozzáállás. Az ilyeneknek jobb is, hogy nincs creditjük tier 9-10-hez. Remélem soha nem is lesz, mert akiknek van azok baszták szét a tier 10-et a HEAT/APCR spammjükkel...
  • Toweliee
    Nekem valamit frissített a laucnher.
  • besti
    Elég régen játszottam vele, de nem rémlik, hogy sérülékeny lenne. Nem jellemző ez szerintem az E50/E50M duóra sem. Viszont a Leo ág, na az sérülékeny. Azokban a tankokban az AMX 12t is félelmetes ellenfél, mert minden lövése sebez, nincs menekvés. Nekem a Leonál többnyire az első T71/scout AMX-től bekapott találat hazavágja az ammo racket.
  • popey8
    Milyen patch? Nekem simán elindult a kliens, nem kért semmilyen frissítést.
  • csoszi87
    Name is everything.
    Ne haragudj, hogy belepiszkítottam konstruktív hozzászólásodba.
  • Rotterdam1
    nem olyan rossz a p2 csak rá kell nagyon hangolódni...sniperkedj vele mert a 203mm pen elég jó t8 medhez képest és pontos ugye mert német...meg se próbálj felderíteni vele ha nem muszáj
  • Rotterdam1
    nem is néztem...bár egy rövidebb frissítés az volt...meglesem
  • Toweliee
    Nektek is megnőtt az fps? A mai patch óta +25-35-el nőtt nálam.
  • calalevado
    Panther 2, srácok hát ez szörnyű egy szerzemény. Más tanjaim is vannak bőven, medem legalább 4-5 féle. De hogy ennyi modul sérülést elszenvedni még nem láttam mint a P2 ami van. Más medemnél detto szintén jönnek a lánc ellövések, modul sérülések de hogy a P2 ebben kimagasló az tuti. Ezt megbuherálták valamelyik patchban mert a legkisebb bekapott lövésnél gyakorlatilag használhatatlanná válik. Ha volna nálam 6 javítócsomag akkor se lenne elég. Oda a motor,oda a löveg, oda a legénység, bármilyen találat visz valami modult. Olyan hogy csak Hp jön le még nem volt. Fene vigye el őket a folytonos patch buherával!
  • Rotterdam1
    ezt meg mire alapozod te nagyon megmondó faszkalap gyerek?
  • pointer4
    tusé :)
  • csoszi87
    Legalább nem tűnsz ki a többiek közül.
    Na ugye, hogy létezik képesség alapú MM.
  • popey8
    GJ:)
  • Rotterdam1
    csak noob gecik közé tesz be...csodás hétfő...
  • Roger6
    Frissítettem a driverem, most már működik. Köszönöm!