418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #298091 Miért ő mutassa? Tele a net, magyar! játékosokkal is, akiktől lehet tanulni. -
Rotterdam1 #298086 szakadok háhá...mi bajod van hodorral specnyaz gyerek? teljesen szerethető karakter...ellentétben veled. kb mint mohó-jojó a pindúr pandúrokból... -
Angelus1991ster #298084 Hagyátok békén. 1000effel még mindig jobb mint a sok siemka hazánkfattya, akiket látni véltem az xvm nevű palantírral. -
davidbog #298083 Látom nagyon a lelkedbe tiportam, ennek örülök. :D Csak téged nézlek le. Azért írogatok ide ritkán, mert elég felesleges, az olyan kis rinyagépek mint te egy nap alatt telesírják a fórumot több száz hozzászólással amit már átgörgőzni is fárasztó.
Nem csinálok videókat és linkelgetek replay-eket, mert vannak más jó játékosok akik ezt megcsinálják. Sokkal jobban mint ahogy én megtudnám, innentől kezdve nekem felesleges ezt csinálnom.
Azért nem osztogatok olyanokat akik 4 éve játszanak, mert azok nem olyan ostobák mint te, nem írogatnak hülyeségeket. Mert hát ugye akik 4 év óta még mindig játszanak, azok megéltek már sok változást, alkalmazkodtak hozzá és megtanulták a játékot.
Amellet hogy nem igen hajlasz a változásra (már hónapokkal ezelőtt is ezt a HEAT lőszert hajtottad, hogy kevés az Object 268-nál az AP) egyáltalán nem bírod a kritikát. Azért szúrtalak ki magamnak, mert orbitális nagy baromságokat irogatsz és egy kis kritikára hisztizel mint egy kis óvodás. Ritkán de én is szeretek trollt etetni, most pont rád esett a választás. :D
Nem én voltam aki letörölte a WoT-ot, soha nem töröltem még le a WoT-ot azért mert játszhatatlannak tartom. Hoppá! :D
Mellesleg nem játszhatatlan a tier 10 se, csak hát ugye tudni kéne játszani. Közepesekkel és páncélvadászokkal könnyen lehet érvényesülni, nehezekkel már szívás tud lenni. De azoknál is harckocsi, pálya és helyzetfüggő. -
ryback12 #298082 A te fajtád aki leragadt az 50 iq nál. -
yossarianHUN #298081 Hadd ne reagáljak. A te fajtád az, amelyik valahogy fennmaradt a fán, mikor a többiek lemásztak. -
ryback12 #298080 Jó a profil képed paraszt. -
Szpecnyaz #298079 -
ryback12 #298078 A te szellemi szinted nincs arányosságban egy darab kaviccsal. -
400V #298077 Ok csak ott a bibi hogy beszél róla nem mutatja. Mennyi egy kört menni IS7 el? 5 vagy 6 perc? Mennyi idő belinkelni? Fröcsögni én is tudok meg attól hogy prédikál nem fog nőni a tudásom mert leírja hogy mekkora ász mert ő AP val csinál mindent. Egyedül Scheff tanítja a közösséget szoktam is nézni. Neki kijár a tisztelet. -
Rotterdam1 #298076 ilyet öcsém. mi rossz van abban ha vki felidegesít szétcsapnám azt a tudálékos hülye fejét?! mit vitatkozzak? kinyújtani a karom és érezni hogy az öklöm fáj a retkes arcától...annál megnyugtatóbb nincs. ebben semmi új nincs, régebben még így rendezték a nézet eltéréseket. és nem kisfian nem szoktam koppanni. -
ryback12 #298075 Helyes legalább nem fogsz elmenni a cigányokkal lopkodni. -
A #298027 hszből ítélve, biztos vmi gyúrós 2 ajtós szekrény gyerek. Az ilyenek esze általában fordított arányosságban van az izomtömegükkel, tisztelet a kivételnek (amibe ő a hozzászólásai alapján nem tartozik bele) 
Tipikus buta+bunkó (legjobb párosítás) ember, aki a testi erejével akarja rendezni a konfliktusokat, mert szellemileg nincs olyan szinten, h máshogy tegye meg. Rotterdam: ez itt egy internetes fórum. Az eszeddel kellene "visszavágni", nem azzal, h IRL ilyen meg olyan pofonokat osztogatnál. -
Ezt csalódottan hallom, pedig úgy szeretem volna egy kis kultúrát tanulni tőled! -
TomDantes #298072 Tudod, talán azért mert nem igazán érted meg amit mondanak neked, és abszolút nincs türelme, és ne háborodj fel ezen is. Hagyd a dolgot a francba, és hidd el, jobban ért hozzá mint te, és érdemes lenne hallgatni azokra akik jobban értenek hozzá, hőbörgés helyett. -
hzsolt1990 #298071 az hát hülyegyerek.......
-
hzsolt1990 #298070 de én nem tk-ztam a nicknevem volt a gond
-
ryback12 #298069 Szolt egy tipikus falusi paraszt név. -
hzsolt1990 #298068
az szép
-
ryback12 #298067 Csalódni fogsz ilyen tuskókkal nem barátkozom. -
Greenscape #298066 En 3 honapot tudok amit sorozatosan elkovetett TK-zasok miatt kapott Frici. -
Szpecnyaz #298065 Ő a fórum másik hülye gyereke. Ha valaki negatív véleményt mondja akkor instant hisztibe kezd. Az meg nyilván nem zavarja hogy davidbog nyomába se ér tudás terén. -
Maximum? Örökre -
Nincs?!Én meg azt hittem, éppen most szereztem egyet! -
hzsolt1990 #298061 Sziasztok!valakinek nincs ötlete meddig lehet maximum 1 account felfüggesztve? -
ryback12 #298060 Helyesbíttek van szánalmasabb és az te vagy. -
400V #298059 Az hogy beszólogat kb ír ide havonta 4x max és akkor is ezt csinálja. Meg kb vágódj vigyázzba ha megjelenik akkora az affyje.
Nagypofájú ennyi, meg lenézi a másikat. -
yossarianHUN #298058 Annál az emberfajtánál, aki viták közben "pofáncsapással" fenyegetőzik, csak egy szánalmasabb van: aki mindezt neten teszi. Az első ilyen megnyilvánulás megkérdőjelezhetetlen műveltségi bizonyítványt állít ki az illetőről. Tudod mit látni ebből kívülről? Hogy "buta vagyok, nem tudlak leérvelni, de majd mindjárt jól megütlek, és akkor legalább nekem is lesz valami sikerélményem". Arról már nem is beszélve, hogy az ilyen mentalitású emberek elég könnyen koppanhatnak. -
ryback12 #298057 Ezt a kreatív felhasználó nevet a mesecsatornáról szedted? -
Ehh, felcukkolt előbb egy Type 59, akit érdekel, hogy mivel replay.
[spoiler]
Hozzátartozik, hogy kicsit sok ellenfél szaladt el a két irányba, mire odaértem, de azért így is lett némi assziszt.[/spolier] -
malystryx #298055 Küldtem pm-et. -
TomDantes #298054 Ne legyél már felháborodva. Nem is értem mi nem tetszik. Mi a gondod? -
R3nton #298053 Az angol fost mikor nerfelik? Az lenne az első szar amelyiknél betiltanám a gold ammot és az AP-ját is lenerfelném max 750-es sebzésre ugyanilyen töltésidővel. A tier8asok között élvezkednek. Szánalom az a tank, na az a skill/brainless hülyék játékszere... -
ryback12 #298052 Anyád is sírt amikor megszülettél.(nem a boldogságtól) -
yossarianHUN #298051 Egyet kell értsek. Visszasírom az időket, mikor még a T-44 átlőhetetlen, OP páncélzata volt a felháborodás fő oka:) Akkor legalább konszenzus volt. -
ryback12 #298050 Nyomorék a kurva anyád. -
csoszi87 #298049 Azért van itt az sg-n 1 másik játék topic.
Kezdő játékosként fel tettem 3-4 kérdést.
Hogy kell csinálni?
Mit érdemes csinálni?
stb-stb-stb
Válaszok:
Tapasztald ki.
Neked kell rájönni.
Azért itt szerintem ha valaki feltesz 1 kérdést érdem is kap választ. -
Angelus1991ster #298048 És egy pár doboz vékony karton a vastag részekhez, kerekek, kiegészítők.
Fagyasztott pizzás dobozt ajánlom, annak a kartonja az egyik legjobb. -
Rotterdam1 #298047 ebben van vmi...akkor mi az eredmény? szted szájon csapnálak?...naná:) -
ryback12 #298046 Ha nem tetszik az oldal akkor menj játssz a Barbie babáiddal te kis homi.