418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kicsi az esély. Kicsi az XP. Így igaz.
De! Mennyi olyan replayt láttál te is, hogy a sok idióta nulla hp-van, és téged mint utolsó játékost akar kilőni. Jön ész nélkül, minden logikát nélkülözve. Rengeteg fraget lehet így begyűjteni. Főleg ha nem egyszerre hanem libasorban jönnek. Így azért elég könnyen meg van valamilyen hero medál. -
Ry0K3N #298212 igen előfordulhat
esetleg
kis
kis
eséllyel -
Malarki #298211 Nem biztos, hogy 100 xp az, mert ha szerzel valami medált, akkor megkapod a full XP-t. És még sebezni is tudsz bőven, mert célpont lesz elég.
-
FosTalicskaa #298210 Valami ilyesmi miatt vettem meg steamen a gta3, vice city, san andreas, gta4, episodes from liberty city csomagot is kb 6 euróért. pedig csak a gta4, meg a liberty city az ami kimaradt eddig az életemből ;) -
Ry0K3N #298209 Most aztán az ember sokra megy azzal a+100xp-vel amit kap
-
Ry0K3N #298208 top 3 saját csapatba vagy mintkét csapatot figyelmbe véve -
Dorgal #298207 Az valami bug,én is így jártam vele.Ráadásul vettem egy +10%-os felfüggesztést,amíg meg nem lesz az erősebb lánc,akkor sem engedte.27/29.7 tonna volt a terhelhetőség,cseszhettem.
-
Simula jól leírta.
"15 vereségem van zsinórban... Ebből mondjuk a felét én hagytam ott."
Nálam ez baszta ki a biztosítékot. 15 csatából 7 afk!!!!
Nálam is van olyan hogy vízbe fojtom magam, de csak akkor ha artyval maradok, és utolsónak. Ez kb minden 1000 csatában egyszer. Nem a csatáim felében...
-
Malarki #298205 Hát biztos több XP-t kapsz ha végigjátszod, mintha kilépnél. -
Simulacrum #298204 Ha top3-ban vagy plusz xp-t kapsz, ha medált szerzel akkor vereség esetén is teljes xp-t kapsz. -
Ry0K3N #298203 Most miért törje magát az ember feleslegesen mikor lófasz XP-t nem kap ha nem nyeri meg, egy 0-8 as állásnál meg nem valószínű. Akkor meg minek vesztegesse feleslegesen az idejét balfaszokra? -
Ha nem lőnek ki a csata alatt akkor semmisül csak meg a csata végén.
Én nem cseszegetek senkit. Ha megjegyzek valamit annak oka van, még ha a másik fél b@szogatásnak is véli. Ezt meg kellett jegyeznem. Ha nem te írod, akkor is reagáltam volna rá. Pl ha Szpecnyaz írja, akkor 100% hogy úgy leoltom hogy 2 hónapig nem szól hozzám. Csak ő nem csinál (remélem) ilyen baromságot. -
madmanic #298201 CSak hogy legyen egy kis wot is:
Megvettem a WT afuf pz4 et.
Feltettem rá az l29,5 ös ágyút, a nagy motort és a rádiót.
Vissza akartam rakni az alap ágyút -amivel vettem- és nem engedi, mondván, hogy nagyobb teherbírás kell.
Még ilyet.. -
Ne sajnáld, megérdemlik :) Az a legkevesebb ha egy-egy játék virágbolti verziójával hetekig-hónapokig elvolt az ember, akkor egy-két sör árát ki is fizeti érte :) -
madmanic #298199 Bizonyára tisztában vagy vele, hogy ilyenkor a tank MEGSEMMISÜL.
Tehát véletlenül sem AFK.
Engedj meg nekem is egy alpári kiegészítést: a véleményed tényleg LESZAROM.
Most meg keress szépen mást akit cseszegethetsz, ahogy szoktad nap mint nap. -
Javítom az írásomon. Ez TÉNYLEG szánalom. Ha nem tetszik a meccs akkor kilépsz és afk-zol.
Az alpári hangnemedet meg sem említem. Nem engem, magadat minősíted ezzel. -
FosTalicskaa #298197 Én már 1 éve figyelem és nagyon jó játékpakkokat adnak fillérekért.... Már vettem néhányat belőle. Sajnos néha nem tudok ellenállni amikor ilyen régi kedvencek vagy nagy nevek vannak a csomagban 1 meg 5 dollárért. :) -
Malarki #298196 A kíni ág nagyjából egy turbózott orosz, ugyan az a stílus. Én a med vonalt vittem, nekem élvezetes volt, csak most a kilencesnél megrekedtem, nem merem megvenni, mert egy fél élet kifullozni. Nagyon kemény a tornyuk, alacsonyak, közelharcban nagyon jók, viszont lövegsüllyedés az kb. nulla az egész ágon.
A japán ágat nem próbáltam.
Arty: volt nerf, de kb semmit se ér, mostanra ugyan úgy visszajöttek. Nagy változás ezen a téren nincs, legfeljebb annyi, hogy a TD lett az új fő gonosz.
TD-k: az új halálosztók, és sok van belőlük. T10-ben mindre veszélyt jelentenek, pláne a WT E-100, ami 6-os táras ágyút hord, lövésenét 560-as alphaval...
Balansz már nincs a rengeteg gold miatt. Tiertől, tanktól, ágyútól függetlenül kapod az arcodba.
-
Anno KV-3-al még acélfalam is lett így :) Emlékszem pont akkor hozta a futár az azóta már tönkrement vga-mat úgyhogy lementem érte, aminkor visszaértem a gép elé azt láttam hogy győztünk és kaptam ey acélfalat XD -
Rotterdam1 #298194 papírok nagyon., nem gyorsak de jó az ágyújuk. olyan mint régen a tekkenben a yoshomitsu:) nehéz vele de a legtöbb trükköt tudja ha kitanulod:) -
gezu1025 #298193 Köszi, jó tudni, ezt a pár dolgot. Akkor azthiszem megnézem magamnak a Japánokat, mert ha csak kicsit is olyanok, mint az amcsi medek, bejönnek. :D -
Malarki #298192 Szerintem ezt úgy értette, hogy amikor már biztos búkó(nak látszik) a csata akkor kilép. Mondjuk még ez is érdekes hozzáállás.
Lunki: van mikor nem, volt hogy kifagytam a betöltésnél, újra kellett indítani a gépet is. Mire visszaértem, látom hogy win, meg vagy 1500 spot dmg ugyan ennyi benyelt sebzéssel(Jumboval voltam). Mondom dafaq :D -
madmanic #298191 Jó hogy már számon nem kérsz.. El vagy kicsit tájolva, nem?
CSak, hogy képbe kerülj: ha leülök játszani, az az ÉN szórakoztatásomra történik.
AFK soha nem vagyok.
Ha olyan a csapat, hogy fél perc alatt 8 - 0 ra megy az ellen akkor kilépek.
Miért? Mert így látom jónak. Közöd? Nincs. Véleményed? Mérsékelten érdekel. Átülök egy másik tankba és amíg a sok debil szerencsétlenkedik én már rég egy normális, élvezetes csatában vagyok.
Még egyszer: ez az ÉN szórakozásom. Vágod?
Miért kellene nekem törnöm magam a gyökér csapatért? Mikor szemmel láthatóan halvány lila fingjuk sincs, hogy mit kellene csinálni, vagy csak szimplán parasztok, egymást lövik lökdösik stb..
Szerintem kurvára nem. És szívből remélem, hogy a sok vereség egyre több ilyennek veszi el a kedvét.
Szerinted érdekel a véleményed, vagy hogy jajjmitfognakszólniazezsgéén..?
Kapjál már a víztoronyhoz.. -
Rotterdam1 #298190 szegény gyerek nem írnak neked:) írok én.kínai egy az egyben orosz koppintás. a medek egy kicsit lassabbak de jobban fordulnak, ágyú kb ugyan az. a japánt azt most tolom 8-as szinten járok. papír de jó az ágyúja jól forog,érdekes egyedi stb. nekem bejön. mióta creditért lehet venni arany lőszert a legtöbben azzal lőnek szóval nem számít mennyire vagy páncélozott annyira. 10-es szinteken is szerintem nagyobb eséllyel indulsz egy meddel....arty nerf volt szerencsére meg is fogyatkoztak elég kínzás velük játszani. 10-es td nerf is volt 750-re levitték a sebzésüket. kivéve az angol fv 183 meg a jgpe100 német td üt nagyobbat...kb ennyi. -
Én is azt mondom hogy egy afk játékosnál még egy piros siemka is többet ér a csapatnak. -
R3nton #298188 Jó ez a Humbel Bundle 6 dolláért megéri ennyi játék...company of heroes is benne volt, 2 total war, egy szarabb rpg meg egy jónak tűnő akció játék is, kalsszikusok is. Ez volt az első, de sztem még fogok venni, ha lesznek jók :D -
Ez a játék pont nincs meg, de más steames játékoknál találtam ilyet, szóval van remény. A játékok alapjáraton a steam-steamapps-common mappában vannak :) -
Grat, szép volt. Én nem biztos hogy ki mertem volna menni, bár ha meg ott maradsz a hegyen kb. semmit nem sebeztél volna. Így legalább a csapatodnak segítettél. -
"15 vereségem van zsinórban... Ebből mondjuk a felét én hagytam ott."
Ez komoly? Te gyépés parasztozol le mindenkit mikor ilyet művelsz? Te sem vagy különb azoknál akiket szidsz. Belépsz, kilépsz és afk-ként vagy ott végig. Az a sok hülye legalább küzd, te még azt sem. Nem akarlak megbántani, de ez szánalom a köbön...
-
R3nton #298184 Köszi, majd otthon meglesem. Ez a steames cucc kicsit fárasztó, magától meg nem találnám a játékot, még szerencse, hogy steam belül van ilyen opció, hogy böngészés a fájlok között. DX setupot megtaláltam, de mást nem. Otthon majd rálesek. -
Ez mióta tökéletesség kérdése? Megnézed a kilőtt skulót, megnézed hol találtad el, és kész. Nem kell nagy ész hozzá, tanács meg főleg nem, a becsapódási szöged kurva nagy volt. Ezt ugyanúgy látja a 3.000 effis meg a 10 effis is. Max a 10-es nem fogja fel, hogy miért történik az, hogy a gold spamje pattog. -
haflac #298182 Ez kb hányszoros különbségnél van? -
haflac #298181 Na legközelebb esküszöm tőled kérek tanácsot.Elnézést ,hogy nem vagyok olyan tökéletes mint TE. -
Valamiféle redist mappa nincs a játék könyvtárában? Többnyire ott szokott lenni az nilyesmik telepítő exe-je. Ha nincs akkor a hibaüzenetből kimásolod a gugli keresőjébe a verziószámot és biztosan könnyű lesz rátalálni és feltelepíteni. Vagy, törlöd és újrarakod mindennel együtt (töbnyire nem árt rendszergazdaként az ilyesmit indítani) -
R3nton #298179 OFF:
Valaki számítógép guru tud nekem segíteni? (szoftveres probléma)
link
-
De akkor a paintball mod is lyukat fog jelölni, mivel az a mod annyit csinál, hogy a játék eredeti átütést és lepattanót jelző képeket felülírja színes pacákkal. -
Tesztszerverekre többnyire ezért megyek fel. Beizzítom ott ez E50-et és azzal szórakozok hogy nem viszek lőszert csak ütközök :) -
Nem kell mérnöki diploma hozzá, hogy lásd, az eltalált felület majdnem párhuzamos a skuló útjával. Vagy neked ez ilyen nehéz? -
gezu1025 #298175 Sziasztok!
Még anno abbahagytam a WOT-ot, mert egy hulladék lett a szememben, külömboző okok miatt. Ennek ellenére, most kedvet kaptam, hogy visszanézzek, de előtte azért gondoltam megkérdezek 1-2 dolgot, mert nem kevés változásról maradtam le, frissíteni kell a dolgokat. :D
Na először is, megköszönném, ha valaki röviden összefoglalná, hogy ér-e bármit a kínai és a japán tree, miben jók, miben nem.
Aztán, mi a helyzet a régi vasakkal? Volt valami nagy balansz állítgatás? Gondolok itt főleg a klasszikus ágakra, német/orosz/amcsi.
Illetve a tankjaimhoz hozzányúltak-e? (kv5, t9 patton, maus, tiger 2, t29)
Mi a helyzet az általam oly gyűlölt artykkal (és újabban TD-kel, az a dmg OP)?
Az utolsó verzió a 7.5 volt amivel játszottam, igazából onnan kéne nekem egy rövid összefoglalás a változásokról. :D
Köszönöm!
-
integrity91 #298174 Abból a szögből mindennel pattansz róla, mert nincs kaliber overmatch.