418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Úgy látom csak az első mondat olvasásig jutottál vagy addig fogtad fel. Amúgy is ez elég gyenge kifogás. Mint már írtam, menj inkább WT-zni vagy esetleg tetrisezni, jobban jársz te is meg mások is.
  • Ry0K3N
    Én már megvívtam a magam csatáit. Ha a többi 14 nem tud küzdeni magáért én nem fogok helyettük
    Főleg nem olyanokért akiknek semmi keresnivalójuk tier7 felett.
  • popey8
    Ember te sem vagy teljesen százas Nyerni nem másokért kell, hanem magadért. Ha meg már nem érdekel a játék - csak ennyire - akkor ne legyél te is idióta (van már elég) és tedd tönkre más játékát. Ugyan azt csinálod, mint a paradicsomok csak te direktbe és ez még rosszabb. Tipikus magyar felfogás. Dögöljön meg a szomszéd tehene is kb. Menjél inkább WT-zni vagy mit tudom én. Eddig normálisnak gondoltalak, de ez undorító dolog.
  • Faboo
    Ott a pont.
  • Ry0K3N
    Núbok csesztetése főleg és szándékos artizás
    Múltkor szándékosan elvesztettem egy játékot amit megnyerhettem volna, egyedül maradtam és hagytam magam szétlövetni. Beírtam a sok narancs/vörös palántának hogy ezt a wint nem érdemlik meg. Oh sírás amit lenyomtak
    Priceless.
  • FosTalicskaa
    Trollkodás alatt mit értesz?
  • Ry0K3N
    oh alkalmazkodok én, mostanában csak trollkodni megyek be mert az a játék már csak arra jó
  • FosTalicskaa
    Akkor én egy hazug ember vagyok ezek szerint.
  • papa74
    Szia!
    A wothungary oldalon láttam erre megoldást. a res mappából kell valamit átmásolni a res_mods mappába.
    Ha nem találod meg, akkor délután meg tudom mondani otthonról.
  • Roger6
    Igen-igen, az a legjobb, amikor a 600 effis fel van háborodva, hogy piros paradicsomos 500-asok közé dobálja a játék, és ez mennyire rossz.
  • pointer4
    Az a baj, hogy a Siemkák is :D
    És ezt, azért elég nehéz felfogni XD
  • toocha
    Én inkább le sem írom...
  • JeffDunham
    Te meg a másik véglet vagy. Egy faltörő kos. Szakaszban, két meccs között van időd megvacsorázni, lefürdeni, egy menet az asszonnyal, aludni...
  • JeffDunham
    Mindenki idegeskedik a sok siemka miatt. Én is. Aki mást állít az hazudik.
  • Szpecnyaz
  • talpi
    Hali! Egy kérdés, ha lehet. Miért van az, hogyha bemásolom a 8.11-es patch-hez a módokat nem találja az eu szervert? Kvázi nem lép be, csak ha az alap res-mods mappát visszapakolom. Köszi a válaszokat
  • Kancsalborz
    Most meg én leszek közönséges: Aki otthagyja a csatát, szarban a csapattársait, az egy bunkó fasz. Aztán meg tele kell sírni a fórumot, mennyire nincsen csapatjáték, a sok "noob" mennyire nem figyel... Valamelyik nap már leírtam: Számtalanszor nyertem már csatát, biztosnak vélt bukó helyzetböl, néha még 6-8 tanknyi különbségnyit is be lehet hozni. Csak itt a többség, állításával ellentétben statvadász pöcs, aki mást sem szeret, mint most pl. aktuális divat szerint KV 2-vel, és más éppen nagy " kihívást" rejtö OP- okkal szaladgálni, és ha valami nem a szája íze szerint alakul, itt sírni hogy már megint: "sok a köcsög" Persze alázatról, küzdésröl fingjuk sincsen, meg hogy vesztes küszködös meccsekböl lehet a legtöbbet tanulni, és egyszer csak hoppá, mily meglepö megfordítva öket "epic" csatákat menni,statot növelni... XD Nekem meg a tököm ki van az ilyen játékosokkal. Rinyálnak a csaparjáték hiányáról, amikor még az értelmét sem ismerik. A sok " megmondóember" úgyis osztotta itt az észt az elmúlt napokban, én is elmondtam a saját szokás szerint " megfellebbezhetetlen" véleményem...XD. Akinek nem inge, az ne vegye magára.
  • csagataj
    csagataj 29% :)
  • R3nton
    én már nem húzok most tankot, de amikor húztam, akkor se volt rám jellemző ez a sietős stílus.
  • Malarki
    100-ból egyet akartam írni, csak béna vagyok

Én egy csatában se idegeskedek a noobok miatt, néha felbasznak, de pár kurvaanyád elmorzsolása után csinálom tovább a dolgom. Alkalmazkodni kell a helyzethez.
  • FosTalicskaa
    Hogy jót szórakozz az újabb és újabb tankjaiddal, amihez xp-t és pénzt kell hogy gyűjts. Szóval mindegy milyen magasztos célért játszol a végén úgyis csak a monoton grindelés marad...
  • Ry0K3N
    az is aztán szép arány :D
    a maradék 50 csatában meg idegeskedjek a fasznúbok miatt
  • R3nton
    Teljsen mind1 én nem azért játszom, hogy XP-t gyűjtsek, hanem azért, hogy jól szórakozzak!
  • Malarki
    Inkább 120-ból 1, azért nem annyira ritka mint gondolod.
    És szerintem pont az ilyen csaták miatt érdemes játszani, amikor lehetetlen helyzetből hozod le a meccset. Vagy ha nem is nyers, de visszahozod tűrhető szintre. Én nezeket élvezem, ezért játszom, nem azért, hogy minnél előbb meglegyen x ezer XP a következő tankra.
  • Ry0K3N
    1000 ből 1.
  • R3nton
    Volt, hogy 2-9ről fordítottunk meg egy csatát egy IS-3al, én RHM-el voltam...
  • Ry0K3N
    Most aztán sokra megyek azzal ha maradok szemvedni mintha mennék valami mással közben aminél több esélyem van. Az idő XP.
  • Ry0K3N
    Az utóbbiakra nem is emlékszem annyi volt. Csak elkönyvelem egynek azt jólvan.
    Manapság azok maradnak meg ahol valami iszonyat idiótával találkozom. Mint az egyszeri ISU 152 driver aki vízbe tolatott a T21-esem elől.
  • stoppos
    Azért annál gyakoribb. Ha meg kilép a csókám, tuti nem lesz ezerből sem ilyen.
  • FosTalicskaa
    Szerintem az átlagos túlélésnek ebben a játékban olyan 31-35% közöttinek kell(ene) lennie. Szóval a tiéd már így is az átlagon felüli kategória... ;)
  • JeffDunham
    Igen. De erre emlékezni is fogsz hosszú ideig. Ezek maradnak meg benned, nem a tucat csaták. :)
  • haflac
    Köszi!
    Ez volt az egyik,T54és t71.De most lépek melózni.
  • Mighty
    Párszor csináltam a nyírj ki legalább 4 tankot, nyerd meg a csatát, maradj életben küldit és valahogy benne volt még az is, hogy 2 tier8-as is volt a kilőtt tankok között. 75k+50k :)
  • Ry0K3N
    1000-ből 1 eset
    #298214 szintúgy
    én meg személy szerint belefáradtam abba hogy retardáltakat carryzzek
  • JeffDunham
    Gáz. De szerintem csak úgy 800 effy környékén jellemző. Tudod, base camp, és max 2 lövést letud még adni mielőtt 5-en kifilézik.

Sajnos én a másik véglet vagyok. Túl támadó, agressziv játékos. Szerintem olyan 4 perc lehet az átlag időm ami egy csatában töltök. Ha már felvetetted, tessék egy kis statisztika:
    túlélt csata százalékban
    Jeff: 37.02%
    Fostaliga: 48.65%

Amint látod az enyém katasztrófa. Lenne mit javítani bőven.
  • Roger6
    Ahhoz gratulálok!
  • bigmano
    Most nem azért de ez az egyik leggerinctelenebb dolog amit a játékosok művelnek artyval!
  • haflac
    Háromszor egymás után +50000 kredit csak mert a top 3 ban voltam.Tetszik,de a csúcson kell abbahagyni,mert mindjárt meló.
  • FosTalicskaa
    Elég gáz ha valaki erre játszik.
  • Malarki
    Pont tegnap volt egy csatám Sturer Emil-lel Murovankán, egyzászlós. Becampletem az erdőhöz, páran volt ott. Lövöldözök szépen, közben a csapat háromnegyede szépen elfogyott a másik oldalon. Maradtunk talán 4-en. Az ellen már foglalta is a bázist. Biztos búkó volt a meccs, de nem léptem ki, a vége 7 kill lett, és csak azért maradt el a RW medal, mert elfogyott a lőszer. Replayt tudok mutatni.
    És azért nem olyan nagyon ritkán vannak ilyen helyzetek, igaz, főleg kisebb tierben.