418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• suba53
    Úgy érzem, hogy egyfajta nemesi kiváltságot próbáltok őrizgetni a prém lőszer utálatával. :-)

Tudomásul kell venni, mint egy változást, mint a reformációt, alkalmazkodni kell hozzá.

Ahogy írjátok a változás már megtörtént, a "gold" használat már általános.

Így talán értelmesebb lenne a kész tényeket elfogadva, arról diskurálni, hogy ebben a helyzetben milyen taktikai elemeket kell újra tanulni, milyen tankokat kell favorizálni, stb.

Mert vissza forgatni az idő kerekét nem nagyon lehet. :-)
  • lexlutor
    3xos ar sem valtoztatna ezen sokat.. illetve a gold ammoval nem csak az ara problema. mar nem egyszer felmerult, h az altalaban jelentosen atutesert, a sebzeset csokkenteni kellene.

a ketto egyutt mar elgondolkodtatna mindenkit, h mikor hasznalja.
  • patchaou
    Akkor is hatékonyabbak lennének a tankjaid ha az ellen nem golddal spamelné szarrá. Régen jó érzés volt megvenni egy nagy vasat és érezni hogy nagyobb, erősebb mint a többi. Most meg a kettővel kisebbek keresztülhugyoznak, a veled egyszintűekkel szemben meg forgathatod ahogy akarod...
  • patchaou
    Fel kellene az árát emelni legalább a háromszorosára. Akkor cw-re még bevinné az ember, de randomban már nem azzal lőne minden low.
  • Kronos79
    Gondolkodom, hogy hány mozgékony, nagy tűzerejű tank van a játékban, de nem igazán jut eszembe olyan sok.
    Ráadásul hiába a mozgékonyság, ha prém lőszerrel bárki, bármikor keresztüllövi. Egy az egy ellen nyilván a mobilis, nagy tűzerővel rendelkező tank jönne ki győztesen, de ez a játék még mindig nem az ilyen küzdelmekről szól.
  • suba53
    Abban az értelemben valóban nem látom, hogy nem Mayflowerrel jöttem, nem vagyok a "nagy" generáció tagja, a pioníroké, úttörőké első béta tesztelőké.

Amikorra én belenőttem a játékba, úgy pár ezer csata után, számomra már természetes volt, hogy találkozok a prém lőszerrel úton útfélen.

Így nincs összehasonlítási alapom a dicső múlt, és a prózai jelen között.

De meg tudok így is élni, így is élvezem a játékot, és számomra nem kuriózum a hatékony lőszer.

Viszont érzem annak a súlyát, hogy baromira drága, és csak ritkán használom. Amióta lejárt a prém accountom, azóta egyszer talán ha betöltöttem. De én kapom továbbra is, így ehhez alkalmazkodva játszom.

És látom, hogy az én tankjaim is hatékonyabbak lennének, ha rutinból használhatnám én is.

Ennyi. Úgy gondolom, hogy ez nem ördögtől való gondolat. :-)
  • lexlutor
    abba mi lenne az uj , h mindenki csak goldot hasznalna? nem mintha mar most nem ez lenne a helyzet.

es mondjar mar legyszives egy uj taktikat egy lassu heavynek a goldspam aradat ellen. mert erre nagyon kivancsi lennek.

es rakj mar fel egy gold detector modot legyszives, es nezd mar meg a valtozatossag kedveert, h hany gold loszer lovest kapsz mar most, h szerinted draga a loszer ara. ami mar csak azert is neveteseges, mert a foylamatos tobbszazezer kredites akciok mellet, el sem tudom kepzelni, h kinek lehet draga, es miert.
  • madmanic
    hö?

Még szerencse... Így, hogy az eventek szarják a kreditet simán lehet aranyat spemmelni...
  • madmanic
    A wotban semmi olyan amiért érdemes lenne hazamenni..
  • Roger6
    És akkor mi értelme lenne az AP-nak? A gold amúgy sem kiváltság, bárki bármikor megveheti, a sok szar siemka miatt amúgy is tonnaszám osztja a pénzt a WG mindenféle idióta küldetésekkel. Mondjuk ha nem látod a gold spam helyzet negatív súlyosságát, nincs miről beszélnünk. :)
  • FosTalicskaa
    Szerintem már nem változna semmi olyan ami eddig ne változott volna meg. Az hogy 10 rádlőtt lövésből eddig 8 volt arany és azután már 10 lesz az lényegtelen...
  • Pares
    Sziasztok. 2520 hozzászólás óta nem néztem be a topikba, holnap végre hazamegyek a kórházból, és csak annyit szeretnék kérdezni, változott-e valami a játékkal kapcsolatban? Köszi.
  • suba53
    Nem, csak helyre tenni a dolgokat.
    Ha a prém lőszert ugyanúgy tölthetnéd, mint az AP-t, akkor az lenne valóban sokaknál az alap lőszer.

Ez borítana sok eddig berögzült tudást, taktikát. Másként kellene kezelni a tankokat, alkalmazkodni ahhoz, hogy most már bárki bármiben használhat hatékonyabb lőszert.

Változna a tankok összetétele, a mozgékony nagy tűzerejű tankok dominálnának, sok minden változna.

És ez nem biztos hogy a játék kárára lenne. Nyilván akik már megszokták a jelenlegi statusz quot, azoknak újra kellene tanulni pár dolgot, de akik most kezdenek már ez lenne a természetes.

És sokan panszkodnak, hogy már most borulnak eddig megszokott dolgok a gold spam miatt, de az élet változik, alkalmazkodni tudni kell.
  • Roger6
    Hogyne, persze, az ilyen legendákról soha nincs replay.
  • lammaer
    Replay van?
  • lammaer
    Nem elég a goldspam, még többet akarsz?

Konkrétan a népek "jaj az arany miért csak a fizetősök kiváltsága" reklamáció miatt lépte meg azt hoigy creditért is vehető legyen a goldlőszer.

Az eredményt most látod... és ezen még szeretnél rontani... :)
  • lammaer
    IS3 is olyan ágyúval kezd...
  • Gyuszopapa
    Azért játszom vele mert rajta keresztül vezet az út a ST-1 és az IS-4 felé.Az is nevetséges hogy míg nem lesz meg a legnagyobb lövege addig ilyen KV-1S átütésű(175mm)ágyúval kell bohóckodni.A 10-esek ellen nagyon hatásos.Inkább csak körberöhögnek.Mondjuk tegnap sikerült valami 10-esbe belevernem vele 400-at de hogy hogy sikerült azt nem tudom.
  • suba53
    Az "arany" lőszernek egy baja van, hogy irreálisan magas az ára.
    Nem tudom, hogy ez mennyire hű történelmileg, de ha hasonló árszabása lenne mint a többi lőszernek, akkor szépen a helyére kerülne minden.

Nem lenne kuriózum, gazdagok kiváltsága, stb, csak egy másfajta lőszer, amit ugyanúgy meg kell tanulni használni, mint az összes többit.
  • FosTalicskaa
    Ha nálad működik a páncél, akkor a konteo elmélet alapján még a játék szerint is noob vagy akit fel kell buffolni, hogy egyáltalán életképes maradjon néhány másodpercig... :D
  • R3nton
    Mennem kell sajna melóba :/ ráadásul még beteg is vagyok...
  • JeffDunham
    Jössz harmadiknak szakaszba? VTEPS ts.
  • R3nton
    Amúgy meg nem kell játszani a KV-4el. Bár érdekes módon nekem pl az IS-4-esemet alig tudják átlőni. Van még E-100-am is azt is nagyon jól páncélozottnak érzem, sőt az IS-7et is. Tier5ben van KV-1, az is brutál szerintem.

KV-4-em nincs, de szerintem annak is elég magic armorja van...
  • R3nton
    Vagy inkább jól volt beforgatva!
  • Gyuszopapa
    Ja minap lötte át a KV-4 lövegpajzsát egy T-29 alaplőszerrel.Rossz helyre lőttél.
  • ladista
    Ez költői kérdés volt?
  • R3nton
    persze :D Múltkor 10-essel 2x pattantam a KV-4ről. Az E-75 gyakorlatilag átlőhetetlen lett stb stb. Amelyiknek ráadásul HEAT az aranylőszere, azt a hajadra kenheted kb
  • Gyuszopapa
    Egy valami van ami nagyon a WG sara az aranylöszer.Azért tették elérhetővé hogy többen vegyenek prémiumot,mivel alapfiókkal biztos nem lehet az aranyspam-et fenntartani.Ezzel megölték a játékban a nehéztankokat.A nevetséges az hogy 8-sok között többet érek el Hellcat-al vagy KV-1S-el mint KV-4-el.Most lényegében a sebesség a mobilitás számit nem a páncélozottság.
  • Malarki
    Akkor én hazudok...
    Replay van róla?
  • FosTalicskaa
    Jó ez a videó. Azért nem létezik a konteo, mert ilyen nincs és PONT. Ez meggyőző érv. Nem is értem, hogy gondolhattam az ellenkezőjére...
  • Lunki88
    Én a múltkor egy M8A1 frontjáról pattantam a KV-1S 122-mm-esével szóval erről ennyit. :)
  • sempike
    Köszönöm szépen!
    Müxik :)
  • sempike
    Erről a videóról csak annyit, hogy aki lejátszott már 10k játékot és még nem találkozott kilőhetetlen piros játékossal az vagy konstansan prémes vagy hazudik.
    Tegnap vagy 8-an próbáltunk meg kiszedni egy low HPs AMX AC 48 TD-t és mindenhonnan pattantunk róla (ultra piros játékos volt). Én egy fullos t34-85 -el köröztem körülötte, de egyszerűen nem tudtam megsebezni.
    Igen, noob vagyok, de azért mikor a seggét lőttem illett volna megdöglenie.

Másik nagy élmény tegnapról: első tank szembe egy Hellcat, a KV-1S-el úgy pattantam a frontjáról hogy élmény volt nézni (nem volt forgatva, és közvetlenül elé gurultam ki), na innen már vágtam hogy veszíteni fogunk, be is jött. Legközelebb kilépek az első ilyennél a meccsből és megyek másikba. (a hápogás nem érdekel, én akarok jól szórakozni abban az 1 órában amit naponta játszani tudok, és nagyban tojok mások szórakozására.)
  • Kisf4rk4s
    Majd ma neki esek
  • R3nton
    Pedig fasza :D
  • Kisf4rk4s
    Múlthéten letöltöttem de nem vitt rá a lélek hogy játszak vele
  • Lunki88
    Na egy ilyen lövés kb. 100-ból 1x sikerül. :)
  • R3nton
    OFF

Amiben még tetszik, hogy könnyen irányítható, szóval, mintha Codoznék. És baromi jó dolgokat lehet benne csinálni. Pl ha már eléggé low a HP-d, keresni kell egy eldugottabb helyet, és megtudod javítani magad, ilyenkor legugol a Mech, kijön egy ilyen kis drón, és elkezd javítani téged. Nagyon állat :D
  • R3nton
    OFF:

Gyerekek kurva jó játékot találtam :D A Mech Warrior online elég szarra sikeredett valljuk meg.

Steamen viszont van most egy hasonló játék: HAWKEN

Grafika elég szép és optimalizált is, mert az én gyengébb gépemen is maxon szépen fut. Ebbe inkább gépfegyverek vannak nem lézerek, de lehet később az is lesz. Most free to play, hogy később is az lesz, azt nem tudom. Mentem vele 2 kört nekem tetszik :)
  • stoppos
    Hát akinek a nyolc nem hajnal... Brrrr...