418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
400V #298573 Valami hasznos is legyen!
70db kép 9.0 ról.
9.0 -
Ry0K3N #298572 #298571
Adok 10 percet mindegyikőtöknek hogy leesen. :)
Ha még mindig nem esik le elárulom.
-
Minden oké? Számolni tudsz? Normál, vesztes csatára 1879 XP azért szerintem nem olyan rossz. Nem nyertes, nem duplázós... egy-két játékos még annak is örülne ha ennyi lenne a kétszeres xp-je.
Amit bizonyítani akartam az az, hogy a beszélgetésünk után, kb 30 csatával később már dobott is egy ilyet. Nem ám 1000 csatánként... -
stoppos #298570 Nem nagyon értesz az xp számításhoz, ugye?
-
stoppos #298569 Mégcsak nem is a töltés. Az alap toronnyal 2.9 a szűkülés, a fejlesztettel meg 2.3. Azzal a tankkal sokáig kint állni nem egy életbiztosítás. -
Ry0K3N #298568 Gratulálok, ugyanannyi XP-t kaptál mint az aki feleannyit sebzett le az ellenfélnél.
Carry harder next time.
-
bigmano #298567 Köszöntem ment a + -
Gyuszopapa #298566 45000 csatás sárga vesztésre állásnál beírja hogy noob team.Visszaírom neki hogy stat alapján te is az vagy plusz vakulnál meg te se ott voltál ahol lenned kellett volna.Ugyanis a Severogorsk pályán voltunk és csak a hülye nem látta hogy az ellen fő hadereje a középen vezető folyómederben tör előre.De nyílván csak én nem voltam hülye mert egyedül én fogadtam őket illően.Persze nem sok esélyem volt nállam 2 szintel nagyobbak ellen de valahogy abban a szituációban nem érdekelt mert teljesen mmindegy volt hogy ott szednek szét vagy kicsit később arrébb.Privátban a mocskolódás persze jött utánna. -
R3nton #298565 kell -
Simulacrum #298564 Kell, a gyorsabb töltési idő miatt, de anélkül is felmegy rá a nagy löveg.
Mozdulatlan tankra ha lövök és rám fordítja a tornyát és lő, de továbbra se mozog az bot? Szoktátok jelenteni az ilyet? -
bigmano #298563 Aki már túlvan rajta attól kérdezném,Leopard prototype-ra kell a nagy torony?
-
Nem volt az olyan gáz. Ellenben előfordult az, hogy arty-segítség nélkül bukta lett volna. Mer' én se voltam csúcsjátékos, csak itt-ott szerencsésen alakultak a történések. -
Engem is így csapott ki a brit arty prohorovkán full hp-ról, azt hittem hirtelen én ülök a T62ben. -
A kép címe: Töltő
-
yossarianHUN #298559 Megszégyenülésem közszemlére került?:D Tanulság, gyerekek: soha ne próbáljatok a Caernarvonnal hulldownozni. Nem fog menni. -
-
És még nooboznak is a 600 effis nyomorékok.... -
Ahogy látom mást is magával rántott a ma esti debiltalálkozó :)
Amúgy kis szerencsével adja a kreditet, két missziós pénznyomda itt :)
Caernarvon -
Múltkori dual fire érdekességképen.
Az ügyeletes tollról meg eszembe jutott http://www.youtube.com/watch?v=BICSjrAcbAM&feature=youtu.be&t=2m46s -
yossarianHUN #298554 Igen. -
replicabuk #298553 Esetleg tudja valaki hogy a történelmi csatákban a fullos legénység + a képességeik engedélyezve lesznek? -
replicabuk #298552 Öreg Tigris nem vén Tigris
-
TomDantes #298551 Talán azért mert papír. Jó beforgatva valamennyit ki bír. De nézd már meg az adatait, és mennyire és hol van döntve. És vesd össze a Tiger II-vel. Egyéb kérdés? -
Én komolyan nem értem, miért papírozza mindenki a Löwét?! Szerintem nagyon is pattogós! Inkább álljon velem szembe egy KT, vagy egy IS-3, IS-8. -
TomDantes #298549 Nem nyafogok, a gold lőszer miatt, de ez nevetséges. Értem én, kell a sikerélmény, értem hogy gold-ot tölt be, a gyerek, hogy legalább átlőhessen valakit, könnyebb mint AP-vel megtanulni hogy hova kell lőni.
De tier 6-os csatában Hellcat miért lő gold-al? Mihez nem elég az átütése úgy mégis?
Tier 8-as csatában francia nehéz tank, miért táraz ki gold-ot egy E-25-re? Nem elég az átütés?
Tier 8-as csatában Löwe-re, S-101 és Indi-Panzer, miért lő gold-ot? Nem elég a papír Löwe ellen a normál lőszer?
És tényleg, nem semmi bajom azzal ,hogy vesztettünk hogy kilőttek, arra is csak legyintek, amikor a lista legaljáról valaki gold-al lövi ki a legnagyobbakat. Tegye.
De amikor a normál lőszer is elég, a top tier tanknak, a francért lő gold-al? Mi szükség rá vajon?
Mintahogy ügye, az IS4-es kollega a multkor, abba is kell ám a gold lőszer...
Lassan a Masu is gold-ot lő a loltraktorra, hátha nem elég az AP. -
nagymagyar #298548 Anyád is nagyon sokat keres az utca sarkon. -
E25-tel iszonyatosan lehet keresni manapság, a havi küldi (4 kill 75.000) + heti küldi (top 3 xp 50.000) kombóval. Tegnap is egy kört mentem, eddig ma is, 190k + 180k nettó nyereséges körök. -
nagymagyar #298546 Te most érted is amit leírsz vagy csak simán hülye vagy. -
Toweliee #298545 Nagyon jó mozgékonyság, gyenge fegyver. Ill. nem gyenge, csak nem egy amx. 390m-es alap látótáv, ez nem rossz, mozgékonysága miatt aktív scoutnak is jól használható. Passzívnak is, mert jó a camoja. -
nagymagyar #298544 Jó a képzelő erőd barátocskám.Téged ilyen helyekre csak takarítani vesznek fel.
Remélem ugye nem gázoltam a kis lelki világodba. -
suba53 #298543 Igazad van.
De most tényleg jót szórakoztam.
Na, nem etetem tovább.
-
nagymagyar #298542 Nem találkozok veled mert még elkapom tőled a hülye kort.Anyám meg téged még bottal se piszkálna meg.Remélem felfogtad a csökött agyaddal. -
suba53 #298541 Na megnevettettél, de komolyan. Köszi. 
Iskolapadban a nyolcvanas években ültem utoljára, amikor mérnöktovábbképzőre jártam.
Látod az egysíkú stílusod tévútra visz, ha nem figyelsz.
-
Rotterdam1 #298540 így van ne legyél csicska talizzunk na...most cumizott anyád is...ááááááá imádom. jó nem? védd meg dobd a számod. -
csoszi87 #298539 Csakhogy ez nem művészet.
Ez amit csinál csak időpocsékolás és fröcsögés.
Hidd el, több ideje elmegy acc reggel, mint nekünk írni a modi topickba.
Ügyes troll 1 accal hetekig képes szálka lenni 1 topicban.
Ő regel-> ír 1-2 szót-> töröltetjük-> regel-> töröltetjük
-
nagymagyar #298538 Te pedig a gép előtt töltött idődet értelmesebb dolgokkal is tölthetnéd. Gondolom az iskolában az utolsók közt bukdácsolsz és ezzel a tankos játékkal éled ki magad. Csak a szüleidet sajnálom hogy el kell téged viselniük. -
nobodyattis #298537 10 es medium gyilkos vagyok :)
-
suba53 #298536 Ezeknek az egymondatos beszólogatásoknak a stílusa, tartalma nagyon ismerős.
Hogy valakinek ennyi energiája legyen, hogy accountok tucatjait regisztrálja a trollkodás művészetének áldozva.....
-
nagymagyar #298535 Számítógép mögött könnyű pofázni erre csak ennyi a válaszom.Interneten bárki állíthatja hogy hú de kemény és ezt mivel bizonyítod. -
Rotterdam1 #298534 te hirtelen ki is vagy itt? mondom add meg a számod fussunk össze ne itt legyen nagy a pofád.pár állast kiosztani mindig benne vagyok.na...már nincs kedved?!