banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TomDantes
    Nem nyafogok, a gold lőszer miatt, de ez nevetséges. Értem én, kell a sikerélmény, értem hogy gold-ot tölt be, a gyerek, hogy legalább átlőhessen valakit, könnyebb mint AP-vel megtanulni hogy hova kell lőni.
    De tier 6-os csatában Hellcat miért lő gold-al? Mihez nem elég az átütése úgy mégis?
    Tier 8-as csatában francia nehéz tank, miért táraz ki gold-ot egy E-25-re? Nem elég az átütés?
    Tier 8-as csatában Löwe-re, S-101 és Indi-Panzer, miért lő gold-ot? Nem elég a papír Löwe ellen a normál lőszer?

És tényleg, nem semmi bajom azzal ,hogy vesztettünk hogy kilőttek, arra is csak legyintek, amikor a lista legaljáról valaki gold-al lövi ki a legnagyobbakat. Tegye.
    De amikor a normál lőszer is elég, a top tier tanknak, a francért lő gold-al? Mi szükség rá vajon?
    Mintahogy ügye, az IS4-es kollega a multkor, abba is kell ám a gold lőszer...

Lassan a Masu is gold-ot lő a loltraktorra, hátha nem elég az AP.